ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 212
    Senior Member
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ........ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΙΣΤΡΑΛ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ.... ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ U2U TO KINHTO MOY KAI AN ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕ

Senior Member
    κατερινιω μου που εγινες και καλοκαιρινη...εχω το τηλεφωνο της βασιας. ελατε. εσεις δεν εχετε και υποχρεωσεις. μπορεις να βρεις την μυρταλη να συνενοηθητε? νομιζω δεν εχει αυτοκινητο για να ερθει αλλα θα μπορουσες να την παρεις. Μυρταλη, και η βασια αν τελικα ερθετε, θα μπορουσε να σε παρει (μπας και εχεις αυτοκινητο και τζαμπα κανω το κονε?). σε στελνω U2U με τα τηλεφωνα ολων

καλα, εγω δεν προτεινω ξανα συναντηση. (η γνωστη σας barb ειμαι...). ολο κανονιζουμε και ολο τιποτε

Senior Member
    Μυρτάλη πού χάθηκες;Ακόμα τους γονείς σου έχεις;

Παραπονομπάρμπυ,μια χαρά την ξεμονάχιασες την basia στις ερημιές...
    Την πήρες από την πόλη και την έτρεχες να μην πω πού...τέλος πάντων...

Τα φιλιά μου σε όσες/ους όμορφες/ους κάποτε συνάντησα κι ελπίζω να είστε όπως λαχταράτε
    ή έστω στο δρόμο κατά κει κι ας φαίνεται μακρύς ο ορίζοντας...Να σας προσέχετε!Καλή δύναμη!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Μυρτάλη πού χάθηκες;Ακόμα τους γονείς σου έχεις;

Τα φιλιά μου σε όσες/ους όμορφες/ους κάποτε συνάντησα κι ελπίζω να είστε όπως λαχταράτε
    ή έστω στο δρόμο κατά κει κι ας φαίνεται μακρύς ο ορίζοντας...Να σας προσέχετε!Καλή δύναμη!
    Γιατί μου μοιάζει σαν αποχαιρετισμός;

Senior Member

Ποτε προλαβες και τα εμαθες ολα δεν ξερω!!!
    ενα μηνα ελειψες και ξερεις περισσοτερα απο εμας που μπαινουμε καθε μερα!!!!!!
    αν δεν σε ηξερα θα ελεγα πως η Χριστινα Λαμπιρη ειναι μελος του eating........
    φιλια

Senior Member
    χαχαχα! Έλειψα έναν μήνα,αλλά δεν έχασα και τις δυνάμεις μου...Οπότε,
    είτε ευθύνεται το μαγισσάκι που τα ξέρει όλα είτε ο δικτάτορας που τα εκμαιεύει όλα!

Και όχι,Στελάρα μου,δε γλυτώνετε από μένα έτσι εύκολα...Δεν είναι αποχαιρετισμός...
    Απλός χαιρετισμός (χωρίς την πρόθεση) με τα φιλιά μου,καθώς μου λείψατε... C U !

Originally posted by basia
    Ποτε προλαβες και τα εμαθες ολα δεν ξερω!!!
    ενα μηνα ελειψες και ξερεις περισσοτερα απο εμας που μπαινουμε καθε μερα!!!!!!
    αν δεν σε ηξερα θα ελεγα πως η Χριστινα Λαμπιρη ειναι μελος του eating........
    φιλια
    ναι βρε παιδι μου, ειδες πως με ζηλευει? 0χι να την απατησω δεν μπορω, ουτε για καφε δεν μπορω να παω χωρις να το μαθει.....
    ενω εγω, μεχρι και παρισι την αφηνω να παει, μεχρι και ρωσια θα την αφησω... ειπαμε οτι θα εχουμε ελευθερη σχεση. εγω το τηρω. αυτη? μεχρι και στις διακοπες μου κανονισε να βαλει κατασκοπο το μαρικακι. εμαθε βλεπεις οτι θα παω στην ξενια και σκυλιασε. ελα ομως που της ξεφυγε και τωρα θα την τακτοποιησω εγω. μεχρι και το πασχαλιατικο τσουρεκι της δεν θα της το δωσω.....

Senior Member
    επαναφερω το τοπικ, για εκεινη την συναντηση που λεμε τοσο καιρο,
    μιας και ολοι γυρισαμε και το ροδακινοκοριτσο τελειωνει το Σαββατο και πριν φυγει για ρομαντικα ηλιοβασιλεματα προτεινω συναντηση το Σαββατοκυριακο.
    κανονιστε και γραψτε, ναταλακι βγαλε και εκεινες τις ωραιες αναρτησεις που κανεις και στα αλλα τοπικ.
    εγω προτεινω για Κυριακη πρωι στο cosmos

Senior Member
    Επίκειται η πρώτη συνάντηση της νέας χρονιάς λοιπόν!
    Είναι πιθανόν να βρίσκομαι εκτός πόλης την Κυριακή...Το μπαρμπούνι με το καλό πότε ακριβώς φεύγει;
    Πείτε κι οι άλλες μέρες πότε μπορείτε...Προτείνω να δώσουμε δυό τρεις για να καταλήξουμε στην πιο βολική...

tweetaki15
    Guest
    αληθεια λετε συναντηση ποια μερουλα ξερετε καθολου ......περιμενω κ γω να ακουσω μερες διαθεσιμες.

Senior Member
    Μαρίλη μου,μόνο που μιλάμε για Θεσσαλονίκη...
    Δυστυχώς εσείς εκεί κάτω δεν κινητοποιείστε εύκολα...
    Αν μπορέσεις να τους ξεσηκώσεις να κάνετε κι εσείς συνάντηση...

tweetaki15
    Guest
    αχ αχ σοβαρα κριμα ρε γαμωτο.......ακουσα για την κυριακη που λετε κ χαρηκα.......γιατι αο την αλλη βδομαδα αρχιζουν σχολεια κ δεν θα μπορω..

Senior Member
    εγω θα ερθω και θεσσαλονικη!

Senior Member
    δεν βλεπω ανταποκριση
    που ειστε?...............

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast