Δίαιτα και κρεμες συσφικτικές
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

Δίαιτα και κρεμες συσφικτικές

Καλησπέρα παιδιά, καλώς σας βρήκα κιόλας γιατί μόλις γράφτηκα
    Από αύριο αρχίζω δίαιτα (θα γράψω αύριο και τα κιλά μου στο αντίστοιχο θέμα)
    αυτό που θέλω να σας ρωτήσω να δω γενικά τι παίζει και ποια η γνώμη σας είναι αν κατά την διάρκεια της δίαιτας χρησιμοποιείτε και κάποια κρέμα για την κυτταρίτιδα και γι σύσφιξη, σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω μια της Clarins την οποία είχα χρησιμοποιήσει και παλαιότερα και έμεινα ικανοποιημένη, Εσάς ποια η γνώμη σας γιαυτό?

Junior Member
    καλησπερα και καλως ορισες

τον λιποδιαλυτικο ορο της clarins χρησιμοποιησα και εγω πριν λιγο καιρο παραλληλα με διαιτα και γυμναστικη..δεν το ειχα ψαξει ιδιαιτερα αλλα μου το συστησαν διαφορες γνωστες μου και εμεινα κατι παραπανω απο ευχαριστημενη,θεωρω οτι με βοηθησε πολυ.και παραλληλα την συσφικτικη της ιδιας εταιριας..ισως ειναι οι καλυτερες απο αυτες του εμποριου (dior,clinique κτλ)

Senior Member
    σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, εγω ειχα δοκιμασει αρκετες κρεμες και οταν τις εβαζα δεν ενιωθα κατι ενω της Clarins ενιωθα ενα "καψιμο", Ενω εμεινα πολυ ευχαριστημενη δεν ξερω γιατι κολλάω και σκεφτομαι μηπως δεν αξιζει τον κοπο να δωσω τοσα λεφτα τωρα η να το αφησω για πιο μετα οταν χασω κιλά, ή ειναι καλυτερα τωρα? Γυμναστικη δεν θα κανω και σκεφτομαι μηπως γιάυτο πρεπει να χρησιμοποιησω καμια συσφικτικη

Senior Member
    να κάνω αλλη μια ερωτηση? Συγνωμη αν γινομαι κουραστικη το πρωί θα κανω μπανακι και θα βαζω τις κρέμες, (ναι ναι τελικα τις αγόρασα :P Το βράδυ σκέφτομαι να βαζω πάλι, θα πρεπει να ξανακανω μπάνιο ή δεν υπάρχει προβλημα? γνωρίζει κανεις?

Senior Member
    Originally posted by karamela
    να κάνω αλλη μια ερωτηση? Συγνωμη αν γινομαι κουραστικη το πρωί θα κανω μπανακι και θα βαζω τις κρέμες, (ναι ναι τελικα τις αγόρασα :P Το βράδυ σκέφτομαι να βαζω πάλι, θα πρεπει να ξανακανω μπάνιο ή δεν υπάρχει προβλημα? γνωρίζει κανεις?
    Ίσως το μπάνιο βοηθά περισσότερο λόγω ότι ανοίγουν οι πόροι της επιδερμίδας και γίνεται καλύτερη απορρόφηση των δραστικών συστατικών της κρέμας.
    Καλή επιτυχία

Junior Member
    εγω παντως τoν ορο σε συνδυασμο με Body lotion τον χρησιμοποιουσα μια φορα την ημερα, το βραδυ.. μετα το μπανιο και επειτα απο ελαφρυ μασαζ στις περιοχες που θα τoν απλωνα ακριβως γιατι ανοιγουν οι ποροι και γινεται καλυτερα η απορροφηση..και τoν αφηνα ολη τη νυχτα. τη συσφικτικη επισης μια φορα την ημερα,καθε πρωι, μετα το πρωινο ντους.
    νομιζω οτι λειτουργησε αρκετα αποτελεσματικα..καλη επιτυχια λοιπον

Senior Member
    ευχαριστώ πολύ παιδιά

Η δερματική σύσφιξη είναι κάτι διαφορετικό από τη μυϊκή που μπορούμε να πετύχουμε στο γυμναστήριο.
    Οι κρέμες βοηθάνε στη δερματική , είναι όπως αυτές που βάζουμε στο πρόσωπο, κάνουν επιφανειακή δουλειά μεν, αλλά κάτι κάνουν.
    Όλες καλές είναι νομίζω.
    Δεν έχω χρησιμοποιήσει της clarins για δερματική σύσφιξη αλλά στο παρελθόν ήμουν ευχαριστημένη με μία της σισέιντο και μία της biotherm.
    Να πω την αλήθεια τώρα χρησιμοποιώ Νιvea Q10 , Dove και μια της Avon.
    Μια χαρά τις βρίσκω και πολύ οικονομικές.
    Ειδικά για την κοιλια επειδή το δέρμα εκεί είναι πολύ μαλακό φροντίζω περισσότερο.
    Πολύ ευχαριστημένη είμαι με την κρέμα γι αυτήν ειδικά την περιοχή της Lierac από τα φαρμακεία.

Senior Member
    ναι εννοείται, αλλα δεν θα μαζεψει καπως την χαλαρωση σε πολύ αρχικό σταδιο οταν ειναι μαζι με διατροφη?

ε, ναι
    Πάντα όμως τη δερματική.
    Γιαυτό το λόγο δεν πρέπει να χάνουμε απότομα κιλά γιατί..κρεμάμε.
    Εγώ όσο και να πρόσεξα έκανα ένα "λειρί" στο λαιμό εκεί που υπήρχε ένα μικρό διπλοσάγονο λόγω πολλών περιττών κιλών.
    Τα νεύρα μου !
    Δεν είμαι και καμμιά πιτσιρίκα κι έτσι τις έχω τις επιπτώσεις :s

Senior Member
    Αυτό μπορεί να είναι πολύ σέξυ για κάποιους!Έβλεπες Ally Mc Beal?
    Όπως και να'χει δε νομίζω να το αντάλλαζες με την πρότερη εικόνα σου,ε;
    Όποτε λοιπόν πέφτει εκεί η ματιά σου να είσαι περήφανη για ό,τι πέτυχες!
    Τα σημάδια στο σώμα μας καταδεικνύουν τη διαδρομή μας,είναι η ιστορία μας!
    Εγώ αγαπώ πολύ τις ραγάδες μου,τις τομές από τα χειρουργεία μου...
    Μου θυμίζουν τι πέρασα και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω!
    Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όμως μαζί σας και μ'εμένα πάντα,
    όταν με το καλό φτάσω στο ιδανικό μου βάρος,θα τις κάνω τις πλαστικές μου!
    Αλλά και τότε πάλι,θα έχω άλλες τομές να μου θυμίζουν την
    "ιστορία μου,αμαρτία μου,λάθος μου μεγάλο"...

Junior Member
    9α ή9ελα να μου πείτε σε ποιες τιμές κυμαίνεται αυτη η κρέμα που αναφέρ9ηκε. (:
    ευχαριστώ..

Εύα.*

Senior Member
    εγώ έχω βρει πολύ καλό τον ορό της elancyl για την κοιλιά και τις κρεμες της roc για αδυνάτισμα και σύσφιγξη. μικρό tip που έχω δει να δουλεύει...μικρές κινησούλες , τραβάμε το κάτω μέρος της κοιλιάς προς τα μέσα και πάνω. Παντού και οπουδήποτε, στο μετρό,στο λεωφορείο,στο γραφείο. Τό ίδιο και με τους γοφούς. ΔΕΝ τραβάμε με όλη μας τη δύναμη, μικρές,συνεχείς κινησούλες. Δούλεψε σε μένα που ,με δύο καισαρικές υπήρχε πρόβλημα! Τιμές στα 20-25 ευρώ.

Senior Member
    εγω θα σας ελεγα να χησιμοποιησετε το σερουμ της ARIVITA με κοκκινο πιπερι για λυποδιαλυση, καιει ομως. δεν υπαρχει....

Senior Member
    βρίσκω δυσάρεστη την αίσθηση του καψίματος, άσε που μου έχουν πει πως για τις ευρυαγγείες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται τέτοια προίόντα. Και έχω ΚΑΙ από αυτό. Προτιμώ τα προίοντα με ελαφριά υφή που απορροφώνται αμέσως και ουδέτερο άρωμα. Πολύ πολύ καλό επίσης το LIPO METRIC της vichy. τιμή στα 23ευρώ νομίζω. Τέλος εποχής, το φθινόπωρο και στις αρχές του καλοκαιριού τα δινουν προσφορά με μεγάλη έκπτωση!

Page 1 of 2 12 LastLast