Weight Watchers Points - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415
Results 211 to 218 of 218
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Λοιπόν, πάλι εδώ, στα ίδια κιλά έμεινα, δεν έχασα αλλά , αλλά ούτε πήρα κ πολλά , από αύριο συνεχίζω δυναμικά χαχαχα.
    δυστυχως ο πολεμος με τα κιλα, δεν τελειωνει ποτε. μολις χαλαρωσεις πραγματικα, ξεκιναει η κατρακυλα..
    ενα ειναι το μυστικο. ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ. η συντηρηση ειναι καλο πραγμα. καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δυστυχως ο πολεμος με τα κιλα, δεν τελειωνει ποτε. μολις χαλαρωσεις πραγματικα, ξεκιναει η κατρακυλα..
    ενα ειναι το μυστικο. ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ. η συντηρηση ειναι καλο πραγμα. καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου!
    Ευχαριστώ.
    Είναι δύσκολο και πρέπει να έχεις αυτοσυγκράτηση , κάτι το οποίο εγώ δεν έχω στο φαγητό τα τελευταία χρόνια, ίσως και λόγω αγωγής.
    Τώρα σκέφτομαι ότι θα ήμουν σε καλά κιλά εάν συνέχιζα αλλά οκ.
    Ξανά άρχισα την προσπάθεια.

Senior Member
    Άρχισα τα 6-7 χιλιόμετρα συνολικά περπάτημα.
    Ελπίζω να πέσω γιατί από τότε που έγραψα το τελευταίο μήνυμα εδώ χλαπακιασα κάτι παγωτά, κάτι γλυκά και κάτι χοιρινά.
    Πάμε πάλι , δεν θα ξαναφάω τίποτα, δεν θα ξαναφάω τίποτα θα το γράψω διακόσιες φορές, γιατί είμαι αμαρτία από το θεό να τρέχω όλη μέρα χιλιόμετρα και να τρώω μετά.

Senior Member
    Άρχισα τα 6-7 χιλιόμετρα συνολικά περπάτημα.
    Ελπίζω να πέσω γιατί από τότε που έγραψα το τελευταίο μήνυμα εδώ χλαπακιασα κάτι παγωτά, κάτι γλυκά και κάτι χοιρινά.
    Πάμε πάλι , δεν θα ξαναφάω τίποτα, δεν θα ξαναφάω τίποτα θα το γράψω διακόσιες φορές, γιατί είμαι αμαρτία από το θεό να τρέχω όλη μέρα χιλιόμετρα και να τρώω μετά.
    η κινηση ειναι πολυ καλη κυριως για την υγεια. για το αδυνατισμα κανει ενα πολυ μικρο boost.
    το αδυνατισμα ειναι (σχεδον) αποκλειστικα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
    δεν βοηθαει ιδιαιτερα να το γραφεις και να το ορκιζεσαι. το θεμα ειναι να το θελεις πραγματικα.
    εχει πολλα πραγματα να φας και να αποφυγεις τα γλυκα και τα χοιρινα. δεν εισαι τιμωρημενος για να καθεσαι νηστικος. τα φρουτα δεν σου αρεσουν; ολα τα ωραια, γλυκα φρουτα βγαινουν το καλοκαιρι.
    αντι να φας χοιρινα κανε μια ωραια σαλατα με πολλα φρεσκα τραγανα λαχανικα και λιγα λιπαρα και πρωτεινη.

Senior Member
    ενα (και μοναδικο) κακο που κανει η γυμναστικη στο αδυνατισμα, ειναι οτι αφενος σε καταπονει και σε πειναει, και αφετερου σου δινει την ψευδαισθηση οτι εκανες πολλα για τα κιλα σου, οποτε εχεις περιθωριο διατροφης. ειδες τι ειπες κι εσυ; (να μην παει χαμενη τοση προσπαθεια με το περπατημα). γιατι να παει χαμενο το περπατημα; αλλο το ενα, αλλο το αλλο..
    οσο για το αδυνατισμα, αμ δε.... αν δεν ξεπατωνεσαι στην προπονηση σε επιπεδα πρωταθλητισμου, καθολου περιθωρια για παρασπονδιες δεν εχεις, απλα επειδη αθλεισαι λιγακι.
    Last edited by Remedy; 26-06-2025 at 11:58.

Senior Member
    ενα (και μοναδικο) κακο που κανει η γυμναστικη στο αδυνατισμα, ειναι οτι αφενος σε καταπονει και σε πειναει, και αφετερου σου δινει την ψευδαισθηση οτι εκανες πολλα για τα κιλα σου, οποτε εχεις περιθωριο διατροφης. ειδες τι ειπες κι εσυ; (να μην παει χαμενη τοση προσπαθεια με το περπατημα). γιατι να παει χαμενο το περπατημα; αλλο το ενα, αλλο το αλλο..
    οσο για το αδυνατισμα, αμ δε.... αν δεν ξεπατωνεσαι στην προπονηση σε επιπεδα πρωταθλητισμου, καθολου περιθωρια για παρασπονδιες δεν εχεις, απλα επειδη αθλεισαι λιγακι.
    Αυτό παθαίνω συνήθως, λιώνω στο περπάτημα και μετά μου ανοίγει η όρεξη και μετά τρώω τεράστιες ποσοτητες από χάλια τροφή.
    Τώρα έχω αρχίσει ξανά την διατροφή μου απλά δεν πήγα σήμερα για περπάτημα λόγω ζέστης.
    Ελπίζω να το τηρήσω.

Senior Member
    Αυτό παθαίνω συνήθως, λιώνω στο περπάτημα και μετά μου ανοίγει η όρεξη και μετά τρώω τεράστιες ποσοτητες από χάλια τροφή.
    Τώρα έχω αρχίσει ξανά την διατροφή μου απλά δεν πήγα σήμερα για περπάτημα λόγω ζέστης.
    Ελπίζω να το τηρήσω.
    να ΜΗΝ λιωνεις στο περπατημα αν προτεραιοτητα σου ειναι τα κιλα. επικεντρωσου στην διατροφη και το περπατημα να το κανεις για την κινηση ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ μπορεις. οχι, εις βαρος της διατροφης.. για να λειτουργει ο οργανισμος, οχι για αδυνατισμα..

Senior Member
    να ΜΗΝ λιωνεις στο περπατημα αν προτεραιοτητα σου ειναι τα κιλα. επικεντρωσου στην διατροφη και το περπατημα να το κανεις για την κινηση ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ μπορεις. οχι, εις βαρος της διατροφης.. για να λειτουργει ο οργανισμος, οχι για αδυνατισμα..
    Nαι έχεις δίκιο, αλλά με το περπάτημα ίσως χάνω περισσότερα κιλά, αν και το Μαξ που θέλω είναι ένα την βδομάδα.
    Συνεχίζω διατροφή, περπάτημα όχι όμως σήμερα λόγω ζέστης.
    Βρώμη, γάλα, κοτόπουλο, χόρτα, γιαούρτι.

Page 15 of 15 FirstFirst ... 5131415