Results 31 to 45 of 66
Thread: εσωψυχα.........
-
18-10-2008, 02:28 #31
Εντωμεταξύ μόλις πρόσεξα ότι έκανες εγγραφή (εδώ) την ημέρα των γενεθλίων μου!ʼσχετο;
- 18-10-2008, 02:45 #32
Καλά αυτό είναι σημαδιακό δεν το συζητάω!!
18-10-2008, 09:26 #33
χαχαχαχαχα.παιδια???δεν υπαρχετε πραγματικα.με κανατε κ γελασα πολυ.εχω χαρει με ολη αυτη την συζητηση....!!!!
λοιπον...ο διαιτολογος μ μ ειπε οτι ο μπαμπας του ειναι αστρολογος κ οτι χαρακτηριστικα του ωροσκοπου κ ζωδιου τα βλεπουμε μεσα στο σπιτι μας.κουλο???????
δηλ.το δωματιο μας δειχνει το ζωδιο μας.τον χαρακτηρα μας.τα χρωματα κ.α.
κ ο υπολοιπος χωρος κ οι πορτες του σπιτιου δειχνουν ωροσκοπο.απιστευτο?εγω ειμαι καρκινακι με ωροσκοπο ταυρο.κ πραγματικα ολα αυτα π ειπε ισχυουν.
κουλο????????
nadine σ'αγαπαωωωωωωωωωωω......!!!!!!!
18-10-2008, 10:43 #34
"Τι γλυκό να σ'αγαπούν και να σου το λένε,μάτια που μελαγχολούν..."
Σίγουρα είσαι κοπέλα,vanilia;Μήπως είσαι ο νέος,ωραίος,πράσινα μάτια,που γυρεύω;Μήπως;
Ναι,η αλήθεια είναι πως ξεσαλώσαμε χθες βράδυ...έπρεπε να ήσουν κι εσύ...
Τώρα όμως με έχεις πραγματικά μπερδέψει με αυτό που μου είπες...
Πάνω που μπήκα σε μία σειρά,που έμαθα και τον ωροσκόπο μου(να'ναι καλά η GRETEL!)
έρχεται ο διαιτολόγος σου και η εσωτερική διακόσμηση και η χρωματολογία του...
ʼντε βγάλε τώρα άκρη από ένα σπίτι multicolore(κάθε δωμάτιο δύο διαφορετικά χρώματα)
και γεμάτο αγγελάκια και μπιχλιμπίδια,ζωγράφους και Παρίσι...
Μην πω για μαξιλάρια...Νεφέλη,το ξεπέρασες ή ακόμα;
18-10-2008, 20:49 #35
Πω πω καταπληκτικό. Δεν το είχα σκεφτεί. Όντως το σπίτι μου είναι εντελώς Αιγοκερο-κριαρίσιο!!!
Μαυρο κόκκινα παντού.
19-10-2008, 11:36 #36
αιγωκερος με κριο?χριστε μ....!!!!!!!!!!!!
19-10-2008, 15:24 #37
Μιας και ξεφύγαμε από το θέμα ας βάλω κι εγώ τα στοιχεία μου να μου κάνετε την ανάλυση.χαχαχα
Περίεργος είμαι να δω τι θα πει!
Gretel
Hμερομηνία: 07/03/82
Πόλη: Πάτρα
Ώρα: 22:30
Ρώτα τ' άστρα γιατί εμένα δε μου μιλάνε βρε συ!
19-10-2008, 18:32 #38
Originally posted by Kleanthis
Ζήτω τα ψάρια!Ιχθύες με ωροσκόπο Σκορπιό!
22-10-2008, 17:07 #39
μερικες φορες προσπαθω να δω τον εαυτον μ οπως τον βλεπουν οι αλλοι κ φρικαρω.πραγματικα ειμαι πολυ μεγαλη ρε γμτ σε σχεση με τους αλλουσ κυριως.απορω πως ειμαι τοσο ανετη ενω ειμαι ετσι.ειναι απαισιο να μην θελεις να γυρισεις την πλατη σ σε καποιον μονο κ μονο επειδη θα καθεται να κοιταει με ασχημο τροπο την πισω μεγαλη σ πλευρα!!!!!
καθε φορα αυτο σκεφτομαι οταν πρεπει να γυρισω την πλατη μ για να φυγω να παω απουδηποτε να κανω οτι εχω τελοσπαντων....
το νιωθετε συχνα???
27-10-2008, 19:56 #40
χμμμμμμμμ.καμια απαντηση ακομη.ειναι αυτονοητη η απαντηση??σημερα θυμωσα πολυ.κοκκινησα.φωναξα εστειλα καποιον απο εκει π ηρθε.γιατι οι ανθρωποι ειναι τοσο σκληροι?γιατι????????
στην δουλεια π ημουν κρατουσα καποια γλυκακια για να τα παω σε καπιους συναδελφους κ πεταγετε μια κ μ λεει τρωγε τρωγε γλυκα εσυ....(ειρωνικα εννοειται κ κουναγε το κεφαλι της)της εξηγησα οτι δεν ειναι για εμενα γιατι δεν μ αρεσουν τα γλυκα ετσι κ αλλιως κ συνεχιζε να με ειρωνευεται.της φωναξα οτι δεν της δινω το δικαιωμα να μιλαει για εμενα για το οτιδηποτε κ κατεβαινοντας εναν οροφο πιο κατω πηγαινοντας τα στους συναδελφους μ αρχιζα να ουρλιαζω κ να χωνω στον αερα....!
κ να φανταστειτε οτι πριν την παρατησει ο αντρας της ηταν αρκετα παχουλη.ελεος δηλ.εχει 3 παιδια κ το ενα σε αναπηρικο καροτσακι απο τροχαιο.δεν σκεφτεται οτι μπορει να κρινουν κ το παιδι της περα απο αυτην κ να ευαισθητοποιηθει?????????τπτ δεν μπορει να την κανει λιγο ανθρωπο?δεν ξερω αν πρεπει να την λυπαμαι.δεν ξερω τι πρεπει να νιωθω.θυμο?στενοχωρια?ολα μεσα μ ειναι πολυ καπως.
τι να νιωσω?????τι να σκεφτω κ τι να κανω για να ειμαι εγω καλυτερα?να της κοψω την καλημερα???μ ειναι τοσο μα τοσο ευκολο ομως!!!εξαλλου κ αυτη λεει οποτε της ερθει αν ερθει!!!!
τι να κανω?μ ερχεται να την βαλω κατω κ να την πατησω!!!
απο τοτε π την θυμαμαι εχει θεμα με τα κιλα μ.κανει λες κ δεν με θελει επειδη ειμαι ετσι!πως γινεται αυτο?τι προβλημα μπορει να εχει????
28-10-2008, 02:11 #41
Αυτό,νεράϊδα μου,λέγεται έλλειψη παιδείας και δε νομίζω πως υπάρχει κάτι να κάνεις ή να πεις ώστε ν'αλλάξει...
Με το ν'απολογείσαι είναι σαν να παραδέχεσαι την άποψη της στην περίπτωση που τα γλυκά θα ήταν για σένα...
Μπορείς να απαντήσεις με χιούμορ(αν δεν ήσουν ξινή και αχώνευτη θα έτρωγα εσένα αντί για τα γλυκά),
μπορείς ν'αδιαφορήσεις εντελώς(σαν να μη μίλησε άνθρωπος),μπορείς να πέσεις στο επίπεδο της κι εσύ,μπορείς
να ρίξεις ένα βλέμμα που θα τα πει όλα ή τέλος μπορείς και να βάλεις όρια.Ό,τι είναι πιο κοντά στην προσωπικότητα σου...
Σημασία έχει να μην το αφήνεις να σε επηρεάζει και να σου χαλά τη διάθεση...Ξέρω,δεν είναι εύκολο,αλλά είναι εφικτό.
Αυτό που εγώ έκανα όταν παλιότερα μου συνέβαινε αυτό στο δρόμο(να γυρνούν να με κοιτάξουν αφού περάσω)
ήταν να σταματώ πρώτη εγώ και να τους κοιτάω.Έτσι,όταν με είχαν προσπεράσει και ένιωθαν ασφάλεια να γυρίσουν
ν'απολαύσουν το πίσω μου θέαμα,αντίκρυζαν το μπρος μου μ'ένα βλέμμα,που τους ξεμπρόστιαζε κι έφευγαν αμέσως...
Είναι δικαίωμα όλων μας να υπάρχουμε ελεύθερα όπως γουστάρουμε!Δεν έχει πρόβλημα η εικόνα μας,αλλά το μυαλό τους!
28-10-2008, 10:41 #42
εχεχεχεχεχεχεχεχε.σ'ευχαρι στω nadine m.σ εχω πει ποσο σε συμπαθω ε????ναι...ναι....
ασχετο....αλλα τωρα τελευταια κατι με εχει πιασει κ οταν ξυπναω το πρωι θα φαω κατι π δεν συνιθηζα.το βραδυ π καμια φορα θα σηκωθω για πιπι μ θα φαω κ ενα μικρο κρουασανακι κ ολο κατι τσιμπολογαω.οχι επειδη πειναω.επειδη ετσι θελω εκεινη την στιγμη.πως μπορουμε να το εξηγησουμε αυτο κ πως το λενε?λιγουρα?????
28-10-2008, 13:07 #43
Πριν λίγες μέρες μ'αγαπούσες,τώρα αρχίσαμε τις εκπτώσεις και απλά με συμπαθείς;Καλάααααα
Όσο για το ερώτημα σου,αν δεν το λένε λιγούρα,το λένε εγκυμοσύνη...
30-10-2008, 16:32 #44
χαχαχαχα.αχ........μην ξυνεις πληγες γιατι εσυ θα την πληρωσεις.ενταξει???αντε.....
παιδακια......
αντε....ποτε θα αδυνατισω???????
30-10-2008, 20:53 #45
Έλα,πάμε μαζί,"Δημητρούλα": "ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑΑΑΑΑ ;" :P
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία