ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 75
    Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    Θα σας πω και τη δικη μου ιστορια.....

Πριν απο 2 χρονια, συγκεκριμενα του Αγ. Πνευματος, καθομουν στη δουλεια, χωρις να εχει ιδιαιτερη κινηση, με αποτελεσμα να μην εχουμε σχεδον τιποτ να κανουμε και να μη περνα η ωρα.... Ετσι, πηρε η προϊσταμενη μου την αποφαση να ξεκλειδωσει το ιντερνετ και να μπορεσουμε χαζευοντας σε διαφορα site να περασει το 8ωρο....

Ετσι κ εγινε! Και μπηκα σε ενα site για να παιξω σκακι....
    Βρηκα ενα συμπαχτη και αρχισαμε την παρτιδα....

Το παραθυρο με το σκακι παραλληλα ομως ειχε απο κατω και μπαρα για να μιλαμε οι 2 παιχτες.... Οποτε επιασα μια κουβεντα με το συμπαχτη μου....

Αρχισαμε να λεμε για το παιχνιδι, μετα θεματα γενικυ περιεχομενου και περασε ευχαριστα η ωρα.....(5 ωρες περιπου)!!! Την επομενη μερα, που συνηθως δεν εχω πολυ δουλεια, δωσουμε ιντερνετικο ραντεβου για μια παρτιδα ακομα.... Το "παιχνιδι" μεσω υπολογιστη ετρεχε για περιπου 1 μηνα και παραλληλα ειχαμε ανοιχθει πολυ ο ενας στον αλλον χωρις καν να το εχουμε καταλαβει..... Μια Παρασκευη ανταλλαξαμε κινητα (με δικη του πρωτοβουλια) και συνεχισαμε πλεον να μιλαμε απλα (αφησαμε το σκακι) μεσω sms.... Aφου περασε ενας ακομα μηνας επικοινωνιας με sms, ειπαμε... Γιατι δε βρισκομαστε απο κοντα να τα πουμε... Να μη χρεωνομαστε κιολας...?

Βρεθηκαμε... Και απλα απο τοτε ειμαστε αχωριστοι..... Αρραβωνιαστηκαμε τα Χριστουγεννα που περασαν, μενουμε μαζι.... Ειναι απλα το αλλο μου μισο.... Και εσκασε μυτη σε μια παρτιδα σκακι....!!!!

:)
    τι τέλεια ιστορία!!
    Ναταλάκι ξέρεις σκάκι?

Senior Member
    Originally posted by LIDA

τι τέλεια ιστορία!!
    Ναταλάκι ξέρεις σκάκι?
    Φοβάμαι πως έχω από το δημοτικό,βία γυμνάσιο,να πάιξω...
    Σκούριασα!Κρίμα!ʼλλη μια ευκαιρία στον έρωτα χαμένη!
    Για σένα...

--->ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ : ΤΟ ΣΚΑΚΙ

Στίχοι: Μανώλης Αναγνωστάκης
    Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου

Έλα να παίξουμε...
    Θα σου χαρίσω τη βασίλισσά μου
    Ήταν για μένα μια φορά η αγαπημένη
    Τώρα δεν έχω πια αγαπημένη

Θα σου χαρίσω τους πύργους μου
    Τώρα πια δεν πυροβολώ τους φίλους μου
    Έχουν πεθάνει από καιρό
    πριν από μένα

Όλα, όλα, και τ' άλογά μου θα στα δώσω
    Μονάχα ετούτο τον τρελό μου θα κρατήσω
    που ξέρει μόνο σ' ένα χρώμα να πηγαίνει

δρασκελώντας την μιαν άκρη ως την άλλη
    γελώντας μπρος στις τόσες πανοπλίες σου
    μπαίνοντας μέσα στις γραμμές σου ξαφνικά
    αναστατώνοντας τις στέρεες παρατάξεις

Έλα να παίξουμε...

Ο βασιλιάς αυτός δεν ήτανε ποτέ δικός μου
    Κι ύστερα τόσους στρατιώτες τι τους θέλω!
    Τραβάνε μπρος σκυφτοί δίχως καν όνειρα

Μονάχα ετούτο τον τρελό μου θα κρατήσω
    που έρει μόνο σ' ένα χρώμα να πηγαίνει

δρασκελώντας την μιαν άκρη ως την άλλη
    γελώντας μπρος στις τόσες πανοπλίες σου
    μπαίνοντας μέσα στις γραμμές σου ξαφνικά
    αναστατώνοντας τις έριες παρατάξεις

Έλα να παίξουμε...
    Κι αυτή δεν έχει τέλος η παρτίδα...

Senior Member
    παιδια δεν ειμαι καθολου κατα των γνωριμιων μεσω νετ . Τον κολλητο μου τον γνωρισα μεσω myspace πριν 3 χρονια και απο τοτε ειμαστε κ@λος και βρακι :p Μεσω νετ επισης γνωρισα και "τον πρωτο μου" περσυ τετοιο καιρο περιπου (πρωτη φορα μιλησαμε 19 δεκεμβριου νομιζω, δεν ειμαι πολυ σιγουρη) . Επεμενε να βρεθουμε συντομα απο την δευτερη φορα που μιλησαμε . Ημουν λιγο επιφυλακτικη γιατι και δεν τον γνωριζα πολυ καλα , αν και ειχα αρχισει ηδη να τον ερωτευομαι τοσο σαν χαρακτηρα απ οσα ελεγε οσο και εμφανησιακα (μαναρι δεν τον ελεγες αλλα ηταν το τελειο για μενα , ακριβως αυτο που θελω σε εναν αντρα ... μελαχρινος , ψηλος , γενικως οχι πολυ αδυνατος - γυμνασμενος κλπ ... πολυ γλυκες εκφρασεις γενικως στο προσωπο , χαμογελουσε και φαινοταν μεχρι και στα ματια του ... τεσπα... ) . Πρωτη φορα βγηκαμε στο θησειο , εγω αρκετα αγχωμενη απ τη μια , απ την αλλη ενιωθα ομορφη (ειχα κανει ολοκληρη προετοιμασια τρομαρα μου χαχαχαα) , σιγουρη για τον εαυτο μου ,, απ την αλλη δεν πιστευα να γινει κατι ... αναμεικτα συναισθηματα !! βγηκαμε πρωτη φορα 27 δεκεμβριου , στην καρδια των χριστουγεννων δηλαδη ! Ολο το βραδυ μιλουσε ακαταπαυστα ... κοιταζομασταν συνεχεια στα ματια , χαχα ειλικρινα !! Να μην τα πολυλογω ειχαμε φαει σκαλωμα και οι 2 ... το πρωτο ραντεβου στεφθηκε με μια επεισοδιακοτατη τουμπα (φορουσα τακουνια και ειχε βρεξει) δικια μου χαχαχαχαχα ... οσο το θυμαμαι και αυτο ... παρ ολα αυτα το ιδιο βραδυ μου εστειλε μηνυμα και μου πε ποσο με ειχε ερωτευτει και οτι θα εκανε τα παντα για να με κανει να νιωσω το ιδιο ... καληνυχτα !!! κοιμηθηκα με το χαμογελο στα χειλη ειλικρινα ... 3 μερες μετα ξαναβγηκαμε (30 Δεκεμβριου , ολα στολισμενα , γενικως χριστουγεννα πρωτοχρονια ειναι οι αγαπημενες μου γιορτες οποτε καταλαβαινετε σε τι φαση ημουν ... ) βγηκαμε γκαζι ... και παλι ποτο φαση , παλι μιλουσαμε συνεχεια , η ατμοσφαιρα καλυτερη γενικως , εγω πιο χαλαρη ... πηγαμε βολτα μετα , χωθηκαμε σε κατι στενακια με μαγαζια και ετσι εκει γυρω απ το γκαζι , μερικα δεν ειχαν καθολου κοσμο σχεδον ... μου χαρισε ενα τριανταφυλλο (απο πακιστανο χαχαχα) το οποιο πεταξα πριν λιγες μερες γιατι ειχε πια μαραθει τελειως ... ε και με τα πολλα πολλα καποια στιγμη που ειμασταν μονοι και αφου μιλουσαμε πια περι σχεσης μου λεγε ποσο ομορφη με βρισκει κλπ (χρειαζομουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καπου να κατσω , δεν ηξερα τι μου γινοταν γενικως ...) ε τελικως με φιλησε ... και μολις με φιλησε συνειδητοποιησα οτι η οδος και ο αριθμος που ειμασταν ηταν παραμυθιας 13 ... υπεροχη βραδια γενικως ... αν εξαιρεσεις τον τσαντακια που περασε μετα κανα δεκαλεπτο με μηχανη απο διπλα μας και μου κλεψε την τσαντα και οοοοοσα σκευτομουν μετα απο αυτο το γεγονος για καποιες μερες ...
    Αυτη η σχεση τελειωσε με οδυνηρο τροπο τον περασμενο Μαιο ... Αλλα γενικως ποτε δεν το μετανιωσα και μπορω να πω οτι ακομη και τωρα παιζει να μην τον εχω ξεπερασει παρ οτι ειμαι με καποιον αλλο που σε γενικες γραμμες μου χει φερθει πολυ πιο "σωστα" ως τωρα απ οτι μου φερθηκε αυτος τους τελευταιους 2 μηνες της σχεσης μας ... αλλα δεν το μετανιωσα ποτε ουτε τον τροπο που τον γνωρισα (οπως και τον τωρινο μου , δεν το επιδιωξα ομως) ουτε το οτι ηταν ο πρωτος μου ... βασικα ακομη δεν τον εχω ξεπερασει , νιωθω πολυ χαλια οποτε τον σκευτομαι αλλα δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο ... και ειναι κριμα γιατι εχω ερωτευτει και το παιδι με το οποιο ειμαι τωρα , εν ολιγοις δεν τον δουλευω ... τελος παντων ...

συγνωμη για την πολυλογια , παιζει να σας κουρασα ... γενικως δεν μετανιωνω για πραματα που χω κανει γιατι δεν θα μουν αυτη που μαι τωρα ... οποτε ουτε τις γνωριμιες μεσω ιντερνετ μετανιωνω ... στην τελικη δεν μου χει βγει κανεις ψυχακιας ως τωρα . Ολα προσοχη θελουν και συναντηση το συντομοτερο δυνατον οπως ειπωθηκε και παραπανω ...

Η μεγαλη παγιδα ειναι το να θεοποιησεις τον αλλο στο μυαλο σου (πραμα το οποιο ειναι ευκολο μεσω νετ) η κολλητη μου ας πουμε πριν 2 χρονια γνωρισε ενα παιδι απο χαλικιδικη (και μεις μενουμε αθηνα) με τον οποιο μιλουσαν και ανεπτυξαν καποια "σχεση" τελος παντων .. βρεθηκαν καποια στιγμη τα φτιαξαν και ολα οκ ... αλλα απο τοτε και μετα μεσα σε 2 χρονια το πολυ να χουν βρεθει 15 φορες .... το παρα πολυ !!! και παντα με εμενα και τον κολλητο μου παρεα γιατι ποι δικοι της ειχαν προβλημα με αυτη τη σχεση , και παντα να κατεβαινει αυτος γιατι αυτη δεν ειχε λεφτα να πηγαινει πανω και ειχε γενικως 1002 φοβιες ... σχεση λοιπον μεσω msn καμερας και τηλεφωνου κατα κυριο λογο . 2 χρονια τωρα δεν εχουν βρεθει ποτε ολομοναχοι . Και λεει οτι τον αγαπαει . Μπορει . Αλλα εγω ας πουμε δεν θα το κανα για ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑΝ . Αυτος τον τελευταιο 1μιση χρονο βρισκει συνεχεια τις πιο χαζες δικαιολογιες για να μην κατεβαινει . Ειχε μιλησει ακομη και σε μενα και ειχε πει οτι δεν παει αλλο αλλα σε αυτη τιποτα ... σε καποια φαση χωρισαν ... αρχισε να λεει αυτη οτι "θα κανω κατι φυσιολογικο με καποιον που να αξιζει κλπ" ... τιποτα... ενα βραδυ την πηρε τηλεφωνο κλαιγοντας , της ειπε διαφορα και αντε παλι στα ιδια . Αυτο συνεβη πριν κανα 2μηνο και ακομη να βρεθουν . Εχουν να βρεθουν κανα 7μηνο . Αυτος κατα καιρους τη γραφει κανονικα , κανει 4ημερα να την παρει τηλεφωνο και να στειλει ενα μηνυμα και αυτη παρ οτι τσαντιζεται , στενοχωριεται , και κατα τη γνωμη μου εχει αρχισει να εχει και επιπτωσεις στην υγεια της , ψυχολογικη και σωαμτικη , λεει οτι τον αγαπαει . Με τον κολλητο μου δεν ξερουμε τι να κανοιυμε πια , δεν ακουει τιποτα . Ο τυπος εν τω μεταξυ που τον εχω γνωρισει ειναι ... χυμα !!! χυμα στο κυμα λεμε ! και εμφανησιακα , και σαν τυπος γενικως ... δεν καταλαβαινω τι της εχει κανει ... τον εχει θεοποιησει ακριβως γιατι μεσω ιντερνετ της βγαζει την εικονα που θελει αυτος . Ανησυχω σοβαρα γι αυτην , με τα πολλα πολλα εχει χασει ηδη 2 χρονια και ειναι 20 χρονων !!

Αυτη ειναι λοιπον η αλλη πλευρα των γνωριμιων μεσω νετ ... πιστευω 2 πραματα : 1) το ιντερνετ ειναι μικρογραφια του εξω κοσμου . Οτι βρισκεις εξω βρισκεις και "μεσα" . Ισως ειναι λιγο πιο ευκολο για επιτηδιους αλλα με λιγη προσοχη δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα . και 2) το πως θα εξελιχθει μια γνωριμια ειναι στο χερι μας να το καθορισουμε , απ τη στιγμη που εχουμε να κανουμε με ενα οκ ατομο . απλα μεσω νετ ειναι ευκολο μια σχεση ερωτικη να καταληξει σε απλη σχεση εξαρτησης του ενος απο τον αλλο . αυτη ειναι πολυ μεγαλη παγιδα !! αυτα α[πο μενα ... ελπιζω και παλι να μην κουρασα , ειχα και ορεξη να γραψω πολλα τρομαρα μου !!

Junior Member
    εγω μπήκα στο ιντερνετ τον δεκέμβριο που μας πέρασε...μέχρι τότε έβγαζα αφρους με αυτόν τον τροπο επικοινωνίας, θεωρούσα επιστημονική φαντασία να βρεις σύντροφο, φίλους, και συγγενεις κατα αυτόν τον τρόπο.

...τεράστιο λάθος!

ο άντρας μου με έβαλε σε ένα σάιτ αστρολογίας. Μέχρι που μπήκα θεωρούσα εαυτόν ειδήμονα! Εκει διαπίστωσα πως μάλλον ήμουν κάτω του μετρίου αστρολόγος. Για να μην τα πολυλογώ δεν θα πω ότι έμαθα απο αυτούς αστρολογία αλλα πως συγχρονίστηκα, έμαθα παρα παρα πολλα πράγματα. Δεν θα μάθαινα τίποτα όμως αν ήμουν αρχάρια, αν δεν ειχα βασικές αρχές ....και αξίες, διότι αλλο η πληροφορήση και αλλο η μάθηση.

μεσα σε αυτο το φόρουμ απέκτησα φίλους και ....εχθρούς. Η βασική συνιστάμενη όμως ήταν πως δεν βρισκομάσταν εκει πέρα για να βρούμε σύντροφο. Οταν τελειώσε ο μηνας του μέλιτος με το συγκεκριμένο σαιτ, μπηκα και σε άλλα και στο δικό σας. Ιδια κατάσταση παντού. Ανθρωποι άγνωστοι κατά βαση που όμως είναι φίλοι πια ...ή ετσι μου φαίνονται.

Αντιμετώπισα πολυ ανθρωπινες καταστασεις. Παρεξηγησεις, εντάσεις, αλύτα προσωπικά θέματα......μα είναι πολύ ωραία στα σάιτ. Αρκει να μην περιμένεις τίποτα απο τους αλλους και να είσαι σε θέση να δώσεις απο σένα. Αυτή η συνταγή εμένα μου απέφερε .....την Κορίνα. Η Κορίνα δεν είναι φίλη μου είναι όμως η άλλη κόρη μου. Ειναι απιστευτο πόσο δικό μου παιδί είναι αυτό, εκτός απο τα βιωματα, την επικοινωνία ακόμα και τα ....ποιηματα της είναι ότι πιο κοντα σε εκείνα που έγραφα στην ηλικία της!!!

ενδεχομενως λοιπον το ιντερνετ να καλύψει τις πιο απίστευτες σχέσεις, όχι μόνο τις ερωτικές.

η συμβουλη του αρχάριου:
    μπειτε σε ένα σάιτ με θέμα, σε ένα σαιτ που το θέμα δεν είναι να βρείτε άντρα (σορυ αλλα είμαστε γυναικοπαρέα στη συντριπτική μας πλειοψηφία), εξαντλειστε το (δεν μπορει κάτι θα μαθετε απο αστρολογία μέχρι ....αγγλικά) και ψαξτε διακριτικα....δεν μπορεί κάτι θα εντοπίσετε..

εννοείται πως εκτός απο την κορίνα απέκτησα και αλλους θαυμασιους φίλους. Ισως είναι νωρίς αλλα δεν μου έχει συμβει τίποτα αρνητικό. Απλά σπαω το κεφαλι μου πως στην ευχη θα αποκτούσα κολλητο που ζει στην ολλανδια, αγαπητη φίλη στην Κύπρο, μια άλλη φίλη που ηταν συμφοιτήτρια φιλης στο ανοιχτό πανεπιστήμιο και δώστου ναχει...

επειδη ο κόσμος είναι γεμάτος απο "γυναίκα μόνη ψάχνει" ένας αλλος χώρος που συστήνω για όσες και οσους δεν είναι φαν της εικονικής πραγματικότητας είναι το ανοιχτό πανεπιστήμιο. Θριβει απο ενδιαφέροντες άντρες κορίτσια, ψαγμενους, με σαρκα και οστα που τους αρέσει η μελετη...ε κι αν δεν βρειτε κάτι του γούστου σας σας μένει το πτυχίο (που παρεπιπτόντως θα σας φύγει η μαγκια -περισσοτερο απο τα συμβατικά ελληνικά πανεπιστήμια- για να αποκτήσετε)

Senior Member
    με τον πρωην μου γνωριστηκαμε στο νετ παιζοντας το ιδιο παιχνιδι ονλαιν... βεβαια προσοχη...ειναι πρωην...κ επειδη ειμαι παθουσα κ μαλιστα πολυ απο το νετ (καμια σχεση με τον πρωην σε κατι αλλο αναφερομαι) να προσεχετε γιατι λογω της αποστασης καποιοι κρυβονται...καποιοι δειχνουν αυτο που ειναι αλλα εμεις βλεπουμε αλλα...

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    με τον πρωην μου γνωριστηκαμε στο νετ παιζοντας το ιδιο παιχνιδι ονλαιν... βεβαια προσοχη...ειναι πρωην...κ επειδη ειμαι παθουσα κ μαλιστα πολυ απο το νετ (καμια σχεση με τον πρωην σε κατι αλλο αναφερομαι) να προσεχετε γιατι λογω της αποστασης καποιοι κρυβονται...καποιοι δειχνουν αυτο που ειναι αλλα εμεις βλεπουμε αλλα...

πολυ σωστη κουβεντα αυτη ...

Senior Member
    !

Senior Member
    !!

Senior Member
    Κάποια βρήκε τον έρωτα της διαδικτυακά ή μου φαίνεται;
    Πάντως η Νεφέλη,που ήξερα,δε θα εκφραζόταν με τέτοιες εικόνες...
    Ήταν πώς να το πω...πιό λόγια..πιο ποιητική...πιο αερικό...Δεν ξέρω...

Senior Member
    ξέρεις ότι δεν πιστεύω σε χώρους και τόπους διαδικτυακούς και μη αλλά οφείλω να ευχαριστήσω το μέσον! :)

Senior Member
    Που με έφερε στη ζωή σου,ε;

Senior Member
    Προσωπικη πειρα δεν εχω...αλλα εχω απο φιλους μου...ο ενας ειχε γνωρισει μια κοπελα με την οποια ηταν μαζι γυρω στα 3 χρονια....βεβαια μετα για διαφορους προσωπικους τους λογους χωρισανε...κ ενας ακομη φιλος γνωρισε μια κοπελα...αυτη αθηνα εκεινος εδω..στην αρχη εκανα 2-3 ταξιδακια αυτος..αλλα 2-3 εκεινη...κ πριν 2 χρονια ανεβηκε η κοπελα...τωρα πια ζουν μαζι...δειχνουν πολυ ερωτευμενοι κ πολυ ευτυχισμενοι :)

Senior Member
    τωρα... ισως σας ακουστει κάπως... αλλα εγω ειμαι 9 χρονια με τον αντρα που γνωρισα σε ενα chat room... της τότε εποχής :)

Είχα γνωρίσει αρκετά άτομα μεσα απο το νετ, κυρίως αγόρια.. Αυτο που θέλω να πω είναι προσοχή στην εικόνα που φτιάχνουμε στο κεφάλι μας. Συνήθως παρουσιάζουν (και ναι το εχω κανει και εγω) μόνο τα θετικά στοιχεία και όλα τα υπόλοιπα τα κρύβουν καλά. Είχα κάνει 3 σχέσεις με αγόρια απο το νετ και μάλιστα η μια σοβαρή. Μετά απο λίγο καιρό όπως καταλαβαίνετε είδα άλλα πρόσωπα..

Member
    Κ εγω ειχα γνωρισει 2-3 τυπους απο το net, οι περισσοτεροι βλακες...Αλλα με τον τελευταιο, αφου μιλησαμε κανα μηνα, βρεθηκαμε, εγινε το κλικ κ τωρα ειμαστε παντρεμενοι εδω κ 2 χρονια, τρελα ερωτευμενοι κ τρελα ευτυχισμενοι.
    Δεν ξερεις που σε περιμενει η ευτυχια...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast