ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ......
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ......

    θεωρω πως ειναι πολυ σημαντικο να εχουμε ενα τετοιο θεμα.αφορα ατομα π αναζηταμε ατομα π εχουν εξαφανιστει π ακομα κ αν εχουν βρεθει πρεπει να μιλησουμε γι αυτα.για την δικη τους μνημη για τα δικα μας γιατι!!!
    αφορμη...η εκπομπη της κυριας νικολουλη π πλεον αντι να κανει την δουλεια του ο κρατικος μηχανισμος το κανει εκεινη για αυτους!!!!απο την μια λεω ελεος!!!σε τι χωρα ζω?ποσο ψηλα μας ειχα κ ποσο χαμηλα τελικα ημαστε.πιο χαμηλα δεν ξερω αν παει.απο την αλλη μπραβο σε αυτη την γυναικα π συνεχιζει να αναζητα να πιεζει κ να δινει λυση σε τοσες οικογενειες π βρισκονται σε απογνωση!
    τι να πω?για δανο?για αλεξ?για τον 20χρονο στο χθεσινο επεισοδιο?
    θελω προσωπικα να μιλησω για ολα αυτα.γιατι κατι δεν παει καλα σε αυτην την χωρα κ δεν ξερω αν το καταλαβα αργα η γρηγορα παντως πρεπει να μιλησουμε κ πρεπει να ανταλλαξουμε αποψεις πανω σε τοσο σοβαρα θεματα.
    νεοι φευγουν συνεχως απο την ζωη.οχι οπως παλια...π η πιο συνιθησμενη αιτια περα απο τα δυστηχηματα ηταν τα ναρκωτικα αλλα εδω μιλαμε για φονους κ μαλιστα ανεξιχνιαστους,μιλαμε για δολοφονους π ειναι νεαροι σε ηλικια π εμεις στην ηλικια τους ξεραμε μονο τι θα πει αλανα κ παιχνιδι.μιλαμε για εγκληματα αποτροπαια π δεν τα χωραει ο νους,μιλαμε για εγκληματιες οι οποιοι ακομη κ μετα απο το εγκλημα συνεχιζουν κανονικα την ζωη τους μεχρι που καποια στιγμη να τους ταραξει την ηρεμια μια νικολουλη.
    θα ηθελα να δω αν κ εσεις τα βλεπετε λοιπον οπως εγω κ τι σκεφτεστε.

    ευχαριστω πολυ κ προς θεου δεν κανω καμια διαφημιση!!!!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    519
    Θύματα της εμπορείας οργάνων ή της πορνείας...Είναι ντροπή όντως. Προσωπικά παρακολουθώ ελάχιστα τηλεόραση, βλέπω όμως τα άτομα που εξαφανίζονται σε φωτογραφίες στους σταθμούς του μετρό.
    Προσοχή στα μικρά παιδιά και τα μάτια μας δεκατέσσερα για να μη θρηνήσουμε κι άλλα θύματα...

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    bolos
    Posts
    1,671
    εμενα μου εχει προκαλεσει το ενδιαφερον και το φοβο ταυτοχρονα για το ποιοι ανθρωποι μας περβαλλουν.
    καθημερινα διαβαζω στην ηλεκτρονικη εφημεριδα του τριανταφυλλοπουλου για σκοτωμους.
    αν ειναι δυνατον. πλεον δεν καθονται οι ανθρωποι να μιλησουν πολιτισμενα να λυσουν τις διαφορες τους παρα παιρνουν ενα μαχαιρι και..

    πραγματικα αυτο με φοβιζει πολυ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •