ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ..ΒΟΗΘΕΙΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 177
    Senior Member
    Αχ μικρή μου... νιώθω πως είμαι εσύ!!! Καταλαβαίνω απόλυτα και την ταραχή σου λόγω ιού και λόγω αβεβαιότητας!!! Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, αποδέξου τα και θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Για το μέλλον θα σου πρότεινα να βρείς σε πρώτη φάση μια δουλειά και μετά κοιτάς και για μεταπτυχιακό. Η φίλη μου το αντιμετώπισε και αυτή με λειζερ και τώρα είναι μια χαρά! Αλίμονο αν δεν το ξεπερνούσε! Είναι πάρα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα, θεραπεύεται, μην ανησυχείς τόσο! Και ό,τι και να δείξει το παπ, μη τρομοκρατηθείς! Θα κάνεις τις θεραπείες σου και όλα θα πάνε καλά. Να ξέρεις πως υπάρχουν πολύ χειρότερα γυναικολογικά προβλήματα, να λες πάλι καλά που σε βρήκε αυτό και όχι κάτι χειρότερο... Κι αν φοβάσαι για καρκίνο, σκέψου πως υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά λόγω κάποιας πάθησης! Τα κονδυλώματα δεν σε εμποδίζουν σε απολύτως τίποτα να κάνεις παιδιά, μπορείς κανονικότατα. Και εμένα, προσωπικά, ο γυναικολογικός καρκίνος (τα κονδυλώματα για τέτοιου τύπου κατηγορούνται) δε με φοβίζει σχεδόν καθόλου! Διότι, ακόμα και αν μου παρουσιαστεί, θα είναι σε μεγάλη ηλικία, οπότε και η αφαίρεση δε θα με νοιάζει. Αν το καλοσκεφτείς υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από αυτό... Μέχρι τότε και παιδιά θα έχω κάνει και δε θα με νοιάζζει. Απόλαυσε την ζωή σου, αποδέξου τις αλλαγές, καλές και κακές, ως ένα απαραίτητο κομμάτι για την εξέλιξή σου και θα δεις πως όλα τελικά στη ζωή ρυθμίζονται και ελέγχονται με λίγη υπομονή και δύναμη! Έχεις και έναν σύντροφο και είστε καλά, σε περιμένουν πολύ όμορφα πράγματα στη ζωή σου, αυτό να ξέρεις! Και στα λέει μια κοπέλα που αν διαβάσεις ποστ μου προ μηνός θα πεις αποκλείεται να είναι η ίδια... και όμως... έπρεπε να με ταλαιπωρήσει μια κατάθλιψη, να κοντέψω να τινάξω όλη μου τη ζωή στον αέρα για να πω \'\'οκ! Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε, αλλά εγώ τί θα κάνω για αυτό;\'\' Και όταν στην ζωή μας μπαίνουν και κάποιο αστάθμητοι παράγοντες (όπως π.χ. μια ασθένεια) καλό είναι να προσαρμοζόμαστε με αυτήν και να λέμε \'\'οκ, έχω αυτό, για αυτό από εδώ και πέρα θα φροντίσω να...\'\'.

Χαλάρωσε, είσαι τόσο νέα και τα καλύτερα ακόμη δεν έχουν έρθει! Σκέψου πως έχεις έναν υπέροχο σύντροφο και απόλαυσε τον έρωτα μαζί του, όπως και πριν διαγνωστεί ο ιός... όλα θα πάνε καλά!

Senior Member
    ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΓΛΥΚΙΑ kely28?

Senior Member
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ)..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..

Member
    Originally posted by CHRPAP
    ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΙ...
    ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΜΟΛΥΝΘΕΙΣ..
    ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΙΚΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..
    Εφόσον βρίσκεσαι σε φάση αντιμετώπισης του HPV με τον γιατρό σου...καλό θα ήταν να το ξέρει και ο σύντροφος σου είτε στον έχει κολήσει αυτός είτε όχι.Στούς άντρες μπορεί να υπάρχει ο HPV αλλά να είναι κρυφός.Κάπως πιο σπάνια δίνει αλλοιώσεις (συνήθως με φαγούρα) στο σώμα του πέους,στο όσχεο και την περιπρωκτική χώρα (καθαρά επιφανειακά δηλαδή).Άν ο άντρας εμφανίσει ανάλογες αλοιώσεις τότε μπορεί να του χορηγηθεί μια θεραπεία ανάλογη με αυτήν των γυναικών.Άν όχι.....νομίζω ότι τους χορηγείται προοληπτικά μόνο ιντερφερόνη....Άρα το θεραπευτικό/προοληπτικό σκέλος δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και γι αυτούς.....

Ας πάμε στο γιατί πρέπει να το ξέρει και ο σύντροφος σου.Παίρνουμε ένα υποθετικό σενάριο ότι δεν σου μεταδόθηκε ο ιός απο αυτήν τη σχέση αλλά απο κάποια προηγούμενη.Υπάρχει μια πιθανότητα να του μετέδωσες λοιπόν εσύ τον ιό. Κάνεις την θεραπεία σου και απαλάσεσαι εσύ απ τον ιό αυτό.Έλα όμως που αν τον έχει ο σύντροφο σου χωρίς να μπεί ούτε στη διαδικασία της πρόοληψης,θα εκτίθεσαι κι εσύ ξανά στον ίδιο ιό.Μιλήσε καλύτερα γι αυτό το θέμα με τον γυναικολόγο σου όπως φυσικά θα μπορούσε και ο σύντροφος σου παράλληλα να επισκεφθεί κάποιον ουρολόγο-ανδρολόγο.

Το τι δόλος μπορεί να κρύβεται πίσω απ το πλασάρισμα ενός φαρμάκου.....εεεεεε νομίζω ότι τον υποψιαζόμαστε.Φυσικά οι φαρμακευτικές εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα...και θα δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις ενδείξεις της κάθε φαρμακευτικής ουσίας και στις συνέπειες που μπορεί να έχει η μη πρόσληψη του φαρμάκου αυτού...παρά στις ενδεχόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί επίσης να έχει το κάθε φάρμακο.Ακριβώς γι αυτό υπάρχουν οι γιατροί και αναλαμβάνουν αυτοί τις συνέπειες αλλά και την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτών απο μια αγωγή που υποδεικνύουν.Άρα λοιπόν.....εμπιστεύεσαι το γιατρό σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.......

Member
    Originally posted by CHRPAP
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΞΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ)..ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..
    Μα αυτή δεν είναι η πεμπτουσία μιας σχέσης ? Να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία μέσα στο ζευγάρι και διάθεση για αλληλοκατανόηση ? Δεν θα του μιλήσεις ανοιχτά εξαιτίας του HPV αλλά λόγο της σχέσης που σας συνδέει.Αλλιώς θα είναι σαν να μην εμπιστεύεσαι εσύ τη σχέση σου...κι αυτό(η μη εμπιστοσύνη) είναι πολύ σοβαρό για την υγεία πλέον της ίδιας της σχέσης σας.

Senior Member
    O psychoans έχει δίκιο! Εννοείται πως θα πρέπει να κοιτάξει και ο συντροφός σου (εγώ το θεώρησα δεδομένο) και να κάνει ανάλογη θεραπεία.

Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακα, αλλά μην συγχέεις την αναστάτωση και στεναχώρια που έχεις τώρα με κατάθλιψη... εγώ όταν έπαθα τα γυναικολογικά μου δεν ήμουν και ούτε έπεσα σε κατάθλιψη. Απλά είχα στεναχωρηθεί πολύ, με είχαν πιάσει κάποιες φοβίες, είχα αγχωθεί και ταραχθεί πολύ, έκλαιγα τις πρώτες μέρες, αλλά όσο κι αν σου φανεί περίεργο αυτό δεν είναι κατάθλιψη! Είναι θλίψη, στεναχώρια, ταραχή, κατάθλιψη δεν είναι. Δώσε μας ένα χρονοδιάγραμμα αν θες πότε το ανακάλυψες, πότε το λέιζερ, πότε το επόμενο παπ για να έχουμε μια εικόνα...

Senior Member
    PSYCHOANS, Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΝΔΡΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ).
    ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ

Senior Member
    ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΠΑΠ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΔΕ ΝΓΗΚΕ ΚΑΛΟ, ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΟΥ (16), ΜΕΤΑ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΒΙΟΨΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΖΕΡ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΙΟΥ..

Senior Member
    Μάλιστα! Η φίλη μου είχε κάνει αρκετά λέιζερ, όχι μόνο ένα. Μπορεί να χρειαστεί να ξανακάνεις, θα στο έχει πει αυτό ο γιατρός σου φαντάζομαι. Πέρα από την ανησυχία σου για αυτό το θέμα και την διάθεση σου για σεξ, έχει επηρεάσει αυτό το θέμα και άλλους τομείς στη ζωή σου? Φαντάζομαι τώρα έχεις εξεταστική, σωστα? Μπορείς και ανταπεξέρχεσαι στις καθημερινές σου δραστηριότητες και υποχρεώσεις?

Senior Member
    ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΩ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΜΕΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΙΣΩ..ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΟΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΠ ΤΕΣΤ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ ΠΙΣΩ..ΝΙΩΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΡΕΧΤΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΠΑΩ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΡΕΣ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΤΡΕΣ..

Senior Member
    εγώ λέω να χαλαρώσεις λιγάκι, να πας μια εκδρομή με τον φίλο σου, να κάνεις και κανένα μπανάκι (αν σου επιτρέπεται βέβαια) και θα δεις που όλα θα βρούν το δρόμο τους! Πίεσε τον εαυτό σου να κάνει όσα έκανε και πριν, μη σε παίρνει από κάτω! Δεν αξίζει καλέ, δεν είναι τίποτα το σημαντικό! Το έχεις διογκώσει στο μυαλό σου υπερβολικά! Θα το ξεπεράσεις σύντομα!

Senior Member
    ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΓΔΑΡΟΥΝ!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΑΝ (ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ) ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΙΕΚ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑ \"ΙΣΑΞΙΟΣ\"ΜΟΥ..ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ..
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ!!!!

Senior Member
    και είναι ανάγκη να πεις πως θα πας μαζί του? πες πως πας με το πανεπιστήμιο ή με φίλες! Καλά, αυτό το σύνδρομο του πτυχιούχου το έχουν όλοι οι γονείς... λες και απο αυτό κρινεται ένας άνθρωπος... τέλος πάντων!

Senior Member
    ΑΣΤΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ.ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ...ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΗ kely28 ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ. ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΚΟΡΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

Senior Member
    να σε ρωτήσω τί είναι αυτό που σε έκανε να κάνεις παπ τώρα? είχες κάποια συμπτώματα ξαφνικά ή έτσι τυχαία είπες να πας να κάνεις και το ανακάλυψες?

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast