Results 31 to 40 of 40
Thread: γιατι.......
-
31-10-2008, 11:17 #31
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,
ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ? AYTO ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΝΩ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΛΥΚΙΣΜΑ .(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΩΡΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- 31-10-2008, 11:39 #32
GEO MOY KAI DOLPHIN KALHMERAAAAA OLI MERA
DOLPHIN ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ ΑΝ ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ....ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩΩΩ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΟΙΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ....
GEO ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
ΑΧ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑΙΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ....ΔΕ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗΗ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ , ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΗΝ ΔΙΑΤΑ ΔΕ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΓΛΥΚΑΚΙ ΒΕΒΑΙΑ
Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΜΠΑΛΕΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΚΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΥΓΕΙΑΣ Η LACTAKIA ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΟΥΥΥ KAI KOROIΔΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΟ
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΗΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ...ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΑ ΜΗΛΑ ΤΑ ΚΟΒΩ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΛΟΓΩ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΑΝΕΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ...ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ !!!
ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
01-11-2008, 19:37 #33
Ναταλάκι μου,λένε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο
και απ'ό,τι φαίνεται σύντομα θα του το προσφέρεις του πρώην καλού σου!
Αυτό όμως που πραγματικά θα ευχόμουν και για σένα και για όλους μας
είναι να απαλλλαγούμε εντελώς από την αλληλεπίδραση της εικόνας μας στους άλλους!
Για μένα όσο "κακό"είναι να υφίσταμαι κοινωνικό ρατσισμό και κατακραυγή λόγω βάρους
άλλο τόσο είναι να με φθονούν επειδή κατάφερα να το χάσω ή ακόμα χειρότερα να το χρησιμοποιώ να τους πικάρω.
Ελπίζω να μην αυτο/ετεροπροσδιοριζόμαστε από το πόσο ζυγίζουμε,ούτε να στηρίζονται εκεί οι σχέσεις μας ...
Ας μειώσουμε το βάρος μας για μας μόνο,για την υγεία μας,για ν'απολαμβάνουμε στο έπακρο τις χαρές τούτης της ζωής!
01-11-2008, 19:57 #34
GEO μου,χαίρομαι πολύ που ανοίχτηκες επιτέλους και θα γνωριστούμε λίγο καλύτερα...
Νομίζω πως δε χρειάζεσαι συγκρίσεις με άλλους(τι καταφέρνουν οι άλλοι και τι εσύ)
Υπάρχουν πολλά εξάλλου,που καταφέρνεις εσύ και όχι οι άλλοι...Δεν είναι διαγωνισμός η ζωή...
Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου στα πλαίσια των προσωπικών σου προσδοκιών και δυνατοτήτων.
Η ανάγκη για γλυκό είναι βιολογική και υπαρκτή για όλους!Λυπάμαι αν σε κάνω να νιώθεις λιγότερο μοναδική...:)
Από την άλλη οι δίαιτες ως στερητικές μας βγάζουν την αντίδραση να τρώμε χωρίς μέτρο ό,τι μας στέρησαν...
Στα πλαίσια αυτά μιλάμε για διατροφή και όχι δίαιτα,όπου σε μικρότερες ποσότητες θα γευόμαστε ότι λαχταράμε.
Νομίζω ότι μπορείς να εντάξεις στη διατροφή σου κάτι γλυκό,ώστε να μη μεγιστοποιηθεί ως απωθημένο με τις γνωστές συνέπειες.
Μπορείς να φας φρούτα(ωμά,ψητά,αποξηραμέν� �),μέλι,ζελέ,γλυκό κουταλιού,μπάρα δημητριακών,κουβερτούρα
ακόμα και κάτι πιο σκληροπυρηνικό(ξέρεις εσύ...) αλλά όχι καθημερινά ούτε σε μεγάλη ποσότητα.
Επιπρόσθετα, αν αυξήσεις τη σωματική σου άσκηση έχεις ακόμα περισσότερα περιθώρια πρόσληψης θερμίδων...
Αν και πάλι, τότε μπορεί να σου έχει κοπεί και η όρεξη και να μην το θέλεις πια το γλυκό.
Όποτε κάνω διάδρομο και καίω με τον ιδρώτα μου 600 θερμίδες(όσες δηλαδή μια ολόκληρη σοκολάτα ή πάστα)
με τίποτα δε θέλω να τινάξω τον κόπο μου στον αέρα για 5 λεπτά στοματικής απόλαυσης...
ʼσε που η πραγματική απόλαυση είναι μόνο στην πρώτη μπουκιά!Οι επόμενες είναι μηχανικές και τζάμπα θερμίδες...
Κάτι σαν το πρώτο πρωινό τσιγάρο με τον καφέ σε σύγκριση με τα επόμενα της ημέρας(όπως λένε όσοι καπνίζουν)
Οπότε φάε κι εσύ μια μπουκιά απ'ο,τι λαχταράς και να είσαι σίγουρη ότι δε θα πάρεις δύο κιλά από αυτήν.
Αντιθέτως στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και κάποιας σωματικής άσκησης θα έχεις και απώλεια βάρους!
Καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα!Και να μας γρέφεις πιο συχνά, μια που μπάινεις καθημερινά...Φιλάκιαααα
06-11-2008, 21:00 #35
Μολις σημερα ο πατερας μου μου εδωσε την απαντηση στο μεγαλο "γιατι".Γιατι δηλαδη λεει αυτα που λεει κ "ανακατευεται"? Κατα αυτον, "2-3 χρονια που ζουσες με την ανορεξια κ δεν ανακατευτηκα τι καταλαβα?"...
Η απαντηση μου ηταν οτι τον βρηκα τον δρομο μονη μου ομως στο τελος κ οτι τωρα που ανακατευεται τι καταλαβαινει περα απ το να με ακυρωνει?Ξερω οτι δεν το κανει γι αυτο, ομως αφου δεν το καταλαβαινει οτι με κανει να νιωθω ετσι ας το σταματησει...Το μονο που ελπιζω ειναι απο του χρονου να εχω περασει στη γερμανια για σπουδες κ να φυγω.
07-11-2008, 11:01 #36
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ 3 ΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (WW)ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΙΩΘΩ!ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΥΜ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ``ΦΩΛΙΤΣΑ``ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΑΝΕΤΑ.ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕXΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ,ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ,ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩΜΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΝΑ ΚΛΑΙΩ,ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΚΤΛ.ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΕΜΠΕΔΩΣΑ ΤΟ ``ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ``,ΟΠΟΙΟΣ/Α ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ,ΤΟΝ./ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ!ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ!!ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟΥΛΑ(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΟΥΛΕΣ),ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΩ,ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 62 ΚG.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΤΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΝ,1)ΚΡΙΒΕΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ 2)ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ,Η ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ(ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΑ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΕΞΥ ΗΤΑΝ)ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ??Ε!ΟΧΙ ΕΙΠΑΜΕ!ΤΕΣΠΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΗ ΦΙΛΗ(ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ)ΨΙΛΟΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΜΕ ΤΗΝ......ΕΜΕΝΑ ΕΝΝΟΥΣΕ,ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΤΛ,ΕΓΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΛΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ``ΠΑΤΑΤΑ``,ΚΑΙ FAKE!!ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ!)ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ``ΦΙΛΗΣ``ΦΙΔΙ,ΞΕΡΕΙΣ.....ΤΕΛΙΚ Α ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΗ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ,ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΗ,ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΙΛΟΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΨΙΛΗ ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΠΛΕΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΟΟΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΗ ΘΑ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ,ΑΛΛΑΞΕ [ΠΑΙΔΙΑ 10 ΧΡΩΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ!!ΕΞΙΣΤΟΡΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΠΗ,ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!ΑΞΙΖΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ,ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ!ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ `ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ``ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΑ ΛΟΓΩ ΟΓΚΟΥ!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ,Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :)
08-11-2008, 00:09 #37
Όπως είπες κι εσύ γλυκούλα ο χλευασμός κρύβει απωθημένα και κόμπλεξ. Επίσης το χιούμορ είναι ένας πολύ διαδεδομένος τρόπος με τον οποίο εκφράζεται το υποσυνείδητο και ξερνά με αυτόν τον τρόπο στον εξωτερικό κόσμο ότι το ίδιο το άτομο αρνείται να παραδεχτεί.
Αυτή η φίλη σου λοιπόν επειδή όπως λες είναι μικροκαμωμένη ένιωθε (και νιώθει μάλλον) άσχημα γι'αυτή τη φυσική της κατάσταση και έπρεπε με κάποιον τρόπο να προβάλλει αυτό της το αγχος, απορρίπτοντας εσένα που ήσουν γι'αυτήν ένας αδύναμος κρίκος που της θύμιζε την δική της ανεπάρκεια. (Χριστέ μου τό'χω παρακάνει με τα βιβλία της ψυχολογίας :) ) Γιατί βλέπεις οι άνθρωποι έχουν ένα ένστικτο το οποίο τους ωθεί να σχετίζονται με όμοιούς τους ή με άτομα που δίνουν έξω την εικόνα που οι ίδιοι θα ήθελαν να δώσουν.
Η μαμά μου επίσης μου έλεγε να δίνω ιδιαίτερη βάση σ'αυτά που σιχαίνομαι πάνω στους άλλους. Είναι συνήθως αυτά που σιχαίνομαι πάνω μου. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα.
Είμαι κι εγώ άτομο που διαγράφω όποιον με πληγώσει, κι εδώ είναι η δική μου ερώτηση:
Πιστεύετε ότι αυτή είναι σωστή αντίδραση ή η έσχατη αντίδραση; Γιατί η κοινωνία μας θεωρεί σωστό το να απορρίπτουμε κάποιον "καταστροφικό" από το να προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε;
08-11-2008, 08:44 #38
Διότι κανένας δεν έχει τη διάθεση να κατανοήσει και να βοηθήσει κανένα, όλοι αναζητάμε την εύκολη λύση. Υπάρχουν πολλοί κακοήθεις και κομπλεξικοί γύρω μας οι οποίοι τη βρίσκουν με το να πετάνε φαρμάκια. Νομίζουμε ότι ζούμε σε ένα τέλειο κόσμο όπου όλα θα πρέπει να είναι τέλεια κι αν κάτι δεν είναι τότε το κουκουλώνουμε για να μη μας χαλάει την εικόνα.
08-11-2008, 11:07 #39
karol μου εχειs απολυτο δικιο σε ολα οσα γραφειs,επειδη και εγω διαβαζω βιβλια ψυχολογιαs,εχω διαβασει κατι αντιστοιχο!Οσο για το ερωτημα σου,να ξερεισ πωσ αν ο αλλοσ δεν θελει να αλλαξει,κανεισ μασ δεν μπορει να ``ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙ ΤΗ ΖΩΗ``,αλλα ολα ξεκινουν απο το ποσο θελει να αλλαξει ο αλλοσ και να γινει καλθτεροσ ανθρωποσ!ειναι κατι που πρεπει να θελεισ!(σορρυ για τα γραμματακια μου)αλλα εχω συνιθισει greeklish kai δεν μπορω καθολου τα ελληνικα!φιλια :)
13-11-2008, 01:52 #40
Ωπ νάμαι :)
Λοιπόν ντόλφιν συμφωνώ μαζί σου. Αρχίζω να σκέφτομαι πως οι κοινωνικές επαφές (όλες) είναι σαν ένα ρίνγκ. Μπαίνει μέσα ο καθένας και βγάζει το άχτι του, ή απορροφά το άχτι των άλλων, ή παίζουν παιχνίδια πιο υπόγεια αντί για απευθείας μπουνιές, για να καταλήξουν βέβαια πάντα εκεί, στις μπουνιές δλδ. Δεν βγάζω και την ουρίτσα μου από όλα αυτά κι εγώ έχω φερθεί σαν λαλάκας αλλά έχω γίνει και ο λαλάκας της υπόθεσης. Προς το παρόν ούτε ο ένας λαλάκας με βολέβει ούτε ο άλλος αλλά θα βρώ κι εγώ κάποια στιγμή ποιος λαλάκας μου πάει καλύτερα :)
Επίσης Γλυκούλα συμφωνώ και με σένα. Έχει όπως και να το κάνουμε να κάνει με τις προθέσεις: αν ο άλλος μας αγαπάει πραγματικά και να μην μπορεί να μας συγχωρήσει δεν θα μας πληγώσει με βίαιο τρόπο, θα προσπαθήσει τελοσπαντων να το ελέγξει, το πιστεύω γιατί έχω κάνει φιλίες και με πολύ οξύθυμους ανθρώπους και πάνω στον καυγά εκεί που σε άλλους θα πετούσαν φαρμάκι σε μένα τα έλεγαν όπως τα ένιωθαν και αυτό με δίδαξε πολλά.
Ότι δηλαδή αν κάποιος που εμείς θεωρούμε φίλο σε κάποια άσχετη στιγμή και δίχως καλή αιτία μας μαχαιρώσει πισώπλατα τότε μάλλον αυτός δεν θεωρούσε τον εαυτό του φίλο μας.
Εντάξει και μία τέτοια συνειδητοποίηση είναι πολύ βαριά και καμία φορά είναι πολύ δύσκολο να τη χειριστούμε, αλλά δε βαριέσαι βρε αδελφέ, οι μαλακίες πληρώνονται, όπως λένε και είναι αλήθεια, ω, ναι.
Οπότε για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα του Ντεπόν, να προσθέσω πως κι εγώ είχα μάθει αυτήν την κακία από τους άλλους να την μεταφράζω σε βία προς τα πάνω μου, βιώματα είναι αυτά. Αλλά βλέπω ότι είναι ανούσιο, γιατί τελικά πολύ σπάνια μου συνέβη αυτός που με πλήγωσε (επίτηδες) να μου ζητήσει συγνώμη όταν είδε πως ήμουν χάλια. ʼρα τους ξεχνάμε και συνεχίζουμε να παράγουμε φως από μόνοι μας και μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε τους αληθινούς ανθρώπους απο τους ανθρώπους-πεταλούδες της νύχτας που τραβιούνται από το φως κι έρχονται να κοπανηθούν απάνω μας!
Καληνύχτα :)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή