Results 106 to 120 of 212
Thread: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!
-
23-03-2009, 14:39 #106
ναι, μου αρεσουν πολυ τετοιοι καφεδες!!!!! Κανουν και καφε ή μετα θα παμε καπου αλλου? να μην μας λενε κιολας οτι ταχα κανονισαμε καφε και γουρουνιασαμε.....Τον καφε θα τον πιουμε...
Αληθεια, επειδη δεν ξερω πολυ καλα την Θεσσαλονικη, παρκιν εχει εκει κοντα? free κατα προτιμηση και κανενα καλο χαρτη επισης..... εγω ερχομαι απο διοδια αθηνας για να καταλαβετε. ξερω πως να βρεθω λευκο πυργο, αγγελακη/εκθεση, καμαρα και τα υπολοιπα πολυ τυπικα
- 23-03-2009, 15:39 #107
Το kitchen bar είναι καφέ μπάρ ρέστωραν οπότε μπορουμε και να τσιμπίσουμε κάτι και καφέ να πιούμε. Πάρκινκ έχει στο λιμάνι επί πληρωμή, για ελεύθερο πιθανώς να βρεις να το χώσεις κάπου εκεί κοντά.Όσο για το δρόμο, αν μπεις από την δυτική είσοδο της πόλης (όχι από τον δρόμο που λέει 'προς λιμανι') είναι μια ευθεία, περνάς κάτω από τα δικαστήρια και είναι στο 2ο ή 3ο φανάρι δεξιά, μέσα στο λιμάνι. Καλώς να μας έρθεις!!!
24-03-2009, 06:04 #108
Μάλιστα...κανονίστηκε λοιπόν,απ'ό,τι βλέπω...οκ...(αν και θα έρθει ο πατέρας μου για κάτι εξετάσεις τότε...)
Κι αν κατάλαβα καλά,θα είμαστε μεσημεριάτικα εκεί που έχει τόσες λαχταριστές νοστιμιές και θα πίνουμε καφέ;
Ξενερωσιές και μάλιστα μεγάλες...Τουλάχιστον ζάχαρη να βάλουμε στον καφέ ή θα μετράμε κόκους;
Barbie μου,μια χαρά θα το βρεις...όπως σου είπε η συνάδελφος από πάνω.Κι αν ξέρεις πώς να πας στον Λευκό Πύργο
παραλιακά,είναι το τελευταίο κτίριο στο δεξί σου χέρι,(πριν αρχίσει ο πεζόδρομος της Λεωφόρου Νίκης)μέσα στο Λιμάνι,
στο τέλος του,στην είσοδο μετά τον Ερυθρό Σταυρό.Πάρκινγ έχει κι εκεί μέσα και απέναντι(Δραγούμη με Βενιζέλου)
Δυστυχώς θα έρθεις δύσκολη ώρα από άποψη κίνησης(φοβάμαι θα κολλήσεις λιγάκι εκεί που αρχίζει το λιμάνι)...
Μακάρι να έχει ωραίο ηλάκο να καθίσουμε έξω που έχει θέα όλη την πόλη μέσα από τη θάλασσα...Πάρε μια εικόνα--->Κitchen bar restaurant
Συνήθως έχει ωραίες εκθέσεις εκεί στο μουσείο φωτογραφίας.Εγώ θα πάω λίγο νωρίτερα...αν κάποια ενδιαφέρεται...
Κατερινάκι,αν θέλεις δώσε σε κάποια από μας το κινητό σου(εγώ έχω από τ'άλλα δύο κοριτσάκια)για κάθε ενδεχόμενο...
Φιλάκια,όμορφες!Θα σας δω στο πλοίο στις 32 του άλλου του μηνός!Κι όποιος άλλος εντωμεταξύ τσιμπήσει,έχει χρόνο να το σκεφτεί...
24-03-2009, 09:22 #109
καλημερα κοριτσακια
νομιζω οτι καταλαβα που κοντα ειναι. κοντα στο μεγαλο πολυοροφο parking? εκει κοντα ειναι το Lapel?
Τον ερυθρο σταυρο θα τον βρω (νομιζω τον εχω δει προσφατα), οποτε μπαινω μεσα στο λιμανι στην πρωτη εισοδο που θα δω αμεσως μετα. και αν ζοριστω ψαχνω τη Nadine στο κινητο.
Ρε κοριτσια, θα κρατηθουμε να μην φαμε? Μηπως να διαλεγαμε ενα σκετο καφε μπαρ? τουλαχιστον σκετη σαλατα θα μπορεσουμε να φαμε αν μας πιασει ενα κατι τελος παντων?
ε, ψιτ, εσεις οι υπολοιπες που μονο διαβαζετε, αν ειστε στη Θεσσαλονικη και θελετε, ευπροσδεκτες...
24-03-2009, 10:07 #110
Καθόμαστε με τη myrtali τόσην ώρα σαν τα χαζά και σου δίνουμε οδηγίες βάσει οδών,λιμανιών,ερυθρών σταυρών κλπ,
ενώ κάπου παραπέρα έχει το Lapel,που σίγουρα είχε πρόσφατα προσφορές στα δερμάτινα λόγω τέλους εποχής...
Απαράδεκτες!Βέβαια,δε θα το αντέξω να φοράς αληθινές γούνες ή έστω δερμάτινα,αλλά καλύτερα μη μου απαντήσεις...
Ναι,λίγο μετά από τα Lapel είναι η είσοδος του λιμανιού που λέμε...Κατευθείαν εκεί θα έρθεις!Μην ξεχαστείς σε τίποτα Jumbo,mambo...
Θα κρατηθούμε να φάμε,μην ανησυχείς...Το Κατερινάκι και να θέλει δεν μπορεί,εσύ είσαι συντονισμένη στο διάδρομο,
η πρόσφατη myrtali σιγά μην μπορέσει να υπολογίσει πόντους από κείνα άμα φάει,οπότε είστε όλες οκ και κρατάτε εμένα!
24-03-2009, 10:32 #111
με προσβαλεις!!!
το lapel το ξερω απο την κουμπαρα μου που ηθελε καποτε να κανει καλη αγορα και την ακολουθησα. δεν πηρα τιποτε, το βρηκα ακριβο. Οσο για γουνα, τοφαλο με γουνα, λιγο δυσκολο. προτιμω τα ψευτοδερματινα απο κινεζους κλπ (αν βρω νουμερο....)
απο mambo δεν θα περασω διοτι θα ερθω απο τον κατευθειαν δρομο, νομιζω το λετε δυτικη εισοδος. θα φυγω επισης απο εκει διοτι το βραδυ θα μου ερθει το πακετο των 5 δηλ κουμπαρος, κουμπαρα και 3 κουτσουβελα. δεν εχω την δικαιολογια ουτε οτι πρεπει να τους παρω δωρα διοτι ειχα προβλεψει οταν ειχε κατι προσφορες σε παιχνιδια ο Γαλαξιας......Α, ειχα παρει και το αεροπλανο της barbie για την κορη μου που το βρηκα 15 ευρω. Αυτο θα ειναι το πασχαλιατικο της δωρο. Φυσικα δεν ειχα ξεχασει κανενα άλλο μικρο οποτε mambo γιοκ. οχι οτι εχω ξεχασει και τους μεγαλους. ειχα βρει κατι καλαθια πασχαλιατικα στις εκπτωσεις...
δεν μπορεις να πεις τιποτε. ερχομαι μονο για να σας δω. φιλακια κουκλαρες
24-03-2009, 12:34 #112
Κοριτσια παρτε μου τηλ για να κανονισουμε γιατι δεν εχω τα δικα σας τηλεφωνα.
24-03-2009, 12:45 #113
Κατερινάκι μου,σβήσε σε παρακαλώ το παραπάνω σου μήνυμα.
Μη δίνεις το κινητό σου έτσι,στον αέρα...Μόνο σε προσωπικό μήνυμα u2u.
Το έχω σημειώσει και θα σου στείλω το δικό μου...Τώρα,σε παρακαλώ!
24-03-2009, 13:58 #114
κοριτσια, αν γινεται να σβησουμε το μυνημα της κατερινας, ας το κανει καποια που μπορει
24-03-2009, 15:42 #115
Δε νομίζω να μπορεί κάποιος άλλος εκτός από την ίδια και τον NikosD. να το σβήσει...
Και της το είπα και στο msn που επικοινωνούμε,αλλά δυστυχώς δεν το αντιλήφθηκε...
Μόλις μπει εδώ ή στο msn της θα το δει...Ελπίζω να μην είναι αργά...
24-03-2009, 19:36 #116
OK το εσβησα!
Καλα ωρες ωρες δε σκεφτομαι τι κανω....
25-03-2009, 05:55 #117
Αχ!Έρωτα...Μας τα πήρες τα μυαλά του Κατερνακίου μας!
Και όσο αδυνατίζει...ουυυυυυυ...να δούμε τι θα κάνουμε μετά...
Με βάρδιες μου φαίνεται θα σε προσέχουμε τότε!Στενό μαρκάρισμα!
26-03-2009, 14:16 #118
μου φαινεται μαζι με τα κιλα εχασε και τα μυαλα!!!!!
26-03-2009, 14:20 #119
Το καλοκαιρακι που θα παω Λαρισα θα με προσεχει το Τζενακι
dont worry!! χε χε
27-03-2009, 00:05 #120
Λοιπόν,αύριο μεσημέρι στις 16:00' στο Kitchen bar,όπως τα κανονίσαμε...
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο ν'αργήσω λιγάκι γιατί θα είμαι με τον πατέρα μου σε γιατρό νωρίτερα...
Καθήστε εσείς,ζεσταθείτε,ετοιμαστε ίτε μου,να μη χάνω χρόνο με τα προκαταρτικά...Θα σας βρω μέσω myrtali.
Λίγες ώρες απόμειναν...Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!Χέι!
Φιλικές Σχέσεις - Απογοήτευση
30-06-2025, 22:09 in Σχέσεις και Επικοινωνία