ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 119
    Senior Member
    Ένα χρόνο μετά...
    Δεν ήμουν προφανώς καλό κορίτσι πέρισυ
    και δε μου έφερες τίποτα απ'όσα σου ζήτησα...
    Αυτή τη φορά,δεν έχω τίποτα να λαχταρήσω...
    Ούτε καν να μου πάρεις τη θλίψη μακριά...
    Να με κάνεις να σε πιστέψω και πάλι...

--->ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Senior Member
    Αχ βρε Ναταλάκι μου.. Τόσο θλιμμενο τραγουδι..

Χρονια ειχα να το ακουσω.

Senior Member
    Ο Αη Βασίλης δεν υπάρχει, απόδειξη:

1) Δεν υπάρχουν γνωστά είδη ταράνδου που να πετάνε. Υπάρχουν όμως 300.000 ζωντανοί οργανισμοί που δεν έχουν ακόμα καταγραφεί και παρόλο που οι πιο πολλοί ειναι μικροοργανισμοί και έντομα αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται η ύπαρξη ιπτάμενων τάρανδων, που μόνο ο Αη Βασίλης έχει δει...

2) Υπάρχουν συνολικά 2 δις παιδιά (κάτω των 18) στον κόσμο. Ο Αη Βασίλης όμως δεν εξυπηρετεί τους Ινδουιστές, Εβραίους, Βουδιστές, Μωαμεθανούς κλπ οπότε η δουλειά του περιορίζεται στο 15% του συνόλου, δηλαδή περίπου 378 εκατιμύρια παιδιά. Με ένα μέσο αριθμό 3.5 παιδιών ανά σπίτι μας κάνει 91.8 εκατομύρια σπίτια θεωρώντας αξιωματικά ότι υπάρχει τουλάχιστον 1 καλό παιδί σε κάθε σπίτι.

3) Ο Αη Βασίλης έχει 31 ώρες χριστούγεννα στη διάθεσή του, χάρη των ζώνων ώρας ταξιδεύοντας δυτικά. σημαίνει ότι πρέπει να διεκπεραιώσει 1000 περίπου επισκέψεις το δευτερόλεπτο.

* Έτσι ο Αη Βασίλης πρέπει για κάθε σπίτι με καλά παιδιά μέσα σε 1/1000 του δευτερολέπτου να παρκάρει, να βγει απο το ελκυθρο, να πηδήξει από την καμινάδα, να γεμίσει τις κάλτσες, να βάλει τα υπόλοιπα δώρα κάτω απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να φάει τα γλυκά να ξανανέβει από την καμινάδα, να ξαναμπεί στο έλκυθρο και να πάει στο επόμενο σπίτι.

** Υποθέτοντας τώρα ότι αυτά τα 91.8 εκατομύρια σπίτια είναι κατανεμημένα ομοιόμορφα (που ξέρουμε ότι είναι λάθος αλλα το δεχόμαστε χάρην υπολογισμών) μιλάμε για 1.248 χμ ανα σπίτι, ένα συνολικό ταξίδι 120.8 εκατομυρίων χμ, χωρίς τις στάσεις για κατουρημα.

*** Αυτό σημαίνει ότι ο Αη Βασίλης ταξιδεύει με 1040km/s, 3000 φορές την ταχύτητα του ήχου. Συγκριτικά, το γρηγορότερο όχημα του ανθρώπου τρέχει με 44km/s ενώ ο μέσος τάρανδος με 24km/h.

4) Το βάρος του έκλυθρου προσθέτει ένα ακόμα αξιοσημείωτο παράγοντα. Υποθέτοντας πως το κάθε παιδί θα παρει όχι παραπάνω από ενα μεσαίου μεγέθους Lego (1 κιλό), το έλκυθρο θα πρέπει να κουβαλάει 321.300 τόνους, μη συμπεριλαμβανομένου του υπέρβαρου Αη Βασίλη.

* Στη γη, ο συμβατικός τάρανδος, μπορεί να τραβήξει ως και 150 κιλά σε έκυθρο. Ακόμα και αν ο ιπτάμενος τάρανδος μπορεί να τραβήξει 10 φορές αυτό το βάρος, δεν θα έφταναν λιγότεροι από 214.000 τάρανδοι. Αυτό αυξάνει το συνολικό βάρος σε 353.430 τόνους. Και πάλι για σύγκριση αυτό ισούται με 4 φορές το βάρος του Queen Elisabeth 2

5) Μια μάζα 353.000 τόνων, ταξιδεύοντας με 1040 km/s, παράγει τεράστια αντίσταση από τον αέρα. Αυτό θα θερμάνει τους ταρανδους όπως τα διαστημόπλοια που μπαίνουν στην ατμόσφαιρα. Το πρώτο ζευγάρι ταράνδων θα αποροφήσει 14.300.000.000.000.000.000 joule ενέργειας ανά δευτερόλεπτο, ο καθένας.

* Με συνοπτικές διαδικασίες θα εκραγούν σχεδόν ακαριαία, εκθέτοντας το επόμενο ζευγάρι στις τριβές, δημιουργόντας ένα εκκωφαντικό θόρυβο. Όλη η ομάδα θα έχει εξαχνωθεί σε 4.26 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

** Ο Αη Βασίλης εντωμεταξύ θα εκτεθεί σε δυνάμεις 17,500 φορές την δύναμη της βαρύτητας. Ο 150 κιλών Αη Βασίλης θα κολήσει στο κάθισμα του έλκυθρου απότα 8.000.000 κιλά δύναμης που θα ασκηθούν πάνω του.

Συμπέρασμα: Μπορεί και να υπήρχε Αη Βασίλης, αλλά είναι πια νεκρός. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Senior Member
    Κ η αληθεια ειναι πως ο αη βασιλης υπαρχει.....κ εσεις λετε οτι θελετε...Υπαρχει πολυ βαθεια μεσα μας,αλλα θελουμε ο καθενας τον χρονο του για να τον πιστεψουμε κ να τον βρουμε.....
    Γι αυτο κ γω φετος θα ζητησω απο τον κυριο βασιλακη τον γουτσου γουτσου να μου φερει.....εναν κεραυνοβολο , τρελο κ παθιασμενο ερωτα....ολα τα αλλα θα τα κανονισω μοναχουλα...καλα μην μου τον φερνεις κ στην πορτα μη σε κουρασω...αλλα σπρωξτον λιγακι να βρεθουμε στο ιδιο μερος, την ιδια ωρα μπας κ δουμε καμμια προκοπη....
    Σ ευχαριστω προκαταβολικα ομορφε κυριουλη αγιε......το ξερω οτι δεν θα μου χαλασεις χατηρι αν κ φετος ημουν πολυ κακο κοριτσι.....

Senior Member
    ʼγιε Βασίλη, θέλω να σ' ευχαριστήσω που υπάρχεις και χαρίζεις γλυκά χαμόγελα
    στα μικρά παιδιά, που ζωντανεύεις ελπίδες , ματάκια φωτεινά και χαμογελαστά γεμάτα ελπίδα κάθε χρόνο,
    δακρυάκια χαράς στα ξαναμένα μαγουλάκια, όταν ανοίγουν τα δώρα τους το βράδυ της γιορτής...

Αυτή την εικόνα ʼγιε Βασίλη, μην την αφήσεις ποτέ να χαθεί
    είναι η ομορφότερη μετά από αυτή του ερχομού τους στον κόσμο...

Όσο για μένα, δε χρειάζομαι τίποτα, μη κουραστείς για μένα , γιατί
    κι εγώ κουράστηκα τόσα χρόνια να περιμένω, αφού ποτέ δεν ήμουν καλό παιδί...

Senior Member
    Originally posted by kwstas01
    Ο Αη Βασίλης δεν υπάρχει, απόδειξη:

1) Δεν υπάρχουν γνωστά είδη ταράνδου που να πετάνε. Υπάρχουν όμως 300.000 ζωντανοί οργανισμοί που δεν έχουν ακόμα καταγραφεί και παρόλο που οι πιο πολλοί ειναι μικροοργανισμοί και έντομα αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται η ύπαρξη ιπτάμενων τάρανδων, που μόνο ο Αη Βασίλης έχει δει...

2) Υπάρχουν συνολικά 2 δις παιδιά (κάτω των 18) στον κόσμο. Ο Αη Βασίλης όμως δεν εξυπηρετεί τους Ινδουιστές, Εβραίους, Βουδιστές, Μωαμεθανούς κλπ οπότε η δουλειά του περιορίζεται στο 15% του συνόλου, δηλαδή περίπου 378 εκατιμύρια παιδιά. Με ένα μέσο αριθμό 3.5 παιδιών ανά σπίτι μας κάνει 91.8 εκατομύρια σπίτια θεωρώντας αξιωματικά ότι υπάρχει τουλάχιστον 1 καλό παιδί σε κάθε σπίτι.

3) Ο Αη Βασίλης έχει 31 ώρες χριστούγεννα στη διάθεσή του, χάρη των ζώνων ώρας ταξιδεύοντας δυτικά. σημαίνει ότι πρέπει να διεκπεραιώσει 1000 περίπου επισκέψεις το δευτερόλεπτο.

* Έτσι ο Αη Βασίλης πρέπει για κάθε σπίτι με καλά παιδιά μέσα σε 1/1000 του δευτερολέπτου να παρκάρει, να βγει απο το ελκυθρο, να πηδήξει από την καμινάδα, να γεμίσει τις κάλτσες, να βάλει τα υπόλοιπα δώρα κάτω απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να φάει τα γλυκά να ξανανέβει από την καμινάδα, να ξαναμπεί στο έλκυθρο και να πάει στο επόμενο σπίτι.

** Υποθέτοντας τώρα ότι αυτά τα 91.8 εκατομύρια σπίτια είναι κατανεμημένα ομοιόμορφα (που ξέρουμε ότι είναι λάθος αλλα το δεχόμαστε χάρην υπολογισμών) μιλάμε για 1.248 χμ ανα σπίτι, ένα συνολικό ταξίδι 120.8 εκατομυρίων χμ, χωρίς τις στάσεις για κατουρημα.

*** Αυτό σημαίνει ότι ο Αη Βασίλης ταξιδεύει με 1040km/s, 3000 φορές την ταχύτητα του ήχου. Συγκριτικά, το γρηγορότερο όχημα του ανθρώπου τρέχει με 44km/s ενώ ο μέσος τάρανδος με 24km/h.

4) Το βάρος του έκλυθρου προσθέτει ένα ακόμα αξιοσημείωτο παράγοντα. Υποθέτοντας πως το κάθε παιδί θα παρει όχι παραπάνω από ενα μεσαίου μεγέθους Lego (1 κιλό), το έλκυθρο θα πρέπει να κουβαλάει 321.300 τόνους, μη συμπεριλαμβανομένου του υπέρβαρου Αη Βασίλη.

* Στη γη, ο συμβατικός τάρανδος, μπορεί να τραβήξει ως και 150 κιλά σε έκυθρο. Ακόμα και αν ο ιπτάμενος τάρανδος μπορεί να τραβήξει 10 φορές αυτό το βάρος, δεν θα έφταναν λιγότεροι από 214.000 τάρανδοι. Αυτό αυξάνει το συνολικό βάρος σε 353.430 τόνους. Και πάλι για σύγκριση αυτό ισούται με 4 φορές το βάρος του Queen Elisabeth 2

5) Μια μάζα 353.000 τόνων, ταξιδεύοντας με 1040 km/s, παράγει τεράστια αντίσταση από τον αέρα. Αυτό θα θερμάνει τους ταρανδους όπως τα διαστημόπλοια που μπαίνουν στην ατμόσφαιρα. Το πρώτο ζευγάρι ταράνδων θα αποροφήσει 14.300.000.000.000.000.000 joule ενέργειας ανά δευτερόλεπτο, ο καθένας.

* Με συνοπτικές διαδικασίες θα εκραγούν σχεδόν ακαριαία, εκθέτοντας το επόμενο ζευγάρι στις τριβές, δημιουργόντας ένα εκκωφαντικό θόρυβο. Όλη η ομάδα θα έχει εξαχνωθεί σε 4.26 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

** Ο Αη Βασίλης εντωμεταξύ θα εκτεθεί σε δυνάμεις 17,500 φορές την δύναμη της βαρύτητας. Ο 150 κιλών Αη Βασίλης θα κολήσει στο κάθισμα του έλκυθρου απότα 8.000.000 κιλά δύναμης που θα ασκηθούν πάνω του.

Συμπέρασμα: Μπορεί και να υπήρχε Αη Βασίλης, αλλά είναι πια νεκρός. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
    χαχαχαχ εισαι απιστευτος! ναι δεν υπαρχει αι Βασιλης πλεον, οταν ημουν εγω παιδι υπηρχε! ειμαι σιγουρη! Πλεον οχι αλλα...εμεις καναμε αναβιωση του περυσι, κατεβασαμε τα δωρα απο την ταρατσα με σχοινια σα να τα ακτεβαζε ο αι Βασιλης κ εγινε χαμος τα μικρα ειχαν στηθει μετα στη βεραντα να τον δουν να φευγει κ φωναζαν ευχαριστω χαχαχαχ

Senior Member
    2sweet2b4go10 εγραψες!!!!Τα ειπες καταπληκτικα και εξω απο τα δοντια!!!
    Εγω παλι θελω να πιστευω στον Αι Βασιλη για αυτο και θα του πω.
    Καλε μου Αγιε Βασιλη δεν ξερω ποσο καλο κοριτσακι ημουνα φετος,αλλα εσυ που ειαι καλος ,ψηλος ,και ομορφος κανε το 2010 να μην εχει καμια σχεση με την κακο 2009 ,να ειναι πιο ευγενικο και γεναιοδωρο!!!
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ .......ΤΙ ΛΕΩ...!!!!
    Περιμενω .......!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑ !!!
    ΦΙΛΙΑ!!

Member
    Αχμμμ τι και σε ποιόν να πρωτοφέρει πράγματα και αυτός ο Αϊ Βασίλης...Θα αφήσω τα υλικά αγαθά να τα φέρει στα παιδάκια και εγώ θα του ζητήσω ένα χαρούμενο 2010,με υγεία πάνω απ' όλα και τα υπόλοιπα τα φτιάχνουμε μόνοι μας

Senior Member
    Aγιε μου Βασίλη, σε θαυμάζω πολύ γιατί ενώ κι εσύ είσαι σαν και μένα στρογγυλούλης, είσαι αεικίνητος...και ποτέ σε δίαιτα. Σε παρακαλώ, για φέτος μη μου φέρεις τίποτε...απλώς μεσολάβησε σε αυτόν που πρέπει να μη μου πάρει τίποτε από όσα είχα φέτος....

Member
    Καλησπερα..Μπορει Αγιος Βασιλης να μην υπαρχει τελικα αλλα υπαρχει ακομα μια αθωοτητα και μια καλοσυνη μεσα στον καθενα μας που ισοδυναμει με την καλη πραξη του Αι Βασιλη.Σαν την αθωοτητα των ματιων των παιδιων μας που περιμενουν να τα ταισουμε,να τα ντυσουμε να τα πλυνουμε και αν δεν το κανουμε εμεις δν θα το κανει κανενας στον κοσμο.Ετσι λοιπον πρεπει να κανουμε και μεις κατι για μας σαν δωρο απο τον Αγιο Βασιλη,ειτε αυτο ειναι κιλα,ειτε ειναι ερωτας,ειτε δουλεια.Υγεια παντα παιδια για ολους μας και για τους δικους μας και τα αλλα ολα θα ερθουν..αρκει να μην σταματησουμε τις μαχες μας..

Senior Member
    η κορη μου παντως που ειναι 10 χρονων περιμενει τον αγιο βασιλη καθε χρονο. και ρωταει "ποιος θα ντυθει φετος αη βασιλης?"
    στην καρδια μας ειναι λοιπον ο αη βασιλης. ξερουμε οτι δεν υπαρχει αλλα περιμενουμε παντα κατι....

εγω περιμενω υγεια να μου φερει. οχι οτι δεν εχω αλλά οσο περισσοτερη μου φερει, τοσο καλυτερα....να εχουμε και λιγη παραπανω για οταν τη χρειαστουμε

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    Aγιε μου Βασίλη, σε θαυμάζω πολύ γιατί ενώ κι εσύ είσαι σαν και μένα στρογγυλούλης, είσαι αεικίνητος...και ποτέ σε δίαιτα. Σε παρακαλώ, για φέτος μη μου φέρεις τίποτε...απλώς μεσολάβησε σε αυτόν που πρέπει να μη μου πάρει τίποτε από όσα είχα φέτος....
    η πιο πετυχημενη ευχη που διαβασα!!! asteia alla kai toso alithini

Senior Member

Senior Member
    Αγαπητε Αι Βασιλη

για φετος θα ηθελα να ζητησω...οχι να μου φερεις αλλα να μην μου παρεις τιποτε απο αυτα και αυτους που εχω. Δεν θα με πειραξει βεβαια να προστεθουν και αλλα ωραια δωρακια αλλα σε παρακαλω πολυ να μην μου παρεις κατι απο αυτα που μου χαριστηκαν και τα χαιρομαι και τα απολαμβανω.

Σ ευχαριστω αγιε Μπιλακο μου!!!

Senior Member
    Είσαι σίγουρη πως δε θέλεις να χάσεις τίποτα από τα κεκτημένα,νεκταρίνι μου;
    Δε θα ήθελες να ήσουν λιγότερο ζουμερό για παράδειγμα;Πρόσεχε τι εύχεσαι,
    γιατί μπορεί να σου συμβεί!Μήπως να αναπροσάρμοζες πριν φύγει το γράμμα
    στον ʼγιο Μπιλάκο σου και έχουμε δράματα μετά;Σαν ν'ακούω τον Ρούντολφ...

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast