Results 1 to 11 of 11
-
04-11-2008, 20:14 #1
APOFASISA NA ARXISW DIAITA-DIATROFH APO AURIO 5/11/2008
APO AURIO to prwi xekinaw diaita-diatrofi me stoxo na exw xasei estw 10kg mexri 30/12!apofasisa na min kanw tin atdkins kai na xekinisw me tin diaita twn ww,mias kai apo oti diavasa uparxoun se polles/ous apotelesmata!euxomai na ta kataferw,den lew polla logia,min prodwthw apenanti ston euato mou pali,tha prospathisw polu,to thelww kai to exw anagki na xasw varos,exw kai kapoio provlima ugeias pou parousisastike logo twn kilwn,den sas to anefera,alla exw APNOIES,gia osous gnwrizoun,mou kovete i anapnoi kata tin diarkeia tis nuxtas,sinithws otan kapoios koimithei mazi mou,tromazei para polu,opws i parea mou stis diakopes,emeinan xagripnei oli nuxta,fovithikan min meinw ston upno mou!FUSIKA EGW ithela na anoixei i GH NA ME KATAPIEI!!eniwsa ntropi,fovo,thlipsi ola mazi gmt!den ftaiw omws egw gi auto!den ithela na tous xagripnisw,epeita apo auto piga se pneumonologo,mou edwse kati sprei gia 4 mines,elattwthike kata 10% to provlima,kai mou eipe EPEIGONTOS xase kila,isws na min xupniseis kapoio prwi,to krivw apo tous dikous mou,oti mou eipe etsi o giatros,alla me vlepoun,oti einai kati sovaro,opoioi exoun antistixes empiries as mou poun!oso gia maska pou kukloforei o giatros mou eipe OXI katigorimatikas mias kai ginete sinitheia i maska kai meta to provlima ginete sovarotero,makari theouli mou na ta kataferw na xasw varos!
- 04-11-2008, 20:37 #2
καλη επιτυχια αν και νομιζω πως τα κιλα ειναι πολλα για τοσο συντομο χρονικο διαστημα...και μια παρακληση που ειναι και κανονας του φορουμ ..μην χρησιμοποιεις greeklish..
04-11-2008, 21:28 #3
Γλυκούλα, εντάξει, θες να χάσεις κιλά, αλλά προς θεού!! σε 1μιση κιλά;; Και λέω ενάμιση, μην νομίζεις ότι δε σκαμπάζω από μαθηματικά αλλά μέχρι να εναρμονιστεί το σώμα σου με τη δίαιτα, να αδιαθετήσεις, αφαιρώ κάποιες μέρες....
Σε καταλαβαίνω ότι νιώθεις το θέμα να επείγει, αλλά χρησιμοποίησε αυτήν την λαχτάρα αλλιώς, πιο δημιουργικά, γιατί αν τα χάσεις τόσο γρήγορα, ξέρεις τι θα πω τώρα, τα έχεις ξανακούσει: θα χάσεις νερό, θα χάσεις μυϊκό ιστό και κυρίως ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ.
Κι εγώ από πρόβλημα υγείας διαολίστηκα και έχασα κιλά, αλλά επειδή ήξερα πως αν έκανα πάλι την δίαιτα της σούπας ή την άτκινς ή την scarsdale θα με έβρισκα σε 2 μήνες στα ίδια κιλά ! Αυτή τη φορά είπα θα φύγω από αυτό το νούμερο και δεν θα ξαναπατήσω! Οπότε απέκλεισα τα πολλά λίπη, τα τηγανητά, τρώω πιο πολλά λαχανικά κλπ. Τα έχασα πολύ αργά, αλλά είμαι ευχαριστημένη τώρα, σκέφτομαι πρώτα αν θα είναι θρεπτικό αυτό που θα φάω παρά να φάω κάτι στα γρήγορα... κι αυτό για μένα είναι κοσμοϊστορική αλλαγή...
Κάνε κι εσύ έτσι και σου ορκίζομαι ότι θα είσαι πολύ πιο ικανοποιημένη μετά!
04-11-2008, 22:16 #4
Glukoula μου ένα μεγάλο μπράβο για αυτήν σου την απόφαση!
Καλή αρχή σου εύχομαι και κάθε επιτυχία!!!
Όσο για τον στόχο που έβαλες είναι απόλυτα φυσιολογικός και πραγματοποιήσιμος!
Η φυσιολογική απώλεια για έναν οργανισμό φτάνει μέχρι και 1,5 κιλό την εβδομάδα συνεπώς τα 10 κιλάκια θα είναι παρελθόν στις 30/12 αρκεί να μην "παραστρατήσεις"!
Και η γυμναστική είναι απαραίτητη ώστε να εξασφαλίσεις ότι αυτό που θα χάσεις θα είναι λίπος και όχι μυϊκός ιστός.
04-11-2008, 22:20 #5
καλή αρχή !
05-11-2008, 00:57 #6
καλη αρχη γλυκουλα και ολες-ολοι μας ειμαστε διπλα σου
και εγω αυτη τη διαιτα ακολουθω και θα δεις σου δινει πολλες ελευθεριες ακομη και να τρως καθημερινα ενα μικρο σοκολατακι
οτι αποροια εχεις εμεις ειμαστε εδω και εγω στην αρχη ολο ρωτουσα ποσους ποντους εχει αυτο ποσο το αλλο κλπ κλπ.....
καλη αρχη κουκλιτσα!!
05-11-2008, 23:34 #7
καλησπερα σαs!Οι σημερινοι μου ποντοι(λιπομοναδεs)27,δηλαδη μια χαρα τα καταφερα για σημερα!Σαs ευχαριστω ολεs για τιs συμβουλεs σαs,και για τισ ευχεσ σαs!Μου δινετε δυναμη και κουραγιο!ζωιτσα μια ερωτηση,εχειs καποιο καταλογο αλφαβιτικα,να εχει ολεσ τισ λιπομοναδεs?διοτι τιs βρικα απο εδω και απο εκει καταλαβενειs!επισηs AN καποια μερα φαω περισσοτερεs λιπομοναδεs και ξεπερασω τουs ποντουs,τι κανω?
)
18-11-2008, 19:14 #8
pws mporw na brw thn diaita ayth kai egw???
18-11-2008, 19:25 #9
γλυκουλα τωρα ειδα πωα κατι μου ζητουσες
Συγχνωμη
εχει γινει ενα ποστ ελπιζω να το εχεις δει που η Nefeli- εχει βαλει ολους τουσ ποντους.
18-11-2008, 19:43 #10
zwhtsa se mena to egrapses ??
dioti eimai new kai den kserw pws na kunithw sto forum eukola yparxei kapio link?
18-11-2008, 19:45 #11
to vrhkaaa!!
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....