Results 16 to 30 of 36
Thread: BOΗΘΕΙΑ!..
-
13-06-2008, 12:12 #16
Και ως απάντηση στο θέμα σου (το οποίο εγώ το βλέπω ως γονείς - παιδιά - ελευθερία - ανεξαρτητοποίηση - κίνδυνοι - προστασία) θέλω να σου γράψω μερικούς στίχους από ένα αγαπημένο μου τραγούδι
\"Τhere should be sunshine after rain,
There should be laughter after pain,
These things have always been the same,
So why worry now..... why worry now...\"been good, been bad. WILL GO ON
- 13-06-2008, 12:20 #17
Originally posted by justme
Γλυκό κορίτσι καλημέρα,
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το πρώτο σάιτ με φόρουμ και διάλογο μελών που μπαίνεις (αλλά επειδή έτσι μου φαίνεται) λέω να σου γράψω μία δύο γραμμές (άσχετες μεν με αυτό που ρωτάς αλλά ίσως χρήσιμες για σένα μιας και είσαι και κάπως μικρή)
Λοιπόοοοοοοοον,
Σε αυτό εδώ το φόρουμ μπορεί να διαβάσεις κάποια θέματα και να νομίζεις ότι ταυτίζεσαι με αυτά που διαβάζεις. Πρόσεξε όμως ότι μπορεί και να μην είναι έτσι. Υπάρχουν κάποιες διαφορές που για μερικούς είναι αυτονόητες αλλά για άλλους δεν είναι.
Πάρε πχ την κατάθλιψη. Είναι κάτι εντελώς μα εντελώς άλλο από την θλίψη, την στεναχώρια, την απογοήτευση.
Edit: Ή το \"αγχώνομαι\" πχ που μπορεί να το νιώθουν όλοι οι άνθρωποι κάποιες στιγμές το οποίο όμως είναι κάτι εντελώς άλλο από το παθολογικά υπέρμετρο άγχος και τις φοβίες (που ίσως διαβάζεις σε κάποια άλλα θέματα)
Τι θέλω να πώ... Ότι μπορεί διαβάζοντας να βλέπεις κάποια κοινά με κάποια πράγματα που νιώθεις και εσύ αλλά από την άλλη καμιά φορά αυτά που νιώθουμε τα μεγαλοποιούμε, τα μεγενθύνουμε τους δίνουμε διαστάσεις άλλες από τις πραγματικές τους. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν πολύ το να προσέξεις πάρα πολύ αν κάπου νιώθεις ότι \"ταυτίζεσαι\" με ότι διαβάζεις εδώ μέσα μιας και μπορεί να οδηγηθείς πολύ εύκολα σε λάθος συμπεράσματα (που μπορεί μεν για κάποιο άλλο μέλος να ισχύουν αλλά για σένα να μην ισχύουν όύτε στο ελάχιστο).
ΊΣως κάπου για αυτό έχει μπει και το \"απαγορευτικό\" για ανήλικα άτομα σε αυτό το φόρουμ.
ΥΓ πολύ καλά έκανες και άνοιξες ένα θέμα με το τι σε απασχολεί εσένα και αυτά που σου γράφω έχουν να κάνουν πιό πολύ με το αν διαβάζεις και θέματα άλλων μελών εδώ μέσα.
Προς τιμήν σου justme, αλλά θα προτιμούσα να το κάνει ένας από τους διαχειριστές.
Μη ξεχνάμε και την περίπτωση της Alien......
14-06-2008, 14:03 #18
Αλλες αποψεις........?
14-06-2008, 14:37 #19
Originally posted by sweetgirl
Γεια σας...Ειμαι ενα κοριτσι 16 χρονων και εχω σχεση με ενα αγορι 1 χρονο μικροτερο μου, εδω και σχεδον 6 μηνες..Το προβλημα ειναι οτι δεν περναμε αρκετες ωρες μαζι τωρα που ειναι καλοκαιρι, γιατι εχω προβλημα με την μητερα. Δεν με αφηνει να βγαινω μαζι του. Αρκετες φορες με αφησε να παω σπιτι του ή να ερθει εκεινος στο δικο μου, ομως πολλες ειναι οι φορες που αλλαζει η σταση της και δεν με αφηνει να παω με αποτελεσμα να τσακωνομε με το αγορι μου γιατι δεν βλεπομαστε συχνα..Τι πρεπει να κανω???Αχωνομε πολυ γιαυτο το θεμα...Σας παρακαλω πεστε μου γνωμες ή αν εχετε ζησει κατι παρομοιο...:(
Καταρχην βλεπω δυο μορφων πιεσεις,
η μια απο την μητερα σου η αλλη απο το αγορι σου.
Πιστευω οτι καταρχην πρεπει και τα δυο να τα ισορροπησεις.
Στο μεν αγορι σου, θα πρεπει να του δωσεις να καταλαβει, οτι λογω ηλικιας πρεπει να το πατε πιο χαλαρα (θυμησου οτι σε αυτη την ηλικια εχεις υποχρεωσεις απεναντι στον εαυτο σου) και οτι πρεπει να βλεπωσαστε οταν μπορεις - οτι και αν σημαινει αυτο.
Στη δε μαμα,
θα πρεπει να της εμπνευσεις εμπιστοσυνη και να νιωσει σιγουρη και ασφαλης για τις επιλογες σου.
Δειξε της (οχι μονο στην θεωρια αλλα και στην πραξη) οτι πανω απο ολα δεν παρασυρεσαι απο κατι εφημερο αλλα αυτο μπαινει στην σειρα του οπως ολες οι αναγκες σου.
Εαν θες κατι παραπανω σαν εξηγηση πες μου.
14-06-2008, 14:41 #20
Oταν λες να της εμπνευσω εμπιστοσυνη....αφου ηδη ξερει οτι ειμαι πολυ καλη μαθητρια και ποτε δεν εκανα κατι που να την πειραξει...ουτε παραμελω τα μαθηματα μου..αντιθετως εχω πολυ καλους βαθμους οπως και πριν...
14-06-2008, 16:56 #21
εχετε ολοκληρωμενες σχεσεις με το παιδι αυτο?αν οχι, σκεφτεστε να τις ολοκληρωσετε?
14-06-2008, 18:57 #22
Το σκεφτομαστε, αλλα οχι αμεσα..
14-06-2008, 23:02 #23
γνωριζεις για αντισυλληψη?εχεις σκεφτει τι μετρα θα παρετε για να μη μεινεις εγγυος οταν ολοκληρωσετε την σχεση σας?συζητας με την μαμα σου αυτα τα θεματα?
15-06-2008, 12:34 #24
με την μαμα μου δεν εχω συζητησει αλλα γνωριζω τα μετρα αντισυλληψης
15-06-2008, 12:59 #25
εσύ όμως γνωρίζεις μεθοδους αντισύλληψης;
οι μαμάδες πάντα φοβούνται, εισαι σε τόσο τρυφερή ηλικία κ πέρα απο τις ολοκληρωμένες σχέσεις υπάρχει κ ο κίνδυνος να πληγωθείς ή να απογοητευτείς. η μαμά σου σίγουρα ανησυχεί για όλα κ αυτό την κανει κάλη μαμά που νοιαζεται. μαλλον αν μπορεσεις κ μιλας μαζί της να ησυχάσει λίγο, γιατί περισσότερο φοβούνται μην κρύβεις πράγματα ή μην σου συμβεί κάτι κ εκείνη δεν θα το γνωρίζει.
15-06-2008, 12:59 #26
γνωριζεις, αλλα εισαι αποφασισμενη να παρεις συγκεκριμενα μετρα???? η οπως τυχει, οπως εχουμε κανει οι περισσοτεροι στο παρελθον, μεθοδος με την οποια με μαθηματικη ακριβεια, αργα η γρηγορα, τρως το κεφαλι σου?
εφοσον οπως μας λες δεν εχεις συζητησει τετοια θεματα με την μητερα σου, δεν θεωρεις πιθανο οτι δεν ανησυχει μονο για τα μαθηματα σου, αλλα και για την υγεια σου που μπορει να μπει σε κινδυνο σε τοσο νεαρη ηλικια???
φυσικα το λαθος ειναι δικο της, οπως και των μαναδων πολλων απο μας, που αντι να παρεχουν σωστη πληροφορηση στα παιδια τους και να ειναι κοντα τους καθως περνουν στην ενηλικιωση, στρουθοκαμιλιζουν και φαντασιωνονται οτι τα δικα τους παιδια θα ερωτευτουν μετα τα 20....
εχει δικιο η μαμα σου που ανησυχει, κινδυνευεις και το ξερει...
και κανει μεγαλο λαθος που αντι να ειναι πιο κοντα σου , αρχισε τις απαγορευσεις...
τι μπορεις να κανεις?
αν νομιζεις οτι θα τα καταφερεις, ανοιξε εσυ τις κουβεντες που δεν τολμαει αυτη...
αν δεν μπορεις, κανε υπομονη...
15-06-2008, 13:30 #27
Originally posted by Remedy
γνωριζεις για αντισυλληψη?εχεις σκεφτει τι μετρα θα παρετε για να μη μεινεις εγγυος οταν ολοκληρωσετε την σχεση σας?συζητας με την μαμα σου αυτα τα θεματα?
Το ασφαλές σέξ....είναι κυρίως θέμα υγείας και μετά αντισύλληψης....
15-06-2008, 13:40 #28
Originally posted by PSYCHOANS
Ένας άντρας λχ που δεν φροντίζει να είναι καθαρός και υπάρχει στο πέος του αυτή η λευκωπή ουσία (τυρώδες σμίγμα) που μοιάζει με λιωμένο τυρί.....εκθέτει σε μεγάλο κίνδυνο την κοπέλα με την οποία έρχεται σε επαφή μαζί της.
Πάντως στην περιπτωση που αναφέρεις , ο κίνδυνος είναι μόνο για την κοπέλα ? Αν ενας άντρας για χρόνια δεν έχει φροντίσει την υγιεινή του , δεν υπάρχει και για τον ίδιο κίνδυνος ?
15-06-2008, 13:57 #29
Originally posted by Kleiw
Ένας άντρας λχ που δεν φροντίζει να είναι καθαρός και υπάρχει στο πέος του αυτή η λευκωπή ουσία (τυρώδες σμίγμα) που μοιάζει με λιωμένο τυρί.....εκθέτει σε μεγάλο κίνδυνο την κοπέλα με την οποία έρχεται σε επαφή μαζί της.
Πάντως στην περιπτωση που αναφέρεις , ο κίνδυνος είναι μόνο για την κοπέλα ? Αν ενας άντρας για χρόνια δεν έχει φροντίσει την υγιεινή του , δεν υπάρχει και για τον ίδιο κίνδυνος ?
15-06-2008, 14:42 #30
Originally posted by Remedy
οποτε μας μενουν οι αορατοι κινδυνοι απο σεξ. μεταδιδομενες ασθενειες, που ειναι αυτες που υπαρχουν ακομα και στους καθαροτερους ανθρωπους...
ανεφερα μονο την αντισυλληψη,καθως η εγγυμοσυνη και η διακοπη της ειναι μια κατασταση με τοσο σοβαρη επιδραση στην σωματικη και ψυχικη υγεια της κοπελας που ΣΧΕΔΟΝ καμια ασθενεια δεν εχει. εκτος απ το AIDS...
εξαλλου αν θελουμε να ειμαστε απολυτως ειλικρινεις, ποτε δεν εισαι 100% καλυμμενος απ τις αρρωστιες σε μια κοντινη ερωτικη επαφη. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.
υπαρχουν σοβαροτατες παθησεις οπως καποιες υπατιτιδες, η λοιμωδης μονοπυρηνωση, ακομα και το ελικοβακτηριδιο του πυλωρου που αποδειχτηκε οτι ευθυνεται για την δημιουργια ελκους στο στομαχι, που μεταδιδονται και με το σαλιο...παντα ρισκαρεις λοιπον στηννσωματικη ενωση σου με καποιον αλλο, γι αυτο ειναι καλο να εχει κανεις σοβαρο λογο για να το κανει αυτο... σοβαρο για τον ιδιο...
Ζαναξ. Εμπειρίες
17-06-2025, 21:02 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή