Results 1 to 9 of 9
-
04-12-2011, 00:04 #1
Θέλετε να βρεθούμε στο chat???κάτι σαν ραντεβού??
Καλησπέρα σε όλους!!Έχω διαβάσει παρόμοια θέματα μέσα εδώ αλλά είναι αρκετά παλιά...και σκέφτηκα(εύχομαι να μην είναι κουραστικό) να ξανανεβάσω κάτι τέτοιο, μπας και καταφέρουμε και πούμε καμιά κουβέντα...πέρα από τα μηνύματα..Δεν έχετε ανάγκη να μιλήσετε μεταξύ σας???Το λέω γιατί εγώ προσωπικά χαίρομαι πολύ όταν μου απαντάνε σε θέματά μου,και περιμένω αυτές τις απαντήσεις με αγωνία..έτσι σας νιώθω ότι δεν είμαι μόνη...Αλλά σίγουρα θα προτιμούσα να τα λέγαμε και Live..Τι λέτε ??να δώσουμε ένα ραντεβού??
- 04-12-2011, 09:09 #2
Καλημέρα. Δεν σε έχω ξαναπετύχει σε κάποια συζήτηση, ίσως για αυτό νιώθεις μόνη. Η αλήθεια είναι πως όταν ετοιμαζόμουν για την επέμβαση, θέλησα κι εγώ να κάνω λίγο chat, και πέτυχα κάνα-δυο συνομιλήτριες που απλά με εκνεύρισαν - καθώς ήταν αντίθετες στο είδος επέμβασης και την επιλογή του γιατρού που είχα. Τελικά κατάλαβα, πως η καλύτερη επιλογή είναι να απευθύνεσαι στο κατάλληλο thread, ώστε να βρεις απαντήσεις και επικοινωνία με άτομα που έχουν το ίδιο πρόβλημα με σένα. Υπάρχουν συζητήσεις για άτομα με ανορεξία, για άτομα που προσπαθούν να χάσουν τα κιλά με δίαιτες, για άτομα που σκέφτονται επέμβαση κλπ. Εκεί θα βρεις τις πιο πρόσφατες συζητήσεις, και θα ξεχωρίσεις τις πιο ενεργές. Να πας εκεί που γράφει "σημερινά μηνύματα" . Θα χαρώ να σε ξαναπετύχω σε κάποιο άλλο thread που δεν θα είσαι μοναχούλα! Δεν είμαστε μόνοι μας, μόλις πριν μια βδομάδα είχαμε μια φορουμ-μάζωξη σε έναν παιδότοπο, και κατά καιρούς μαζευόμαστε κάποιοι από μας για να μιλήσουμε και μεταξύ μας, όπως και έχουμε ανταλλάξει τηλέφωνα - φατσοβιβλία για να έχουμε πιο πλήρη επικοινωνία!
04-12-2011, 12:05 #3
lipimeni εμένα μου αρέσει σαν ιδέα!
Και εγώ έχω προσπαθήσει να μιλήσω στο chat αλλά ήταν πολύ λίγα τα άτομα που έμπαιναν!
Και η αλήθεια είναι οτι οι απόψεις μου δεν ταιριαζαν μέ όλους αλλά είναι ωραίο να μιλάς σε παραγματικό χρόνο..
Ας το προσπαθήσουμε!
04-12-2011, 14:48 #4
ωραία!!!θα χαρώ πάρα πολύ να δώσουμε κάποια ημερομηνία και κάποια ώρα...και εκεί θα μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις!!!λοιπόν ας περιμένουμε λίγες ακόμα απαντήσεις και λέμε ώρα!!
04-12-2011, 23:38 #5
Συμφωνω απολυτα με την απαντηση της ελαφακι και εχω να προτεινω να μην το καθυστερουμε!
Να κανουμε αυριο κιολας μια αρχη μηπως και σιγα σιγα μας γινει συνηθεια :bouncy:
Λοιπον... αυριο δευτερα 5/12 απο τις 19:00 και μετα ολοι online στο chat!
05-12-2011, 02:10 #6
χμ....καλή ιδέα απλά εγώ λόγω εργασίας γυρνά σπίτι μετά τις 9...εύχομαι να σας βρω!!
05-12-2011, 04:13 #7
Πριν τρισίμισυ χρόνια για μια υπέροχα φωτεινή περίοδο βρισκόμασταν κάθε βράδυ στο τσατοδωμάτιο
μέχρι τελικής πτώσης!Ξεκινούσαμε μετά τις 9 και κλείναμε με τους ξενύχτηδες και πιωμένους από τις βόλτες τους,
που μαζεύονταν σπίτι...Πολύ καλή παρεούλα και απίστευτο γέλιο!Η καλύτερη μου περίοδος στο φόρουμ με διαφορά!
Μετά κάποιοι χάθηκαν(κλασσικό πλέον)κάποιοι άλλοι γίναμε φίλοι,μάλιστα πλατωνικά ερωτευτήκαμε,ήρθε το μουσουνού
και το τηλέφωνο,το διά ζώσης,ύστερα η ζωή με τα διάφορα της κι αραιώσαν οι επαφές,καθόλου ωστόσο και τα αισθήματα,
η γλυκειά σκέψη κι η έγνοια για τον άλλον...Είναι και το τσατ χημεία...Κακά τα ψέμματα!Μακάρι ν'αναβιώσουν εκείνες οι εποχές!
05-12-2011, 12:44 #8
και εγώ μάλλον δεν θα μπορώ πριν τις 9 αλλά θα προσπαθήσω γιατί κάνω εικόνα αυτά που γράφει η Nadine και μου φαίνεται υπέροχο!!
05-12-2011, 14:00 #9
ωραία λοιπόν...εγώ θα μπω μετά τις δέκα και θα μείνω ανοιχτή στο τσατ!!εύχομαι να βρω κάποιον!!καλή αντάμωση!
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....