εσωψυχα......... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    χαχαχαχα.ετσι ειναι οπως τα λες.μονο π στην περιπτωση μ δεν με απασχολουν καθολου μα καθολου τα γλυκα.δεν μ αρεσουν.ενταξει το καλοκαιρι αντε κ λιγες φορες τον χειμωνα θα φαω το παγωτακι μ,αντε τον χειμωνα μονο να φαω κ καμια σοκολατιτσα(τρεις το πολυ ολο τον χρονο)αλλα ως εκει.βεβαια τρωω μονο νουαζετ απο δεσποινα κ αυτο αντε 2 παστακια τον χρονο παλι.με εκινο π κολλαω ειναι οι κρεμες ντανετ!!!!κ εννοειται το τολκεικ απο ρουμπις π ειναι ζεστα σιροποια σοκολατας κ καραμελας με ζεστο κεικ κ παγωτο βανιλια.θεικοοοοοοοοοοοοο! !!!τελικα τρωω γλυκα???
    χαχαχαχα

Senior Member
    ευχαριστουμε βανιλια θερμα για τις προτασεις σου. θα τις λαβουμε σοβαρα υποψην.
    και επειδη δεν τρως γλυκα καθολου δεν σου προτεινω να δοκιμασεις το oreo cookies bash απο τα applebees. απλα κορυφαιο. χεχεχεχε

Senior Member
    Ααααχχχ, παιδιά σταματήστε!!!! Πω πω Vanilia, τι γλυκούμπα είναι αυτή!!!! Να την είχα το μπροστά μου...

καλησπερα.θελω να γραψω κ εγω το προβλημα μ π με βασανιζει κ δεν με αφηνει να κοιμηθω καλα εδω κ 3 εβδομαδες...!!!!
    1 εβδομαδα πριν βγω σε αδεια τα βραδυα δεν κοιμομουν καλα.ολο στριφογυρνουσα ολο σκεφτομουν ολο κ προσπαθουσα να κσανακοιμηθω ωσπου καταφερνα να με παιρνει απο τισ 2 στις 4 ο υπνος κ 6 σηκωνομουν για δουλεια.δεν ανησυχησα ιδιαιτερα.ελεγα μηπως εχω αγχος μηπως εκεινο μηπως το αλλο....αλλα τωρα παραεγινε το κακο.καθε μα καθε βραδυ κοιμαμαιγυρω στισ10...11 καμια φορα κ 9 μιση κ αυτο γιατι ειμαι πτωμα κ δεν κοιμαμαι καλα το βραδυ.αφου ταβλιαζομαι...κσυπναω γυρω στις 1μιση με 2 κ εκει αρχιζει ο γολγοθας μ.αντε να παω τουαλετα αντε να δω βλακειες στην τηλεοραση αντε να ανοιξω το ψυγειο να φαω 1 ντανετ σπανε τα νευρα μ στο τελος.με πιανει ενα αγχος τρομερο γιατι σκεφτομαι γιατι μ συμβαινει αυτο?????τι να κανω?π να παω???πως να το αντιμετωπισω????ο υπνος τελικα θα με παρει γυρω στις 4 με 4μιση.κ επειτα θα σηκωθω γυρω στις 6 με 7 ασχετα αν δεν δουλευω τωρα.ο φιλος μ εχει φρικαρει κ οταν τα βραδυα τον ξυπναω κ αρχιζω την γκρινια κ τα παραπονα τον τρελλαινω ακομη πιο πολυ κ τσακωνομαστε.τι φταιει κ αυτος???δεν ξερω τι να κανω...!σημερα το βραδυ με ποναγε το κεφαλι απο τα νευρα μ π δεν μπορουσα να ηρεμησω-κοιμηθω σαν ανθρωπος.μπορει να με βοιηθησει καποιος???

Senior Member
    Vanilia,

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Κι εγώ είχα κάποιες διαταραχές στον ύπνο τις τελευταίες 15-20 μέρες. Ό,τι ώρα κι αν κοιμόμουνα το βράδυ, το πρωί ξύπναγα 5.00-5.30 πήγαινα τουαλέττα και μεά δε μπορούσα να ξανακοιμηθώ μέχρι τις 7.00 που ξυπνάω για δουλειά. Βέβαια, 2 Σαββατόβραδα συνεχόμενα έπεφτα ξερή για ύπνο και ξύπναγα γύρω στις 8.00-8.30. Και πάλι δε συμπλήρωνα 7 ώρες ύπνου.
    Οι πιο συνήθεις αιτίες είναι το άγχος της δουλειάς, η υπερένταση της καθημερινότητας, η υπερβολική δίαιτα ίσως που μας κάνει και πεινάμε και δε μπορούμε να κοιμηθούμε. Πρόσφατα διάβασα ότι οι διαταραχές του ύπνου αποτελούν ένδειξη κατάθλιψης...!!!!
    Η πιο συνήθης και υγιεινή συνταγή είναι να πίνεις ένα ποτήρι ζεστό γάλα με μέλι προ του ύπνου. Βέβαια, έμενα προσωπικά, το ζεστό γάλα με αηδιάζει οπότε το έπινα σχεδόν κρύο με μέλι πάντα. Δοκίμασε το και πες μας.

αγαπημενη μ dolphin...
    ισως εχω πολλα στο μυαλο μ τον τελευαταιο καιρο αλλα κ παλι δεν ξερω...!εχω αδεια απο την δουλεια οποτε η δουλεια δεν φταιει..!αυτο με το ζεστο γαλα μ λεει πολλα κ εχεις απολυτο δικιο.η μανουλα μ κ η γιαγιακα μ οταν ημουν μικρακι καμια φορα τον χειμωνα μ το εφτιαχναν για να ηρεμω να κοιμαμαι γαληνια οπως μ ελεγαν.οχι οτι ειχα προβληματα τοτε αλλα ετσι μ ελεγαν..!
    οποτε θα το επιχειρησω γιατι θυμαμαι περυσι τον χειμωνα π εφτιαχνα ζεστο γαλα με μελι κ μπουκιτσες ψωμακι καμια φορα επεφτα ξερη στον υπνο.
    σ'ευχαριστω πολυ κ αυριο θα σ πω αν επιασε τελικα.
    φιλια πολλα....

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345