Results 61 to 75 of 163
Thread: Σκεψεις
-
13-06-2008, 15:11 #61
Originally posted by mmaria
μα χωρίς επικοινωνία το σεξ είναι απλά μια πράξη σαν όλες τις υπόλοιπες
σαν να τρώμε ας πούμε, να μην αναφέρω τίποτα άλλο - τι απόλαυση!
για να καλύπτονται οι βασικές ανάγκες.
ο έρωτας όμως, ο αμοιβαίος, που σε απογειώνει, που σου δίνει φτερά κ λόγο για να ζείς θέλει αυτό που είπες: ολοκληρωτική επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα
τοτε νιώθεις γεματος
Το σεξ ειναι επιδερμικη πραξη. Απο μονο του, ενα καλο σεξ, καμια σχεση δεν εχει με το παθος, για το οποιο συζηταμε.
Γιατι το ερωτικο παθος ειναι εννοια σφαιρικη.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 13-06-2008, 15:12 #62
Originally posted by Θεοφανία
Ακριβώς, και αυτό είναι που σου μένει στη ζωή....το συναίσθημα.
Είναι τυχεροί όσοι δεν μπερδεύονται και δε λοξοδρομούν στη διάρκεια της ζωής τους.....
Ειναι τυχεροι οσοι δεν λοξοδρομουν λογω του συναισθηματος ? Ναι αλλα δεν ειναι και πιο αδεια η ζωη τους?
Γιατι δεν νομιζω να νιωθεις πραγματικα ενα εντονο συναισθημα και να ειναι δυνατον να μενεις το ιδιο λογικα συμπαγης..Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 15:14 #63
weird..............αλήθεια στο λέω μέσα απ την καρδιά μου και φαντάζομαι ότι φαίνεται από όσα έχω γράψει κατά καιρούς στο φόρουμ.
Μισώ τη βλακεία και την κακία.
Οι έξυπνοι άνθρωποι, ακόμη και εχθροί μας, είναι χαρά Θεού.
Φαντάσου στο.....κρεββάτι μας!
Ότι και να είναι θα σου μείνει η εμπειρία με έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο μπορεί να σε παίξει με το μυαλό του. Αυτό και αν είναι ηδονή......
13-06-2008, 15:21 #64
Ότι και να είναι θα σου μείνει η εμπειρία με έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο μπορεί να σε παίξει με το μυαλό του.
Γι αυτό συχνάζεις εδώ μέσα ?
13-06-2008, 15:21 #65
weird..............αλήθεια στο λέω μέσα απ την καρδιά μου και φαντάζομαι ότι φαίνεται από όσα έχω γράψει κατά καιρούς στο φόρουμ.
Μισώ τη βλακεία και την κακία.
Οι έξυπνοι άνθρωποι, ακόμη και εχθροί μας, είναι χαρά Θεού.
Φαντάσου στο.....κρεββάτι μας!
Ότι και να είναι θα σου μείνει η εμπειρία με έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο μπορεί να σε παίξει με το μυαλό του. Αυτό και αν είναι ηδονή......
Εχουνε γινει τοσα παιχνιδισματα μυαλου αναμεσα μας!(χτες για πρωτη φορα μιλησαμε σοβαρα!Λιγοτερο εγκεφαλικα αλλα πιο ουσιαστικα) Μιλαμε κι ολη αυτη η αντιδραση η σπασμωδικη που βγηκε απο μενα, οφειλοταν εν μερει και στις τοσο επιδεξιες κινησεις του.
Περασα απο πολλα σταδια, ελεγα αμαν πια τοσο παιχνιδι! Τον μισω! Γιατι δεν σταματα, δεν γινεται πιο αμεσος! Τι αδυναμια....(χτες αισθανομαι, εκανες κι αυτος υπερβαση των δικων του φραγμων οπως κι εγω).
Κι οση ενταση μισους κι εκνευρισμου ενιωθα, αλλο τοσο κολλαγα!! Κι ελεγα, φανταζεσαι να υποθετει οτι ετσι θα κολλησω πιο πολυ και για αυτο τα κανει?
Παλι κολλαγα.
Τον σκεφτομουν μια μερα και κονταψα να τιναχτω απο την θεση μου, ελιωνα!.... και μονο στην σκεψη των αδιορατων κινησεων που γινονται αναμεσα μας, οι πιο ορατες (οταν τις φανταζομαι) ειναι σκετος πειρασμος.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 15:23 #66
Originally posted by liberchild
Ότι και να είναι θα σου μείνει η εμπειρία με έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο μπορεί να σε παίξει με το μυαλό του.
Πολυ καλος τιτλος, μου εκανε εντυπωση.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 15:29 #67
Originally posted by weird
Πολυ καλος τιτλος, μου εκανε εντυπωση.
καλή μου, μόνο που δεν έπιασες το κυριώτερο....
δεν αναφερόταν σε μένα...!!
:cool:
13-06-2008, 15:37 #68
Λιμπερ, ακομα και να μην αναφεροταν σε εσενα, ο τροπος που περιεγραψες την ταση καποιου αλλου, ηταν ευστοχοτατος και εξυπνος!
Εκτος αυτου, αν θυμασαι σου ειχα πει και τοτε, νιωθω πως μου στυβεις το μυαλο! Αποσαφηνισου(στην πορεια της κουβεντας μας).Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 15:38 #69
Είναι τυχεροί όσοι δεν μπερδεύονται και δε λοξοδρομούν στη διάρκεια της ζωής τους.....
Ειναι τυχεροι οσοι δεν λοξοδρομουν λογω του συναισθηματος ? Ναι αλλα δεν ειναι και πιο αδεια η ζωη τους?
Γιατι δεν νομιζω να νιωθεις πραγματικα ενα εντονο συναισθημα και να ειναι δυνατον να μενεις το ιδιο λογικα συμπαγης..
Είναι τυχεροί όσοι επιβιώνουν και είναι ευτυχισμένοι ακολουθώντας το συναίσθημα τους.
αυτοί που δεν συμβιβάζονται....
13-06-2008, 15:45 #70
Ας πάμε λίγο σε άλλα θρεντς όπου έχει ειπωθεί τι είναι συναίσθημα κι όλα τα άλλα θα γίνουν κατανοητά, και τα στιμμένα μυαλά, και τα πηδήματα μυαλών και όλα.
Οσοι διψάνε για αυτό, έχουν την τάση να αφήνουν σημάδια στο διάβα τους, που έλκουν. Από τη στιγμή εκείνη όλα είναι προδιαγεγραμμένα. Δεν υπάρχει τίποτα πιό αγνό απ αυτό, και τίποτα πιό πρόστυχο μαζί.
13-06-2008, 15:46 #71
Γιατι δεν νομιζω να νιωθεις πραγματικα ενα εντονο συναισθημα και να ειναι δυνατον να μενεις το ιδιο λογικα συμπαγης..
Είναι τυχεροί όσοι επιβιώνουν και είναι ευτυχισμένοι ακολουθώντας το συναίσθημα τους.
αυτοί που δεν συμβιβάζονται....
κι ειναι δυσκολος αγωνας
Διαρκει.. ποτε δεν σιγουρευεις το αποτελεσμα της μαχης. Απλα, αποφασιζεις εσυ πως θελεις να πορευεσαι, γιατι και μεχρι που θελεις να παλεψεις...
Κι αν μεσα στα αλλα επιλεγεις το να μενεις σε επαφη με το συναισθημα σου και να το ακολουθεις, μαθαινεις...
και η μαχη παλι συνεχιζεται.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 15:49 #72
Ας πάμε λίγο σε άλλα θρεντς όπου έχει ειπωθεί τι είναι συναίσθημα κι όλα τα άλλα θα γίνουν κατανοητά, και τα στιμμένα μυαλά, και τα πηδήματα μυαλών και όλα.
Οσοι διψάνε για αυτό, έχουν την τάση να αφήνουν σημάδια στο διάβα τους, που έλκουν. Από τη στιγμή εκείνη όλα είναι προδιαγεγραμμένα. Δεν υπάρχει τίποτα πιό αγνό απ αυτό, και τίποτα πιό πρόστυχο μαζί.
Το θεμα ειναι να καταλαβουμε τι εννοει ο ενας και τι ο αλλος ωστε να επικοινωνησουμε...
Πως ειναι για σενα η εμπειρια με εναν τετοιο ανθρωπο? Αξιζει κατα τη γνωμη και τα βιωματα σου? Εστω για την εμπειρια?
Ποναει>?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 15:54 #73
Το θεμα ειναι να καταλαβουμε τι εννοει ο ενας και τι ο αλλος ωστε να επικοινωνησουμε...
Πως ειναι για σενα η εμπειρια με εναν τετοιο ανθρωπο? Αξιζει κατα τη γνωμη και τα βιωματα σου? Εστω για την εμεπιρια?
Ποναει>?
Το πήδημα του μυαλού, είναι επιθετική πράξη όπως κι ο έρωτας είναι πόλεμος. Θα έλεγα ότι μ αρέσει να συμβαίνει απλώς κι όχι για να συμβαίνει. Τότε έχει αξία άλλωστε.
13-06-2008, 16:07 #74
Τα γνησια πραγματα κι οχι οι καρικατουρες τους ειναι αυτα που εχουν ολη την αξια.
Πολλοι ζουν με ομοιωματα.
Ο ερωτας ειναι πολεμος... το ενα φυλο θελει να \"φαει\" το αλλο.... η το ενα μυαλο να κυριρχησει στο αλλο... η μια ψυχη να μπει στην αλλη, να την αποκωδικοποιησει.
Το δικο μου\"εστω για την εμεπιρια\" εννοει την γνησια εμπειρια. Και ειναι αυτη που εχει απο μονη της αξια, ανεξαρτητως του αν θα εχει την εκβαση που θα θελαμε. Ανεξαρτητως του ποσο μπορει να μας πονεσει.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
13-06-2008, 16:11 #75
Τα γνησια πραγματα κι οχι οι καρικατουρες τους ειναι αυτα που εχουν ολη την αξια.
Τα πιο σπάνια δηλαδή......
Ανεξαρτητως του ποσο μπορει να μας πονεσει.
Εδώ βρίσκεται η ουσία, αλλά μόνο αν δεν το κάνουμε μόνο για να πονέσουμε. Αν δεν ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων που ψάχνουν να πονέσουν για να ξυπνήσουν τα βαθύτερα θέλω τους.....Τότε αξίζει τον κόπο ο πόνος.......
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή