Results 151 to 165 of 212
Thread: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!
-
03-04-2009, 10:20 #151
εκπληξη?
- 03-04-2009, 19:55 #152
Ναι,έκπληξη!Λοιπόν,αν κανονίσουμε τη συνάντηση για την Παρασκευή 10/4 το μεσημέρι,σαν την άλλη φορά,κατά τις 4:00 πχ.
θα έχουμε στην παρέα μας και τη Νεφελοσκέτη(αυτήν με τον Πεχλιβάνη της άνεμο,τη βαρκούλα,την νηνεμία,τα πειρατικά της κλπ)
Οργανωθείτε όλοι και οι κλασσικά ενδιαφερόμενοι αλλά και οι άλλοι,που προς το παρόν σφυρίζετε αδιάφορα...
Πάμε για λαϊκή συγκέντρωση αυτή τη φορά,με τη συμμετοχή ελπίζω και του μειοψηφούντος φύλου!
Εκτός από Κατερίνα,Μυρτάλη,Barb-ελπίζουμε και Αμαλία-,Νεφέλη και την αφεντιά μου,που είμαστε προφανώς μέσα,
οι υπόλοιποι δηλώστε το παρόν για να καταλήξουμε σε ώρα και μέρος.Πάω ν'αναρτήσω καμιά αφίσα τώρα στα κεντρικά σημεία,
για να μην έχει να λέει κανείς μετά πως ήθελε να έρθει,αλλά επειδή δε διαβάζει όλα τα τόπικς δεν ενημερώθηκε εγκαίρως...
Παίρνω βούρτσα,αφίσες και κόλλα κι έφυγα...
04-04-2009, 10:27 #153
Εκτός σοβαρού απροόπτου,εκείνη την Παρασκευή,κατά τις 16.30 θα είμαι στην περιοχή του κέντρου (Αριστοτέλους),χωρίς να αποκλείω να βρεθούμε και κάπου αλλού,αν βολεύει ανατολικά.Μέσα λοιπόν,εκτός σοβαρού απροόπτου.
04-04-2009, 20:01 #154
Αν τα καταφερω θαρθω κι εγω..Χι χι
05-04-2009, 01:29 #155
Ο λα λα !
Θα έχουμε και άντρα στην παρέα μας(πάντα εκτός σοβαρού απροόπτου)
θα προσπαθήσει να μας τιμήσει και η Αθήνα... Ουάου! Πάμε για άλλες καταστάσεις!
Μου φαίνεται θα χρειαστεί να κάνουμε κράτηση το μισό μαγαζί έτσι που το πάμε...
Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα κι εγώ ποτέ χατήρι δε του χάλασα!Όπααααααα!!!
06-04-2009, 08:58 #156
αχ, τι μου κανετε τωρα....
εκτος απο τους κουμπαρους που θα ερχοταν την παρασκευη της προηγουμενης συναντησης τελικα θα ερθουν αυτη τη παρασκευη (10 απριλιου), επισης 10 απριλιου ειναι και του αγιου μιλτιαδη...
και θα μου πειτε γιατι ξερεις κανεναν μιλτιαδη? ε, λοιπον οσο παραξενο κι αν σας φαινεται, εναν στον κοσμο ξερω (και τον παππου του επισης) και αυτος τυχαινει να ειναι βαφτισιμιος μου και θα με περιμενει εκεινη την ημερα και για την λαμπαδα του.....
μα τετοια καντεμια......ουτε τον Μητσοτακη να συναντουσα.....
δεν πειραζει ladies & gentlemen. κανονιστε εσεις, και να περασετε καλα. θελω ομως λεπτομερειες, φωτογραφιες, μια ηχογραφηση, ενα βιντεο, κατι τελος παντων....
κι εγω θα σας στειλω μια φωτογραφια μου για να μην κλαιτε
Παντως δεν το βαζω κατω. Εκτος απο την επομενη συναντηση λοιπον, ηρθε η ωρα να κανονισουμε και την μεθεπομενη συναντηση.....
06-04-2009, 09:47 #157
Εγώ τον μόνο Μιλτιάδη,που ξέρω είναι ο Πασχαλίδης,που αύριο θα δω κι από κοντά(άσχετο)...
Κοίτα τώρα τι σκαρφίστηκε ο άνθρωπος μόλις είδε πως έπεσε πελατεία και θα ξεπαρταλιαστεί στο τσουρέκιασμα...
Έλα και σου'χω λύση στο πρόβλημα σου!Θα φέρεις τσουρέκι μόνο σ'εμένα και άμα οι καλοί σου τρόποι σε φέρνουν
σε δύσκολη θέση να μου το δώσεις μπροστά στους άλλους,θα σε συνοδεύσω μέχρι το αυτοκίνητο στο τέλος και
θα έχω και μεγάλη τσάντα να το κρύψω,οκ;ʼντε να δω τώρα,που τακτοποιήθηκε το θέμα,τι δικαιολογία θα βρεις να πεις!
06-04-2009, 12:45 #158
αχ, μακαρι να ηταν για το τσουρεκι...θα αγοραζα μερικα (σε τιμη ευκαιριας, να μην ξεχνιομαστε) και θα ερχομουν....
06-04-2009, 12:55 #159
Α...για τέτοια τσουρέκια μιλάμε;Τέτοια ξέρουμε ν'αγοράζουμε και μόνοι μας...
Να φτάχνουμε δεν ξέρουμε...Αλλά άμα είναι να σε κουράζουμε,κοπελιά,
και να κάνεις αγκαρία αντί για χαρούμενη προσφορά στον συνάνθρωπο,
να λείπει το βύσσινο...Αντιπρόταση:Θέλετ ε να το κάνουμε Τετάρτη;Μεθαύριο;
Αν μπορούν όλοι της Παρασκευής,γαιτί όχι;Αλλά να συντονιστούμε γρήγορα
καθώς είναι δύο μόνο μέρες μακριά...Διαφορετικά το αφήνουμε για Παρασκευή
και κλείνουμε ρανταβού σ'ενα internet καφέ και συνδεόμαστε με όλους όσους
θα ήθελαν να είναι στη συνάντηση μας και κωλύονται!Τι ιδέες κατεβάζω,ε;
06-04-2009, 13:09 #160
οχι τιποτα αλλο αλλα μου χαλατε και το προγραμμα γυμναστικης(παω καθε δευτερα-τεταρτη-παρασκευη μετα την δουλεια).......... αλλα οκ μπορω ειτε τετάρτη ειτε παρασκευη αλλα μετα τις 5 γιατι 5 η ωρα σχολαω απο την δουλεια.
06-04-2009, 23:06 #161
Εγώ Τετάρτη δεν μπορώ,αλλά να μην δεσμεύω και τους υπόλοιπους εφόσον μπορούν.
06-04-2009, 23:14 #162
Όχι,Στελάρα μου...ʼκυρη η Τετάρτη,αφού κανείς δεν είπε κάτι και ο χρόνος είναι περιορισμένος...
Για Παρασκευή μιλάμε,όπως τα είχαμε πρωτοπεί...Μέχρι τώρα οι σίγουροι είμαστε,εκτός από σένα,
το Κατερινάκι,η basia,η Νεφέλη κι εγώ...Περιμένουμε Μυρτάλη,που λογικά είναι κι εκείνη μέσα,
τη Μαργαρίτα μας αν τα καταφέρει κι ελπίζω και κανά δυό ακόμη...Έχουμε ακόμα καιρό...
07-04-2009, 12:39 #163
Originally posted by NADINE
Α...για τέτοια τσουρέκια μιλάμε;Τέτοια ξέρουμε ν'αγοράζουμε και μόνοι μας...
Να φτάχνουμε δεν ξέρουμε...Αλλά άμα είναι να σε κουράζουμε,κοπελιά,
και να κάνεις αγκαρία αντί για χαρούμενη προσφορά στον συνάνθρωπο,
να λείπει το βύσσινο...
ξερεις ποσες ωρες θελει το τσουρεκι στο σπιτι να γινει? που να τις βρω εγω μεσοβδομαδα αναμεσα στις επισκεψεις στα σουπερ μαρκετ και στο διαβασμα των θρησκευτικων? δεν σκεφτεσαι καθολου.... απαραδεκτη
07-04-2009, 12:41 #164
Originally posted by NADINE
Όχι,Στελάρα μου...ʼκυρη η Τετάρτη,αφού κανείς δεν είπε κάτι και ο χρόνος είναι περιορισμένος...
Για Παρασκευή μιλάμε,όπως τα είχαμε πρωτοπεί...Μέχρι τώρα οι σίγουροι είμαστε,εκτός από σένα,
το Κατερινάκι,η basia,η Νεφέλη κι εγώ...Περιμένουμε Μυρτάλη,που λογικά είναι κι εκείνη μέσα,
τη Μαργαρίτα μας αν τα καταφέρει κι ελπίζω και κανά δυό ακόμη...Έχουμε ακόμα καιρό...
07-04-2009, 14:05 #165
Originally posted by BARB
ξερεις ποσες ωρες θελει το τσουρεκι στο σπιτι να γινει? που να τις βρω εγω μεσοβδομαδα αναμεσα στις επισκεψεις στα σουπερ μαρκετ και στο διαβασμα των θρησκευτικων? δεν σκεφτεσαι καθολου.... απαραδεκτη
Εγώ είμαι η απαράδεκτη ή εσύ,που ακόμα διαβάζεις θρησκευτικά;Λόγω του ότι πλέον έχεις χρόνο κάθε μέρα για σούπερ μάρκετ,πίστεψα πως σου πέρασε...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....