Weight Watchers Points - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 210
    Senior Member
    19/3 είμαι 99,5 , έχασα μισό κιλό ,περίμενα λίγο περισσότερο αλλά δεν πειράζει συνεχίζουμε δυναμικά.
    Την επόμενη Τετάρτη πάλι ζύγισμα.
    Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να μην κάνω τσιτ Μιλ.
    Στόχος τα 98 με 98,500 .
    Έπεσα επιτέλους κάτω από τα 100

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    19/3 είμαι 99,5 , έχασα μισό κιλό ,περίμενα λίγο περισσότερο αλλά δεν πειράζει συνεχίζουμε δυναμικά.
    Την επόμενη Τετάρτη πάλι ζύγισμα.
    Ελπίζω αυτή την εβδομάδα να μην κάνω τσιτ Μιλ.
    Στόχος τα 98 με 98,500 .
    Έπεσα επιτέλους κάτω από τα 100
    Ύψος; Για να υπολογίσουμε το ιδανικό βάρος ανάλογα με το ύψος σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Ύψος; Για να υπολογίσουμε το ιδανικό βάρος ανάλογα με το ύψος σου.
    1.80 είναι το ύψος μου.
    Πιστεύω 82-83 κιλά για να μπω και Τζιμ μετά το καλοκαίρι.

Senior Member
    Λοιπόν σήμερα έκανα τσιτ Μιλ, από αύριο συνεχίζω πάλι δυναμικά για το χάσιμο των κιλών.
    Την Τετάρτη το ζύγισμα το περιμένω πως και πως για να δω και ελπίζω να έχω φτάσει ιδανικά 98 κιλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Λοιπόν σήμερα έκανα τσιτ Μιλ, από αύριο συνεχίζω πάλι δυναμικά για το χάσιμο των κιλών.
    Την Τετάρτη το ζύγισμα το περιμένω πως και πως για να δω και ελπίζω να έχω φτάσει ιδανικά 98 κιλά.
    Πολλές φορές μπορούμε να εντοπίσουμε την διαφορά στο σώμα μας, απλά κοιτάζοντας τον καθρέφτη. Εσύ παρατηρείς αλλαγή; Αν ναι, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Γιατί πολλές φορές η ζυγαριά μπορεί να μην αποτυπώνει το «ξεφούσκωμα» και το λίπος που «χάθηκε». (Εξαρτάται τι ζυγαριά έχεις βέβαια). Πάντως αν μέρα με την μέρα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το σώμα σου, αυτό από μόνο του είναι θετικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Πολλές φορές μπορούμε να εντοπίσουμε την διαφορά στο σώμα μας, απλά κοιτάζοντας τον καθρέφτη. Εσύ παρατηρείς αλλαγή; Αν ναι, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Γιατί πολλές φορές η ζυγαριά μπορεί να μην αποτυπώνει το «ξεφούσκωμα» και το λίπος που «χάθηκε». (Εξαρτάται τι ζυγαριά έχεις βέβαια). Πάντως αν μέρα με την μέρα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το σώμα σου, αυτό από μόνο του είναι θετικό.
    Kαλησπερα ρεινμποου,
    Ναι , έχω δει διαφορά στο σώμα μου μεγάλη από πριν τρεις μήνες που άρχισα την προσπάθεια και την σταματούσα.
    Τώρα έχω μπει σε πρόγραμμα πλέον και δεν θα το σταματήσω μέχρι να φτάσω τον στόχο μου.
    Η διαφορά φαίνεται στην μέση , στην κοιλιά, στα πόδια και είναι μεγάλη , τόσο που δεν την αποτυπώνουν πλήρως τα κιλά που χάνω.
    Η αυτοπεποίθηση αυξάνεται βέβαια, όσο να ναι έχω ανέβει ψυχολογικά σχετικά με το σώμα μου χάνοντας κιλά.

Senior Member
    26/3 έπεσα στα 99 κιλά, έχασα μισό κιλο.
    Συνεχίζουμε δυναμικά, θα προσπαθήσω να μειώσω και άλλο θερμίδες για να φτάσω στο ένα κιλό την εβδομάδα.

Senior Member
    Μπράβο!
    Συνεχίζεις με αυξημένο κίνητρο!

Senior Member
    Σήμερα κατέβασα θερμίδες, αλλά δεν πήγα για τζοκινγκ δυστυχώς.
    Ισχύει, όσο πέφτω στα κιλά αυξάνεται το κίνητρο.
    Εσύ πως τα πας π.κ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Σκεψου μονο οτι με το υψος που έχω, κάποτε ζύγιζα μόλις 60 κιλα.
    Εξακολουθώ να είμαι 60 κιλά, λίγο πιο κάτω σε ύψος από σένα. Τόσο ήμουν βγαίνοντας από την εφηβεία. Έχασα 2-3 κατά τα νεανικά μου χρόνια αλλά τα έβαλα πάλι. Φαίνεται όμως ότι δεν μπήκαν σαν λιπώδης ιστός γιατί η κοιλιά παραμένει πλάκα και η μέση δαχτυλίδι (με το ίδιο ελάχιστο περιφέρειας πάνω από τον ομφαλό) ενώ νομίζω ότι αναπτύχθηκα μυϊκά σε σχέση με τότε. Έχω μια υποψία και για τα οστά αλλά δεν έχω σχετικές μετρήσεις για να το τεκμηριώσω. Τώρα προσέχω περισσότερο για να μην ξαναχάσω γιατί αυτή τη φορά θα είναι απώλεια μυϊκής μάζας και δεν έχω τέτοια περιθώρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Εξακολουθώ να είμαι 60 κιλά, λίγο πιο κάτω σε ύψος από σένα. Τόσο ήμουν βγαίνοντας από την εφηβεία. Έχασα 2-3 κατά τα νεανικά μου χρόνια αλλά τα έβαλα πάλι. Φαίνεται όμως ότι δεν μπήκαν σαν λιπώδης ιστός γιατί η κοιλιά παραμένει πλάκα και η μέση δαχτυλίδι (με το ίδιο ελάχιστο περιφέρειας πάνω από τον ομφαλό) ενώ νομίζω ότι αναπτύχθηκα μυϊκά σε σχέση με τότε. Έχω μια υποψία και για τα οστά αλλά δεν έχω σχετικές μετρήσεις για να το τεκμηριώσω. Τώρα προσέχω περισσότερο για να μην ξαναχάσω γιατί αυτή τη φορά θα είναι απώλεια μυϊκής μάζας και δεν έχω τέτοια περιθώρια.
    Σημασια εχει να αρεσεις στον εαυτο σου πρωτα και απο εκει και υστερα, παντα υπαρχουν τα ατομα του.... αντιθετου φυλου, που ελκονται απο τον σωματοτυπο αυτον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Σημασια εχει να αρεσεις στον εαυτο σου πρωτα και απο εκει και υστερα, παντα υπαρχουν τα ατομα του.... αντιθετου φυλου, που ελκονται απο τον σωματοτυπο αυτον.
    Τώρα κάνουμε πειρατεία στη συζήτηση αλλά ίσως κάποια πράγματα να φανούν χρήσιμα σε άλλους αναγνώστες.

Πιθανή έλξη δεν με ενδιαφέρει. Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με τον εαυτό μου. Επιπλέον, η διατήρηση του νεανικού σωματότυπου έχει μεγάλα πρακτικά πλεονεκτήματα στην ηλικία μου. Είναι νομίζω προφανές και το βιώνω καθημερινά.

Μίλησα όμως κάποια στιγμή και με τον γιατρό μου γι' αυτό το θέμα. Ο προηγούμενος, που έφυγε στη σύνταξη (λίγο μετά και από τη ζωή, δυστυχώς), μού είπε ότι δεν βλέπει κάτι ασυνήθιστο. Έδειξε κάποια έκπληξη βέβαια όταν του ανέφερα ότι είμαι έτσι εδώ και δεκαετίες. Ο καινούργιος, νέος και πολύ καλό παιδί, πραγματικά σπάνια περίπτωση, μου είπε μέσες-άκρες τα ίδια, δηλαδή ότι φαίνομαι λεπτός αλλά εντελώς κανονικός, σίγουρα όχι ισχνός. Επίσης, ότι όσο δεν νιώθω αδύναμος δεν υπάρχει πρόβλημα.

Με την ευκαιρία, ας παραθέσω και τον σύνδεσμο για έναν υπολογιστή BMI που λαμβάνει υπόψιν το φύλο και την ηλικία για να υπολογίσει τα σχετικά εκατοστημόρια στον γενικό πληθυσμό:

BMI Calculator & Body Weight Comparison

Το δείγμα πληθυσμού είναι από τις Η.Π.Α. αλλά με τα επίπεδα παχυσαρκίας που έχει πιάσει η Ελλάδα δεν πρέπει να διαφέρει ιδιαίτερα από το αντίστοιχο ελληνικό. Για μένα δίνει BMI = 19.2 kg/m2 και ένα απροσδιόριστο εκατοστημόριο κάτω από το 2ο, με τον χαρακτηρισμό "underweight". Αν αλλάξω την ηλικία στα 17 μού δίνει 20ο εκατοστημόριο και "in normal range". Άρα για έφηβος είμαι μια χαρά (αν και με βάση το εκατοστημόριο, το 80% των 17άρηδων είναι πιο βαρείς από μένα). Έχω χρόνια ακόμα .

Senior Member
    Λοιπόν δύο μέρες πηρα τζανκ φουντ, δεν πειράζει, συνεχίζω δυνατά.
    Την Τετάρτη η επόμενη μέτρηση κιλών.
    Αν και δεν βλέπω αυτή την εβδομάδα να πέφτω κιλό.
    Οι μαλακίες πληρώνονται, δεν άντεξα και έφαγα αρκετά.

Senior Member
    2/4 λοιπόν πρέπει να είμαι λίγο κάτω από 99 κιλά , δεν μπορώ να το δω ακριβώς γιατί δεν έχω ηλεκτρονική ζυγαριά, μου χάλασε και ζυγίζονται σε κανονική.
    Όπως και να έχει τα ατελείωτα χιλιόμετρα που κάνω με βοήθησαν.

Senior Member
    Λοιπόν, σήμερα κοτόπουλακι με ρύζι, βρώμη με γάλα και γιαούρτι.
    Πρέπει να πέσω ένα κιλό στόχος οπωσδήποτε, μην πάει χαμένη η βδομάδα.
    Δεν κατάφερα να πάω για τζοκινγκ η αληθεια είναι σήμερα.
    Αύριο όμως 7-8 χιλιόμετρα στόχος.

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast