Results 46 to 60 of 119
Thread: ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ
-
29-12-2009, 18:04 #46
Ναταλια με τρομαξες!!!!!
καλα .......
Αγιε Μπιλακο θελω πρωτα να διαβασεις το τοπικ με τα 'Θελω' μας και να ξανασκεφτεις το δωρο μου!!! χαχαχαχαχαχα
Δεν θα με χαλασει καθολου αν μου τα φερεις ολα αυτα που γραφω εκει!!! χαχαχαχ
φιλακια γλυκουλι Μπιλακο, στρουμπουλουλη!
- 26-11-2010, 02:06 #47
Λιγότερο από ένα μήνα κι έχουμε Χριστούγεννα!
(Μόνο τα Τζάμπο θα μετρούν αντίστροφη μέτρηση;)
Καλά κορίτσια κι αγόρια ήμασταν όλοι τη χρονιά,που πέρασε!
Δε θέλω αντιρρήσεις!Το δεχόμαστε αξιωματικά!
Πλησιάζει η ώρα της ανταμοιβής!
Επιθυμίες,ήρθε η ώρα να γίνετε πράξη!
26-11-2010, 06:30 #48
Originally posted by NADINE
Καλέ μου ʼγιε Βασίλη,
φέτος ήμουν πολύ καλό κορίτσι!
Έτρωγα όλο το φαϊ μου(έχω την απόδειξη στη ζυγαριά μου)
Θέλω λοιπόν ως επιβράβευση έναν δυνατό έρωτα,πτυχίο και φυσιολογικό βάρος!
Τις ακριβείς λεπτομέρειες τις γνωρίζεις...στο ζητώ επανειλημμένως και αδιαφορείς!
Μην κάνεις το ίδιο και φέτος,σε παρακαλώ,γιατί η υπομονή μου εξαντλείται!
Θα πιστέψω πως δεν υπάρχεις,κι αυτό συνεπάγεται πέρα του ότι οι μεγάλοι έχουν δίκιο
κι ότι θα πρέπει να ζοριστώ η ίδια να πετύχω όλα όσα χρόνια δε γίνονται από μόνα τους...
Κι άντε,το πρώτο θα βρω τρόπο να το ξεπεράσω,αλλά το δεύτερο...δύσκολα...πολύ δύσκολα!
ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗΣ
26-11-2010, 11:45 #49
'Αγιε!Δύο χρόνια κάνεις τον κινέζο για το γράμμα μου και τώρα πουρνό πουρνό με την τσίμπλα στο μάτι
όχι μόνο δε μου πραγματοποιείς έστω καθυστερημένα τις επιθυμίες μου,μου τη λες κι από πάνω!
Έχε χάρη που έχω αγωγή και σέβομαι τα χρόνια σου και τα κιλά σου και θα απαντήσω κόσμια!
Από τζάκι είναι,αλλά τζάκι δεν έχει!Τι είναι;Μουά!
Συνεπώς δε χρειάζεται να ζοριστώ να πετύχω όσα δε γίνονται από μόνα τους
καθώς δε σε ζορίζω να περάσεις από την καμινάδα μου!
Αυτά στους άλλους,εκεί που σε παίρνει!
Το φαΐ μου το τρώω και μετά αναπνέω και κοιμάμαι και καύσεις μια χαρά γίνονται.
Να μη βάλω και τα δρομολόγια για κουζίνα,τουαλέτα,κρεβατοκά μαρα κάθε τρις και λίγο
που όλο και κάτι χρειάζομαι και δε φιλοτιμήθηκες ούτε άντρα να μου στείλεις να με φροντίζει
καθώς και να βοηθά στο κάψιμο καμιάς θερμίδας παραπάνω!(αν θυμάσαι για τι πράγμα μιλώ,
καθώς τη σύζυγο την έχεις χώσει για τα καλά στην παραγωγή παιχνιδιών,την έρμη,
συν οι άπειρες υποχρεώσεις,η ρουτίνα του γάμου σας τόσους αιώνες και το ψοφόκρυο εκεί...)
Στο δια ταύτα:
Αν θέλεις πες μου το μυστικό σε σχέση με την ύπαρξη σου,αν δε θέλεις μη μου το λες!
Ποιό πολύ με καίει το μυστικό σε σχέση με τη δική μου ύπαρξη,που άκρη δε βγάζω...
Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να μου αποκαλύψεις έστω αυτό,θα κάνω τα στραβά μάτια
για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση ανάγνωσης και εν τέλει μη ικανοποίησης του γράμματος μου!
Μικρή συν δύο πλέον έτη Ναντίν
26-11-2010, 17:46 #50
η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη καρτούλα!
δεν είναι γλύκας; χεχεχε
26-11-2010, 18:35 #51
τι θα ζητουσα απο τον santa??? να μου φερει στη ζωη μου εναν ωραιο ερωτα και πιστη στον εαυτο μου ωστε να κερδισω στον πολεμο της ζωης!!!!!!!
26-11-2010, 19:47 #52
εγω θα πρωτοτυπησω ..
α μη φερεις.... παρε κανα κιλο αν θες!!!!
χαχαχαχαχααχα!!
(τεσπα, αμα θες φερε, αμα θες μη φερνεις,, απλα μην παρεις τπτ -εκτος απο κιλα!!)
26-11-2010, 23:47 #53
Originally posted by Nefeli-
η πρώτη μου χριστουγεννιάτικη καρτούλα!
δεν είναι γλύκας; χεχεχε
Νομίζω χρειάζεται και τον σοκολασμένο φίλο του για παρεούλα!
27-11-2010, 14:02 #54
Αγαπητέ μου Αϊ-Βασίλη
Δεν θα σου ζητήσω υλικά αγαθά.... αυτά τα παίρνω και μόνη μου...
Θα ήθελα να σου ζητήσω να φέρεις αγάπη στην οικογένειά μου, να μήν υπάρχουν πια προβλήματα και ο κάθε ένας να έχει αυτό που πραγματικά του αξήζει... και δεν εννωώ μόνο την δικιά μου οικογένεια (εγω, σύζιγος, μωράκι)... Εννωώ όλη την "μεγάλη" μου οικογένεια από αδέλφια, ξαδέλφια, φίλους, γνωστούς και αγνώστους..... Αν καταφέρεις και βάλεις στοργή και αγάπη σε κάθε καρδιά που κτυπάει σαυτό τον κόσμο, τότε όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνας του.....
Σε ευχαριστώ που διάβασες το γράμμα μου... Ελπίζω να το πάρεις στα σοβαρά....
Το Πωλινάκι που δεν σε ξέχασε ούτε μια χρονιά στα 27 της χρόνια (ναι αυτό που κάθε χρόνο σου αφήνει γάλα και μπισκόττα στην τραπεζαρία)
27-11-2010, 23:59 #55
Originally posted by kwstas01
Συμπέρασμα: Μπορεί και να υπήρχε Αη Βασίλης, αλλά είναι πια νεκρός. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
29-11-2010, 05:58 #56
Originally posted by kwstas01
paidaki tou pikpa e? den noiwtheis?
29-11-2010, 10:14 #57
αγαπητέ άγιε Βασίλη στα είπα και πέρσι. Είδες είμαι ολιγαρκής δε θα ζητήσω κάτι παραπάνω. Φέρε μου πίσω την περίοδο και ψυχική ηρεμία. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
29-11-2010, 11:14 #58
asto, apalasese logw blakeias.
29-11-2010, 11:18 #59
Δεν είμαι καλά. Μόλις έρχομαι απ΄τα σαράντα του σάντα.. Κώστα γυρνώντας απ΄το ʼμστερνταμ φέρε μου λίγο...δεν ξεπερνιέται αλλιώς.
29-11-2010, 13:36 #60
Φίλες και φίλοι γεια σας, είμαι η σύζυγος του Αγιου Βασίλη, μπορεί να με ξέρετε και σαν Βασίλαινα. Ζήτησα ευγενικά απο τον Αγιο να μου επιτρέψει να γράψω και εγώ ένα κείμενο για να σας πω κάποια πολύ σημαντικά πράγματα. Δεν ήταν και πολυ θετικός αλλά όπως βλέπετε δεν πτοήθηκα.
Πάμε λοιπόν
- Ποιος σχεδίασε και έραψε τη στολή του Αγιου Βασίλη;
Εγώ
- Ποιος κρατάει τα οικονομικά του εργοστασίου γιατι αλλιώς θα είχαμε χρεοκοπήσει;
Εγώ
- Ποιος μανατζάρει τον Αγιο Βασίλη για να μπορείτε να τον βλέπετε κάθε χρόνο σε γιορτές, εκδηλώσεις, ρεβεγιόν και στα κανάλια;
Εγώ
- Ποιος μαγειρεύει κάθε μέρα στον Αγιο Βασίλη για να μπορεί να κρατά τη σιλουέτα που όλοι αγαπάτε (κι ας του?χει πει ο γιατρός να κάνει δίαιτα
Εγώ
- Ποιος μιλάει καθε μέρα στο τηλέφωνο με όλες τις εταιρείες παιχνιδιών και φροντίζει να έρθουν τα πάντα στην ώρα τους;
Εγώ
Ποιος ταϊζει τον Ρούντολφ;
Εγώ
Και όλα αυτά (και πολλά ακόμα) χωρίς να έχω ζητήσει ούτε μισθό, ούτε σύνταξη, ούτε τίποτα.
Το μόνο που ζητάω είναι λίγη προσοχή. Τόσα χρόνια δεν έχω λάβει ουτε ένα γράμμα, δεν γράφετε τραγούδια για μένα και ούτε μια Cola δε μου ζήτησε φωτογράφηση.
Αυτά είχα να πω.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια