ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 75
    Senior Member
    Εμπεριεχει εναν ρομαντισμο η συναψη σχεσης στο διαδικτυο παντως.Ναι,ειναι εικονικη και ισως οταν φτασει η γνωριμια να αλλαξει χωροχρονο,να περασει απο την γοητεια του αγνωστου στην πραγματικοτητα,ελλοχευει ο κινδυνος του αποτομου φρεναρισματος,της ανωμαλης προσγειωσης.Ομως,αφου εχει λειτουργησει αυτο σε αλλες σχεσεις,πχ φιλικες(εχω καταφερει να κανω υπεροχες φιλιες μεσω του διαδικτυου),δεν καταλαβαινω γιατι αυτο να μην μπορει αναλογα να ισχυει και σε ερωτικη σχεση,σε εναν δεσμο.Εξαλλου,εχουν γινει τοσες ταινιες με θεμα αυτη τη γοητεια του αγνωστου/ης στο διαδικτυο,ειναι καπως σαν τα "blind dates",τα ραντεβου στα τυφλα,δεν ξερεις πως θα ειναι ο αλλος,εχει το στοιχειο της εκπληξης,σαν ενα σοκολατακι που πριν το ξετυλιξεις απο το χαριτωμενο του περιτυλιγμα,πριν το γευτεις,το εχεις ονειρευτει,το εχεις περασει στο στομα σου με το μυαλο,οι γευστικοι σου καλυκες το εχουνε χαιδεψει ηδη στη σφαιρα του ιδεατου.Υπερασπιζομαι τη γνωριμια μεσω του διαδικτυου,οπως και με αλλες μορφες της τεχνολογιας,ειναι μεσα στη ζωη μας πλεον,οποτε και εχει δυναμη,εχει υλικο,υπαρχουν οι ευκαιριες.Σαμπως ρε παιδια και οι γνωριμιες που ριζωσαν στον φυσικο κοσμο,δεν εχουν το ιδιο ρισκο;Ποσες φορες αυτος η αυτη που γνωρισες δεν αποδειχτηκε πατατα;Δεν εχει να κανει με το μεσο,εχει να κανει με τις εμπλεκομενες προσωπικοτητες η καταργηση η η διατηρηση του δεσμου,οχι με τον τροπο απαρχης του φλερτ,αλλα με το πως αυτο μετουσιωνεται σε κατι γηινο,με υποσταση και γερες ριζες.Δε μας φταιει το ιντερνετ,μας φταιει οτι οι δυσκολιες των διαπροσωπικων σχεσεων,ειναι ιδιαιτερα εντονες στον συγχρονο κοσμο,εχουμε κι εμεις αλλαξει,ολα εχουν ταχυτητες αλλες,ρυθμους διαφορετικους,η γευσιγνωσια μας εχει επιφερει απαιτησεις,η αναλογα η απειρια μας εχει δημιουργησει τειχη.Να ειμαστε πραγματικοι,να επιδιωκουμε την αληθεια στις ανθρωπινες σχεσεις,οχι την επιφαση,αυτο εμενα ειναι το αιτημα που με αφορα,παντα αυτο κυνηγαω,παντα αυτο ειναι το πρωτο που απαιτω,απο εμενα για αρχη,σαν συνεπεια το ζηταω και απο οσους ισως γινουν κομματι της ζωης μου,ειτε για εναν καφε,ειτε για εναν ερωτα,το κυριαρχο στοιχειο και πιο επιτακτικο ειναι η καθαροτητα.Σκεψης,λογου,αλ� �α κυριως προαιρεσης.Ψηφιζω υπερ της απλοτητας,οχι της απλοικοτητας στις ανθρωπινες επαφες.Και ειμαι οχι ευκολο ατομο,το παραδεχομαι,γιατι ξεκινω απο εμενα στο να ζηταω την αληθεια και οχι απο τους αλλους πρωτα.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Σας έχει συμβεί ποτέ κι αν ναι,ποιά ήταν η εξέλιξη;
    Πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στον άγνωστο σε κάποια γωνιά της γης,που συνωμοτεί στο ειδύλιο
    αλλά και στον εαυτό μας και στην αλήθεια του αναπτυσσόμενου συναισθήματος μας;
    Κατά πόσο το μέσο διογκώνει και αλλιώνει την ουσία,μας παρασύρει σε φαντασιώσεις,μας συνεπαίρνει
    και δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις σε κάποια γνωριμία,που πιθανόν να μας ήταν αδιάφορη στην καθημερινή μας ζωή;
    Κατά πόσο είμαστε ο εαυτός μας και κατά πόσο υποδυόμαστε έναν ρόλο καλυμμένοι από την ασφάλεια της ανωνυμίας;
    Οι παλιοί και ανεξοικείωτοι με το διαδίκτυο προειδοποιούν για προσοχή στους "ανώμαλους"!
    Είμαστε κι εμείς ανώμαλοι που ανοιγόμαστε σε νέες επαφές;Μας έχει τόσο αποξενώσει ο φόβος;
    Είναι τόσο απίθανο πια να βρούμε τον άνθρωπο μας κάπου εδώ μέσα;Αν κάπου βέβαια υπάρχει...
    Είναι καταδικασμένοι οι έρωτες αυτοί να πεθάνουν στην πρώτη συνάντηση,
    στο ένα βήμα παραπάνω,ή τέλος στη φθορά του χρόνου αν περιοριστούν στο διαδίκτυο;

Κοίτα να δεις , τον έρωτα μέσω ιντερνετ τον εχω δοκιμασει 2 φορες... την πρωτη φορα ο τυπος αποδειχτηκε επιεικως μ****ας(ας τον πουμε Μ) και δεν αξιζε καν τον χρονο που σπαταλησα να χαλιεμαι για την παρτη του. Τον ειχα γνωρισει το καλοκαιρι , ηταν μακρια μου και λογω αποστασης δεν μπορουσαμε να βρεθουμε κατευθειαν και ετσι περασε περιπου ενας μηνας γεματος συζητησεις τηλέφωνα γλυκολογα και πολυ μπλα μπλα ... νοπμιζα οτι ειχα βρει τον ιδανικο ανθρωπο! ωσπου τελικά κάποια στιγμή τον συναντησα ... μια συναντηση στην οποια με φιλησε , περασε ενα ολοκληρο βραδυ να με χει αγκαλια και να με φιλαει (δεν εγινε τιποτα παραπανς , ευτυχως) και μετα απο κει χαθηκε ... ουτε τηλεφωνα ουτε μηνυματα Τ Ι Π Ο Τ Α . εγω του στελνα διαφορα , τον εβριζα ... ειχα γινει κομματια ... σε μια φαση μου ζητησε να ξαναβ γουμε και το μονο που καταφερα ηταν να ξαναγινει το ιδιο για αλλο ενα βραδυ και μετα παλι τα ιδια ... ειχα να ασχολουμαι μαζι του ολο το περασμενο καλοκαιρι! μεχρι και τα χριστουγεννα ειχε το θρασοσ να μου στειολει να μου πει να παμε για καφε ε[πειδη θα ερχοταν αθηνα ... ακομη ΑΚΟΜΗ και τοτε ειπα ΝΑΙ ! ακομη και τοτε! αν και πια δεν με ενδιεφερε , ειχα την καλη θεληση να κρα;τησω καποια φιλια μαζι τοιυ αλλα φυσικα δεν ηρθε... η δευτερη γνωριμια μου λοιπον μεσω νετ γινοταν εκεινεσ τις μερες (ας τον πουμε Σ), τα χριστουγεννα... μιλουσαμε για κανα 15ημερο μεσω msn και μηνυματων στο κινητο μέχρι που αποφασισαμε να βγουμε ενα βραδυ για ποτο , συγκεκριμενα νομιζω 28 δεκεμβριου ... και ξαναβγηκαμε 2 μερες μετά ... καμια σχεση με τον Μ. Τα φτιάξαμε στο 2ο ραντεβου (31/12/2008), απο τοτε ειμαστε μαζι (3 μηνες και παμε για 4) και μου χει φερθει μεχρι στιγμης σε γενικες γραμμες αψογα ... νταξει προβήματακια και τετοια ειχαμε εχουμε και θα εχουμε , δεν ειναι και αγιος αλλα ειναι πολύ εντάξει! βρισκομαστε οσο πιο συχνα μπορουμε κυριως λογω της δουλειας του (1-2 φορεσ την εβδομαδα κοιμαμαι σπιτι του , μενει μονος και μενω με τους γονεις μου) και μιλαμε καθημερινα ... ε νομιζω για σχεση 3 μηνων και γνωριμια μεσω ιντερνετ ειναι καλα για την ωρα ... τα συμπερασματα δικα σας!

Senior Member
    Ωραία πράγματα,Στελλουλού μου!Μακάρι να είστε καλά μαζί κι αγαπημένοι για όσο το επιθυμείτε!Το μαθηματικό συμπερασμα λέει
    πως η πρώτη φορά είναι πιλότος κι έπεται η επόμενη η καλή...Το ρεαλιστικό λέει πως ο τρόπος γνωριμίας είναι θέμα σύμπτωσης,
    μια αφορμή για να συναντηθούν δυο ζωές...Το αν θα συμπορευτούν μετά οι δρόμοι τους και πόσο αρμονικά,είναι θέμα ανθρώπινων χαρακτήρων
    και κινητήριας δύναμης του έρωτα,εντελώς αδιάφορα με το διαδίκτυο...Καταχωρώ λοιπόν την περίπτωση σας στην αίσια έκβαση,
    όχι αναφορικά με το αποτέλεσμα σύναψης ερωτικής σχέσης,αλλά με την αλήθεια στην επικοινωνία σας.Ευτυχισμένο τέταρτο μήνα μαζί!

Senior Member
    Εγω παλι,απογοητευτηκα οικτρα,οταν σε συζητηση ακουσα να λεει ενα νεο αγορι,οτι αυτο που ελεγε αλλου η sweety μας,το εχει κανει πολλες φορες.Κλεινει ραντεβου με κοριτσια μεσω msn,διαφορα fora,chat και μετα πηγαινει,ριχνει τη ματια του και αναλογα,η "φευγει"ειπε"τρεχοντας"χωρι ς καν να τους μιλησει,χωρις να ξαναεπικοινωνησει μαζι τους,η μενει αν η εμφανιση του θηλυκου του αρεσει.Τι ηλιθιος θεε μου!Ενιωσα τοσο ασχημα,τοσο πικρα μεσα μου,σκεφτομουνα πως τα πλασματα αυτα,μπορει να ειχαν επενδυσει πανω του,ισως να επικοινωνουσαν καιρο,δεν ξερω,ενιωσα γερασμενη.Συγχωρεστε με,αλλα δεν την καταλαβαινω μερικες φορες τη νοοτροπια των ανθρωπων,γιατι εχουμε γινει τοσο...τοσο...τοσο...σταματησ� � το μυαλο μου.Και το αναλγητοι που ηθελα να γραψω,δεν θελω πια.
    Στα κοριτσακια μας:ΠΡΟΣΕΧΤΕ μαναρακια μου,καλυτερα να κανετε μια γνωριμια στην πραγματικη ζωη,προσεχτε γιατι υπαρχουν ατομα που το κανουν συστηματικα αυτο,το συγκεκριμενο το εχει κανει λεει πανω απο 30-40 φορες.Αυτο μονο ηθελα να πω στα κοριτσια μας,να προσεχουν!

Senior Member
    Originally posted by sabe
    Εγω παλι,απογοητευτηκα οικτρα,οταν σε συζητηση ακουσα να λεει ενα νεο αγορι,οτι αυτο που ελεγε αλλου η sweety μας,το εχει κανει πολλες φορες.Κλεινει ραντεβου με κοριτσια μεσω msn,διαφορα fora,chat και μετα πηγαινει,ριχνει τη ματια του και αναλογα,η "φευγει"ειπε"τρεχοντας"χωρι ς καν να τους μιλησει,χωρις να ξαναεπικοινωνησει μαζι τους,η μενει αν η εμφανιση του θηλυκου του αρεσει.Τι ηλιθιος θεε μου!Ενιωσα τοσο ασχημα,τοσο πικρα μεσα μου,σκεφτομουνα πως τα πλασματα αυτα,μπορει να ειχαν επενδυσει πανω του,ισως να επικοινωνουσαν καιρο,δεν ξερω,ενιωσα γερασμενη.Συγχωρεστε με,αλλα δεν την καταλαβαινω μερικες φορες τη νοοτροπια των ανθρωπων,γιατι εχουμε γινει τοσο...τοσο...τοσο...σταματησ� � το μυαλο μου.Και το αναλγητοι που ηθελα να γραψω,δεν θελω πια.
    Στα κοριτσακια μας:ΠΡΟΣΕΧΤΕ μαναρακια μου,καλυτερα να κανετε μια γνωριμια στην πραγματικη ζωη,προσεχτε γιατι υπαρχουν ατομα που το κανουν συστηματικα αυτο,το συγκεκριμενο το εχει κανει λεει πανω απο 30-40 φορες.Αυτο μονο ηθελα να πω στα κοριτσια μας,να προσεχουν!

Το θεμα βρε sabe ειναι οτι τουλαχιστον αυτος δεν δινει ελπιδες ... απ οσο καταλαβα τουλαχιστον! Θα μου πεις τωρα , ποια μιλάει , κι εγω ειχα κολλησει με τον αλλο πριν ακομη καλα καλα τον γνωρισω απο κοντά ... αλλα με αυτον μιλαγα 1 μηνα και κατι σε καθημερινη βαση ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ... και φυσικα δεν επικροτω αυτο που κανει ετσι ... αλλα τουλαχιστον αυτος φευγει απο την αρχη ... !!

Senior Member
    E,καλά δεν υπάρχει ένα μόνο είδος...σωστού άντρα!Μη μαλώνετε!Ποιός είναι χειρότερος ποιού!
    Όλοι θα πάρουμε!Θέλουμε, δε θέλουμε,τουλάχιστον κάποια στιγμή στη ζωή μας,αν όχι όλη...
    Υπάρχουν δόξα τω Θεω,πολλοί και διάφοροι,έτσι για να μη βαριόμαστε κιόλας!Ψυχραιμία!

Senior Member
    Ποιος τσαντίστηκε καλέ NADINE ?? :P αν ειναι να τσαντιζομαστε και στα φορουμ τωρα ... πιασ΄το αυγο και κουρευ' το! :p

Senior Member
    Καμία σχέση...Δεν κυριολεκτούσα,γι'αυτό και θ'αφήσω χαίτη στο αυγό μου
    Μάλλον με πήρες από φόβο με τις τόσες παρατηρήσεις,που σου κάνω...Ένα δίκιο ίσως το'χεις... :)

Senior Member
    μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :p φοβαμαιιιιιιιιι

Senior Member
    Με το φίλο μου γνωριστήκαμε στο ιντερνετ πριν χρόνια.Μετα απο ένα διαστημα μεγάλο που κάναμε παρεα φιλική προέκυψε σχέση και είμαστε πολύ καλα μαζί.Γενικά έχω γνωρίσει κόσμο απο το ιντερνετ και αυτό περι ψυχάκιδων που μπορείς να πετυχεις είναι λίγο μυθος.Το ιντερνετ είναι μικρογραφία του εξω κόσμου.Παντου μπορει να πετύχεις βλάκες και στη δουλεία και στο γυμναστηριο και στο ιντερνετ και οπουδήποτε. Κάθε σχέση θέλει απλα το χρόνο της. Βέβαια είναι λιγο ασχημο να είναι κάποιος εξαρτημένος απο το ιντερνετ.Ξέρω άτομα που περιοριζουν τη ζωη τους αποκλειστικα και μονο στην οθόνη του υπολογιστή.Πόσες φορες δεν ακουσα την ατακα "μα γιατι δε μπήκες στο msn σημερα". Αυτου του είδους η εξάρτηση είναι ασχημη.Πρεπει να υπάρχει μέτρο.Απο τη μία να μην αποκλείουμε ατομα που μιλάμε στο ιντερνετ λόγο φόβου και απο την άλλη να μη περιμένουμε μόνο απο το νετ να μας λύσει το προβλημα της μοναξιάς μας.Αυτα απο μενα.:-)

Senior Member
    Originally posted by Deb
    Με το φίλο μου γνωριστήκαμε στο ιντερνετ πριν χρόνια.Μετα απο ένα διαστημα μεγάλο που κάναμε παρεα φιλική προέκυψε σχέση και είμαστε πολύ καλα μαζί.Γενικά έχω γνωρίσει κόσμο απο το ιντερνετ και αυτό περι ψυχάκιδων που μπορείς να πετυχεις είναι λίγο μυθος.Το ιντερνετ είναι μικρογραφία του εξω κόσμου.Παντου μπορει να πετύχεις βλάκες και στη δουλεία και στο γυμναστηριο και στο ιντερνετ και οπουδήποτε. Κάθε σχέση θέλει απλα το χρόνο της. Βέβαια είναι λιγο ασχημο να είναι κάποιος εξαρτημένος απο το ιντερνετ.Ξέρω άτομα που περιοριζουν τη ζωη τους αποκλειστικα και μονο στην οθόνη του υπολογιστή.Πόσες φορες δεν ακουσα την ατακα "μα γιατι δε μπήκες στο msn σημερα". Αυτου του είδους η εξάρτηση είναι ασχημη.Πρεπει να υπάρχει μέτρο.Απο τη μία να μην αποκλείουμε ατομα που μιλάμε στο ιντερνετ λόγο φόβου και απο την άλλη να μη περιμένουμε μόνο απο το νετ να μας λύσει το προβλημα της μοναξιάς μας.Αυτα απο μενα.:-)

με καλυψες ... :)

Junior Member
    Xημεία.... Αυτό είναι η βασική παρακαταθήκη... Το διαδίκτυο, είναι απλά μεσο.. Καμμιά διαφορά απο τον πραγματικό κόσμο.. Καμμιά απολύτως... Ιδιες αντιδράσεις, ίδιες διαδικασίες, ίδιες πιθανότητες επιτυχίας ή..χυλόπιτας!!! Σαν να φλερτάρεις στο γραφείο, στο bar-ακι, στις διακοπές, στο πολυκατάστημα.... Μοιάζουμε οι άνθρωποι και ανηκουμε στα ίδια κυρίαρχα ένστικτα.. Εχω ερωτευθεί και με αγάπησαν όχι 1 αλλά 2 φορές διαδικτυακά... Και σχέσεις ουσίας, 3 χρόνια και 4 η άλλη..Και να ζουμε και μαζί... Οχι..Είναι καλός και αυτός ο τρόπος και ναμαστε ευτυχείς μερικοί και μερικές που τον έχουμε, γιατί έτσι απομονωμενοι και φοβισμένοι που είμαστε!....ʼστα!!!!

Senior Member
    :)

Senior Member

ανοιξα για ενα λεπτο πριν φυγω για το σπιτι και ειδα το μυνημα. δεν μπορουσα να μην πω ποσο χαιρομαι που ξαναεμφανιστηκες. φανταζομαι χαρες που θα κανει η φιλεναδα σου νεφελιτσα

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast