Results 1 to 9 of 9
Thread: Να συστηθώ.....
-
25-10-2008, 22:50 #1
Να συστηθώ.....
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!!!
Έψαχνα κάποιο τόπικ για νέα μέλη αλλά είδα πως ο καθένας ανοίγει το δικο του οπότε να μαι κι εγώ.
Με λένε Γωγώ, είμαι 27 χρονών, ύψος 1.64 κι όπως μπορείτε να δείτε 91 κιλά.
Μέχρι τα 23 μου ζύγιζα τον μαγικό αριθμό των 55 κιλών αλλά τα τλτ 4 χρόνια το βάρος μου αυξάνεται προοδευτικά κάθε χρόνο.Θα μπορούσα να βρω χιλιάδες δικαιολογίες που με οδηγούν στο ψυγείο/ντελίβερι αλλά δεν θα το κάνω αφού γνωρίζω πολύ καλά πως την κύρια ευθύνη για το σώμα μου την έχω εγώ.
Στην διάρκεια των χρόνων αυτών δοκίμασα όλες τις γνωστές δίαιτες,πήγα στα weight watchers, έκανα gilli diet έχανα κάποια κιλά και με το που κόλλαγα ή έπαιρνα λίγο θάρρος ξανάρχιζα το φαγητό.
Τον τλτ χρόνο δεν έχω ασχοληθεί με καμμία δίαιτα.
Προσπάθησα να αποδεχτώ το γεγονός ότι είμαι παχύσαρκη και σε όποιον αρέσω.
Τελικά σε μένα δεν αρέσω.
Ειλικρινά δεν με πτοούν τα γελάκια και τα υπονοούμενα, τα υποτιμητικά σχόλια των άλλων και οι επικρίσεις των γονιών μου, οι αθώες πλακίτσες (που πονάνε) των φίλων, ούτε καν πτοήθηκαν όταν άκουσα κατα λάθος πως στην δουλειά κάποιοι με αποκαλούν "η χοντρή" όταν αναφέρονται στο άτομο μου.
Με τσακίζει όμως το γεγονός πως λαχανιάζω για να ανέβω τα μόλις 12 σκαλιά του σπιτιού μου, πως δεν έχω όρεξη να πάω να ψωνίσω,να πάω κομμωτήριο,να βγω, να ανταποκριθώ στο φλερτ.
Έχω έντονο αναπνευστικό πρόβλημα και απο τον Μάρτιο προβλήματα στην μέση μου.
Είμαι αποφασισμένη να τηρήσω πιστά την δίαιτα που ξεκινάω και να μην τα παρατήσω.Δεν περιμένω θαύματα και γρήγορα αποτελέσματα.
Θέλω όμως να βάλω την ζωή μου σε μια τάξη, θέλω να μην με ελέγχει το φαγητό, θέλω να δείξω σε όλους τι αξίζω.
Το να γραφτώ εδώ είναι το πρώτο μου βήμα κι απο αύριο έρχονται και τα υπόλοιπα.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!!
- 25-10-2008, 23:04 #2
καλως ηρθες εαυτε μ!!!!χαχαχαχα.ενιωθα πως ημουν πραγματικα εγω.μια με το τζινα μετα με το γωγω 27 μετα με ολα αυτα....!η μονη διαφορα?υψος κ κιλα.ευχομαι ολα να σ πανε πολυ καλυτερα απο εδω κ περα.καλη συνεχεια....
25-10-2008, 23:13 #3
καλησπέρα
καλή αρχή!
25-10-2008, 23:20 #4
Ευχαριστώ και τις δύο για το καλά σας λόγια!
Και βασικά όλους σας εδώ μέσα γιατί προτού γραφτώ έριξα μια ματιά στα ποστ και πραγματικά it felt like home
25-10-2008, 23:29 #5
γωγω εισαι πολυ ισορροπημενη ,ξερεις τι σου γινεται κι αφου η αναγνωριση του και η αποδοχη του προβληματος ειναι το πρωτο βημα για ολα..δεν σου μενει παρα να κανεις τα επομενα βηματα που θα σε οδηγησουν εκει που επιθυμεις..ολοψυχα σου ευχομαι καλη και ανωδυνη διαδρομη.
25-10-2008, 23:42 #6
Γωγώ μου,καλώς μας ήρθες κι από μένα...
Μου αρέσει πολύ η ειλικρίνεια της εξομολόγησης σου
και είμαι κι εγώ πολύ αισιόδοξη για την πορεία σου με βάση όσα εκπέμπεις...
Μια ένσταση μόνο:είπες"θέλω να δείξω σε όλους τι αξίζω"
Το τι αξίζεις και το ποιά είσαι δεν εξαρτάται από την επίτευξη ενός στόχου.
Είσαι πολλά περισσότερα απο κάποια που ξέφυγε εδώ και 4 χρόνια από "τον μαγικό αριθμό των 55 κιλών"
Όσοι έχουν την τύχη να σε γνωρίζουν και πάνω απ'όλους εσύ,η ίδια,το ξέρετε καλά αυτό,ελπίζω...
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου κι είμαστε όλοι εδώ για ό,τι χρειαστείς και είναι στο χέρι μας...Φιλιά!
26-10-2008, 08:54 #7
Gina καλώς ήρθες!
Εύχομαι με την είσοδο σου σε αυτό το forum να κάνεις μια νέα αρχή, να βοηθηθείς, να πάρεις κουράγιο και χρήσιμες συμβουλές και να κατανοήσεις ότι σε καμία περίπτωση δεν είσαι μόνη.
Ένα καλό πρώτο βήμα θα ήταν να κλείσεις τα αυτιά σου σε αυτά που λένε οι άλλοι και να απομακρύνεις ό,τι σε χαλάει. Βέβαια, όταν πρόκειται για πολύ κοντινά πρόσωπα δεν είναι εύκολο. Τουλάχιστον όμως με τους δικούς σου ανθρώπους μπορείς να πεις και μια κουβέντα παραπάνω και ίσως να σε καταλάβουν. Όσον αφορά τους συναδέρφους, ξεκίνα να τους ρίχνεις και κανένα ειρωνικό-υποτημητικό βλέμμα. Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να βαδίζεις αναπόσπαστη και δυνατή.
Καλή αρχή!
27-10-2008, 14:37 #8
ΚΑΛΩΣ ΗΡΕΘΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
27-10-2008, 18:28 #9
καλως ηρθες καλη επιτιχια σε εσενα και σε ολες μας
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή