ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 75
    Senior Member
    να καταθέσω και την δική μου εμπειρία..
    επειδή έχω μία ηλεκτρονική "γκαλλερυ" (τίποτα ψαρωτικό, μην νομίζετε) ανά διαστήματα επικοινωνούσα με κόσμο διαδικτυακά. ο καλύτερος μου φίλος είναι ένα παιδί που γνώρισα ονλάιν 6 χρόνια πριν..

γνώρισα και κάποιους κλασικους μ.. που την εκαναν διακριτικα με το καλησπερα λογω εμφανισης, αν και φρόντιζα να είναι ένα απο τα πρώτα πραγματα που έλεγα για μενα.

μέχρι που γνώρισα το.. "δικό" μου. μιλήσαμε λιγότερο από μια εβδομάδα στο μσν, επέμενε δε να με δει απο την δευτερη μας συνομιλια.. εγώ ντρεπομουν (οποιος καει με το χυλο φυσάει και το γιαούρτι!!). αλλά τελικά με δική του επιμονή βγήκαμε.. κ δεύτερο, κ τρίτο ραντεβου..

και είμαστε μαζί εναν χρόνο (παρά κατι μερες) τωρα. καμια φορά σκεφτομαστε ποσο καρμικο ηταν μεσα σε ενα συμπαν ανθρωπων να πεσουμε ο ενας στον αλλο.. δεν έχει σημασία ο τρόπος, κουκλες μου, αλλά το ατομο..

tweetaki15
    Guest
    esceden phra to u2u k s steila to phres

Senior Member
    εγω εχω κανει φιλια μεσω διαδυκτιου αλλα σχεση ποτε. Ειναι παρομοιο με το να βγεισ με ενα αγνωστο που εχεις δει μονο 1 φορα σε ενα μπαρ, απλως πιστευω πως το internet ισως να χρησιμοποιειται λιγο παραπανω απο καποιους επιτηδειους. Τωρα απο την αλλη ισως και να ειναι καλυτερα να γνωριζεις πρωτα τον χαρακτηρα του αλλου και να μην ειναι η εμφανιση η πρωτη εντυπωση.

tweetaki15
    Guest
    μονο φιλια μου εχει συμβει κ εχω να πω οτι ηταν ατομο εμπιστοσυνης τωρα υπαρχουν κ παρα πολλοι ψυχακες αλλα οκ.....χρειαζεται προσοχη με οποιον μιλαμε απο κει γιατι ποτε δεν ξερεις......

Senior Member
    έγω μέσω ιντερνετ μετράω περίπου 3 χρόνια σχέσεις. νου βγήκε σε καλό

και είμαστε μαζί εναν χρόνο (παρά κατι μερες) τωρα. καμια φορά σκεφτομαστε ποσο καρμικο ηταν μεσα σε ενα συμπαν ανθρωπων να πεσουμε ο ενας στον αλλο.. δεν έχει σημασία ο τρόπος, κουκλες μου, αλλά το ατομο..
    Το αυτο ! :D :D :D

Senior Member
    Το ιντερνετ εχει κι αυτο τους κανόνες του και θελει μια κάποια εμπειρία. Απο εκει και περα..... ο καθενας με την τυχη του!

Εχω γνωρισει πολλά ατομα κατ αυτο τον τρόπο. Στην αρχη ημασταν μια μεγαλη παρεα. Παρεα λέγοντας εννοω οτι σιγα-σιγα αρχισαμε να βγαινουμε και στον πρωτο πυρηνα ολο και προστιθενταν ατομα (μεχρι που αυτο το πραγμα ξεχειλωσε αλλά αυτο ειναι μια αλλη ιστορία)
    Μεσα σε αυτη την παρεα, που το πρωι συνομιλουσαμε σε ενα φόρουμ και καποιες Παρασκευες βραδυ ή Κυριακες απογευματα συνηθως βγαιναμε και οι 5 και 8 ωρες περναγαν σαν νερακι, συναντησα κι εγω τον Big M. Στον συγκεκριμενο χωρο ειχα πάντα αρκετά "πεσίματα", παρα τα κιλά μου και παρότι ήμουν μεγαλύτερη απο τους περισσότερους. Δεν ηταν λοιπον ο πρωτος που φλερταραμε, ηταν ομως ο πρωτος που επι μηνες το επαιζε "ελευθερος" και ταξιδιάρης, οχι σε εμενα μονο αλλά σε μια παρεα ανω των 20 ατομων. Οι περισσότεροι απο εκεινη την παρεα ακομα (2,5 χρονια μετά) τον θυμουνται ως τον Ταδε που ταξιδευε συχνα στο εξωτερικο για τη δουλεια του, τον καπως ευτραφή που επινε παρα πολυ και οδηγουσε μηχανή. Μονο που η πικρη αληθεια ηταν οτι η "πρωην του" δεν ηταν καθολου πρωην κοπελα του αλλα νυν συζυγος και οτι ακομα και οταν ειχα στην τσαντα μου ληξιαρχικη πραξη του γαμου του και συζητουσαμε ενα 4ωρο κοιταζοντας ο ένας τον αλλο στα ματια, αυτος συνεχιζε το ίδιο παραμυθι, ανερυθρίαστα. Εκεινη την στιγμη δεν του ειπα τιποτα. Για να μην σας κουραζω, 2 points κρατηστε από αυτη την ιστορία:

1) Το εκανε κατα συρροήν - το νετ διευκολυνει τους κυριους "με υποχρεωσεις" να "ψηνουν" τις γκομενες χωρις να λειπουν απο το σπιτι τους ωρες και παντα μπορουν να κραταν πολλά προσωπικα στοιχεια τους ανεξακριβωτα. Ο συγκεκριμενος ειχε αβάντα και μια δουλεια που μπορουσε να λεει οτι λειπει 2 και 3 και 4 βδομαδες στο εξωτερικο και οντως την κανει αυτη τη δουλεια, μονο που οι 3 εβδομαδες για εμενα ήταν 2 στην πραγματικοτητα - να παρει και μια ανασα το παιδι! Εν ολιγοις, η αληθεια μπορει να μην ειναι ολη η αληθεια. Και εσεις μπορει να ειστε ειλικρινεις, αυτο ομως δεν ειναι βεβαιο οτι θα εκτιμηθει όπως πρεπει.

2) Ο ιδιος είχε θέμα με την εμφάνιση του στην εφηβεία του, μια νεανικη ερωτικη απογοήτευση απο μια πανεμορφη μικρούλα τον τσακισε, η συναναστροφη του με ανθρωπους της νυχτας τον εκανε killer. Βολταρει στο διαδικτυο για να επιβεβαιωθει - μπορει να μην ειναι ο πιο ομορφος αλλα ειναι ο πιο εξυπνος, ο πιο μαγκας! Και γιατι να μην "εκδικηθει" στο ονομα ολων οσων κορόιδεψαν τον χοντρο κακοντυμενο μικρουλη ή τα εφτιαξαν με αλλους λιγοτερο εξυπνους κατα τη γνωμη του, με άλλες γυναικες που είτε λογω απαιτητικης καριερας είτε λογω προσφατου χωρισμου είτε άλλων προσωπικων τους λογων περναγαν πολλες μοναχικες ωρες τσαταροντας; Για αυτον ηταν "στοιχημα"! Και ολες οι γυναικες αντπαλοι στη σκακιερα, που δεν δισταζε να τις χτυπησει και κατω από τη ζωνη.... Εδω το ηθικο διδαγμα ειναι: μακριά από τους κομπλεξικους. Οι ομορφοι ανθρωποι ειναι επιβεβαιωμενοι ανθρωποι, και οσοι αγαπαν τον εαυτο τους ειναι αυτοι που μπορουν να δωσουν και να λάβουν αγαπη. Αυτο θυμηθητε το καθε φορά που στενοχωριεστε για τα πάχη σας.

Επειδη ομως τα καλα παραμυθια εχουν happy end θα σας πω οτι με τον σημερινο συντροφο μου γνωριστηκαμε στο ιδιο φόρουμ! Δεν μου την επεσε οπως οι πολλοι, οταν μιλησαμε και πιο προσωπικα επεμεινε παρα πολυ για να με συναντησει, του εξηγουσα εμφατικα οτι ειμαι πιο πολλα κιλα απο αυτον που ειναι αδυνατος και γυμνασμενος και παντα τα εφτιαχνε με κοπελες petit, το ακουσε αλλά η σταση του δεν αλλαξε καθολου, περιμενε με πρωτοφανη υπομονη να συνελθω ψυχολογικα και να ξανα ανοιχτω στους ανθρωπους γενικα και οταν συναντηθηκαμε ηταν σαν να γνωριζομασταν απο παντα. Εχω σχεδον τα ιδια κιλα με τις δυο τελευταιες του σχεσεις, και εννοω και τις δυο μαζι! (ας μην πηγαινε με μιση μεριδα ανθρωπους :-D Σοβαρα τωρα, η τελευταια του κοπελα νομιζω οτι ειναι στα ορια της ανορεξιας ή εστω οτι ταλαιπωρειται απο υπερθυρεοδεισμο και αρνειται να ασχοληθει με αυτο). Οπως και να ερθουν τα πραγματα απο εδω και περα δεν θα "φταιει" το νετ. Ειναι μια "κανονικη" ερωτικη σχεση, με δεσιμο, με χαρές, με ελπιδες, με συγκρούσεις πότε-πότε, με πολυ συναίσθημα, πολύ κουβέντα, πολύ σεξ, η μακράν καλύτερη σχέση που εχω συνάψει την τελευταια δεκαετία (τα πιο πριν παραγραφονται δια νόμου :-D )

Senior Member
    Αχ!DreamOn...Μεγάλο καμουφλάζ η μάσκα του διαδικτύου!
    Σήμερα είχα σχεδόν την πρώτη μου σεξουαλική παρενόχληση εκεί...
    Όχι ακριβώς παρενόχληση,γιατί συμμετείχα κι εγώ παθητικά μέχρι να καταλάβω πόσο πολύ σκόπευε να το προχωρήσει...
    Και σκόπευε πολύ,οπότε τον έκλεισα να ηρεμήσουμε λίγο πριν...Μου είπε πως είναι παντρεμένος με δύο παιδιά!Αν είναι αλήθεια,
    είναι πραγματικά θλιβερό!Κάποτε έλεγαν πωςδεν είναι καλό για το ζευγάρι να έχει τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα.Τώρα έχουμε
    τον σατανά στο σπίτι,το γραφείο...φλερτάρουμε ασύστολα και εκ του ασφαλούς και μετά γυρνάμε "κύριο"ι στις αγκαλιές των δικών μας...
    Χριστέ μου,να μην αξιωθώ να ζήσω κάτι τέτοιο!Τέλος πάντων...μαθήματα όλα για τους ανθρώπους,τις ανάγκες,τις δειλίες τους...
    Από σένα,καλή μου,κρατώ το αίσιο τέλος και την γεμάτη αλήθεια κι ευθύνη αναφορά στη δική σου σχέση,
    όσο εγώ περιμένω να ζήσω το δεύτερο μέρος με τον δικό μου διαδικτυακό έρωτα...

Originally posted by dreamOn

Οπως και να ερθουν τα πραγματα απο εδω και περα δεν θα "φταιει" το νετ. Ειναι μια "κανονικη" ερωτικη σχεση, με δεσιμο, με χαρές, με ελπιδες, με συγκρούσεις πότε-πότε, με πολυ συναίσθημα, πολύ κουβέντα, πολύ σεξ, η μακράν καλύτερη σχέση που εχω συνάψει την τελευταια δεκαετία (τα πιο πριν παραγραφονται δια νόμου :-D )
    Πάντως ,κορίτσια,πολλές βρήκατε τον άνθρωπο σας,βλέπω,μέσα από το διαδίκτυο!Τύφλα να'χει η Βασιλειάδου-προξενήτρα!

Senior Member
    Αυτο που λες, για το πού βρισκουμε τον ερωτα, εχει να κανει με την προσωπικοτητα και με την εποχη, με τις συνηθειες μας και σε ενα βαθμο εχει να κανει και με την ΙΔΕΑ που εχουμε για την εμφανιση μας ;-)

Εγω στα φορουμς δεν μπηκα για να φλερατρω, ούτε κατα διανοια, το κανουν όμως πολλοι αντρες αυτο. Ειμαι ανθρωπος της επικοινωνιας και δεν θα εδινα ποτέ σημασια σε γκομενο που μου σφυριζει στο δρομο, που μου πασαρει το τηλεφωνο του στο μπαρ ή επιδεικνυει τις μπρατσαρες του στην παραλια. Και εχω υπαρξει (μετα απο διαιτες) και 56,5 κιλά, για να προλαβω τους πιο καχυποπτους :-)
    Ούτως ή αλλως με ενδιαφερει παρα πολυ το μυαλο ενος ανθρωπου και θελω να συζηταμε για τα παντα, θελω να ακουσω την ιστορια του, τις χαρές και τους φόβους του, τα σχεδια του, τις ερμηνειες του, τα παντα. Και αυτο δεν γινεται σε χωρους "διασκεδασης" οπως ειναι διαμορφωμενοι σημερα. Πολυ φασαρια, πολυ σκοταδι, πολυ αλκοολ, σχεδον αυτισμός. Ετσι λοιπον το μεσον μου ταιριαξε γάντι! Γραφω και καλα, μου ηταν ευκολο, φυσιολογικο! Ομως εισερχομενη σε ενα άλλο κόσμο επρεπε να κανω ταχεια εκπαιδευση σε νεους κανονες, και φυσικα το πληρωσα αδρά. Κυκλοφορει πολυ σαβούρα, πολυ ψευτια, πολυ δειλία, πολλες δευτερες σκεψεις. Εχω ακουσει πολλες ιστοριες απο φιλες και αισθανομαι τουλαχιστον τυχερη στον τομεα του οτι δουλεψε καλά η διαισθηση μου και στο τετ α τετ δεν ηρθα ποτέ σε δυσκολη θεση. Να πω οτι δεν ξεφυγα ποτέ σε προβολές και φαντασιωσεις που ξεκινησαν γλυκά και light και μετα με χαλασαν; Ψεματα δεν θα πω :-) Και αυτο εχει συμβει, και εχει ξεκινησει απο εμενα, ο αλλος μου φανηκε καπως μεσα σε μια ομαδα που καταθετει αποψεις, εμπειρίες, αστειακια ή καποιες φορες και την ψυχη του. Εκει ειναι "αγκαθακι". Και η δικη μου συμβουλη (αν μου επιτρεπεται να δινω κι απο αυτες) ειναι: συναντηθειτε! Και οι φιλοι και οι εραστες, εχουμε και σωμα! Εικονα. Οπως ολοι οι ανθρωποι εχουμε το τρισυποστατο μας, σωμα - μυαλο - ψυχη, και δεν πρεπει να "ριχνουμε" κανενα απο τα τρία. Καλο το μπλα μπλα και το "σε καταλαβαινω", αντε και μια φωτογραφια μας απο τις "καλες" αλλά η ενεργεια μεταξυ μας θα πει το ναι ή το οχι. Και ειδικα στα ερωτικα και επειδη μου αρεσουν οι παροιμιες, αλλη μια φορα οι παλιοι ειχαν δικαιο: από τα μάτια πιανεται ;-) ...στα χειλη κατεβαινει, κι από τα μάτια στην καρδιά ριζώνει και δεν βγαίνει.

Junior Member
    Ας πω κι εγώ τι πίστευα, τι πιστεύω και τι έχω κάνει και τι έχω πάθει.
    Προσωπικά ασχολούμαι με το ιντερνετ απο το 1998. Πολλά χρόνια δηλαδή. Έχω γνωρίσει στο ιντερνετ κάθελογής ανθρώπους. Ένα τεράστιο ποσοστό, τουλάχιστον στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας και στις αρχές αυτής, ήταν άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν το ιντερνετ ως παράθυρο στον κόσμο. Έναν κόσμο που δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν face to face λόγω αδυναμίας, κόμπλεξ, συνήθειας κλπ κλπ. Τότε υπηρχε ψέμα. Πολύ ψέμα στο διαδίκτυο. Ειδικά το mirc ήταν μια θάλασσα αρρωστημένων μυαλών μέσα στην οποία πνιγόντουσαν λίγοι και καλοί chatάκιδες που επιβιώνουν μέχρι και σήμερα αλλά με τα δικά τους "τραύματα". Νομίζω πως οι πρώτοι απο εμας που ασχολήθηκαν με την διαδικτυακή επικοινωνία έζησαν και τη χειρότερη φάση της επικοινωνίας αυτής. Θυμάμαι οτι έμπαινα στο mirc με τους φίλους μου χρησιμοποιώντας το όνομα Mariana και εμφανιζόντουσαν εκατοντάδες αγόρια διψασμένα για τι? για τίποτα. Για να σου πουν οτι θέλω να σου κάνω αυτό και εκείνο και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούμε και άλλα εντελώς ανούσια πράγματα. Είχ κάνει την έρευνά μου τότε και είχα διαπιστώσει πως η ανωνυμία του ιντερνετ μπορεί να σε φορτώσει τραύματα. Έτσι αομακρύνθηκα γιατί έπαψε να με ενδιαφέρει ή να μου προσφέρει κάτι η επικοινωνία μέσω ιντερνετ. Πολύ ψέμα. Καμία ουσία.
    Τα χρόνια όμως πέρασαν και ήρθε το myspace, το facebook, τα forum και η πρόβλεψη του διαδικτυακού εγκλήματος. Εκεί άλλαξαν τα πράγματα λίγο. Μπαίνεις στο facebook, έρχεσαι σε επαφή με τους φίλους που είναι μακριά και παράλληλα γνωρίζεις την αδερφή του φίλου σου, του συναδέλφου σου, του γείτονά σου , που είναι υπαρκτή και μαθαίνεις απο τον χ γνωστό τι ρόλο βαράει και μιλάς και έχεις εικόνα , ήχο, επαφή και προχωράς παραπέρα και ποτέ δεν ξέρεις.
    Προσωπικά έβλεπα και βλέπω τη γνωριμία μέσω ιντερνετ ακριβώς όπως έχει γράψει κάποιος πιο πάνω, σαν τη γνωριμία με την κοπέλα σε ένα μπαρ. Δεν την ξέρεις, δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει και για να είναι τόσο ανοιχτή απέναντι σε μια γνωριμία τέτοιου τύπου, με κάποιον που δεν ξέρει και δεν έχει καμια σχέση με τον κύκλο της και το οικείο περιβάλον της, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον δεν αντέχει τη μοναξιά της και δίνεται εύκολα (με την καλή έννοια και οχι με την έννοια του σεξ) χωρίς να χρειάζεται να γνωρίσει καλά αυτόν που έχει απέναντι της.
    Να όμως που ποτέ μη λες ποτε!
    Εγώ που έχω αυτή την άποψη (και επιμένω πως την έχω ακόμα), πριν απο 8 μήνες είδα κάποια κοπέλα σε μια καφετέρια. Ρώτησα πως την λένε. Έμαθα. Έμαθα και πως ήταν αδερφή κάποιου φίλου και συναδέλφου, την βρήκα στο facebook, την έκανα φίλη, την γνώρισα, μετά απο καιρό βγήκαμε και πραγματικά συνδεθήκαμε με μια εκρηκτική σχέση που ούτε καν μπορούσα να φανταστώ πριν απο αυτή την κοπέλα.
    Αν μου το έλεγε κάποιος πριν το ζήσω θα τον έπαιρνα απ'τα μούτρα, ειλικρινά. Δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτώ σαν ενδεχόμενο. Κι όμως συνέβη. Βέβαια, δεν ήταν μια κοπέλα που δεν είχα δει ποτέ. ΑΛλά ήταν μια κοπέλα που ΔΕΝ γνώριζα και δεν είχα ΑΜΕΣΗ επαφή μαζί της. Ερωτεύτηκα απευθείας το μέσα της και οχι τον υπέροχο κ@λ@ της. :))
    Απο την άλλη πιστεύω κι εγώ πως ήτν μοιραίο. Δεν ξέρω αν υφίσταται πραγματικά μοίρα. Αλλά πιστεύω πως κάπως έτσι ήταν.
    Αγγλιστί.... one way or another... i will find you.

Senior Member
    κοριτσάκια γεια σας και απο μένα

εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ καθόλου το ιντερνέτ για γνωριμίες το μόνο φόρουμ που συμμετέχω είναι αυτό εδώ.

άκουσα όμως μια ιστορία αληθινή στις ειδήσεις και σκέφτηκα πόσα παιχνίδια παιζει η ζωή.

ήταν μια κοπελίτσα η οποία είχε πρόβλημα υγείας (είχε προβλημα με τα νεφρά της)
    η κοπέλα γνώρισε καποιον στο διαδίκτυο και ανέπτυξαν σχέση, παντρεύτηκαν και ξαφνικά η υγεία της υποτροπίασε χρειαζόταν οπωσδήποτε μόσχευμα και δεν μπόρούσαν να βρουν συμβατό δότη.
    ο μόνος συμβατός δότης ήταν ο σύζυγος της τελικα, χειρουργήθηκαν και οι δύο, η μεταμόσχευση πέτυχε και σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια ζούν ευτυχισμένοι και υγιείς...
    απίστευτο έτσι ....
    κορίτσια τελικά είτε μέσω νετ είτε αλλιώς αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως όλα στην ζωή είναι προδιαγεγραμμένα
    δεν πιστεύω σε μέντιου και λοιπά αλλά καμμιά φορά σκέφτομαι ότι ίσως τελικά δεν ορίζει ο άνθρωπος απόλυτα την ζωή του ίσως λέω ίσως....
    φιλιά

Senior Member
    Originally posted by ANNEZINA
    κοριτσάκια γεια σας και απο μένα

εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ καθόλου το ιντερνέτ για γνωριμίες το μόνο φόρουμ που συμμετέχω είναι αυτό εδώ.

άκουσα όμως μια ιστορία αληθινή στις ειδήσεις και σκέφτηκα πόσα παιχνίδια παιζει η ζωή.

ήταν μια κοπελίτσα η οποία είχε πρόβλημα υγείας (είχε προβλημα με τα νεφρά της)
    η κοπέλα γνώρισε καποιον στο διαδίκτυο και ανέπτυξαν σχέση, παντρεύτηκαν και ξαφνικά η υγεία της υποτροπίασε χρειαζόταν οπωσδήποτε μόσχευμα και δεν μπόρούσαν να βρουν συμβατό δότη.
    ο μόνος συμβατός δότης ήταν ο σύζυγος της τελικα, χειρουργήθηκαν και οι δύο, η μεταμόσχευση πέτυχε και σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια ζούν ευτυχισμένοι και υγιείς...
    απίστευτο έτσι ....
    κορίτσια τελικά είτε μέσω νετ είτε αλλιώς αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως όλα στην ζωή είναι προδιαγεγραμμένα
    δεν πιστεύω σε μέντιου και λοιπά αλλά καμμιά φορά σκέφτομαι ότι ίσως τελικά δεν ορίζει ο άνθρωπος απόλυτα την ζωή του ίσως λέω ίσως....
    φιλιά
    Και γω μία από τα ίδια με σένα Αννεζίνα. Το ιντερνετ το χρησιμοποιώ μόνο στην δουλειά μου, για ευχαρίστηση (και για τον έρωτά μου το Ναταλάκι) μπαίνω μόνο σ' αυτό το φόρουμ και πουθενά αλλού. (αυτά να τα ακούς εσύ που μου σουρτουκεύεις δεξιά κι αριστερά!).

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Το ιντερνετ το χρησιμοποιώ μόνο στην δουλειά μου, για ευχαρίστηση (και για τον έρωτά μου το Ναταλάκι) μπαίνω μόνο σ' αυτό το φόρουμ και πουθενά αλλού. (αυτά να τα ακούς εσύ που μου σουρτουκεύεις δεξιά κι αριστερά!).
    Όταν άνοιγα αυτό το τόπικ,δε φανταζόμουν πως ένα χρόνο μετά θα ήμουν ο διαδικτυακός έρωτας κάποιου!
    Αφού έπιασε η συνταγή να πάω να το ανοίξω και σε κανένα αντρικό φόρουμ,μπας και δούμε κανά χαΐρι!
    Σόρυ,αγάπη,αλλά παντρεμένη μάνα με δύο παιδιά απέχει κομματάκι απ' ό,τι ονειρευόμουνα!Τόσο δα!Μη φανταστείς!

Senior Member
    Θα σας πω και τη δικη μου ιστορια.....

Πριν απο 2 χρονια, συγκεκριμενα του Αγ. Πνευματος, καθομουν στη δουλεια, χωρις να εχει ιδιαιτερη κινηση, με αποτελεσμα να μην εχουμε σχεδον τιποτ να κανουμε και να μη περνα η ωρα.... Ετσι, πηρε η προϊσταμενη μου την αποφαση να ξεκλειδωσει το ιντερνετ και να μπορεσουμε χαζευοντας σε διαφορα site να περασει το 8ωρο....

Ετσι κ εγινε! Και μπηκα σε ενα site για να παιξω σκακι....
    Βρηκα ενα συμπαχτη και αρχισαμε την παρτιδα....

Το παραθυρο με το σκακι παραλληλα ομως ειχε απο κατω και μπαρα για να μιλαμε οι 2 παιχτες.... Οποτε επιασα μια κουβεντα με το συμπαχτη μου....

Αρχισαμε να λεμε για το παιχνιδι, μετα θεματα γενικυ περιεχομενου και περασε ευχαριστα η ωρα.....(5 ωρες περιπου)!!! Την επομενη μερα, που συνηθως δεν εχω πολυ δουλεια, δωσουμε ιντερνετικο ραντεβου για μια παρτιδα ακομα.... Το "παιχνιδι" μεσω υπολογιστη ετρεχε για περιπου 1 μηνα και παραλληλα ειχαμε ανοιχθει πολυ ο ενας στον αλλον χωρις καν να το εχουμε καταλαβει..... Μια Παρασκευη ανταλλαξαμε κινητα (με δικη του πρωτοβουλια) και συνεχισαμε πλεον να μιλαμε απλα (αφησαμε το σκακι) μεσω sms.... Aφου περασε ενας ακομα μηνας επικοινωνιας με sms, ειπαμε... Γιατι δε βρισκομαστε απο κοντα να τα πουμε... Να μη χρεωνομαστε κιολας...?

Βρεθηκαμε... Και απλα απο τοτε ειμαστε αχωριστοι..... Αρραβωνιαστηκαμε τα Χριστουγεννα που περασαν, μενουμε μαζι.... Ειναι απλα το αλλο μου μισο.... Και εσκασε μυτη σε μια παρτιδα σκακι....!!!!

:)

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Σόρυ,αγάπη,αλλά παντρεμένη μάνα με δύο παιδιά απέχει κομματάκι απ' ό,τι ονειρευόμουνα!Τόσο δα!Μη φανταστείς!
    α μην τα χαλάσουμε τώρα, καλά τα πηγαίναμε.....

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast