η ιστορια μου....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

η ιστορια μου....

γεια σας...
    Επιτέλους μπορώ να το αποκαλύψω κάπου.. Ναι παιδιά και εγώ βουλιμική...

Απο μικρή θυμάμαι οτι όλοι έλεγαν οτι θα γίνω μοντέλο... Είχα καταπληκτικό σώμα και μάλιστα σε κάποιες επ. ρούχων είχα πάρει μέρος... Αυτά όμως μέχρι τα 24...

Απο τα 24 άρχισα να παίρνω κιλά.. έτρωγα.. και έτρωγα πολύ.. Απο 60 κιλά έφτασα στα 75!!! Όλοι μα όλοι να μου λένε πως πάχυνα και οτι έπρεπε να τα χάσω... ακόμα και η μαμά μου και τα αδέρφια μου.. Μην φανταστείτε κάτι το τραγικό.. έχω ύψος 1.76...

Πέφτω με τα μούτρα στο γυμναστήριο, ανακάλυψα και τους λοιποδιαλύτες , να οι διατροφές... Μου είχε γίνε έμμονη ιδέα.. πήγαινα 3 φορές την ημέρα γυμναστήριο...
    Τα έχασα..

Ένα χρόνο μετά άρχισα να ξαναβάζω... Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν 87 κιλά...!!! Όταν αρραβωνιάστηκα τα Χριστούγεννα όλοι νόμιζαν οτι ήμουν έγκυος!!!

Ξέρετε τι ψυχοφθόρο είναι να πηγαίνεις για καφέ και όλοι να σε ρωτάνε πόσο μηνών είσαι? Ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι... Μόνο η κολλητή μου , μου έλεγε δεν πειράζει και οτι σιγά σιγά θα τα χάσω... Η μάνα μου, να με ζορίζει να κάνω δίαιτα... τα αδέρφια μου να με κοροϊδεύουν.. ο αρραβωνιαστικός μου να μην μιλάει αλλά που και που να μου πετάει καμιά σπόντα.. η πεθερά μου να με φωνάζει κωλού... Οι φίλοι μου να μου λένε ?κρίμα.. πως έγινες ετσι...? Και είχες τόσο ωραίο σώμα..?

Είχαν σπάσει τα νεύρα μου... Ξεκίνησα δίαιτα και κάπου εκεί όταν έτρωγα ένοιωθα τύψεις... Και έβαλα για πρώτη φορά δάκτυλο.. Αυτό ήταν... από τον Απρίλιο έχω το ίδιο πρόγραμμα... Θα φάω το πρωί χωρίς να κάνω τίποτα.. από κει και πέρα όμως τα βγάζω όλα... Πλέον αν φάω και καθυστερήσω 10 λεπτά (γιατί δεν είναι και εύκολο πάντα.. όλο και κάποιος θα είναι στο σπίτι..) νομίζω οτι θα σκάσει το στομάχι μου...

Το άγχος μου είναι πως θα πάω τουαλέτα να τα βγάλω χωρίς να με καταλάβουν... Πάντα όμως κάτι σκαρφίζομαι...

Είμαι 67 κιλά και όλοι είναι ευχαριστημένοι μαζί μου... όχι οτι δεν είμαι και εγώ με τον εαυτό μου... Είμαι και μου αρέσω πολύ τώρα... Βέβαια λένε οτι πρέπει να χάσω ακόμα 3-4 κιλά και θα είμαι μια χαρά!!!

Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν .. Αποκλειστικά υπεύθυνη είμαι εγώ που το ξεκίνησα... Το θέμα είναι πως θα το σταματήσω... Είναι αηδιαστικό , είναι ηλίθιο...

Δεν μπορεί να κρίνεται η ευτυχία σου και αποδοχή των γύρω από τα κιλά σου...

Ολα αυτά τα καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ, δεν θέλω να κάνω κάτι...

Επιτέλους όμως τα είπα κάπου!!!!

Junior Member

Senior Member
    Eleni,

καταρχήν καλώς ήρθες στο forum! Έχω συγκλονιστεί με αυτά που γράφεις. Είναι δυνατόν να επιτρέπεις στην πεθερά σου να σε φωνάζει κωλού? Τι πράγματα είναι αυτά? Πάρε λίγο το πάνω χέρι και βάλτους όλους στη θέση τους. Θα είσαι όσο κιλά θέλεις εσύ κι όσα σου αρέσουν εσένα. όλοι οι άλλοι περισσεύουν. Κι εγώ έτσι την πάτησα. Έπαιρνα στα πολύ σοβαρά τη γνώμη των άλλων. Έφτασε σε σημείο ο ίδιος μου ο αρραβωνιαστικός να μη με αποδέχεται εμφανισιακά και να μου το λέει και κατάμουτρα. Μιλάμε για 1.68 ύψος και 53-54 κιλά, έτσι? Έλεος δηλαδή, πόσο ακόμα θα τους αφήνουμε να μας σπρώχνουν όλο και πιο βαθιά?
    Είναι θατικό το ότι εσύ είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίον έχεις επιλέξει να συντηρείσαι στα κιλά που επιθυμείς είναι πολύ επικίνδυνος. Θα βρεις σε παλαιότερα posts τις συνέπειες του εμετού. Διάβασε τες σε παρακαλώ και μην κάνεις άλλο κακό στον εαυτό σου. Κι εγώ δεν τους έχω κόψει τελείως τους εμετούς, τουλάχιστον τους έχω περιορίσει.

ελενάκι,
    εγω αυτο που εχω καταλάβει ειναι οτι οσο πιο γρηγορα το σταματησεις τοσο πιο ευκολο θα ειναι.
    Μην το αφησεις να σου γινει συνηθεια γιατι μετα, και στα σωστα κιλά να εισαι, δεν θα μπορεις να σταματησεις...σου μιλάω, δυστυχως, εκ πειρας.

οσο για τον αρραβωνιαστικό σου να το ξανασκεφτεις πριν κανεις το μεγαλο βημα. σου αρεσει η σταση του και η σταση της οικογενειας του; δειχνει ετσι οτι σε αγαπαει στ αληθεια; δεν νομιζω...

Senior Member
    τετοιες συμπεριφορες ειναι δειγμα του επιπεδου της σημερινης κοινωνιας που ζουμε.
    λες και τα εχουμε λυσει ολα τα προβληματα και δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε και σχολιαζουμε την εμφανιση του αλλου. πλεον ειναι προτιμοτερο να εισαι ρεμαλι και αμορφωτος παρα παχουλος(μεγαλο παραπτωμα!!!).
    απιστευτοι μερικοι (απ)ανθρωποι.
    δειξε τους οτι σε ενοχλει πολυ η συμπεριφορα τους και αμα δεν αλλαξουν αυτοι, αλλαξε εσυ συμπεριφορα απεναντι τους. ολοι εχουν τα αδυνατα σημεια τους ;)