nea arxi
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: nea arxi

Junior Member

nea arxi

loipon paidia kalimera sas!!!!eimai i aliki,eida tis prospatheies sas kai enthousiastika...kai nomizw oti idi exete arxisei na voithate kai mena...exw upsos 1.68 kai eimai 74 kila...xekinisa power plate sto gumnastirio kai mia sxetiki diaita xwris idiaitera apotelesmata...thelw mexri 14 noemvri na exw xasei estw liga kila giati tha kanw ena taksidi pou tha sunantisw kapoious pou thelw na me doun ananewmeni...fusika i diaita tha sunexistei meta alla mexri tis 14 tha eimai austiri...mi m peite gia tin ugeia m,xerw kai prosexw...apla gia liges meres thelw na eimai apoliti...ta logia sas me empneoune...kali sunexeia se olous sas!!!ta filia m

Senior Member
    γεια σου και καλή αρχή! έχω κι εγώ ένα στόχο 14 νοέμβρη... και θα ήθελα πολύ να είμαι ανανεωμένη εάν τύχει και συναντήσω αυτόν τον στόχο!!! αλλά μην αρχίσεις την αφαγία και τους αυστηρούς περιορισμούς γιατί το πιο πιθανόν είναι όταν σε συναντήσουν πάλι αυτοί οι κάποιοι να είσαι με πολλά παραπανίσια κιλά και δεν αξίζει. όταν έχουμε πρόγραμμα το τηρούμε.. σταθερά ότι κι αν γίνει κι όποιοι κι αν έρθουν. το να ξεφύγεις από το πρόγραμμα σου για λίγο δεν είναι απαγορευτικό αλλά ποτέ στα άκρα... επίσης στο power plate σε επιβλέπει γυμναστής; δεν το λέω για να σε τρομάξω αλλά μια φίλη μου απόχτησε πρόβλημα στην μέση στον σπόνδυλο λόγω αυτού του μηχανήματος!!! πείσμα θέλει και επιμονή! τα κιλά που έχεις τα παραπανίσια δεν είναι πολλά... απλά τώρα θέλει συγκροτημένες κινήσεις!!!

καλή επιτυχία κούκλα!

Senior Member
    Καλώς μας ήρθες,Αλικάκι!
    Όλοι κάποτε είχαμε κάποια σημαντική ημερομηνία,κάποιο γεγονός και υπερβήκαμε εαυτό για να εντυπωσιάσουμε...
    Σημασία έχει που διαχωρίζεις το έκτακτο από το καθημερινό και θα επανέλθεις σε πιο ισορροπημένους ρυθμούς...
    Καλή σου δύναμη,καλά αποτελέσματα και προσοχή στο power plate(ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα ορθοπεδικό ή στην όραση σου)

14 Νοεμβρίου έχει γενέθλια ο αδελφούλης μου!(άσχετο!)
    Νεφελού μου,ελπίζω για το καλό του στόχου,εκείνη τη μέρα αν τον πετύχεις,να μην είσαι εύστοχο βέλος στο κέντρο του!

Junior Member
    geia soy alikaki, kali arxi sti prospathia soy alla na sai sigoyri pos an pragmatika to thes tha to katafereis . Ego apla tha se simvouleva na stamatiseis to power plate dioti de kanei thaymata.Apo prosopiki empiria soy to leo .Kalitera na kanis diadromo - elliptiko , kseris polles fores gia na poulisoun orismenoi ,den tous evdiaferei o stoxos sou. Prosopika edosa arketa xrimata gia to tipota kai gia ayto to anafero . me sosi diaita kai me gymnastiki tha dis poli kala apotelesmeta.

Junior Member
    καλημερα !!
    βεβαια δεν ειμαι ειδικη στις συμβουλες αλλα θα σου πω τι εκανα εγω για ενα χρονικο διαστημα και εχασα κιλα !
    το οτι τα πηρα ηταν απο καθαρα δικη μου βλακεια ... , λογω εκρηκτικου χαρακτηρα , ετρωγα και επινα οτι εβρισκα μπροστα μου ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ... εεε φυσικο επομενο ηταν !

κανε μια διαιτα μονο με ψητα , βραστα και ωμα λαχανικα ! βγαλε για ενα χρονικο διαστημα της ταξεως των 2 εβδομαδων οσπρια απο την διατροφη σου !(εγω ειχα και εχω δλδ βγαλει και το γαλα γιατι ξερω οτι με πειραζει )Πινε τσαι και χυμους και ΠΕΡΠΑΤΑ ...
    ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ομως !! κατεβα Θησειο (αν μενεις αθηνα ) , πηγαινε στο Μοναστηρακι με τα ποδια και ξαναγυρνα !!!

Μεσα σε 20 μερες θα δεις ενα "ξεφουσκωμα" περιπου 3 κιλα !!

Senior Member
    γεωργία μου επέτρεψέ μου να διαφωνήσω! εγώ πιστεύω δεν πήρες τα κιλά λόγω εκρηκτικού χαρακτήρα αλλά λόγω του ότι είχες στερήσει από τον εαυτό σου, τον οργανισμό σου, το σώμα σου , τον εγκέφαλό σου μέσω των αισθήσεων φαγητά , τροφές που επιθυμούσες και αυτό ήρθε να συμπληρωθεί μετά... με πολυφαγία λόγω αντίδρασης!
    έχω δοκιμάσει κι εγώ πολλές συνταγές, δίαιτες, μαντζούνια κτλ κτλ θεωρώ την σωστή διατροφή και την ισορροπημένη πρόσληψη τροφής τον ιδανικό τρόπο για να χάσει κάποιος κιλά ή να διατηρηθεί, ακόμη για να είναι υγιής!!! ας δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας! ας σταματήσουμε να ζητάμε την εύκολη και γρήγορη λύση!!! συμφωνώ να περπατάμε! συμφωνώ να προσέχουμε τι τρώμε αλλά να μην ακουμπάμε τα άκρα! η τάδε και η τάδε ομάδα τροφών απαγορεύεται η άλλη επιτρέπεται κτλ κτλ...

δύο φράσεις που άκουσα χθες και με βοήθησαν ψυχολογικά είναι οι εξής:

το δύσκολο για να το καταφέρεις θέλει χρόνο, το αδύνατο για το καταφέρεις θέλει λίγο χρόνο παραπάνω!

κανένας θεός δεν θα κάνει για μας, αυτά που εμείς οι ίδιοι μπορούμε να κάνουμε!

ας κάνουμε λοιπόν αυτό που πραγματικά μπορούμε... και μετά βλέπουμε

Senior Member
    ένα απο τα μυστικά, πάντως, ειναι να μη βιαζόμαστε...
    πώς μπορούμε να χάσουμε κιλά που μας πήρε 1 χρόνο να τα βάλουμε μέσα σε ένα μήνα;
    δεν γινεται χωρις να προκαλέσουμε κακό.

Όπως επίσης δεν γίνεται να αλλάξουμε τις συνήθειες χρόνων μέσα σε μια εβδομάδα.
    Μη τρελλαθούμε.
    Πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία για το φαγητό.
    Όχι να μας αλλάξουμε τα φώτα. Και προς θεού όχι βιασύνες και παράλογες απαιτήσεις απο τον εαυτό μας.

Senior Member
    Originally posted by georgiag
    καλημερα !!
    βεβαια δεν ειμαι ειδικη στις συμβουλες αλλα θα σου πω τι εκανα εγω για ενα χρονικο διαστημα και εχασα κιλα !
    το οτι τα πηρα ηταν απο καθαρα δικη μου βλακεια ... , λογω εκρηκτικου χαρακτηρα , ετρωγα και επινα οτι εβρισκα μπροστα μου ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ... εεε φυσικο επομενο ηταν !

........
    δυστυχως αγαπητη γεωργια, δεν τα πηρες απο δικη σου βλακεια πισω τα κιλα....
    ολοι την ιδια "βλακεια" εχουμε, για τον απλουστατο λογο οτι ολοι ξερουμε πως χανονται τα κιλα,αλλα κανεις μας δεν μπορει να τα κρατησει χαμεναΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
    νομιζεισ οτι δεν ξερουμε τι μας παχαινει και τι οχι?
    μιαχαρα το ξερουμε...αυτο που δεν ξερουμε και δεν ηξερες κι εσυ και γι αυτο τα εβαλες, ειναι η μονιμη ισορροπια στην διατροφη μας, ωστε ναχασουμε υγειινα και μονιμα...

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-

το δύσκολο για να το καταφέρεις θέλει χρόνο, το αδύνατο για το καταφέρεις θέλει λίγο χρόνο παραπάνω!

κανένας θεός δεν θα κάνει για μας, αυτά που εμείς οι ίδιοι μπορούμε να κάνουμε!
    Σωστά και τα δύο!

Junior Member
    εχετε μπει ποτε στο τρυπακι : " τα εχασα , τωρα δεν τα παιρνω ???
    εχετε περασει την φαση , πινω καθε βραδυ επι 3 μηνες μισο μπουκαλι ?
    εχετε περασει την φαση χωρισμου και να τρωτε 2 πιτες τις 9 και μια πιτσα τις 11 ??

Senior Member
    σιγά μην ήσουν μόνη σου!!!! χεχεχεχε και λίγα λες!

Member
    η αληθεια ειναι πικρη αλλα ολοι εχουμε περασει δυσκολες φάσεις...
    εγω για παραδειγμα πρωτη φορα βλεπω τον εαυτο μου σε αυτα τα κιλα εχω
    παρα πολλα στο κεφαλι μου αυτο το καιρο
    στεναχωριες εννοωωω.. λοιπον το μονο που κανω συνεχεια ειναι να τρωωωω συγνωμη αλλα σαν το ζωωννν
    ειπα τελος δεν αντεχω να βλεπω τον εαυτο μου ετσι................. παιδια ολα μεσα στο μυαλο μας ειναι.

Senior Member
    "Αγάπη,που σε λέγαν Αντιγόνη...",αυτό το άτιμο μυαλό παλεύουμε όλοι να τιθασέυσουμε!Όλα εκεί είναι,αλλά άντε βγάλ'τα...
    Αυτήν την ψευδαίσθηση παρηγοριάς,επιβράβευσης,χα λάρωσης,κάλυψη ανίας,μοναξιάς,τόσων αναγκών με το φαγητό...
    Πού θα πάει...κάποια στιγμή...δεν μπορεί...κάποτε θα τα καταφέρουμε!Απλά δεν πρέπει να το αφήσουμε στην τύχη του...
    Η ρουλέτα του μυαλού δε θα πετύχει μόνο με όνειρα και σκέψεις το μαγικό αριθμό του καθενός μας...
    Ακόμα κι αν κάποτε η τύχη ρίξει τη μπίλια σ'αυτόν,θα έχουμε εντωμεταξύ χάσει πολύ χρόνο και χαρά,δυστυχώς ανεπιστρεπτί...
    Πάμε,λοιπόν,να καταστρώσουμε το σύστημα εκείνο,που θα νικήσει το προσωπικό μας καζίνο!"Τίποτα πια στην τύχη...τίποτα..."

Junior Member
    καλημερα !!!
    βρε .. δεν τα ανεφερα θεωρωντας οτι ειμαι η μοναδικη που τα περασα !
    Απλα τα εγραψα , για να επισημανω τι εννοουσα οταν ελεγα "απο δικη μου βλακεια" !!!!!!!

Member
    georgiag... μην το παίρνεις προσωπικα ολοι λιγο πολύ εχουμε κανει τετοιες βλακιες μετα ομως ειναι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυ αργα

Page 1 of 2 12 LastLast