Weight Watchers Points - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 226
    Senior Member
    snack bars eat natural

http://www.eatnatural.co.uk/View-Pro...EatNaturalBars

τις βρήκα αρκετά εύγευστες και με ωραία συστατικά πλούσια σε θρεπτική αξία

η κάθε γεύση διαφέρει σε πόντους αλλά κατά μέσο όρο είμαστε στους 5 για 50γρ

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-
    snack bars eat natural

http://www.eatnatural.co.uk/View-Pro...EatNaturalBars

τις βρήκα αρκετά εύγευστες και με ωραία συστατικά πλούσια σε θρεπτική αξία

η κάθε γεύση διαφέρει σε πόντους αλλά κατά μέσο όρο είμαστε στους 5 για 50γρ
    Τις έχω δει στο σούπερ μάρκετ, αλλά δεν τις δοκίμασα.
    Πρέπει να είναι πολύ γευστικές και κυρίως χορταστικές!

Senior Member
    εγώ πήρα αυτές με almonds apricots and
    a yoghurt coatin και ήταν πολύ ωραία και αρκετά χορταστική ειδικά τώρα που προσπαθώ να κόψω τα τσιμπολογήματα τα πολλά ενδιάμεσα κτλ κτλ που θέλω κάτι να τρώω συνέχεια

Senior Member
    Για απογευματινό σνακ είναι ό,τι πρέπει!

Senior Member
    ένας πολύ ωραίος χυμός για όσους αγαπάνε τα γλυκόξινα είναι ο χυμός από την εταιρεία Λανίτη Δαμάσκηνο-Μήλο με μόλις 16θερμίδες τα 100μλ

Senior Member
    Go Ahead Snacks

http://www.goahead.co.uk/

εγώ πήρα τα yogurt breaks forest fruits 1π το κομμάτι

πολύ καλό

Senior Member
    Χυμοί Compal
    από τους καλύτερους σε όλη την Ευρώπη σύμφωνα με τις κριτικές που διάβασα...

η σειρά Light και Vital Antiox με μέσο όρο τις 15kcal/100ml είναι πολύ εύγευστοι .

δοκίμασα αυτόν με καρύδα και ανανά, αυτόν με φράουλα και αυτόν με ρόδι! πολύ καλοί!!!

http://www.compal.pt/#

κατάλογος με όλες τις σειρές και όλους τους χυμούς της Compal

http://www.lorenceandco.com/Juice/compal.htm

Junior Member
    Καλησπέρα παιδιά!

Έχω καταφέρει να συγκεντρώσω τους πόντους των τροφίμων και μαγειρεμένων φαγητών σε δυο αρχεία, κι ένα ακόμη αρχείο στα αγγλικά αρκετά πλήρες όπου μπορείς κανείς να βρει και τροφές που δεν έχουμε στο ελληνικό.
    Θα ήθελα να τα επισυνάψω ώστε να μπορέσει ο καθένας να τα κατεβάσει και να τα χρησιμοποιεί, αλλά δεν ξέρω πώς να επισυνάψω αρχείο εδώ!
    Καμιά βοήθεια;

Senior Member
    προς το παρον αν μπορεις μου τα στελνεις στο μαιλ μου? να τα διαβασω?? [email protected] einai

Junior Member
    Originally posted by zwhtsa
    προς το παρον αν μπορεις μου τα στελνεις στο μαιλ μου? να τα διαβασω?? [email protected] einai
    Ζωίτσα, στο έστειλα! :thumbup:

Senior Member
    ευχαριστω κουκλα! σε εκανα αντ και στο gtalk γιατι εχω και εγω gmail ..... οποτε αν εισαι ονλινε να τα λεμε και απο το chat! και παλι ευχαριστω

Senior Member
    Λοιπον 1η μερα .... γενικο συνολο ποντων που δικαιουμαι ειναι οι 22 !
    σημερα καταναλωσα ναι μεν 20 ποντους αλλα χωρις να καταναλωσω φρουτα καθολου ...και τρωγοντας 30γρ σοκολατα ( υπολογισα 4 ποντους γιατι ηταν γαλακτος ) , αυριο ελπιζω καλυτερα! σιγουρα θα παρω ενα κουλουρακι και ενα χυμο για πρωινο ... οποτε ετσι να παρω λιγες βιταμινουλες!

καλησπέρα νεφέλη και ευχαρισούμε για την τόσο καλή δουλειά με τους πόντους!!!

Senior Member
    καλημερα σας!!καταρχας μπραβο για την υπομονη σου Νεφέλη που εκατσες και εγραψες αναλυτικα την διατροφη αυτη και την λειτουργια της...!!!καποιος που την εχει ακολουθησει μηπως θα μπορουσε να μας πει ποσο περιπου χανεισ την εβδομαδα ??θα ηταν σημαντική πληροφορία...:thumbup::kiss:

Senior Member
    Κορίτσια μακάρι να λειτουργήσει βοηθητικά στις προσπάθειες σας. Η διατροφή είναι απλή, μπορείς να τρως απ'όλα όταν τα υπολογίζεις. Υπάρχουν προτεινόμενες ποσότητες/μερίδες κατανάλωσης απ'όλες τις ομάδες τροφών. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και δεν υπάρχουν σταθερές τιμές απώλειας. Από την εμπειρία μου έχω να πω ότι χάνεις αργά και σταθερά και όταν ξεφύγεις τα κιλά δεν επανέρχονται άμεσα. Δεν είναι δίαιτα είναι διατροφή ... αυτό σημαίνει έχω έναν τρόπο ζωής στον οποίο οι διατροφικές μου συνήθειες ακολουθούν έναν κανόνα "μπουσουλα".

Ελπίζω να διαβάσετε καλά όσα έχουν ειπωθεί και καταγραφεί στο φόρουμ τόσο σε αυτό το τόπικ όσο και στο άλλο των Weight Watchers. Προτείνω να μελετήσετε την διατροφή πριν την ξεκινήσετε... αν η αρχή είναι ο μισός δρόμος τότε δεν θα ήταν καλό να γίνει με παρόρμηση ενός πρόσκαιρου ενθουσιασμού.

καλή επιτυχία!
    σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast