ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 119
    Senior Member
    κυρα βασιλαινα, μη σκας!!
    λιγοι το παραδεχονται αλλα ολοι γνωριζουμε οτι πισω απο εναν μεγαλο αντρα κρυβεται παντα μια μεγαλη γυναικα!!
    επιπλέον τις περισσοτερες φορες δε θεωρουμε απαραιτητο να μιλαμε για δεδομενες αξιες!!
    ειναι σαν λες οτι ο χρυσος ειναι ακριβος!!
    χαζο δεν ειναι...??? ολοι το ξερουν, δε χρειαζεται να το πεις κανεις...
    επισης κ ο σεφερης οταν καποτε ειχε ερωτηθει για τη σχεση του με τη γυναικα του ειχε πει οτι η γυναικα του ειναι σαν το μικρο του δαχτυαλακι..
    δεν του δινει ιδιαιτερη σημασια αλλα θα του ελειπε πολυ αν το εχανε:P

μετα απ ολα αυτα, παλι καλα να λες :bouncing:

Senior Member
    Εμένα πάλι γιατί ο αυτοσεβασμός μου δεν μου επιτρέπει να χαρώ με τα λεγόμενα του Σεφέρη?? Θέλω τα λεπτά δημοσιότητας που μου αναλογούν(και τον αντίστοιχο χώρο για ανάρτηση)..Θέλω να κρύβεται ο άντρας πίσω από μένα (προς το παρόν το πετυχαίνω για άλλους λόγους αλλά πού θα πάει, κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσω επαρκώς)..Θέλω μισθό σύνταξη και επίδομα αγιοβασιλίτικης συμπαράστασης..Θέλω φωτογράφηση αγκαλιά με τον Τζορτζ Κλούνει.

Επίσης η ευκολία ρευστοποίησης που χαρακτηρίζει τον χρυσό δεν με αφήνει να κοιμηθώ και ήσυχα..Χαλαρά ο Μπίλης με ανταλλάσει για ένα γουρουνόπουλο.. Δεν ξέρω αν τότε που γεννήθηκε ο κοιλιόδουλος καλός μου η εγχρήματη οικονομία ήταν σε άνθιση ώστε να κατανοεί την αξία του κάθε τι. Μάλλον έχει μείνει στην ανταλλακτική οικονομία..πάρε τη βασίλαινα κ δώσε μου ένα καλάθι σοκολάτες. Επίφοβο να βασιστείς σε άντρα για σωστή συναλλαγή.

Μετά απ'όλα αυτά, δεν λέω πάλι καλά, λέω ότι αν δεν ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματά μου θα προτάξω δαχτυλάκι στο ανδροκρατούμενο σύστημα που με καταπνίγει-και δεν θα είναι το μικρό.

Ευχαριστώ.
    Βασίλαινα.

Senior Member
    βασιλαινα,
    κατσε στα αβγα σου γιατι θα παθεις σαν τιν γηινες γυναικες!!
    εκτος του οτι θα κανεις ολα τα παραπανω θα πρεπει να κανεις ΚΑΙ τη φωτογραφιση, ΚΑΙ τη διανομη παιχνιδιων και γενικα ολα οσα κανει ο μπιλης!!
    επιπλέον, θα πρεπει να κανεις και διαιτα η σληβ, γιατι εχε υποψην οτι επειδη αγαπουν το μπιλη τροφαντουλη δε θα συμβει κ το ιδιο μεσενα, καθ οτι γυναικα!!
    και τελος, να θυμασαι οτι θα πρεπει να εισαι σχεδον βεβαιη οτι και το κερατο θα φας, γιατι ο μπιλης θα εχει κριση που εσυ εισαι πιο αξια απ αυτον και θα πρεπει να του κανεις την ψυχολογα και να ανεχεσαι τη γκρινια του κ τις εκρηξεις του!!!
    να τον ξεφορτωθεις δεν το πιστευω, διοτι ως γνωστον τα αρσενικα δεν κουναν απο τη φωλια, ασχετως αν ριχνουν κανα ψιλοπηδηματακι!!
    με βαση ολα τα παραπανω, εγω θα λεγα να κατσεις στ αβγα σου.
    αν παλι επιμενεις να κανεις την επανασταση σου, μην πεις οτι δε σε προειδοποιησησα!
    smart

(Υ.Γ. συγνωμη αν καποιες αποψεις που εκφραζονται σητν ως ανωθες επιστολη θιγουν καποια αγορα φιλους μας , αλαλ δυστυχως ισχυουν σε πολυ μεγαλο βαθμο.)

Senior Member
    Μπορεί εμείς οι ενήλικες στο σύνολό μας να ξέρουμε πια ότι ο ʼι Βασίλης δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει και μία κατηγορία ενηλίκων, εμείς που θέλουμε να σκεφτόμαστε έστω και για λίγο σαν παιδιά, που τον θέλουμε. Τον αγαπάμε και μας αρέσει η αναμονή του κάθε χρόνο. Μην ακούω, λοιπόν, για κηδείες, σαράντα και λοιπά, γιατί θα ζητήσω φέτος διπλά δώρα!
    Υ.Γ. Είδα μία ταινία κινουμένων σχεδίων, η οποία στο τέλος είχε ένα παιχνίδι. Το έπαιξα και εξασφάλισα την πληροφορία ότι φέτος ήμουν καλό παιδί, ότι ο ʼι Βασίλης το εκτίμησε και ότι με πρόσθεσε στη λίστα του! Η Βασίλαινα το ξέρει ήδη και μπορεί να το βεβαιώσει, μιας και η ίδια συντάσσει τη λίστα αυτή! Δεν έβαλα μέσο τη Βασίλαινα, αλήθεια ήμουν καλό παιδί!

Senior Member
    Ava , αγιος βασιλης ΥΠΑΡΧΕΙ αλλα πως να το πεις τωρα αυτο σε κατι κακα παδια που ακριβως επειδη ειναι κακα δεν πηραν ποτε τους δωρο?
    σσσσςςςςςςςςςς

Senior Member
    Υπάρχει και παραυπάρχει! Το βεβαιώνουμε όλα τα καλά παιδιά που είμαστε στη λίστα! :saint2: Μη σου ξεφύγει πουθενά, αλλά έλαβα ήδη μία προκαταβολή δώρων και έπεται συνέχεια!
    Μερικά πράγματα δεν θέλω να μου τα αμαυρώνουν στο μυαλό μου. Έχω ανάγκη να τα πιστεύω. Δεν θέλω να ακούω για μοναχούς που φοράνε ζαρτιέρες, για νεκρούς Αι Βασίληδες. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα, ας κρατήσουμε και κάτι όμορφο μέσα μας.

Senior Member
    Originally posted by kwstas01
    Originally posted by lessing
    paidaki tou pikpa e? den noiwtheis?
    τι ειναι το παιντακι του πικπα ε ντεν νοιωθεις; Μα σοβαρα τωρα ti pernis?
    asto, apalasese logw blakeias.
    Εγω απαλασομαι εσενα δεν σε βλεπω να απαλαχτεις ποτε.Aλλαξε μαρκα γιατι η συγκεκριμενη στο καιει παραπανω.(sto kei parapano k apo paidaki tou pikpa na fantastis):thumbdown:

Senior Member
    grin ασε, σε τα μας παραμυθια; προσπαθεις να παρεις την δοξα απο τα καλικαντζαρακια;

Senior Member
    Βασίλαινα,ήταν να μην αρχίσεις να τη βλέπεις αλλιώς!
    Κι όχι τίποτ'άλλο...έχεις ξεσηκώσει και τα καλικαντζαράκια
    και να δω ποιός θα φροντίσει τώρα για τα δώρα μας!

Senior Member
    smart υποκλίνομαι. Κοοο κο κο κοοοο έχεις πιάσει τον παλμό στο 100%. Αλλά αυτά όπως εύστοχα είπες αφορούν τις γήινες, όχι εμένα!

Ava, αυτοί που διαχειρίζονταν το παιχνίδι που έπαιξες-και κατ'επέκταση τα αποτελέσματά του-δεν σχετίζονταν ούτε κατά διάνοια με την αγιοβασιλίτικη οικογένεια. Ήταν κάτι χακεράδες καλικάντζαροι υπό την επήρεια stuff by Zoniana που σπάνε πλάκα σε βάρος των γήινων. Ως βασίλαινα σε βεβαιώνω λοιπόν ότι δεν ήσουν τόσο καλό παιδί. Και επειδή προκαλείς επικαλούμενη εμένα, σε ξεμπροστιάζω: Εσύ δεν έκλεψες το γλειφιτζούρι απ'τον μπόμπιρα προχθές? εσύ δεν "βούτηξες" τον δίσκο με τα μελομακάρονα απ'το φιλικό σπίτι που πήγες χθες? Να πω κ άλλα?? κλείνοντας, να σου υπενθυμίσω ότι δεν χρειάζεται να μασάς με τις κηδείες κ τα σαράντα. Αν πιστεύεις στον άη Βασίλη, θα πιστεύεις και στην ανάσταση

Kwsta δεν έχω να πάρω καμία δόξα απ'τα καλικαντζαράκια. Κάτι χαιρέκακα τεμπελόσκυλα είναι ούτως ή άλλως. Αλλά αυτή σου η άρνηση να δεχτείς την συνεισφορά της βασίλαινας-ως γυναίκας, συζύγου,νοικοκυράς,μοδίστρ ας,ταρανδοταΐστρας,μαγείρι σσας,διαχειρίστριας οικονομικών,μάνατζερ- κρύβει από πίσω ανεπάρκεια, κόμπλεξ και αδυναμία. Σου εύχομαι περαστικά και Καλές γιορτές.

Ναντίν κ μόνο με την υπομονή που δείχνεις σε όλα αυτά τα τιποτένια ανθρωποειδή που σου ξεφτίλισαν το τόπικ, σου αξίζουν πέντε κοντέινερ με δώρα! και για μπόνους παίρνεις ένα σόου σαν το παραπάνω καλή διασκέδαση!

Senior Member
    grin ασε, σε τα μας παραμυθια; προσπαθεις να παρεις την δοξα απο τα καλικαντζαρακια;
    :thumbdown:Φιλαρακο επειδη εχεις απαντησει στην grin κατω ακριβως απο τη δικη μου απαντηση σε σενα αρα την εχεις δει κ το παιζεις ινδιανος, ενα θα σου πω: Μπορεις να γραφεις οτι θελεις.Μπορεις να γραφεις οτι ο Αι Βασιλης ειναι νεκρος και οτι αλλο ξενερωτο θες.Αλλα απαγορευεται να αντιδρας στην κριτικη μου με σχολια του τυπου ''εισαι παιδακι του Πικπα''.Αυτα τα λεγαν κατι θειες σου επι Σπιναλονγκα υποθετω.Γιαυτο λοιπον αν δεν εχεις τα κοτσια να ανεχτεις μια κριτικη σε κατι που δημοσιοποιεις μην τη γραφεις καθολου.Μπορεις να το παιξεις ινδιανος κ να σφυριζεις βεβαιως προσποιουμενος οτι ουτε αυτο το ποστ μου το ειδες αλλα μια συγγνωμη κ σε μενα κ στα παιδακια του ΠΙΚΠΑ κυριως ,:thumbdown:θα ηταν ενα καλο βημα για την περιπτωσουλα σου.

Senior Member
    αγιε μου βασιλη,
    ελπιζω να υπαρχεις γιατι αυτο που θα ζητησω δεν το ζουν τα τζαμπο

φερε ειρηνη ημιν!!!

Senior Member
    Βασίλαινα αγαπημένη, σύζυγε του πιο αγαπημένου σε μας τα παιδιά Βασίλη,
    Τι να πω? Με πήρες χαμπάρι! Ναι, το παραδέχομαι, εγώ έκλεψα το γλειφιτζούρι του μπόμπιρα, αλλά ήταν πολύ σκασμένο και επιπλέον πεινούσα. Εγώ βούτηξα το δίσκο με τα μελομακάρονα από την αχώνευτη γειτόνισσα, γιατί βαρέθηκα να μου λέει πως δεν πειράζει που έχω κοιλιά, θα τη ρίξω μπόι. Επίσης, εγώ μεταμφιέστηκα σε κοριτσάκι με τα σπίρτα, για να με λυπηθούν οι περαστικοί και να με ταίσουν. Τέλος, παραδέχομαι ότι εγώ είμαι που πριόνισα πέρισυ λιγάκι το north pole dancing σου, αλλά τότε ήμουν πολύ μικρή και δεν ήξερα ότι αυτό δεν είναι αστείο. Δεν ήθελα να σπάσεις το πόδι σου στο σώου, συγνώμη.. Φέτος το σώου σου θα είναι ανεπανάληπτο και το ποδαράκι σου και πάλι γερό και θα πονέσουν τα χεράκια της Ναταλίας μας να σε χειροκροτάει... Εσύ που είσαι παντογνώστρια τα ξέρεις όλα. Ε, και? Πταίσματα, παιδικά μικροσφαλματάκια. Σε παρακαλώ, δώσε μου μία ακόμη ευκαιρία.. Μην πεις στον άντρα σου ότι δεν ήμουν και τόσο καλό παιδί. Γιατί κατά βάθος είμαι καλό, πολύ καλό παιδί. Και θα είμαι μέχρι το τέλος του χρόνου. Σ' ευχαριστώ. Να πεις στο σύζυγό σου ότι όταν έρθει να μου φέρει τα δώρα μου θα του έχω τα μπισκοτάκια που του αρέσουν και θα φυλάξω και για σένα.
    Η μικρή σου φίλη Ava

Senior Member
    Originally posted by grin
    paidaki tou pikpa e? den noiwtheis?

sto kei parapano k apo paidaki tou pikpa na fantastis

Μήπως να τα παίρνατε τα σχολιάκια σας από δω πέρα? ντροπή.
    Μηπως να διαβαζες πιο προσεχτικα τα σχολιάκια του καθενα για να εχεις μια σαφη αντιληψη του ποιος λεει τι;ντροπή.

Senior Member
    Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι έγινε ούτε μεταξύ ποιών ούτε το λόγο ή την αφορμή...
    Αρχικά νόμισα πως μεταφέρετε εδώ κάποια μεταξύ σας πλακίτσα από το τσατοδωμάτιο φερμένη...
    Δε χρειάζεται ν'αναφέρω πόσο αντίθετη με βρίσκουν αναφορές σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες
    με αυτόν τον τρόπο!Ούτε να το επαναλάβω δεν μπορώ κι ούτε ασφαλώς χρειάζεται!
    Ελπίζω να κλείσει το θέμα εδώ και να μπούμε και πάλι στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast