Results 1 to 9 of 9
Thread: ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΖΗΤΑΩ HELP
-
31-10-2008, 19:21 #1
ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΖΗΤΑΩ HELP
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...
ΗΜΟΥΝ 62 ΚΙΛΑ 1.67 ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΘΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ Μ ΠΟΤΕ ΔΗΝ ΗΜΟΥΝ ΛΕΠΤΗ ΕΠΙΔΗ ΕΠΑΙΖΑ POLO ΕΙΧΑ ΣςΜΑ ΑΤΗΛΙΤΙΚΟ ΕΛΠΙΖς ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΟΛ
ΕΠΑΘΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΕΧΑ ΣΕ ΦΘΣΙΚΟΘΕΡΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΑ 110 ΚΙΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΦΥΓΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ Μ..
ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΕΤΟΛΟΓΟΣ ΗΜΟΥΝ 110 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 104 ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΖΕΣΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ...
Η ΚΟΛΗΤΗ Μ ΕΚΑΝΕ Λαπαροσκοπικό γαστρικό δακτύλιο
ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Μ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ)ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ...??ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΗΔΕΥΟΥΝ
ΠΙ.ΕΣ ΣΘΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ
ΦΙΛΙΑ
- 31-10-2008, 19:53 #2
Η λύση της εγχείρησης θα πρέπει να είναι η τελευταία που έχεις στο μυαλό σου.Τα Reductil σε βοηθάνε στην προσπάθεια της δίαιτας στο να νιώθεις έναν κορεσμό και να μην νιώθεις το αίσθημα της πείνας τόσο γρήγορα,αλλά μην περιμένεις πως παίρνοντάς τα θα κατέβει απότομα η ζυγαριά, θα σε βοηθάνε να χάνεις 1-2 επιπλέον κιλά το μήνα σε σχέση με όσα θα έχανες μόνο με την δίαιτα.Τα 6 κιλά που λες ότι έχασες με την δίαιτα σε 5 μήνες, αν δεν υπάρχει κάποια πάθηση και είσαι υγιής, είναι λίγα.Δεν μας είπεσ αν αυτό το διάστημα των 5 μηνών αύξησες την σωματική σου δραστηριότητα ή όχι.Γνώμη μου, είναι να πας σε γιατρό-παθολόγο ή ενδοκρινολόγο για να συζητήσετε το θέμα του reductil και να αλλάξεις και διαιτολόγο μιας και το αποτέλεσμα των 6 κιλών σε 5 μήνες δεν είναι ότι καλύτερο, αν όντως ακολουθούσες όσα σου έλεγε.Παράλληλα προσπάθησε να κινείσαι περισσότερο, δεν σου λεω να πας σε γυμναστήριο,έστω αύξησε λίγο το περπάτημά σου σε συστηματική βάση.Αν θεωρείς πως δεν έχεις διάθεση ή δυνάμεις για να μπεις στη διαδικασία δίαιτα-φυσική δραστηριότητα, τότε και μόνο τότε σκέψου την λύση της εγχείρησης.Είναι μια εγχείρηση και όπως όλες οι επεμβάσεις έχει τους κινδύνους της,αλλά αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις την οδό δίαιτα-φυσική δραστηριότητα, η εγχείρηση μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σου,με ταχύτερα ίσως αποτελέσματα.Πάντως ακόμα και μετά την εγχείρηση θα κάνεις κάποιου είδους δίαιτα και θα πρέπει να προσέχεις, οπότε γιατί να μην καταπιαστείς από τώρα με δίαιτα και να γλιτώσεις την εγχείρηση.Είναι θέμα , τί δυνάμεις έχεις για να παλέψεις την όλη κατάσταση.Νομίζω πως μια ευκαιρία ακόμα στη λύση δίαιτα-reductil-σωματική δραστηριότητα, αξίζει τον κόπο, απλά να την κάνεις συνειδητά, αποφασιστικά και με υπομονή.
31-10-2008, 20:09 #3
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ...
ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 97 ΑΠΛΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ
ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ...ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΝΩ ΤΙΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΑΚΙΕΣ...
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΘΧΡΟΝΙΣΤΟ ΘΥΡΟΙΗΔΗ ΠΟΥ ΠΑΧΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΠΑΛΙΔΡΟΜΙΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΟΤΙ ΦΑΩ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΙ ΤΣΙΚΑΛΙ ΦΑΙ ΕΝΩ Π.Χ. ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ....
ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΑ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ...
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΠΕΡΝΩ ΘΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Μ. Μελισσάς Ιωάννης (Καθηγητής Χειρουργικής, ΠΑΓΝΗ) ΔΕΝ Μ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Μ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ REDUCTIL TO XENIKAL DEN M TO ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Μ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ...
ΖΗΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΙΘΗΣΕΙ
31-10-2008, 20:22 #4
31-10-2008, 20:32 #5
ειμαι στην δουλεια τωρα εν μπορω ¨(
31-10-2008, 20:49 #6
Για τα Reductil-Xenical υπάρχει ένδειξη για σένα, το να μην σου τα χορηγεί είναι απόφαση του γιατρού, στην οποία λαμβάνει υπόψη και παράγοντες υγείας καθώς και την ψυχολογία σου και το κατά πόσο του έχεις δείξει ότι χάνοντας τα κιλά μπορείς να τα κρατήσεις.ʼν δεν σου γράφει τα χάπια δοκίμασε απλά με δίαιτα και περπάτημα.Τα χάπια δεν κάνουν κάτι θαυματουργό, αν δεν δουλέψει η δίαιτα και το περπάτημα,ούτε η βοήθεια των χαπιών θα είχε ιδιαίτερα επιπρόσθετα αποτελέσματα.Το μόνο πουθα σε ξυπνήσει είναι η απόφαση να αλλάξεις την ζωή σου και τις συνήθειές σου και να μην τα παρατάς μετά από 2-3 μέρες.Κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλά.Όπως δεν μπήκαν τα κιλά σε 1 μήνα έτσι να μην περιμένεις να χαθούν σε ένα μήνα.Βάζε μικρούς στόχους και θα πας καλά,μην ακούς κανέναν για θαυματουργές δίαιτες, χάπια και ροφήματα-συμπληρώματα.Αν καταφέρεις να χάνεις 2-3 κιλά τον μήνα, είσαι μια χαρά, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι.
01-11-2008, 19:24 #7
Ντινάκι από τα Χανιά,καλώς μας ήρθες!
Αν νιώθεις αρκετά ψύχραιμη και δυνατή να κάνεις μια προσπάθεια διατροφής και κατά το δυνατόν άσκησης,
κατά τη γνώμη μου,προτίμησε το από το να χειρουργηθείς.Μη νομίζεις ότι είναι μια μαγική λύση,
που σε απαλλάσσει από το πρόβλημα,χωρίς τη δική σου συμβολή και χωρίς κάποιες αρνητικές παραμέτρους...
Μπορεί ασφαλώς όλα να πάνε μια χαρά,δε λέω,απλά δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζουν...
Απορώ με αυτό που σου είπαν για τα κιλά σου για τον δακτύλιο,γιατί χειρουργούν άτομα και με λιγότερο βάρος.
Όταν έβαλα τον πρώτο μου δακτύλιο μοιραζόμουν το δωμάτιο με δύο γυναίκες στα 98 κιλά,που έβαλαν κι αυτές δακτύλιο.
'Εχεις όμως ήδη παλινδρόμηση και φαντάζομαι θα ταλαιπωρηθείς με τον δακτύλιο...δεν ξέρω...ένας ειδικός θα γνωρίζει καλύτερα...
Αφού όμως τρως μικρή ποσότητα και νιώθεις από τη δυσφορία ότι έφαγες πολύ,αυτό δε σε βοηθά να μην τρως παραπάνω;
Μια τέτοια ψευδαίσθηση υποτίθεται σου δίνει και ο δακτύλιος...Εσύ την έχεις χωρίς να χρειάζεται να χειρουργηθείς!
Νομίζω ότι πάνω απ'όλα πρέπει να ηρεμήσεις,ν'αρχίσεις ν'αδιαφορείς για τη γνώμη του κάθε άσχετου και να εστιάσεις στο σκοπό σου.
Πες πως είναι η τελευταία σου απόπειρα και παρ'το πιο ζεστά,χωρίς όμως να πιέζεσαι χρονικά.Ξεκίνα εσύ και όσο πάει...
Συνέχισε την προσπάθεια με τον διαιτολόγο,πήγαινε σε κολυμβητήριο,που είναι η καλύτερη άσκηση και δε θα επιβαρύνει το γόνατο σου.
Έχεις επιλογές,έχεις δύναμη,έχεις και πειθαρχία!Κάθε αθλητής τα έχει αυτά μέσα του!Απλά πρέπει να τα βγάλεις και πάλι στην επιφάνεια!
Είναι στο χέρι σου κι ελπίζω να το κάνεις!ΕΣΥ θα σε βοηθήσεις!Μπορείς!
18-11-2008, 19:38 #8
sugnwmh pou arghsa na apanthsw alla den eixa sundesh
genika dunamh den exw polu zwrizomai polu apo tous gurw m basika apo tous gurw pou einai sthn sxesh m kai kanoun asximo klima sthn sxesh m
kanw dieta kai meta kourazomai san na mhn exw dunamh na sunexisw..den ekana kati me ta xapia den to epsaksa gia thn wra ekrhmei ena radevou me giatro na dw ti tha m pei gia daktulidi dioti gia mpalonaki den to skeftomai kan...
to aisthima dusforias to exw logo oti exw problima sto somaxi den kanw emeto apla epidi to fai to trww sxetika grhgora exw palidromish kai fouskoma san na mhn katevenei to fai kai genika eimai sunexia fouskomenh kai niothw asxhma kathe fora pou trww ola me peirazoun akoma kai se mikri posothta genika to problhma tou varous me exei trelanei kai thelw lush
19-11-2008, 15:11 #9
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΝΑΚΙ,
ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΓΑΝΙΤΑ, ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΑ, ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ, ΚΡΑΣΙ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ, ΟΞΙΝΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΕ 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΑΔΕΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΚΑΛΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ AEROBIC ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ STEP ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ. ΕΤΣΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΟΙ ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟΙ ΕΧΑΣΑ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΨΑΧΤΟ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΣΤΩ 30 ΛΕΠΤΑ .
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΜΗΝΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΑ ΗΠΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΙΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.
ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ ΤΩΝ WEIGHT WATCHERS ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....