Κατερίνα Ζαρίφη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    ολους τους εχουν κρινει για τα ελαττωματα τους.
    και την μενεγακη που ειναι ψιλοχαζη και χοντροαμορφωτη, και τον αρναουτογλου που ειναι αμορφωτος, και πολλους αλλους.
    μονο που την ζαριφη δεν την κρινανε ΑΠΛΑ.

υποστηριξαν οτι εξαιτιας του συγκεκριμενου ελαττωματος, δεν ειναι δυνατον να βγαινει στην τηλεοραση...

ε δεν ειναι αυτο το ελαττωμα χειροτερο απο το ελαττωμα της βλακειας ουτε χειροτερο απο το ελαττωμα της αμορφωσιας ωστε ολοι οι αλλοι κουτσοι-στραβοι, κανει να βγαινουν να τους βλεπουμε και να τους ακουμε ολη μερα καθε μερα , αλλα ΕΙΔΙΚΑ η ζαριφη δεν επιτρεπεται να βγαινει στην τηλεοραση γιατι το δικο της ελαττωμα την στελνει στο πυρ το εξωτερο μεχρι να το διορθωσει!!

αυτη ειναι η διαφορα για οσους κανουν οτι δεν καταλαβαινουν η πραγματικα δεν καταλαβαινουν...

Senior Member
    Η επιλογή της συγκεκριμένης για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής νομίζω ότι δηλώνει το αντίθετο:Ότι δεν υπάρχει ρατσισμός.

Senior Member
    δεν υπαρχει ρατσισμος;
    γι'αυτο με το που πηρε η ζαριφη την εκπομπη την κραξανε για τα κιλα της;
    ποια ειναι η αναλογια λεπτων/χοντρων στην tv;
    τεραστιος ρατσισμος υπαρχει

Senior Member
    Δεν είναι ρατσισμός, προϋπόθεση είναι για να παρουσιάζεις όλον τον χρόνο μια εκπομπή.

Με την ίδια λογική που ένας με τραύλισμα ή προβλήματα στην ομιλία, δεν κάνει ραδιοφωνική εκπομπή.

Senior Member
    Είναι λογικό οι παρουσιαστές ειδήσεων να μιλάνε ωραία, οι γυμναστές να έχουν ωραίο σώμα κι οι παρουσιαστές να γράφουν ωραία στην κάμερα. Ένας ασχημομούρης ή μια με 30+ κιλά δε γράφουν καλά. Δεν είναι ρατσισμός, είναι τι απαιτήσεις έχει κάθε επάγγελμα κι αυτό έχει την εμφάνιση, απλά γιατί είναι τηλεόραση. Ας έκανε ραδιόφωνο και τότε να μίλαγες για ρατσισμό, αν την έκριναν για κάτι άσχετο δηλαδή.

Senior Member
    χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άτομα με περιττά κιλά στην τηλεοραση! πιστεύω ότι υπάρχει απίστευτος ρατσισμός και δεν είναι πρόβλημα που ανήκει στην λογική του τραυλίσματος που ακόμα και σε αυτήν να ανήκει σε καμιά των περιπτώσεων δεν είναι απαγορευτικό σε κανέναν με ότι κιαν έχει όπως κι α φαίνεται να ασχοληθεί με αυτό που θέλει και αγαπά... ο αλαζόνας και ο υπερόπτης έχουν δικαίωμα ; ο άπληστος και ο αδίστακτος επίσης; δεν υπάρχουν κατηγορίες προβλημάτων για μένα αλλά ακόμη και κατηγορίες να υπάρχουν όλα με ενοχλούν ή με ικανοποιούν το ίδιο έντονα εφόσον με θίγουν ή 'οχι, καταστρέφουν ή όχι ,την αισθητική μου! βαρέθηκα να βλέπω αψεγάδιαστους... δεν είμαστε έτσι. ο άνθρωπος είναι πλασμένος να αγωνίζεται. σε κάποιους ο αγώνας μπορεί να φαίνεται στην απώλεια ή στο να κερδίζει βάρος ... σε κάποιους άλλους μπορεί απλώς να φαίνεται από την θλίψη του προσώπου ή την απερίγραπτη χαρά της απάτης.
    η τηλεόραση ωφείλει να δέχεται τον άνθρωπο όχι το καλούπι του!

Senior Member
    Originally posted by stargazer
    Είναι λογικό οι παρουσιαστές ειδήσεων να μιλάνε ωραία, οι γυμναστές να έχουν ωραίο σώμα κι οι παρουσιαστές να γράφουν ωραία στην κάμερα. Ένας ασχημομούρης ή μια με 30+ κιλά δε γράφουν καλά. Δεν είναι ρατσισμός, είναι τι απαιτήσεις έχει κάθε επάγγελμα κι αυτό έχει την εμφάνιση, απλά γιατί είναι τηλεόραση. Ας έκανε ραδιόφωνο και τότε να μίλαγες για ρατσισμό, αν την έκριναν για κάτι άσχετο δηλαδή.
    να πας να τα πεις αυτα στην oprah winfrey, μιας και απ οτι φαινεται ξερεις καλα απο τηλεοραση και μπορεις να ξερεις ποιος κανει και ποιος δεν κανει για τηλεοραση σε σχεση με την εμφανιση του, και ποιος μπορει να ειναι επιθυμητος η επιτυχημενος σε κατι τετοιο. ...
    δεν φανταζομαι να παρεξηγεισαι που εσενα δεν σε ξερει ουτε ο περιπτερας σου και η οπρα εχει γινει απο τις γνωστοτερες και πλουσιοτερες γυναικες στον κοσμο απο την παρουσιαση στην τηλεοραση ε?

Senior Member
    Originally posted by Kleanthis
    Δεν είναι ρατσισμός, προϋπόθεση είναι για να παρουσιάζεις όλον τον χρόνο μια εκπομπή.
    Ενταξει, κατα τη γνωμη σου ειναι προυποθεση.
    Δεχομαι την αποψη σου,φυσικα δεν την ασπαζομαι
    Για μενα το να αποκλειεται ενας ανθρωπος εξαιτιας της εμφανισης του και των κιλων του,οχι μονο στην τηλεοραση αλλα γενικοτερα σε δουλειες κτλ ειναι ρατσιστικη συμπεριφορα

Senior Member
    Δε μίλησα γενικότερα.Ειδικά για την παρουσίαση μια τέτοιου είδους εκπομπής, νομίζω ότι θέλει κάποια εμφάνιση ( Όπως εγώ που είμαι τάπα δε μπορώ να γίνω καλαθοσφαιριστής ).Ειλικρινά εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις κοπέλες που έχουν κάποια κιλά παραπάνω.

Senior Member
    σ'ευχαριστουμε!

Senior Member
    χαχαχαχα.πνευματώδες...μπρρ ρρρρρρ

Senior Member
    κλεάνθη μας έχεις σκλαβώσει όλες!!! χεχεχεχε επίσης σε βλέπω για μεγαλη καριέρα στο μπάσκετ!

Senior Member
    Ειναι θεμα ρατσισμου το οτι δεν υπαρχουν χοντροι οι χοντρεσ παρουσιαστεσ η θεμα κομπλεξ τελικα/?

Senior Member
    Τι εννοείς;Θέμα ρατσισμού είναι το ότι δεν τους επιλέγουν και θέμα κόμπλεξ ότι οι ίδιοι δεν το τολμούν;

Senior Member
    ακριβωσς αυτο ενοοω καλη μου nadine

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast