διαιτες μονοφαγιας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

διαιτες μονοφαγιας

ακολουθω μια διαιτα χημικη που επιτρεπει να τρως ενα συγκεκριμενο φαγητο την ημερα αλλα σε οση ποσοτητα θες..
    μπορει καποιος να μ εξηγησει πως γινεται να χασει καποιος κιλα και μαλιστα τοσα πολλα αν τρωει καθε μερα τον αμπακα?
    ρωταω επδ εγ ζυγιζω τ φαγητο αλλα σημερα που ειχα στ προγραμμα πατατες τηγανητες και φετα παρασυρθηκα και εχω φαει παρα παρα πολυ κ φοβαμαι μηπως ξαναπαχυνω...
    πειτε μ!!!!!!!!!!!!!!

ας απαντησει καποιος!!!!!!!

Senior Member
    τι διαιτα ειναι αυτη με πατατες τηγανητες καλε και φετα?????????

Senior Member
    μονο κιλα δεν ειναι αυτα που χανεις γλωσσου..ολα θα ξαναμπουν ταχυτατα και ειλικρινα στ'ορκιζομαι μεσα απ'την καρδια μου μακαρι να βγω ψευτρα,η συγκεκριμενη διαιτα ειναι πολυ παλια και ξερω τουλαχιστον 6 ατομα και μια εγω 7 που οταν την καναμε δεν πιστευαμε ποσο ευκολα χαναμε,μετα ορκιζομασταν οτι θα προσεχουμε αλλα μπαινουν ολα διπλα..και δεν εχει να κανει με την εγκρατεια σου μετα την διαιτα αλλα με το σοκ που παθαινει ο οργανισμος σου ολο αυτο το διαστημα,και το μεγαλυτερο κακο ειναι οτι χαλας τον μεταβολισμο σου.τεσπα μεγαλο κοριτσι εισαι κανε οτι θες και μεις τα καναμε τα λαθη μας,ξαναλεω ευχομαι να εισαι η εξαιρεση του κανονα και να τα πας περιφημα..φιλικα στα λεω..

Senior Member
    αν κ ποτε δεν ακολουθησα τετοια διαιτα γιατι δεν ετυχε ξερω κ εγω ατομα που εχανα παρα πολυ γρηγορα κ μετα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα (1-2 μηνες) ειχαν παρει τα κιλα σχεδον πισω.Κ εγω το εχω απορια παντως πως γινεται ολο αυτο κ χανεις τοσο γρηγορα αλλα μετα ξανακυλας στα ιδια κιλα.Δηλ. τι ειδους ειναι αυτο το σοκ που παθαινει ο οργανισμος, γιατι σιγουρα για να χανει ετσι κατι δεν ειναι φυσιολογικο...

Senior Member
    glwsou to kalitero puhis na kanis ine nadiaforisis.k me diaites k me ola. gia sena niasu k gimnasu,pine k ligo prasino tsai ta proina gia afthipovoli k troge horis na se niazi.oles i diaites su bip tin psihologia k se othoun se voulimika party.afti ine i gnomi mu.oso sterise toso parasirese k kanis katahrisis sto fai meta. alithia su leo. afti tin periodo ime dip adiafori den asholume pia me ta kila mu,prospatho na frontiso ta malia mu ,tin epidermida mu k genika skeftome otidipote alo ektos apo tin siloueta mu k episis kano k gimnastiki gia na xespao k na mu fevgun ta nevra k episis etsi niotho k pio ikanopiimeni me ton eafto mu.eho 2 vdomades na prokaleso emeto hi skor pu eho na piaso pano apo hrono k eho vri tin igia mu.(tin psihologiki) niotho ena varos na fevgi apo pano mu siga siga. adiaforise pedi mu.skepsu oti ise mia thea k anyway me ta 5-10 kila pu tha hasis dn prokite giafto to logo nalaxi i zoi su rizika.fisika min ta pernis prosopika ta leo se sena na takuo ego. ala aftes tis 2 vdomades pu gia mena ine hrisi epohi ,bori na niotho ligo fuskomeni,ligo oti thaho vali kana kilo ala mantepse...zigistika k ime sta idia pu imun toso kero pu prospathusa na haso ala matea.opote ma ton dia varethika ta voulimika party.leo na vro kati pio epikodomitiko na asholume. afto lipon su leo.xehna tis dietes k rixto se ales drastiriotites.etsi tha niothis pio kala k tha xehnas k to fai k tha tros k mono otan hriazete