Γεια σας!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Γεια σας!

Πριν απο ένα μήνα ψάχνοντας για δίαιτες βρήκα αυτό το υπέροχο φορουμ!..Σας διαβάζω συχνά!..Σήμερα βρήκα το θάρρος να εγγραφώ κ' να γίνω μέρος της παρεούλας σας
    Εχω αφεθεί εδώ κ καιρό..Η ζυγαριά μου xθες έδειξε 82,3 κιλα Σήμερα λοιπόν πήγα σε διαιτολόγο κ ξεκίνησα κ γυμναστήριο!!Ηθελα απλά να το μοιραστώ μαζί σας ..γιατι καλή η αρχή αλλα το βασικότερο είναι η συνέχεια κ η σταθερότητα
    Σας φιλώ όλους γλυκά!
    Κίρκη

Senior Member
    ΚΙΡΚΗ

καλώς ήρθες στην παρέα μας.
    Πολύ δυναμική αρχή έκανες, μπράβο σου.
    Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.
    φιλιά πολλά.

Junior Member
    Ευχαριστώ πολύ Αμαλία μου!Δεν ξέρεις πόση χαρά μου έδωσε το μύνημά σου!Να΄σαι καλά γλυκειά μου!Μου δίνεις πολύ κουράγιο!..Αυτή την στιγμή που σου μιλάω πονάω πολύ..έχω τουλάχιστον 5 χρόνια να γυμναστώ...αλλα είμαι κ πολύ χαρούμενη!Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω..κάποτε υπήρξα 48 κιλά ..!Ξέρω οτι στην ηλικία μου πλέον δεν μπορώ ούτε να ονειρευτώ αυτό το νούμερο..!Αλλα βλέπω παλι'ες μου φωτογραφίες κ κλαίω..
    Ο καημένος ο αντρούλης μου μου λέει συνέχεια οτι με αγαπάει κ οτι για αυτόν δεν έχω αλλάξει καθόλου ...εχω αλλάξει όμως εγώ για μένα.. κ αυτό είναι αρκετό!..Ο γιός μου με λέει χοντρούλα..η κορούλα μου με βλέπει ακόμα σαν πριγκήπισσα (το περασμένο καλοκαίρι όμως δεν παρέλειψε να μου πει οτι τα μπούτια μου είναι σαν της γιαγιάς της...)
    Τα τελευταία 10 χρόνια έχω επιχειρήσει μόνη μου με δίαιτες πολλές φορές.Χάνω 5..βάζω 7!..χάνω 2 βαζω 5!..
    Πριν απο λιγες μέρες έκλεισα τα 39!..Η αδελφή μου έχει μπει ήδη στην εμμηνόπαυση!..
    Να είναι πανικος της ηλικίας? Να είναι οτι οταν μπαίνω σε κάποιο κατάστημα να με κοιτούν με δυσπιστία?Οπως κ να 'χει αγαπες μου..πήρα αυτην την απόφαση!..Πάνω απ' όλα για μένα!Για να νιώσω τον έλεγχο?...!Τον έλεγχο του χαμένου μου εαυτου..ισως!..Εγώ θα είμαι εδώ μαζί σας..να σας διαβάζω..να μου κρατάτε συντροφιά!
    Καλό μας ταξίδι

Senior Member
    KIRKI καλη επιτυχια κοπελα μου,και οχι μην ξανακουσω οτι εισαι μεγαλη,ειμαι 33 και νιωθω καλα.
    Σημασια εχει πως νιωθουμε,και μην ξεχνας κοιταμε εκει που θελουμε να παμε,
    γιατι αλλιως θα παμε εκει που κοιτουσαμε (..και δ μας αρεσε)

Senior Member
    KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙΡΚΗ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ 10 ΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ 1)ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΘΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ``ΙΔΙΑ``ΓΛΩΣΣΑ,ΚΑΙ 2)ΘΑ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΦΙΛΙΑ )

Senior Member
    Καλημέρα κι από 'μένα Κίρκη και καλώς ήρθες!

Γυμναστική και δίαιτα είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Σίγουρα θα τα καταφέρεις!

Καλή αρχή λοιπόν!

Junior Member
    Ευχαριστώ πάρα πολύ όλες σας!!Μια μεγάλη μεγάλη(αφρατούλα:P)αγκαλιά!!