Σκεψεις - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 163

Thread: Σκεψεις

Senior Member
    Και καποια αλλη λοιπον, βιωνει εντονα συναισθηματα της ιδιας υφης αυτον τον καιρο? χεχε....
    Χαιρομαι για σενα Ανωνυμη...
    Παιδια, η ιστορια μου εχει παρακλαδια, μα δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες διοτι φοβαμαι μην αναγνωριστω απο καποιον γνωστο...
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Πολύς συντονισμός έπεσε ε; :) Τα ζώδια φταίνε; :) Τα ζώδια της φωτιάς φωτιά θα πέσει να τα κάψει:)
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Ειναι δυνατον να νιωθεις για εναν αντρα αγαπη και για καποιον αλλο ερωτα?
    Πιστευω οτι είναι.
    Κι αν ναι, αυτην την αγαπη που νιωθεις μπορεις να την χαρακτηρισεις \"ερωτικη\"? Δεν το πιστευω...

Senior Member
    Originally posted by weird
    Liber, ειναι η ιδεα μου οτι εγινες καπως επιθετικη απεναντι μου? Μπορουμε να συζητησουμε το οτιδηποτε σε ενοχλησε σε κατι που ειπα, αν το θελεις κι εσυ.
    Προς το παρον να σου πω αυτο που ενοχλησε εμενα.
    Για να ανοιγω αυτο το θεμα, χριεαζομαι βοηθεια σε κατι.
    Οταν λοιπον πιανεσαι απο τα λεγομενα της Θεοφανιας (και της καθε Θεοφανιας) και κανεις τον χωρο οπου γραφω το προβλημα μου \"παιδικη χαρα\", κεντριζοντας την, δεν νιωθω καθολου ενταξει με αυτο.
    Φυσικα δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις, οπως ειναι δικαιωμα μου να σου πω οτι ενοχλουμαι.
    Μπορεις αν εχεις προσωπικα να λυσεις με την Θεοφανια, να ανοιξεις ενα δικο σου θεμα ή να της στειλεις u2u.
    Ετσι, για σεβασμο στον χωρο αυτο και στο ανοιγμα του καθενος.
    Δεν ξερω αν στο φορουμ αυτο εχεις τσαλακωσει καθολου την εικονα σου, αν εχεις εκτεθει, αν εχεις μιλησει για βαθια προσωπικα σου θεματα.
    Στην περιπτωση που το χεις κανει, φαντασου πως θα ενιωθες στην θεση μου, αν εκανα δηλαδη το θεμα σου αφορμη για προσωπικες διαμαχες.
    Αυτα Λιμπερ μου, και δεν βαζω το \"καλη μου\" γιατι προσπαθω να αποφευγω τις ειρωνιες.

Ελα βρε weird, μη το παίρνεις τοις μετρητοίς.. δεν έχω τίποτα με τα όσα γράφεις, αντιθέτως είσαι από τις λίγες που εδώ μέσα εμοσιονάρομαι.. χμμ, λες στόκανα μπάχαλο το θέμα...δεν ζητάω συγγνώμη γιατί δεν μιλάμε οι δυό μας να κρατήσω επίπεδο...μάθε να διακρίνεις τι αφορά εσένα, και τι όχι.

το καλή μου ήταν πέρα για πέρα αληθινό, η ειρωνία είναι για τα μαλακισμένα.....

weird......συγνώμη που έγινα αιτία έστω και χωρίς να φταίω να ενοχληθείς.

Kράτα μόνο αυτό που θα σου πω―
    Aπό τότε που έπαψα να ασχολούμαι με εμπάθειες και εμπαθείς είμαι μια χαρά μες στο φόρουμ....Tο κάνω και στη ζωή μου, (είναι απ τα πράγματα που θεωρώ δεδομένα), αλλά εδώ μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο λόγω της ιδιάζουσας περίπτωσης του νετ......

Σε φιλώ και περιμένω καυτά νέα από καυτά βράδια πλημμυρισμένα με ένταση και συναίσθημα.....

Senior Member
    Originally posted by liberchild
    Ελα βρε weird, μη το παίρνεις τοις μετρητοίς.. δεν έχω τίποτα με τα όσα γράφεις, αντιθέτως είσαι από τις λίγες που εδώ μέσα εμοσιονάρομαι.. χμμ, λες στόκανα μπάχαλο το θέμα...δεν ζητάω συγγνώμη γιατί δεν μιλάμε οι δυό μας να κρατήσω επίπεδο...μάθε να διακρίνεις τι αφορά εσένα, και τι όχι.

το καλή μου ήταν πέρα για πέρα αληθινό, η ειρωνία είναι για τα μαλακισμένα.....
    Liberchild,
    ειπα οτι μου το εκανες παιδικη χαρα, οχι μπαχαλο!Εχει διαφορα.
    Εγω δεν ειπα καλη μου οτι εχεις κατι μαζι μου, με την θεοφανια ειδα κατι να τρεχει.
    Κι απλα πεταχτηκες απο το πουθενα και της την ειπες. Παντως, το μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις ειναι η ατακα που μου ειπε και εκεινος!!! Οταν βγηκαμε:)))
    οι συγνωμες δεν απαιτουνται, δεν απαιτω τη συγνωμη σου! Αλλα δεν μπορω να σου εγυυηθω οτι δεν θα ενοχληθω με παρομοια συμοεριφορα....
    Χαιρομαι που σε αγγιζω.
    Το οτι κατι μου την εσπασε δεν σημαινει οτι γιναμε κι εχθροι.
    Το πιστευω οτι ηταν αληθινο για να το λες. Εγω το παρερμηνευα.
    Ουφ! Τι τραβαω ερωτευμενη γυναικα:P

Senior Member
    υγ. σε ρωτησα αν εγινες επιθετικη απεναντι μου επειδη με εμμεσο τροπο πηγα να σου την πω οταν πεταχτηκες κι ετσι ισως να αρπαχτηκες κι εσυ μετα. Ειχα αυτην την ανησυχια.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    weird......συγνώμη που έγινα αιτία έστω και χωρίς να φταίω να ενοχληθείς.

Kράτα μόνο αυτό που θα σου πω―
    Aπό τότε που έπαψα να ασχολούμαι με εμπάθειες και εμπαθείς είμαι μια χαρά μες στο φόρουμ....Tο κάνω και στη ζωή μου, (είναι απ τα πράγματα που θεωρώ δεδομένα), αλλά εδώ μου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο λόγω της ιδιάζουσας περίπτωσης του νετ......

Σε φιλώ και περιμένω καυτά νέα από καυτά βράδια πλημμυρισμένα με ένταση και συναίσθημα.....
    Θεοφανια, τι λες τωρα! Απο που κι ως που να ζητας συγνωμη?
    Εμενα μου αρεσε πολυ η σταση που κρατησες απεναντι στο σχολιο της Λιμπερ, απλα δεν απαντησες.
    Χαιρομαι που δεν αφηνεις αυτα που σε χαλαν, να σε απομακρυνουν απο το φορουμ.
    Οσο για τα καυτα νεα.....Ε οτι νεα και να ναι θα τα εκθεσω!

Senior Member
    υγ. σε ρωτησα αν εγινες επιθετικη απεναντι μου επειδη με εμμεσο τροπο πηγα να σου την πω οταν πεταχτηκες κι ετσι ισως να αρπαχτηκες κι εσυ μετα. Ειχα αυτην την ανησυχια.

καμμιά επιθετικότητα με σένα, πολύ καλά έκανες που είπες αυτά που είπες, δεκτά όλα, γνώμη δεν αλλάζω για κάποιους εδώ μέσα, κι εσύ είσαι από τα θετικά μέλη προς εμένα.

Senior Member
    Originally posted by liberchild

καμμιά επιθετικότητα με σένα, πολύ καλά έκανες που είπες αυτά που είπες, δεκτά όλα, γνώμη δεν αλλάζω για κάποιους εδώ μέσα, κι εσύ είσαι από τα θετικά μέλη προς εμένα.
    οκ, χαιρομαι που λυθηκε αισιως το θεμα. Σεβαστη η γνωμη σου ειναι η γνωμη σου. Κι εγω διακειμαι θετικα απεναντι σου.

Senior Member
    Εδιτ

όντως ίσως νάναι η μοναδική φορά, που έκανα παιδική χαρά ένα θρεντ, λυπάμαι αν έτυχε στο δικό σου, δεν θα ξαναγίνει από μεριάς μου, διότι το μήνυμα ελήφθη.....

Senior Member
    Έλα ντε, είναι;;; Όταν συμβαίνει πάντως είναι μπάχαλο η κατάσταση...Μερικές φορές προσωπικά για μένα πιστεύω ότι δεν ξέρω να αγαπώ... :(
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Έλα ντε, είναι;;; Όταν συμβαίνει πάντως είναι μπάχαλο η κατάσταση...Μερικές φορές προσωπικά για μένα πιστεύω ότι δεν ξέρω να αγαπώ... :(
    Υπαρχουν στιγμες αληθινης επαφης με τον αλλο που μας δημιουργουν τοσο ισχυρα και απαλλαγμενα εγωισμου συναισθηματα, ωστε μπορω να πω πως αυτες ειναι στιγμες αγαπης...
    Η ικανοτητα να αγαπας... προϋποθετει τοση δουλεια και πρωτιστως, να αγαπας εσενα. Αλλιως μαλλον αγαπας για σενα, δηλαδη εγωιστικά.

Αναρωτιέμαι.
    Το νοιαξιμο που μπορει να νιωσουμε για εναν αντρα, καμια σχεση δεν εχει με την ερωτικη σπιθα.
    Μπορω να νοιαζομαι τον σύντοφο που χρόνια εχω μαθει μαζι του, που ξερω οτι ειναι ενα καλο παιδι, οτι μπορω να βασιστω πανω του.
    Μπορω να ερωτευτω ενα αντρα \"καθικι\"(το παιρνω ακραια για να γινω πιο κατανοητη) που θα με αναβει ακομα και το γεγονος οτι ειναι καθικι.
    Δεν ελεγχεται η κατασταση εκει.
    Βλεπουμε συχνα αθρωπους που ερωτευτηκαν φλογισμενα να χωριζουν το ιδιο φλογισμενα και να παθιαζονται για το ποιος θα παρει τα παιδια.
    Και βλεπουμε ευτυχισμενες και δεμενες οικογενειες οπου το ζευγος συνδεει ενα πιο ηπιο, πιο ουδετερο συναισθημα εκτιμησης και αγαπης.
    Αλλιως επιλεγω σαν γυναικα ενα αντρα.
    Αλλιως επιλεγω εναν αντρα σαν μελλοντικη μητερα.
    Μαλλον, στην πρωτη περιπτωση, δεν τον επιλεγω καν.
    Ενω στην δυετερη το κανω.
    Αυτα με προβληματιζουν.
    Συιγουρα θα υπαρχουν περιπτωσεις εντονου ερωτα, που με τα χρονια εβγαλε τις ριζες της αγαπης και μπορεσε να συντηρησει εναν οικογενιακο δεσμο.
    Ποσο συχνες ομως ειναι αυτες οι περιπτωσεις?

Senior Member
    weird πολλές ανησυχίες, έντονες κ βασικές
    νομίζεις όμως στο ξεκίνημα μιας σχέσης ότι μπορείς να διακρίνεις κάτι τέτοιο;

Senior Member
    Ποτε δεν μπορεις να ξερεις που θα καταληξει.
    Μπορεις ομως οταν βιωνεις ενα τοσο εντονο συναισθημα να διαισθανεσαι οτι θα ειναι κατι δυνατο αλλα θα διαρκεσει για λιγο.

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast