γιατι....... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Jean-Paul Sartre :"L?enfer c?est les autres"(η κόλαση είναι οι άλλοι)

Senior Member
    η μονιμη συζητηση με τους γονεις μου ειναι τα κιλα ακομα και τωρα που παντρευτηκα και τους βλεπω σχετικα λιγοτερο αν και ευτιχως και διστυχως μενουμε 3 εκεινοι οροφο πεμπτο εγω στην ιδια πολυκατοικια του πατρικου μουυυ

μολις με δουν ο μπαμπουλης μου με κοιταει και το νιωθω κοιταει εχασα πηρα τι εκανα και μια στις τοσες ρωταει πως παει , η δε μανουλα μου μερικες φορες ερχεται μαζι στην διαιτολογο και ενω ολοι ειμαστε καλα και ικανοποιημενοι εκεινη παντα θα βρει το κατι.

μαγειρευω κατι θα φας απο αυτο κανει? πολυ δε ειναι? μη βαζετε γλυκα στο σπιτιιι μη κανετε αυτο μη κανετε εκεινοοοο
    και σχολια και ενω ειμαι καλα κλαιω κλαιω κλαιωωωωωωω

το χειροτερο μουυυ, το σαβατο ερχονται κατι φιλοι σπιτι και κατα τις 10 παραγγελνουμε να φαμε εγω σαλατιτσα θα επαιρνα απο τη μεση που πηραν και πηραν και 2 πιτσες ειμασταν πολλα ατομα ....εγω ειχα πει νο πιτσα θα ετρωγα σαλατα γιατι το μεσημερι ειχα φαει και το γλυκακι μουυυ

το κουδουνι της μαμας λεει σοφιανου το δικο μου λαζαριδης-σοφιανου , παραγγελνουμε λεω την κατασταση οτι θα χτυπησετε στο λαζαριδης-σοφιανου και οχι στο αλλο ναι ναι

ερχεται η παραγγελια μου λεει καναμε και λαθος χτυπησα κατω δε το εξηγησατε λεω συγνωμη αλλα το πα απλα η καπελα δε ηξερε και καλα ελληνικα και δε καταλαβε ...δε φταιω εγω για το τηλ σας κεντρο...

και μετρησα αντιστροφα λεω τωρα θα με παρει η μαμα ,,και ναι πηρε και το τι ακουσα δε λεγεται που τρως που εκανες το σαχτυλιδι και πιτσα και και και

ελεος...αφηστε με να σας δειξω οτι μπορω οτι αξιζω αλλα μονη μου χωρις πιεση αφηστε μεεε

Senior Member
    Ναταλάκι στο εξής θα λες μόνο Λαζαρίδης στα deliveries.
    Όσο για τα άλλα..."Όρια" είναι η λέξη κλειδί.Πώς τα βάζεις;Δύσκολα! :)

Senior Member
    Εγώ προσπαθώ περίπου ένα χρόνο να βάλω όρια. Οι γονείς μου, με τους οποίους συγκατοικώ, τους τελευταίους μήνες συνεργάζονται σχετικά καλά.
    Ο αρραβωνιαστικός μου όμως δε λέει να καταλάβει κάποια πράγματα. Όποτε του λέω να μην ασχολείται με τα διατροφικά μου μου απαντάει ότι τον επηρρεάζει αρνητικά η συμπεριφορά μου, ότι δε φέρομαι φυσιολογικά, ότι κάνω τα ίδια λάθη ότι θέλει να γίνω όπως πριν.
    Χθες κοντέψαμε να χωρίσουμε γι΄αυτό το λόγο. Μου έλεγε πόσο έχει κουραστεί κι ότι εν ολίγοις αν δεν ξαναγίνω η κοπέλα που αγάπησε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Δε λέω, έχει αντέξει πολλά τον τελευταίο χρόνο. Έχει φάει τρελλά άκυρα από 'μένα. Ρε παιδιά όμως, αν ήταν τόσο έυκολο να το ξεπεράσεις από τη μια μέρα στην άλλη τώρα δε θα υπήρχε αυτό το forum.....!!!

Senior Member
    Εντάξει, είναι δύσκολο ν'αποδεχθούν οι δικοί μας άνθρωποι ότι έχουμε μια διαταραχή.Μόνο και μόνο η λέξη τους ταράζει...Σκέψου πόσο απορούν με τις καθημερινές διατροφικές πρακτικές...

Member
    Οικογένεια αααχχχ χ πονεμένη ιστορία, εγώ που είμαι βουλιμική από τα 17 μου ήμουν για πάρα πολλά χρόνια από 48 μέχρι 54 κιλά και με τις βλακείες που έκανα πήγα κάποια στιγμή μέχρι 92 κιλά.

Καλά δεν συζητάω την αντίδραση και την απόρριψη των δικών μου.

ΜΕ ΕΚΡΥΒΑΝ.

Αν και δεν μένουμε στην ίδια πόλη όταν πήγαινα στο πατρικό μου στη Θεσ/νίκη μου έλεγαν να βγαίνω έξω αφού σκοτεινιάσει για να μη με δουνε οι γείτονες.

Ξαδέρφια και συγγενείς καθώς και οικογενειακοί φίλοι δεν ερχόταν όταν ήμουνα εκεί για να μη φανεί το "χάλι μου".

Αίσχος. Κάποια στιγμή που αδυνάτισα μόνο δεξίωση για "να με δείξουν που έγινα κούκλα ξανά" δεν κάνανε.

Τί να πω. Αν έχεις τέτοια απόρριψη από την οικογένειά σου τί πρέπει να κάνουν δηλαδή οι γύρω μας? Να μας τουφεκίσουν?

Senior Member
    Και να πεις ότι είναι σπάνιο θέαμα οι παχύσαρκοι στη χώρα μας;Δε ζούμε στην Αφρική...Και ξαναναρρωτιέμαι:
    Τι σχέση έχει η αγάπη με την πιθανή αρνητική κριτική των τρίτων;Ποιά η θέση της στην ιεραρχική κλίμακα των προτεραιοτήτων τους;
    Εννοώ,πώς μπορεί να είναι πιο σημαντικό κάποιο αρνητικό σχόλιο τρίτου ή πιθανότερα μια αρνητική σκέψη του
    από το συναίσθημα και το πλήγωμα του δικού μας ανθρώπου,που κατά τα άλλα υπεραγαπάμε;
    Δέχομαι να μην καταλαβαίνουν τη φύση της διαταραχής και την συμπεριφορά μας
    (αν και θα όφειλαν να ενδιαφερθούν αρκετά να μάθουν,να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν έστω κατά το δυνατό)
    αλλά να μας απορρίπτουν,να μας υποτιμούν,να μας πληγώνουν και δη για το "καλό "μας,αυτό με εξοργίζει!

Senior Member
    Gretel μου,

διάβασα το post σου και συγχύστικα πρωί-πρωί. Να σε κρύβουν επειδή ντρέπονται για΄σένα???? Μα καλά, γιατί όλοι κρίνουν μόνο βάσει της εξωταρικής εμφάνισης? Γιατί δεν ψάχνουν κάτι βαθύτερο? Γιατί δεν κοιτάνε στα μάτια να ανακαλύψουν την ψυχή? Πόσο πιο κενοί και ρηχοί μπορούν να γίνουν?
    Εμένα δε με αποδέχονται διότι με θεωρούν πολύ αδύνατη. Μέχρι κι ανορεξική με έχουν αποκαλέσει. Γιατί δε μας αποδέχονται έτσι όπως είμαστε? Τα δικά τους χάλια γιατί δεν τα βλέπουν?
    Ποιοί είναι αυτοί να μας κρίνουν? Το σώμα μας και η ψυχή μας μας ανήκουν. Τα κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αναφορά σε κανένα. Για όνομα του Θεού πια! Κλείστε τα αυτιά σας, βουλώστε τους το στόμα!

Senior Member
    Εγω εκανα το λαθος να φαω σημερα μαζι τους κ ο πατερας μου οταν πηγα να παρω λιγο παραπανω μου λεει μπροστα κ στους θειους μου "Ε μη φας αλλο ειναι υπερβολη."κ οταν οι υπολοιπο ρωτησαν γιατι λεει "ε πρεπει να κανει λιγο διαιτα." Πειτε μου ποιος θεωρειται χοντρος οταν ειναι 54 κιλα κ 1.64 κ επιπλεον δεν ειχα διαθεση για βουλιμικο απλως μια μπουκια παραπανω.Πειτε μου γιατι δεν μπορω αλλο να με ακυρωνουν ετσι κ να μου βαζουν ταμπελες...Σηκωθηκα κ εφυγα απ το τραπεζι βρυζοντας κ να 'μαι τωρα.Ακυρωσα κ την εξοδο μου το απογευμα κ δ θελω να βλεπω κ ν ακουω ΚΑΝΕΝΑΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ....δεν περιστρεφονται ολα γυρω απ το φαἰ πλεον για μενα κ ειμαι πολυ χαρουμενη αλλα γιατι οι δικοι μου να με καταβαραθρωνουν ενω ξερουν πως νιωθω πανω σ αυτα τα θεματα?δεν καταλαβαινουν οτι προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αντικειμενικα υγιες κ σωστο κ ενω εχω βρει το δρομο μου σιγα σιγα μπαινουν στη μεση?θελω να ερθει του χρονου που θα σπουδαζω στο εξωτερικο να μεινω επιτελους μακρια απ ολα...

Senior Member
    :( Είναι πολύ λυπηρό αυτό,πραγματικά...
    Όταν εσύ έχεις διανύσει το δυσκολότερο μέρος της υπερπροσπάθειας σου και βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο
    και οι άνθρωποι,που σ'αγαπούν πιο πολύ στον κόσμο όλο και αναμφισβήτητα θέλουν το καλύτερο σου,
    να σου σαμποτάρουν την προσπάθεια και να σου ρίχνουν το ηθικό,έστω και άθελα τους!
    Φαντάζομαι έχεις προσπαθήσει να τους εξηγήσει πώς νιώθεις σε ανύποπτο χρόνο...
    Νομίζω,πως αν ναυαγήσουν οι απόπειρες αυτές,δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια
    από το να προστατέψεις εσύ τον εαυτό σου από παρομοιες καταστάσεις.(κοινώς δεν τρως μαζί τους)
    Ίσως αυτό τους κάνει να αναθεωρήσουν!Το μόνο που εύχομαι είναι να μη σου δημιουργηθεί απωθημένο,
    που θα σε κάνει να φτάσεις στο άλλο άκρο,όταν με το καλό ζεις μόνη σου μακριά τους!Αυτό ακριβώς συνέβη σ'εμένα....

Senior Member
    Συμφωνώ με τη Nadine. Σταμάτα να τρως μαζί τους. Κι αν σου την ξαναπούν πέτα τους μπηχτές. Αμύνσου...Οι δικοί μας άνθρωποι σχεδόν πάντα άθελά τους μας πληγώνουν αλλά αυτό δε μπορεί να διαιωνίζεται. Για το δικό σου καλό και μόνο, βάλε όρια σε όλους και σε όλα. Όποιος τα υπερβαίνει θα τιμωρείται. Αυτή είναι η δική μου τακτική εδώ και κάποιο καιρό. Ναι, έχω γίνει σκύλα αλλά πρέπει επιτέλους να προστατέψω τον εαυτό μου.

Senior Member
    Σας ευχαριστω κ τις 2 σας.Τελικα βγηκα κ ενιωσα καλυτερα κ αποφασισα να παρω τη ζωη μου στα χερια μου κ να μην αφησω κανεναν κ τιποτα να μου χαλαει τη διαθεση περαν του εαυτου μου γιατι μονο αυτον μπορω να χειριστω κ μονο αυτον θελω κιολας.Απλα ειδικα απο τον πατερα μου που εχω πολυ στενη κ καλη σχεση δεν το περιμενα κ θα ηθελα μια πιο ζεστη αντιμετωπιση...

Senior Member
    Κι ο μπαμπάκας άνθρωπος είναι κι έχει και τις άτυχες στιγμές του...
    Η καλή μεταξύ σας σχέση δεν αλλάζει από κανα δυό στραβοπατήματα...
    Για κείνον είσαι η μικρή του πριγκίπισσα,που οφείλει να προστατέψει...
    Δείξε του πως μεγάλωσες και φροντίζεις πλέον μόνη σου τον εαυτό σου.
    Κάνε τον να σε δει ισότιμα και βάλ'τε σε νέα βάση τη σχέση σας.
    Η αληθινή αγάπη βρίσκει δρόμους να τα κάνει όλα εφικτά!
    Όλα θα πάνε μια χαρά!Ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις κανά δυό βόλτες παραπάνω... ;)

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ 3ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ 17 ΚΙΛΑΚΙΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΕΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ ΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ..ΑΝΤΕΧΩ? ΑΝΤΕΧΩ

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΛΑΞΕΣ ΛΑΜΠΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ ΚΤΛ....ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ,...ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΨΗΛΑ....
    ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΡΕΣ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΚΟΙΤΑΓΜΑΤΑ ΣΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΛΥΣΑΝΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΛΥΣΑ ΚΑΚΙΑ

ΕΙΔΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ + ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ + ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙΙΙΙ.+ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ....
    Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΞΩ ΑΣΧΕΤΑ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑΑ....ΜΕ ΕΙΔΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΜΕ ΠΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΡΑΚΟΣ...ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΩ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕ...ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ ΒΓΑΙΝΩ
    ΚΟΠΗΚΕ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΣ Η ΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ? ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ IMAGE ΤΟΥ,,,,,

Senior Member
    Natalia,

πολύ χαίρομαι για 'σένα! ʼστους να σε κοιτάνε και να σκάνε!! Χε χεεεε! Και πού είσαι ακόμα...!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast