Results 1 to 15 of 17
Thread: Ασφάλεια.
-
24-10-2008, 23:32 #1
- Join Date
- May 2008
- Posts
- 21
Ασφάλεια.
Ξέρει κανείς εάν η InterAmerican καλύπτει γαστρεκτομή χωρίς να υπάρχουν επιπλοκές από την παχυσαρκία (έχω επιπλοκές όπως ακράτεια και αγχώδης διαταραχή αλλά δεν νομίζω ότι τους ενδιαφέρουν αυτά). Δεν έχω ρωτήσει γιατί είμαι εξωτερικό τώρα αλλά θέλω να μάθω αν ξέρετε κάτι σχετικό... Θα κάνω επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με τον κ. Κωνσταντινίδη (ελπίζω δηλαδή).
Έχω και ασφάληση Τ.Ε.Β.Ε. αλλά δεν νομίζω να καλύπτει σε ιδιωτικές κλινικές όπως το Ιατρικό. Δημόσιο νοσοκομείο δεν γίνεται γιατί δεν μπορώ να περιμένω χρόνια... ή μήνες τέλος πάντων.
- 25-10-2008, 23:13 #2
- Join Date
- Sep 2008
- Posts
- 52
καλησπερα.δεν γνωριζω τι γινεται με την ασφαλεια σ.
εχω ακουσει καλα λογια για τον κωνσταντινιδη παντως αλλα.....πληρωνεις κ κατα εμου......π ειμαι κ φοβιτσιαρα δεν θα πηγαινα σε κανεναν αλλον περα απο τον καλφαρεντζο.ειναι το πρωτο ονομα στις δικες μας επεμβασεις κ πολυετη εμπειρια!
07-11-2008, 11:23 #3
- Join Date
- Jun 2008
- Posts
- 34
Καλημέρα Μάνο,
επειδή δουλεύω σε ασφαλιστική δε νομίζω ότι η Interamerican καλύπτει κάτι σχετικό. Ομως είναι πιθανό να σου καλύπτει ένα ποσοστό το ΤΕΒΕ. Εμένα ένας φίλος μου είχε νοσογόνο παχυσαρκία, έκανε αίτηση στο ΤΕΒΕ ότι θέλει να κάνει γαστρικό δακτύλιο, πέρασε από επιτροπή το αίτημά του και εγκρίθηκε. Εκανε την επέμβαση σε ιδιωτική κλινική (πριν 1,5 μήνα περίπου) που είναι συμβεβλημένη και με το ΤΕΒΕ και του έδωσαν περίπου το 50% του κόστους της επέμβασης.
Καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο παραπάνω με το ταμείο σου.
Ελπίζω να βοήθησα.
17-11-2008, 23:34 #4
- Join Date
- May 2008
- Posts
- 21
Originally posted by mdion
Καλημέρα Μάνο,
επειδή δουλεύω σε ασφαλιστική δε νομίζω ότι η Interamerican καλύπτει κάτι σχετικό. Ομως είναι πιθανό να σου καλύπτει ένα ποσοστό το ΤΕΒΕ. Εμένα ένας φίλος μου είχε νοσογόνο παχυσαρκία, έκανε αίτηση στο ΤΕΒΕ ότι θέλει να κάνει γαστρικό δακτύλιο, πέρασε από επιτροπή το αίτημά του και εγκρίθηκε. Εκανε την επέμβαση σε ιδιωτική κλινική (πριν 1,5 μήνα περίπου) που είναι συμβεβλημένη και με το ΤΕΒΕ και του έδωσαν περίπου το 50% του κόστους της επέμβασης.
Καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο παραπάνω με το ταμείο σου.
Ελπίζω να βοήθησα.
25-11-2008, 12:43 #5
- Join Date
- Jun 2008
- Posts
- 34
Καλημέρα Μάνο,
όταν λέω επιτροπή εννοώ ότι αφού κάνεις την αίτηση στο ΤΕΒΕ μετά από 1 μήνα περίπου συνεδριάζει μια επιτροπή αρμόδια για τέτοιου είδους επεμβάσεις και βλέποντας την αίτησή σου (το φάκελό σου συγκεκριμένα με την αίτηση) αποφασίζει για το αν θα σου εγκρίνει το κόστος της επέμβασης. Ο φίλος μου έκανε την αίτηση τον Ιούνιο και μέχρι το Σεπτέμβριο περίμενε την απάντηση. Μιας και τηλεφωνικά δεν έβρισκε άκρη, πήγε από το ΤΕΒΕ που είχε κάνει την αίτηση και του είπαν ότι είχε περάσει το αίτημά του από αρχές Ιουλίου απλά κάπου είχε χαθεί στο δρόμο ο φάκελός του... Την επόμενη μέρα είχε τακτοποιηθεί το θέμα του και του έκοψαν το πολυπόθητο "Εισητήριο" για την επέμβαση.
Εγώ έκανα στο Ιατρικό γαστρικό δακτύλιο αλλά το πλήρωσα ιδιωτικά οπότε δε γνωρίζω αν συνεργάζεται το συγκεκριμένο ταμείο με το ΤΕΒΕ.
Καλό θα ήταν να κάνεις ένα τηλέφωνο στο ΤΕΒΕ που ανήκεις για να μάθει παραπάνω λεπτομέρειες.
25-11-2008, 14:25 #6
- Join Date
- Jun 2008
- Location
- Π.ΦΑΛΗΡΟ
- Posts
- 108
καλημεραααα
Σου ευχομαι να την κανεις με τον Κωνσταντινιδη τον οποιο στον συστηνω ανεπιφυλαχτα με κλειστα ματια που λενε ..3 ιουλιου χειρουργηθηκα μαζι του και εχω χασει 20 κιλα ειμαι παρα πολυ ευχαρηστημενη με τη ενχειρηση και μακαρι να την ειχα κανει χρονια πριν
σαν ψυχολογια και εκεινος και ολο το τεαμ του ειναι πολυ καλοι και κοντα στον ασθενη και σε οτιδηποτε χρειαστεις
το μονο που πρεπει εσυ να εχεις ειναι πολυ δυναμη να το εχεις αποφασισει εσυ να το εχεις βαλει στοχο οτι θα το κανεις και να εισαι στρατιωτακι στις οδηγιες του γιατρου...ασκηση πολυ νερο λιγη ποσοτητα-εξαλου δε θα μπορεις και να φας παραπανω- και καλη ποιοτητα φαγητου
εγω εχω κανει τον εμετο χιχι καλυτερο φιλο προσωπικα απο οτι μου εξηγησε ο γιατρος μολις φας παραπανω απο οσο πρεπει ενας ανθρωπος χωρις απλα παιρνει κιλα ενω εμεις απλα ειναι μια σφαλιαρα και το βγαζουμε το παραπανω...
εχτες πηγα ειμαι πολυ ευχαριστημενη οπως και εκεινος 3 δεκεμβριου κλεινω 5 μηνες χωρις κοπο με τροπο ..εφτιαξα την ποσοτητα μου που ετρωγα παραπανω απλα μονο μου πε παραπανω νερακι και καλυτερη ποιοτητα φαγητου
26-11-2008, 00:25 #7
- Join Date
- May 2008
- Posts
- 21
οκ ευχαριστώ...
Το ιατρικό ρε παιδιά πως είναι;
εγώ θα κάνω γαστρεκτομή επειδή μένω μακριά από αθήνα και δεν μπορώ να πηγαίνω συχνά να μου σφίγγει το δακτύλιο κτλ... οπότε θα την κάνω την επέμβαση και μετά από 5-6 μήνες θα μπορέσω να ξαναπάω να με ξαναδεί... πιστεύετε είναι εφικτό; δεν πρέπει να παίρνω τίποτα βιταμίνες ή συμπληρώματα μετά ε;
εννοείται ότι μέσα σε αυτούς τους 6 μήνες θα κάνω εξετάσεις αλλά εδώ που είμαι και όχι στην αθήνα... θα τον παίρνω μετά τηλ. να τον ενημερώνω εάν υπάρχει προβλήμα...
26-11-2008, 21:38 #8
- Join Date
- Apr 2008
- Location
- LARISSA
- Posts
- 537
mano ειμαι ασφαλιστρια της INTERAMERICAN και μπορω να σου πω με σιγουρια οτι καλυπτει ολες τις επεμβασεις παχυσαρκιας αλλα εξαρταται απο το bmι σου (ανω του 35) και πρεπει να εχεις και το συμβολαιο για 5 χρονια τουλαχιστο
οσο για το τεβε καλυπτει το 50% με την εγκρηση της επιτροπης οπως ακριβως σου τα ειπε και η mdion
26-11-2008, 22:11 #9
- Join Date
- Nov 2008
- Posts
- 34
Tζενη αυτη η ιδιωτικη ασφαλεια ειναι δυσκολο να δωσει εγκριση?
26-11-2008, 22:32 #10
- Join Date
- Apr 2008
- Location
- LARISSA
- Posts
- 537
δεν ειναι δυσκολο αρκει να εισαι ασφαλισμενος για 5 χρονια
29-11-2008, 11:23 #11
- Join Date
- Jun 2008
- Posts
- 34
Καλημέρα,
Τζένη εμένα ο φίλος μου που έκανε δακτύλιο είναι ασφαλισμένος στην Interamerican 10 χρόνια και έχει bmi 50. Οταν ρώτησε τον ασφαλιστή του αν καλύπτεται του είπε κατηγοριματικά όχι και έτσι πήρε μόνο το 50% από το ΤΕΒΕ. Δεν το λέω σε καμία περίπτωση για να κατηγορήσω την ασφαλιστική που δουλεύεις (όλοι όσο είμαστε στον ασφαλιστικό χώρο ξέρουμε πόσο αξιόπιστη ασφαλιστική είναι) απλά το αναφέρω γιατί ίσως κάποιοι ασφαλιστές να μη δουλεύουν πάντα υπέρ του ασφαλισμένου.
Μάνο το Ιατρικό είναι μια χαρά. Εγω έκανα την επέμβαση στο Ιατρικό Π.Ψυχικού και για τις ρυθμίσεις πάω στο γραφείο του γιατρού μου στο Ιατρικό Αμαρουσίου. Βέβαια εμένα ο δικός μου γιατρός μου έχει απαγορεύσει κατηγορηματικά τους εμετούς. Θεωρεί ότι οι εμετοί σε βάθος χρόνου μπορεί να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στο στομάχι μου οπότε μέχρι σήμερα (σχεδόν 2 μήνες μετά την επέμβαση) προσέχω αρκετά στον να μην ξεπεράσω την κόκκινη γραμμή και δεν έχω φτάσει να κάνω εμετό. Ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του πιστεύω... το βασικότερο είναι ο καθένας από εμάς να έχει βρει τον ιδανικό για τα δεδομένα του γιατρό και να βλέπει αποτελέσματα.
Μάνο, οτι και αν αποφασίσεις καλή επιτυχία!
29-11-2008, 12:44 #12
- Join Date
- Nov 2008
- Posts
- 34
Βρε παιδια εγω μολις εχω ασφαλιστει στο ΤΕΒΕ και δεν ξερω τι πρεπει να κανω! ξερει καποιος απο εσας την διαδικασια?
29-11-2008, 23:22 #13
- Join Date
- Apr 2008
- Location
- LARISSA
- Posts
- 537
mdion
μονο τα καινουργια νοσηλευτικα το καλυπτουν.
δηλαδη καποιος να κανει τωρα και μετα 5 χρονια να κανει την εγχειρηση
αυτα πουλιουνται εδω και 2 μηνες μονο
αλλα οντως καληπτει
το γραφει και στους ορους του συμβολαιου
Ramira
θα πας στο τεβε της περιοχης σου και τους λες οτι θες εγκιση και σου λενε τι πρεπει να κανεις
01-12-2008, 11:13 #14
- Join Date
- Nov 2008
- Posts
- 34
Σ'ευχαριστω Τζενη αλλα αυτο ηξερα να το κανω και μονη μου..... απλα ρωτησα αν το εκανε κανενας για να παρω μια ιδεα!!! Δεν ειμαι δα και τοσο χαζη!
02-12-2008, 16:14 #15
- Join Date
- Apr 2008
- Location
- LARISSA
- Posts
- 537
δεν ηθελα να σε προσβαλω
sorry
αλλα σου χω κατι στο u2u
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία