ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 212
    Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑ

NAI DIAMOND ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ......ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ?

ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ

Junior Member
    Καλημερα και πάλι, ναι ενδιαφέρομαι,θα μπορούσες να μου στείλεις φωτο?

Senior Member
    Originally posted by GRETEL
    Aγαπητή vanilia έχω σπουδάσει στην καλών τεχνών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Αθήνα δηλ. είμαι ζωγράφος.

Τελείωσα το 2001 και έδωσα Ασεπ το 2005 και από τότε είμαι καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης.

Διορίστηκα στην Ξάνθη, αλλά εδώ και 2 χρόνια είμαι με απόσπαση στην Αθήνα.

Φέτος είμαι στο ειδικό σχολείο στο Αιγάλεω.
    Καλημέρα...
    Αν και νέα στην παρέα σας..θα ήθελα να κάνω μια διόρθωση.
    Η Ανωτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) ΔΕΝ ανήκει στο Ε.Μ.Π.
    Απλά οι Διοικητικές της Υπηρεσίες στεγάζονται στο χώρο του Ε.Μ.Π. στην Πατησίων
    Φιλικά πάντα
    Βασιλική

Senior Member
    Τελικά καταφέρατε να συναντηθείτε?
    Θα ήθελα να σας γνωρίσω

Senior Member
    Καλώς ήρθες Βασιλική στην παρέα μας!
    Δε νομίζω να έγινε η συνάντηση...κάποια εντύπωση θα είχαν παραθέσει...
    Πες μας δυο λόγια για σένα,αν θέλεις,να σε γνωρίσουμε κι εμείς κάπως καλύτερα...

Senior Member
    Να σας πω λοιπόν 2 λόγια για μένα..
    Είμαι η Βασιλική ετών 32 από Αθήνα, δουλεύω στο Ε.Μ.Π. και σας ανακάλυψα ψάχνοντας να βρω λύσεις σε απορίες μου μιας και είμαι στη φάση "κανω τις εξετασεις" για να πάρω σειρά για το χειρουργίο στο Νοσοκομείο του Ριο.
    Χάρηκα όταν είδα μια παρέα με "κοινό" πρόβλημα με το δικό μου και νομίζω ότι πλέον για πρώτη φορά μιλάω ανοιχτά για αυτό.

Senior Member
    Ωραία...
    Ποιά επέμβαση έχεις κατά νου;Για τι πρόβλημα βάρους μιλάμε;
    Αφού έκανες την αρχή να μιλήσεις ανοιχτά, φτάσ'το μέχρι τέλους!

Senior Member
    χαχα θα τα πω όλα
    Λοιπόν ο δείκτης μου είναι 40,9
    είμαι 1,60 και 98 κιλά και από οτι κατάλαβα απο τα λεγόμενα του κ. Καλφαρέντζου πηγαίνω για λαπαροσκοπική επέμβαση που θα μου αφαιρεσει ένα μέρος του στομαχιού (δεν θυμάμαι πως λεγεται..σορρυ..ενα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι). Είπε ότι είμαι "εύκολη" περίπτωση...το είδα ως θετικό

Senior Member
    Να υποθέσω ότι έχεις καταλήξει ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε την όποια επέμβαση για να χάσεις βάρος...Ε;
    Γιατί τα κιλά σου είναι μεν αρκετά,αλλά όχι απαραίτητα για χειρουργείο...Έχεις διαβάσει για τις μεθόδους αυτές;
    Είναι αρκετά παρεμβατικές...Προβληματίζ� �μαι γιατί δε σου πρότεινε δακτύλιο...Ψάξε το θέμα λίγο παραπάνω...

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Να υποθέσω ότι έχεις καταλήξει ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε την όποια επέμβαση για να χάσεις βάρος...Ε;
    Γιατί τα κιλά σου είναι μεν αρκετά,αλλά όχι απαραίτητα για χειρουργείο...Έχεις διαβάσει για τις μεθόδους αυτές;
    Είναι αρκετά παρεμβατικές...Προβληματίζ� �μαι γιατί δε σου πρότεινε δακτύλιο...Ψάξε το θέμα λίγο παραπάνω...
    Είναι η μονάδικη λύση που έχω πλέον διότι πάσχω από υπερινσουλιναιμία (σύνδρομο παθολογικού μεταβολισμού) και ότι άλλο και αν έχω προσπαθήσει δεν έχει αποτέλεσμα. Κατέληξα στο Ρίο μετά από συνενόηση με την Ενδοκρινολόγο μου. Δακτύλιο δεν θέλω να βάλω διότι δεν θέλω να έχω ένα ξένο σώμα μέσα μου. Είμαι κάθετη σε αυτή την άποψη και συμφώνησε κ ο κος Καλφαρέντζος όταν μιλήσαμε ιδαιτέρως.

Senior Member
    Ωραία,Βασιλική μου!Σου εύχομαι το καλύτερο και σύντομα!
    Με συγχωρείς αν ήμουν αδιάκριτη,απλά είμαι πολύ επιφυλακτική με τις επεμβάσεις...
    Εσύ φαίνεσαι ψαγμένη και αποφασισμένη.Καλή επιτυχία ό,τι κι αν κάνεις!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Ωραία,Βασιλική μου!Σου εύχομαι το καλύτερο και σύντομα!
    Με συγχωρείς αν ήμουν αδιάκριτη,απλά είμαι πολύ επιφυλακτική με τις επεμβάσεις...
    Εσύ φαίνεσαι ψαγμένη και αποφασισμένη.Καλή επιτυχία ό,τι κι αν κάνεις!
    Σε ευχαριστώ κορίτσι
    όσον αφορά το ψαγμένη και αποφασισμένη ... είναι κάτι που μου το είπε και ο κος. Καλφαρέντζος.
    Έχω πλέον αποφασίσει να δώσω ένα τέλος στο πρόβλημα μου και αφού αυτό συνεπάγεται με την λέξη επέμβαση..τοτε επέμβαση!
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, τα λεμε εδώ γύρω πάλι

γεια σ βασιλικη μ.χαιρομαι π βλεπω κοσμο π προκειται να κανει επεμβαση στο ριο γιατι προκειται να κανω κ εγω κ νοιωθω.....καλυτερα μπορω να σ πω.μ δινει δυναμη να μην φοβαμαι καποια πραγματα.
    δεν φοβασαι κ εσυ λιγο?εχω ακουσει τοσο καλα λογια...αλλα δεν παυει να ειναι μια επεμβαση σοβαρη.

Senior Member
    Kalhspera vanilitsa...na sou pw thn alh8eia pros to paron eimai xalarh...nomizw 8a fovh8w kapws thn hmera pou 8a mpw sto nosokomeio...

Senior Member
    Επαναφέρω αυτό το θέμα γιατί νομίζω πως δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να συναντηθούμε για ένα καφεδάκι, πάνω απ' όλα χρειάζεται καλή διάθεση. Εδώ Ισραήλ και Χαμάς συναντιουνται για διαβουλεύσεις , εμείς δεν μπορούμε να βρεθούμε για ένα καφέ;;;
    Μια και μένω Θεσσαλονίκη, προτείνω να κανονίσουμε κατι εδώ για Θεσσαλονικείς / Βορειοελλαδίτες . Εννοείται πως από παντού όλοι είναι ευπρόσδεκτοι

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast