εσωψυχα.........
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 66

εσωψυχα.........

βασικα ειμαι πολυ στενοχωρημενη σημερα.με εχει παρει πολυ απο κατω γιατι μ επεσαν πολλα σημερα κ γενικοτερα σκεφτομαι πολλα κ ειμαι εντελως καπως κ με το παραμικρο κλαιω κ βγαζω οτι μ'εχει ενοχλησει πληγωσει εστω κ λιγο.ολα αυτα γιατι?στενοχωριεμαι παααααααααααρα πολυ γιατι εχω παραπανω κιλα κ καθε φορα η προσπαθεια μ να χασω τα κιλα π με βασανιζουν σταματαει.σαν να μην θελω να συνεχισω αλλο.γιατι????δεν θελω????αυτο δειχνω ρε γμτ με τισ πραξεις μ αλλα δεν παιζει να ειναι ετσι γιατι μεσα μ αλλο βλεπω.τοτε γιατι?τι?
    στενοχωριεμαι π καθε μερα με κοιτανε στην δουλεια μ λες κ ειμαι εξωγηινος,δεχομαι συνεχως σχολια για τα κιλα μ πχ.ποσα κιλα εισαι?εχεισ κανει προσπαθειες?πρεπει να χασεις ομως γιατι ειναι κριμα τοσο ομορφη κοπελα...,αδυνατησες ε?ξεφουσκωσες μπραβο!κ αλλα τοσα μα τοσα πολλα....!τον μπαμπα μ να με κοιταει καπως καθε φορα π τρωω κατι κ να αρχιζει να κανει κυρηγμα κ να προσπαθει να μ δειξει το σωστο κ να με βοηθησει.τον λατρευω αλλα με πληγωνει τοσο πολυ κ οσο ειμαι σε αυτην την θεση ποτε δεν θα τ το πω γιατι δεν θελω να τον πληγωσω.με αυτο π κανει πιστευει πως κατι κανει.
    Σ΄ΑΓΑΠΑΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ για ολες εκεινες τις φορες π με μαλωσες π μ φερθηκες αδικα π με αγκαλιασες π με φιλησες μιλησες εδειρες χαμογελασες με δεχτηκες πισω οσες φορες κ αν σ γυρισα την πλατη κ σ μιλησα τοοοοοοοοοοσο μα τοσο ασχημα για ολες εκεινες τις φορες π με δεχτηκες οταν ειχα αδικο κ ειχα φυγει απο το σπιτι για μερες.....μηνες.....!για ολες εκεινες τις φορες π η καθε μ καινουργια μ αρχη ηταν ενα δικο της βημα για εμενα.για την καθε στιγμη π μ μιλαει π την βλεπω να κινειται π αντιδρα στο οτιδηποτε για τα δυσκολα αλλα ομορφα χρονια της...π με εκαναν ανθρωπο!!!!για τοσα μα τοσα αλλα π ισως τα γραψω αλλη φορα.
    Σ'ΑΓΑΠΑΩ Κ ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ για πολλα πολλα κ επειδη καθε μερα με κανεις κ πιο δυνατη.οι ευαισθησιες ομως ευαισθησιες...!
    παππου γιαγια μ λειπετε παααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!
    αυτα προς το παρον.με δακρυα στα ματια κ με κομπο στον λαιμο σας λεω πως λυπαμαι π δεν σας τα εχω πει ετσι ακριβως οπως ειναι.λυπαμαι π οταν πλησιαζω σε αυτο η αντιδραση μ ειναι οι φωνες κ η φυγη αντι για το κλαμα ο κομπος οι λιγμοι κ η εξομολογηση.περιεργο π θελω να δειχνω τοσο δυνατη σε αυτους π λατρευω ε?
    νανι τωρα...οχι ομως για πολυ.αυριο δουλεια...
    bye....

Senior Member
    Μίλησε τους,νεράϊδα μου,να ελαφρύνει η ψυχούλα σου!
    Πιάσ'τους έναν έναν και άνοιξε την καρδιά σου!Ή όλους μαζί...ό,τι προτιμάς...
    Αν διστάζεις να το κάνεις,τουλάχιστον δώσε τους να διαβάσουν αυτές εδώ τις σκέψεις....
    Βοήθησε τους να σε γνωρίσουν καλύτερα,βοήθησε τους να σε νιώσουν,να σε βοηθήσουν!
    Η αγάπη χρειάζεται και τον κατάλληλο τρόπο να φτάσει στον αποδέκτη της...
    Όσο βασανίζεσαι μοναχή σου,θα βυθίζεσαι όλο και πιο βαθειά στην ενοχή και τον πόνο.
    Έκανες το πρώτο βήμα και εξωτερίκευσες το συναίσθημα σου εδώ...Ωραία!
    Πάρε τώρα μια γερή ανάσα και κάνε το επόμενο,το λυτρωτικό:Μοίρασμα,κατανόη ση,συγχώρεση...
    Και όλα θα φαντάζουν λιγότερο τρομακτικά στο εξής,πίστεψε με!

Senior Member
    Vanilia καλημέρα!

Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα σήμερα. Είναι προΠαρασκευή κι η 28η Οκτωβρίου (που είναι αργία) πλησιάζει.
    Λες ότι έχεις παραπάνω κιλά και θέλεις να τα χάσεις. Κι εγώ είχα παραπάνω κιλά για πολλά πολλά χρόνια. Σίγουρα θα μπορέσεις να τα χάσεις απλά ίσως δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Αν κάτι σε στεναχωρεί και σε αγχώνει είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεκινήσεις ΚΑΙ δίαιτα. Κάτσε και βάλε προτεραιότητες. Υποσχέσου στον εαυτό σου ότι δε θα τα παρατήσεις. Για΄σένα, για τη μαμά, για το μπαμπά. Σε πείσμα όλων όσων σε κοιτάνε περίεργα, όπως λες.
    Κι εμένα όταν αδυνάτισα και πάλι περίεργα με κοίταζαν. Ο κόσμος δεν ασχολείται με τα χάλια του και χώνει τη μύτη του στις υποθέσεις των άλλων.
    Αυτή την περίοδο, μετά από άπειρα βουλιμικά, προσπαθώ κι εγώ να κάνω δίαιτα. Κι όταν πάω να παρασυρθώ λέω στον εαυτό μου ''Μη χαραμίσεις τόση προσπάθεια κι εγκράτεια.'' Δεν είναι εύκολο αλλά χωρίς επιμονή και θέληση δε γίνεται τίποτα. Κάθε αρχή και δύσκολη. Μετά όλα στρώνουν.

Να είσαι καλά, μην χάνεις την πίστη σου.

γεια σας κοριτσια κ σας ευχαριστω για τα τοοοοοοσο καλα σας λογια.σημερα η μερα μ ηταν τοσο μα τοσο φορτισμενη κ τοσο αγχωτικη κ ισως χαλια π τι να πω.στην δουλεια απο το πρωι ολα ξεκινησαν πολυ ασχημα αλλα τωρα ειμαι καλυτερα.
    αληθεια περασε η πανσεληνος?εχω ακουσει οτι επηρεαζει!!!εχω αρχισει να τα πιστευω ολα αυτα.οπως κ για τα ζωδια.αληθεια τα ζωδια σας???

υγ.φενεται οτι ειμαι καλυτερα ε? : )

Senior Member
    Ναι,πέρασε η πανσέληνος,ησύχασε,πλανεύτ ρα νεράϊδα μου!
    Κι εγώ σεληνιάζομαι συχνά,αν και αυτή η πανσέληνος ήταν πιο ευνοϊκή...
    Αφού επέστρεψε το γοητευτικό μειδίαμα είμαι ήσυχη ότι είσαι καλύτερα...
    Τώρα που βελτιώνεται όμως η διάθεση σου μήπως να έβαζεις τα πράγματα σε μια σειρούλα,
    ώστε να αποφύγουμε μελλοντικά ζόρια;Μικρά βηματάκια εξέλιξης...Μέρα τη μέρα πιο κοντά στον στόχο!
    Έχεις και το πλεονέκτημα των φτερών σου...είναι κρίμα να βαλτώνεις στη πεπερασμένη γη...Τι λές;

Senior Member
    Εγώ vanilia είμαι υδροχόος. Εσύ?

Senior Member
    Ζήτω οι υδροχόοι!Τα καλύτερα ζώδια!Για να το λέω...κι εγώ υδροχόος είμαι...
    Μη με ρωτήσετε για ωροσκόπια,κινέζικα και δε συμμαζεύεται...δεν έχω ιδέα!
    Αν και λένε ότι μετά τα 25 μας χρόνια υπερισχύει ο ωροσκόπος του ζωδίου...

Senior Member
    Ζήτω τα ψάρια!Ιχθύες με ωροσκόπο Σκορπιό!

κι εγω κλεανθη,μαζι σου...ιχθυς με ωροσκοπο σκορπιο!!

Member
    Eγώ είμαι αιγοκεράκι.

Αυτό το μετά τα 25 υπερισχύει ο ωροσκόπος είναι μύθος.

Απλά αν ένας εσωστρεφής Ταύρος π.χ. τα κρατάει όλα μέσα του αλλά έχει ωροσκόπο κριάρι π.χ. μετά τα 25 θα πει "καλά μακάκας είμαι και δεν λέω τί με πειράζει?" και θα γίνει πιο παρορμητικός αλλά ποτέ δεν θα επικρατήσει ο κριός πάντα ταύρος θα είναι.

Δηλ. η ωριμότητα φερνει και εκδηλώνει κάποια στοιχεία του ωροσκόπου μετά τα 25.

Senior Member
    Μου αρέσει που το ρίξαμε στην αστρολογία...ʼντε μπας και ξεχαστούμε λίγο...

Senior Member
    Κατάλαβα GRETEL μου,αυτό που λες...
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ως προς το "μετά τα 25"για την επέλευση της ωριμότητας,πόσα χρόνια περιθώριο να δώσω;Δεκαετίες;
    Γιατί "είναι κάτι παιδιά που δε γίνονται άντρες..."και δεν αναφέρομαι στην ομοφυλοφιλία,όπως το σχετικό τραγούδι...

Member
    τί ωροσκόπο έχεις?

Senior Member
    Δεν ξέρω...με κάνετε νυχτιάτικα να ψάχνω στο δίκτυο,τρομάρα σας...
    Λέει πως "ο ωροσκόπος (ASC )είναι το ζώδιο που ανατέλλει την ώρα που γεννιόμαστε ή την ώρα που εξετάζουμε για προβλέψεις.
    Δείχνει την εξωτερική εμφάνιση, το πως φαινόμαστε στους άλλους, την εντύπωση που δίνουμε στο περιβάλλον μας .
    Είναι ο εαυτός που θέλουμε να προβάλλουμε, να μοιάσουμε ή να γίνουμε."
    Λέτε να μην είμαι τελικά παχύσαρκη,απλά να γεννήθηκα λάθος ώρα και μια ζωή με βλέπουν όλοι έτσι;
    Μήπως να άλλαζα ωροσκόπο,γιατί σαν πιο εύκολο μου φαίνεται από το να κάνω δίαιτα...

Member
    θεσσαλονίκη? Ωροσκόπος Τοξότης

Page 1 of 5 123 ... LastLast