ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!! - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415
Results 211 to 212 of 212
    Senior Member
    καλησπερα κουκλες, θα ερθω απο Λαρισα Θεσσαλονικη στις 20 του μηνα τι λετε να κανονισουμε ενα καφεδακι στο κοσμος πχ μεσημερακι?
    Ναντιν για κανε μια οργανωση.........

Senior Member
    κι ελεγα ποια αραγε με καντεμιασε....εσεις με συζητατε λοιπον...
    ο πεθερος μου που ειχε παθει ενα καρδιακο που σας ελεγα.... ε λοιπον θα εγχειριστει την αλλη εβδομαδα στο παπαγεωργιου. το στεφανιογραφημα εδειξε καλη καρδια αλλα ενα καρο αρτηριες βουλωμενες-μπαλονακια γιοκ ειπαν οι γιατροι-μονο εγχειρηση. οποτε δεν ξερω τι θα μου προκυψει το σαββατοκυριακο. μεχρι σαββατο μεσημερι δουλευω και για κυριακη πρωι προβλεπω τραπεζωμα πριν την εγχειρηση. αρα δεν νομιζω να με βολεψει. ξερω, ξερω ολο σας ξεσηκωνω και δεν εμφανιζομαι, χτυπατε, σας επιτρεπω.

το κακο ειναι οτι λογω της εγχειρησης, δεν εχει σαντορινη. μπορει μερικες μερουλες καπου κοντα αλλά ο κυριος του σπιτιου ουτε να ακουσει δεν θελει να παμε τοσο μακρυα....ε, νομιζω εχει και λιγο δικιο.
    οποτε δεν μπορω να προτεινω τιποτε για συναντηση κοριτσια δυστυχως. αλλά μια που η κατερινα μας θα κανει την τιμη να μας/σας ερθει θεσσαλονικη, νομιζω οτι το αξιζει το καφεδακι. και αν εγω βολευομαι, βλεπουμε

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415