ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ..ΒΟΗΘΕΙΑ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 177
    Senior Member
    κ για να απαντησω κ πιο αμεσα ειμαι υπερ του να φυγεις απο το σπιτι. οχι σαν τροπος εκδικησης...καμια σχεση. αλλα για δικη σου ανεξαρτησια, αυτονομια...ενηλικιωση.

οσο κ να φωναζεις καλή μου, δεν αρκει.αν ο αλλος δεν αντεχει ή δεν θελει να ακουσει οσα του λες, οσο κ να φωναζεις, δεν θα ακουσει.

κ στο ξαναλεω ειναι σαν να βαζεις σαν κεντρο του προβληματος τους γονεις. αλλα δες το αλλιως. το κεντρο του προβληματος/θεματος το ΠΩΣ θα δρασεις εσυ οχι σε σχεση μ αυτους, αλλα με ολα.

Senior Member
    ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ?
    Υ.Σ. ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟΤΟΜΑ..ΜΙΛΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..

Senior Member
    κατάλαβα πως ειναι πολυ πιο σημαντικο κ γοητευτικο να ανακαλυπτω το πως θα ζω πιο ωραια για μενα. άλλωστε, ετσι μπορω να κανω κ τους ανθρωπους που αγαπω κ μ αγαπουν πιο ευτυχισμενους.

Senior Member
    ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΣΩ..ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΛΥΠΗΣΗ-ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΥΠΟΧΩΡΩ..ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ..
    ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ:Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, Η Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ - ΚΑΙ ΚΑΤ\'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ..ΔΕ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΝΑΝΕ..

Senior Member
    αυτό αγαπητή μου ειναι εκβιασμος...οτιδήποτε ή εγω ή αυτο ειναι εκβιασμος.

φοβάσαι μην τους πληγώσεις.το πιστεύω...δεν φοβάσαι να ζεις μια ζωή βασιζομενη στο πώς ΔΕΝ θα τους πληγώσεις?μια ζωή μεσα απο φοβο?

Senior Member
    Sofia ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩ, ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ Κ.Α.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ, ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ-ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ..
    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ..
    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ (ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ) ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ..ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΩ??ΧΑΜΟΣ...
    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ..ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ..
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ??(ΜΑΜΑ,ΜΠΑΜΠΑΣ, ΓΙΑΓΙΑ,ΠΑΠΠΟΥΣ)..
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ -Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΑ-ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ-ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ) ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΛΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΝΙΓΟΥΝ..ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΕΧΩ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΙΜΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ..

Senior Member
    Επειδή φανταζομαι ποσο εχεις κουραστει σου λέω πώς υπάρχουν επιλογές. Να κανεις αυτο που θες, να μην πας διακοπες μαζι τους, με συνεπεια να μην ειναι αρεστή η σταση σου. Δεν σ αρεσει αυτο, αλλα προτιμας να πας διακοπες μαζι τους? Να ακους τα ιδια κ τα ιδια?Τί πρεπει να αποδειξεις κ σε ποιον? Μηπως μ αυτη σου τη σταση, αποδεικνυεις κ σ αυτους κ σε σενα οτι δεν εχεις ανεξαρτητοποιηθει ακομα?Πως εισαι ακομα το κοριτσι τους?

Δεν πεφτει κανεις επανω σου, αν δεν τους αφησεις εσυ οπως κανεις τοσο καιρο...εναν εναν.....Αν δεν τους κοψεις εσυ τη φορα, ποιος περιμενεις να το κανει? Μονοι τους?

Senior Member
    ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ? ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΥΤΡΑ? ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ..
    ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΘΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΙΣΩ Κ.Α. ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ Η Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ..ΓΙΑΥΤΟ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ..ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ..
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ?ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΟΥΤΡΑ?

Senior Member
    chrpap αφηνεις να σου συμπεριφέρονται σαν ανηλικη κ οχι σαν ενηλικη . αλλα τους ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Γιατί να τους εξηγήσεις τί βρισκεις στη σχέση σου? υποχρεουσαι να το κανεις? σε κανεναν δεν εχεις υποχρεωση....

Μετά απο αυτα τα σκηνικα, τί πάει να πει παω με τα νερά της?

Senior Member
    ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ..ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ, ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΠΟΝΟ ΓΙΑΜΕΝΑ..ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΦΟΒΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ..ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ..
    ΟΠΟΤΕ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ..ΑΛΛΑ ΤΗ \"ΘΥΣΙΑ\" ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΑ-ΑΜΕΣΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΜΕ ΠΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΔΩΣΑ..
    ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ (hpv) ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΑΛΩΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ..ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ..
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ, ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ..
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΕΙΣΩ?

Senior Member
    αν περιμενεις να τους μεταπεισεις δεν γινεται τπτ........αδικα περιμενεις να γινει αυτο.

Banned
    Η Σοφία έχει δίκιο...δεν θα τους μεταπείσεις. Αποφάσισε τι είναι αυτό που δεν αντέχεις περισσότερο: δεν αντέχεις τη σκέψη να πάθουν κάτι ή τη σκέψη να χωρίσεις;

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι συγκρίνεις κάτι υποθετικό (με απειροελάχιστες πιθανότητες να συμβεί εξαιτίας σου) με κάτι πραγματικό (τη σχέση σου).

Αν η φοβία σου είναι μεγαλύτερη από την επιθυμία σου να ζήσεις κάποια πράγματα που σου αρέσουν, είναι πιθανό να χωρίσεις και όχι μόνο.... Καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει τα όρια του, αν λοιπόν εσύ δεν μπορείς να υπερβείς την υπερβολική προσκόλληση στους γονείς σου, σεβαστό αλλά λάβε υπόψη και αποδέξου τις συνέπειες για τον εαυτό σου.

Αν θες να ξεκινήσεις από κάτι, απομόνωσέ τους από τα δικά σου θέματα. Ειλικρινά αυτά που διαβάζω είναι εξωφρενικά! Να πάρει η γιαγιά τηλέφωνο το φίλο σου!....Και το τηλέφωνο που το βρήκε καλή μου; Γιατί όλο το σόι να έχει τα πλήρη στοιχεία του;

Έπειτα να επαναλάβω και να δώσω έμφαση σε αυτό που είπε η Σοφία, ότι τους αφήνεις να σου συμπεριφέρονται σαν ανήλικη. Εγώ θα πω ότι συμπεριφέρεσαι σαν ανήλικη. Επομένως είναι αδύνατον να τους \'πείσεις\' για τις επιλογές σου.

Senior Member
    ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ..
    ΔΕ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ..
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ \"ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ\" ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ..ΜΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΩ..
    ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΗ, ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ/ΝΑ ΠΩ? ΠΡΑΚΤΙΚΑ..

Senior Member
    να μην τους μιλας για τις σχεσεις σου......πρακτικα τί περιμενεις να γινει μιλώντας μαζι τους? μαμα, γιαγια, μπαμπας, παππους σου φαινεται λογικο να εμπλεκονται στην σχέση σου? θελεις ολοι να εχουν λογο για αυτην?

εχεις επιλογες να ζησεις τη ζωη που εχουν επιλεξει ή θα επιλεγουν για σενα οι δικοι σου κ φυσικα να επιλεξεις τη ζωή που θέλεις εσυ. ολα εχουν το τιμημα τους.

Η Μαρινα έγραψε πως συμπεριφερεσαι σαν να σαι ανηλικη οχι απλα οτι τους αφηνεις να το κανουν, φερσου ως ενηλικη. Ανελαβε τις ευθυνες των επιλογων σου.Θελεις?

Senior Member
    ΘΕΛΩ...ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΩ?

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast