νέο μέλος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Junior Member

νέο μέλος

Γεια σας αγάπες , μόλις γράφτηκα στο φορουμ , το παρακολουθώ απο καιρό . Είπα να κάνω μια προσπάθεια να χάσω οσο το δυνατον περισσότερα κιλά και φυσικά ζητω και την υποστήριξη σας . Είμαι 95 kg ,1.70 υψος ,25 χρονων .Παλιά είχα πατήσει και τα 130 , τα τελευταία χρόνια κυμαίνομαι στα 100 - 110 και τωρα με το στρατο ειχα την ευκαιρια να μου τη σκασει μεσα να αδυνατησω , εφτασα προς το τελος τα 83 αλλα δεν προσλάμβανα ουτε τις απαραιτητες 1200 θερμιδες με αποτελεσμα να αποδυναμωθουν τα νευρα μου . Τωρα εχω επανέλθει στο θέμα αυτο , αλλα έπεσα παλι σε αυτο το παιχνιδι , τρώω , παιρνω συνεχως κιλά , τρώω συνεχώς τη νύκτα , ξυπναω μεχρι και 15 φορες .. ειναι καιρος να δωσω ενα τελος σε αυτη την ιστορια και να επανελθω στο φυσιολογικο μου βαρος , ειναι κριμα γιατι εκτος απτο θεμα υγειας και εμφανισης παλια ειμουν στο αλλο ακρο σαν αθλητης .

Junior Member
    Geia sou,eimai sigouri oti tha katafereis!Kai gw se prospatheia eimai.Kali epitixia!

Καλως ηρθες!!!Ευχομαι να φτασεις στον στοχο σου!
    Προσπαθησε παντως το βραδι ειδικα να τρως ελαφρια.. κανα τοστ γιαουρτι...
    Πιστευω πως σαν αθλητης που ησουν ηξερες τι ακριβως τι πρεπει να τρως..απλα σκεψου οταν πας να φας κατι παραπανω πως ειναι ενος λεπτου ευχαριστησης...και πως μετα θα νιωθεις τυψεις επειδη το εφαγες...!
    Αν μονος σου δεν μπορεις να τα καταφερεις να κανεις διατροφη συνιστω να πας σε εναν ειδικο... διατροφολογο...!
    Καλη επιτυχια!

Senior Member
    Μήπως θα βοηθούσε αν ξανάρχιζες κάποια αθλητική δραστηριότητα ή είσαι τραυματισμένος?

Senior Member
    "παλια ειμουν στο αλλο ακρο σαν αθλητης"

Senior Member
    Originally posted by kwstas
    "παλια ειμουν στο αλλο ακρο σαν αθλητης"
    Δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις.

Senior Member
    δεν ειναι αθλητης το παιδι. ειπε οτι ειχε καλη φυσικη κατασταση σαν αθλητης.

φιλε ως ενα σημειο σε καταλαβαινω. αν προσπαθουσες για λιγο καιρο να μην ετρωγες φαγητο μετα τις 8 ή αν ετρωγες τοτε να ηταν κατι πολυ ελαφρυ πχ γιαουρτι, θα εβλεπες μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο.
    αν καταφερεις και βαλεις ενα προγραμμα στην προσληψη τροφης που θα το τηρεις, θα ειναι μεγαλη υποθεση και μια κερδισμενη μαχη.

Senior Member
    Θεωρώ ότι και αθλητής να μην ήταν, θα μπορούσε να ξαναξεκινήσει την κάποιας μορφής αθλητική δραστηριότητα (χωρίς υπερβολές) ώστε να του αναπτερωθεί το ηθικό, να βελτιωθεί ο μεταβολισμός του, να κάνει και καύσεις. 95 kgr αν θες πες μας περισσότερα πράγματα για σένα, όπως το πόσο γυμναζόσουν παλιότερα.

Junior Member
    Πήγαινα πόλο για 4,5 χρονια , 2 ωρες και καθε μέρα για προπόνηση ,είμουν και απτους καλους , τριτη λυκειου εγκατέληψα , τωρα πηγαίνω και γυμναστήριο κανω βάρη αλλα οποτε γυμνάζομαι αυξάνεται πολυ η όρεξη . Επίσης δεν εχω τύψεις οταν τρώω γιατι ειναι ασυναίσθητα το βραδυ που ξυπνάω ή πρωι πρωι και τη ξαναπέφτω για ύπνο .Ξέρω τι να τρώω , το θέμα ειναι οτι δε μπορω να παρω την αποφαση και να κρατηθω σε ολη τη διαρκεια της προσπαθειας στη διατροφη , τα κανω μαντάρα γιατι είναι ενας τρόπος για να επερχεται κορεσμος "συναισθηματικα"ετσι με το να γεμίζω το στομαχι μου καθε φορα , σα να νιώθω ασφαλης και γεματος . πχ σημερα .. ενω ελεγα να κρατησω ολο το βραδυ διχως να φαω τιποτα , ενταξει αυτο το καταφερα μετα βιας αλλα το πρωι ξυπνησα και ειχα τρελη επιθυμια .. 2 πιτσες ,ενα πεϊνερλί ο απολογισμός του πρωινου , τωρα τη νυχτα εφαγα παλι μια τονοσαλατα , αντε να δουμε τι θα μου "ξημερώσει" παλι . thanks for your interest

Senior Member
    Δεν είσαι ο μόνος, να είσαι σίγουρος..
    Και εγώ κάνω μια από τα ίδια... φυσικά και ξέρω πως να τρέφομαι σωστά αλλά είναι πολυ δύσκολο να ακολουθήσω την θεωρία.Όταν δεν αισθάνομαι καλά το ρίχνω στα ζυμαρικά και τα γλυκά και όσο καταλαβαίνω ότι πρέπει να σταματήσω τόσο εγώ συνεχίζω...όχι και πολύ ισορροπειμένη συμπεριφορά , θα έλεγα

Senior Member
    Καλώς ήρθες 95 κιλά κι από μένα...Κορυφαίο το ονομά σου..
    ʼντε,με την ευχή σιγά σιγά να σε αποκαλούμε όλο και μικρότερους αριθμούς μέχρι να φτάσεις τον ιδεατό σου!
    Καλά ξημερώματα...

Senior Member
    Υποθέτω ότι μάλλον είσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου. Για έναν άντρα στα κιλά σου μου φαίνεται υπερβολικό το να μην φάει βραδυνό ή να φάει μόνο μια τονοσαλάτα. Μήπως θα έπρεπε να τρως περισσότερο (όχι πίτσες πεινιρλί κλπ) αλλά μπριζόλες, ψητό κοτόπουλο, ρυζάκι κλπ? Γυμναζεσαι, επομένως λίγη πρωτείνη ίσως βοηθούσε. Ασε που τα κιλά σου πολλά δεν είναι, αν μετατρέψεις το λίπος σε μυες θα είσαι πάρα πολύ καλός ακόμα και με αυτά τα κιλά. (εμένα πάντως αντρας στο ύψος σου με λιγότερα απο 75-80 κιλά ΔΕΝ θα μου άρεσε. Αντίθετα προτιμώ τους άντρες με παραπανίσια κιλά ακόμα και αν είναι λίπος). Αλλά πάλι, γούστα είναι αυτά...

Junior Member
    97,5 kg ..... , σε λίγο ενεργοποιω τον διαδρομο , κανα τσιγαρο πρωτα , ατιμη κοινωνια

Junior Member
    100 kg .. , έφτασα σε τελμα .

Junior Member
    Ξεκινάμε απτην αρχη δυναμικα .. ολα μια ιδεα ειναι , αντε να δουμε

Page 1 of 2 12 LastLast