ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 75 of 75

διαβασα τις ιστοριες σας κ ευχομαι οι σχεσεις που ειχατε κανει στο παρελθον! να κρατανε ακομα! θα ηθελα να σας πω κ εγω τη δικια μου.δεν ηταν ακριβως απο εδω αλλα μεσω τηλεφωνου! πριν 11 χρονια ειχα μπει στο τσατ του κινητου(ειχα παρει καινουργιο κ ηθελα να δω πως λειτουργει)εκει γνωρισα ενα παιδι που το ερτευτηκα τρελα! μονο κ μονο απο τη φωνη του,μιλουσαμε χρονια αλλα δε καταφεραμε να συναντηθουμε ποτε κ σταματησε αυτο εκει.τοτε ομως ειχα γνωρισει κ τον αντρα μου τωρα!,ειχαμε γινει απλα κολλητοι κ λεγαμε τα παντα.μετα απο χρονια μας γυρησε αλλιως! κ καναμε σχεση κ αργοτερα παντρευτηκαμε,τωραεχουμε ενα ζουζουνακι 3 χρονων κ να πω την αληθεια η καθημερινοτητα κ τα προβληματα, μας εχουν κανει να υπαρχουν εντασεις αλλα συνεχιζουμε να ειμαστε αγαπημενοι. ποτε δε ξερεις απο που κ πως ο ερωτας θα σου χτυπησει τη πορτα αρα καλο ειναι να μη την κλειδωνουμε απλα να την εχουμε κλειστη.... κ να την ανοιγουμε εκει που αξιζει!

Junior Member
    χαχαχα...απο προσωπικη πειρα ΚΑΙ εγω...ναι, γενικα το θεμα ιντερνετ σηκωνει ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ συζητηση...
    εχω χασει κι εγω χρονο με διαφορους που αλλιως παρουσιαζοντουσαν κι αλλιως ηταν απο κοντα...αλλα ενα θα σου πω:
    με τον αντρα μου γνωριστηκαμε καπως ετσι και φυσικα ΔΕΝ ερωτευτηκαμε μεσα απο το κομπιουτερ, αλλα στο κατ'ιδιαν...τελικα λοιπον, δεν παιζει ρολο το μεσο, αλλα το σωστο timing υποθετω :)

Senior Member
    Διαδυκτιακός έρωτας; Ναι γιατί όχι, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε χειρότερα αίσχη όπως ζώδια, μυθικά τέρατα, εξωγήινους που ζούνε στη Γη, θεωρίες του Λιακόπουλου κλπ.

Σοβαρά τώρα, γνωρίμία μέσω Ιντερνετ ΟΚ, γίνεται. Από κει και πέρα αν η γνωριμία θα εξελιχθεί σε έρωτα, φιλία, τίποτα εξαρτάται από την πραγματική γνωριμία.

Υπάρχουν πολλά καθάρματα που σπάνε πλάκα μέσω PC, το κάναμε ΠΟΛΛΟΙ σα πιτσιρικάδες τέλη δεκαετίας '90. Τότε βέβαια ο κόσμος ήταν πιο αθώος και ανυποψίαστος, πιο εύκολο να ξεγελάσεις. Ξέρω πάντως ακόμα άτομο που μένει εξωτερικό και μέσω facebook ψήνει κάθε χρόνο κοπέλες που θα(συγνώμη για την έκφραση) πηδήξει και θα παρατησει τον καιρό που έρχεται για διακοπές το καλοκαίρι. Και παρότι προφανώς δεν είναι σωστό αυτό που κάνει εγώ την ευθύνη τη ρίχνω στα "θυματα" κυρίως, δε νοείται το έτος 2011 ένα νεαρό κορίτσι να τη παθαίνει έτσι.

Member
    Τα πάντα κρίνονται στην γνωριμία από κοντά. Από μακριά λέμε, λέμε, λέμε... εξάλλου δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από τα λόγια όταν πρόκειται για μια διαδικτυακή γνωριμία. Αν μιλάμε για "νορμάλ" ανθρώπους και όχι πιτσιρικάδες που σπάνε πλάκα ή μπακούρια που ψάχνουν να πηδήξουν, τότε το ιντερνετ είναι ένα μέσο. Κάτι σαν μπαράκι που πας και γνωρίζεις κόσμο. Στο μπαράκι θα γνωρίσεις και τον ωραίο και τον ψωνισμένο και τον ψεύτη αλλά και την αδελφή ψυχή σου.
    Εγώ πάντως είμαι υπερ-ευχαριστημένη που υπάρχει αυτό το μέσο γιατί μέσα από αυτό γνώρισα τον άντρα μου και τώρα είμαστε 2 χρόνια παντρεμένοι και έχουμε ένα κοριτσάκι 8 μηνών!;)

Senior Member
    Τον Τάσο τον γνώρισα σε μια εκδήλωση ενός φόρουμ. "Γνωριζόμασταν" μέσω του φόρουμ όπως και με τα υπόλοιπα παιδιά, τον είδα, με είδε και βγήκαμε και 2-3 φορές ακόμα να συζητήσουμε "περί της εκδήλωσης" :D
    Δεν ξέρω αν αυτό πιάνεται. :P
    Πάντως για ένα χρόνο ζούσαμε σε διαφορετικές πόλεις (απόσταση 1.30 ώρα) και το ιντερνετ μέσω msn και web συνομιλίας έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Τσατ και γνωριμίες μέσω αυτού πάντα τις κοίταζα με μισό μάτι γιατί είμαι αυτό που λένε ʼπιστος Θωμάς συν του ότι έχω ένα τεράστιο κόλλημα, δεν στέλνω φωτογραφίες μέσω διαδικτύου.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Σας έχει συμβεί ποτέ κι αν ναι,ποιά ήταν η εξέλιξη;
    Πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε στον άγνωστο σε κάποια γωνιά της γης,που συνωμοτεί στο ειδύλιο
    αλλά και στον εαυτό μας και στην αλήθεια του αναπτυσσόμενου συναισθήματος μας;
    Κατά πόσο το μέσο διογκώνει και αλλιώνει την ουσία,μας παρασύρει σε φαντασιώσεις,μας συνεπαίρνει
    και δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις σε κάποια γνωριμία,που πιθανόν να μας ήταν αδιάφορη στην καθημερινή μας ζωή;
    Κατά πόσο είμαστε ο εαυτός μας και κατά πόσο υποδυόμαστε έναν ρόλο καλυμμένοι από την ασφάλεια της ανωνυμίας;
    Οι παλιοί και ανεξοικείωτοι με το διαδίκτυο προειδοποιούν για προσοχή στους "ανώμαλους"!
    Είμαστε κι εμείς ανώμαλοι που ανοιγόμαστε σε νέες επαφές;Μας έχει τόσο αποξενώσει ο φόβος;
    Είναι τόσο απίθανο πια να βρούμε τον άνθρωπο μας κάπου εδώ μέσα;Αν κάπου βέβαια υπάρχει...
    Είναι καταδικασμένοι οι έρωτες αυτοί να πεθάνουν στην πρώτη συνάντηση,
    στο ένα βήμα παραπάνω,ή τέλος στη φθορά του χρόνου αν περιοριστούν στο διαδίκτυο;
    Εμένα οι εμπειρίες μου ήταν αρνητικές (με καμια εξαίρεση).
    Εντάξει οι καθαρά σεξουαλικές εμπειρίες δεν είναι "διαδυκτιακός έρωτας", αλλά εναν που είχα γνωρίσει και μιλουσαμε καιρό και ήταν κ ο πρωτος μου, μπορώ να πω δε κατέληξε θετικά καθόλου.
    Γενικά δε πιστευω σε τετοιες γνωρημίες (αν και στο ιντερνετ εχω διαβασει περιπτωσεις που λενε οτι είχαν θετική κατάληξη, οκ μπορεί να υπάρχει και αυτό).

Γενικά όταν μιλάμε για επικοινωνία-φλέρτ ενος άντρα κ μιας γυναίκας μέσω του ίντερνετ, κατα τη γνωμη μου δεν ειναι υγιης επικοινωνία. Θα την έλεγα "αρρωστημένη". και ξερω πως δεν είμαι αντικειμενική:smilegrin:
    Γενικά πιστευω οτι λενε ψεματα (λογω οτι δε εχουν αμεση επαφη με τον αλλο), αυτό είναι βασικά που σε κάνει να νομίζεις οτι είναι ιδανικός ο άλλος...
    Μια περίοδο που είχα γνωρήσει κάποιον και μιλουσαμε κ στο τηλ. και τι δε νόμιζα,,και τι δε μου είχε πει απο ψέματα... (πρεπει να είχε καποιο "θέμα", μυθομανής... δε ξέρω κάτι άρρωστο το είχε παντως) και πηγα Αθήνα να δω μια φιλη μου, και να γνωρίσω αυτόν απο κοντά, και ήταν άλλος, δε περιγραφω τη φρίκη που έφαγα...μην επεκταθω άλλο.
    Τεσπα... Φυσικά σε τέτοιες γνωρημίες δε φταίει μόνο ο "θύτης"
    αλλά ΚΑΙ το "θύμα", άρα δεν είναι και τόσο θύμα..

Γενικά εγω πλέον και με παππά να γνωριζόμουν μέσω ίνερνετ, δε θα τον έβλεπα απο κοντά....με τίποτα.
    Ούτε ακόμη και με γυναίκα δε θα επιχειρούσα γνωρημία(άσχετο με τον διαδυκτιακό έρωτα, αλλά είναι μέσω ιντερνετ κι αυτό).

2004 και βρίσκομαι στο zoo να παίζω παιχνιδάκια...
    σχολιάζω με το συμπαίχτη μου τις απανωτές νίκες μου...είμαι και παιχτούρα τρομάρα μου!!:tumble::tumble:

ξαναδίνουμε ραντεβού την επόμενη μέρα για παιχνίδι.. επικοινωνία φιλικότατη και από την πλευρά και των δύο.. ανταλλάξαμε μετά από μια βδομάδα και msn...πάλι επικοινωνία φιλικότατη...

μετά από ένα μήνα αποφασίζουμε να κάνουμε σχέση...χωρίς να έχουμε ειδωθει...αυτός Θεσσαλονικη...εγώ Αθήνα... μόνο απο φώτο γνωριζόμασταν...και από τα τηλε΄φωνα...

όταν ανέβηκα πάνω ήταν καλύτερα από ότι φανταζόμουν... για 3 χρόνια ανέβαινα πάνω σπίτι του 2 φορές το μήνα, και εκείνος κατέβαινε Αθήνα λίγο πιο σπάνια, είχε μαγαζί και ήταν δύσκολο να το αφήσει... ζούσα σε ένα όνειρο.. ένας άντρας όπως τον ήθελα...

μετά από 3 χρόνια μια ωραία πρωία μου λέει πως επιστρέφει ηη γυναίκα του από τη Ρόδο....η ποια?????????????
    απο που??????????????????????

ήταν παντρεμένος ο κύριος με μια δασκάλα που την είχαν στέιλει Ρόδο..με ένα παιδάκι 3 ετών..... μου ζήτησε να τον περιμένω να χωρίσει....???#$@$@%$!!!!!! δεν ήθελε να μου το πει για να μη με χάσει.........

ήμουν ένα κορίτσι 25 ετών και είχα ανακατευτεί σε μια οικογένεια...κλειστηκα στον εαυτό μου... μάλλον είχα πάθειι κατάθλιψη, ακόμα δε μπορώ να το εξακρυβώσω... βουλιμικα επεισόδια, δεν κυκλοφορούσα, κοιμομουν ωρες ολοκληρες...

τον χώρισα...με πολύ πόνο γιατί παρόλα τα ψέμματα τον αγαπούσα...

μετά από ένα χρόνο ήρθε με το χαρτί του διαζυγίου στο ΄χερι και με όλο ύφος μου είπε: χώρισα εξαιτίας σου... δεν έχεις πλέον το δικαίωμα να μην είσαι μαζί μου.....

εννοείται δεν τον άφησα να με πληγώσουν για άλλη μια φορά τα λόγια του....

Senior Member
    ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ
    ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK. Η ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ
    ΚΑΤΙ ΕΦΗΜΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ.
    ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ,ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΦΕΙΣ,ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΚΤΛ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΕΙ
    Σ'ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ,ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ
    ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΟΤΥΣ ΤΟΥΣ ''ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ''
    ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΛΙΓΟΥΣ ''ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ'' (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΤΣΙ,ΔΕ ΜΙΛΑΩ
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ,ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΚΤΛ) ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ
    ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ? ΟΧΙ.....
    ΟΠΟΤΕ.... ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ,Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ
    ΣΕ ΒΡΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

Senior Member
    Originally posted by ria
    τωρα... ισως σας ακουστει κάπως... αλλα εγω ειμαι 9 χρονια με τον αντρα που γνωρισα σε ενα chat room... της τότε εποχής :)
    ωραιο ηταν αυτο...αλλες εποχες! τωρα ειναι @@ και το νετ. τοχω φαει τοσο με το κουταλι που ανοιγω μονο εδω τη σελιδα κ τα περι γυμναστικης τα γνωστα...
    Εσυ τον παντρευτηκες, εγω τον σουταρα...(ο πρωην)
    ηταν και καθηγητης και ολο μεταθεσεις..θα μπορουσα καλλιστα να καταληξω οπως η ntl που πραγματικα με συγκινησε...
    ναναι καλα η μητερα μου, με την σιγη της καταλαβα τι πηγαινα να κανω...
    καποιες φορες τα λογια δεν προσφερουν τιποτε, ο ερωτας δεν παιρνει απο λογια.
    Την παραμονη του ειπα σαγαπω κ τσακωνομουν απο ενα κωλοτηλεφωνο κ τον εκλιπαρουσα να μη κλεισει, την επομενη χωρισαμε. (ανεβηκα αθηνα και..τον χωρισα)

Κατι σχετικο ασχετο...που πιστευω πολυ...
    Το απλο, καθημερινο, χειροπιαστο, μυρωδατο, υπεροχο, αληθινο αγγιγμα αντεχει σε αποστασεις, σχεσεις που ξεκινησαν απο αποσταση δυσκολα βαστανε...

Senior Member
    εγω πάντως τον αντρα μου τον γνώρισα από το FB, μιλάγαμέ περίπου για 1 χρόνο και συναντηθηκάμε γιατι είχαμε αντίστοιχα επαγγελματα και βασικά για μια συζητηση επαγγελματική, και μς βαρεσε κατακουτελα, μετά από 1 βδομάδα ξεκινήσαμε να είμαστε μαζι και μετά από 15 μερες εμεινα εγκυος... πλέον εχουμε ενα αγοράκι 6 σχεδον μηνών και είμαστε full ερωτευμενοι και ευτυχισμένοι!!! είναι μαλλον θέμα τυχης μπορώ να πω...

Κατι σχετικο ασχετο...που πιστευω πολυ...
    Το απλο, καθημερινο, χειροπιαστο, μυρωδατο, υπεροχο, αληθινο αγγιγμα αντεχει σε αποστασεις, σχεσεις που ξεκινησαν απο αποσταση δυσκολα βαστανε... [/quote]

badgirl μου.... είναι ό,τι πιο σωστό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό...

Senior Member

Senior Member
    Κάποτε μιλούσα με ένα παιδί μέσω msn, και ήταν ένα γερό κόλλημα πρέπει να ομολογήσω.
    Ταιριάζαμε στις μουσικές επιλογές, τα ενδιαφέροντα, την προσωπική και πολιτική ιδεολογία.

Μιλάμε έτρεχα να ανοίξω τον υπολογιστή να μιλήσουμε, κάθε βράδυ ξενυχτούσαμε πάνω από το πληκτρολόγιο.
    Βεβαίως είχαμε και οι 2 διαδικτυακά προφίλ με φωτογραφίες, και ο συγκεκριμένος δεν μου ήταν
    αδιάφορος εξωτερικά. ;)

Όλα αυτά για περίπου 1.5 χρόνο.
    Όταν συναντηθήκαμε τον συμπάθησα πολύ και περάσαμε αλήθεια όμορφα,
    όμως μετά από αυτή τη συνάντηση έχασα το ενδιαφέρον μου, κάτι στη συμπεριφορά του ίσως.
    Μας εμπόδιζε και η τεράστια απόσταση στο να βρισκόμαστε βέβαια.

Δε ξέρω αν ήταν "έρωτας", όμως όπως προανέφερα, ήταν σίγουρα "κόλλημα".

Και ο τύπος ούτε ζαβός, ούτε άσχημος ήταν. Κάθε άλλο.

Βγάζω προσωπικό συμπέρασμα πως πλέον η διαδικτυακή επικοινωνία λύνει τα χέρια και τη ψυχή πολλών,
    όχι απαραίτητα ανώμαλων ή ψυχοπαθών! :P
    Τυχερά είναι αυτά παιδιά!

Member
    Δεν ξέρω εάν είμαι η εξαίρεση του κανόνα, αλλά γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου στο διαδίκτυ πριν από 11 χρόνια.

Είμαστε μαζί από τότε.

Παντρευτήκαμε και έχουμε δυό υπέροχα παιδάκια.

Απλά, έτυχε να γνωριστούμε έτσι. Δεν επιδιώκαμε ούτε εγώ ούτε εκείνος διαδικτυακές γνωριμίες. Σε ένα φορουμ ανταλλαγής απόψεων συναντήθηκαν οι ζωές μας. Θα μπορούσε να είχε γίνει μέσω ενός κοινού γνωστού, ή σε κάποιο πάρτυ κ.λπ κ.λπ

Γενικά, πάντως, είμαι πολύ επιφυλακτική απέναντι σε οποιουδήποτε είδους σχέση αναπτύσσεται μέσω net

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345