Results 16 to 18 of 18
Thread: νέο μέλος
-
06-01-2009, 13:51 #16
και εγώ είμαι νέο μέλος. στόχος μου είναι να χάσω μόλις 9 κιλά και το μικρό σωσίβιο στο στομάχι...σίγουρα δεν είμαι υπέρβαρη αλλά θα ήθελα καλύτερη μέση και στομάχι.
παίζω λίγο τένις...κάνω λίγο στατικό ποδήλατο...κάνω και λίγη πεζοπορία. τελικά πιστεύω ότι τρώμε από λαιμαργία και όχι από πείνα... αυτό πρέπει να καταπολεμήσουμε.
πριν φάμε κάτι ..να σκεφτουμε ότι μπορουμε να το φάμε και αφού χάσουμε τα κιλά μας...δεν θα παψουν ποτέ να υπάρχουν οι πατάτες οι τηγανητες , τα γλυκά και οι πίτσες ! εμείς όμως , όσο παιρνάει ο καιρός θα είναι πολύ πιο δύσκολο να χάσουμε κιλά.
γι'αυτό , από εδώ και μπρος....αλληλουποστήριξη στην προσπάθεια
- 06-01-2009, 14:55 #17
Καλώς σε βρίσκουμε,Βιβή!
Καλό το σκεπτικό σου,αρκεί να παραμείνει σκεπτικό γιατί αν μόλις τελειώσει η δίαιτα επιστρέψουμε σε πατάτες τηγανητές,πίτσες και γλυκά...
Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στην προσπάθεια σου!Μακάρι εδώ να βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι!
21-01-2009, 15:58 #18
καλη τυχη και σε σενα βιβη , με τοσες δραστηριοτητες ειμαι σιγουρος πως θα τα χασεις , εγω λεω να εφαρμοσω 5 γευματα την ημερα να αυξησω μεταβολισμο και προσεχως θα γραφτω κολυμβητηριο και γυμναστηριο , μια μερα αεροβικη με κολυμπι και μια μερα βαρη για να μη χασουν ογκο οι μυες , παραμενω στα 100 , μαλλον θα χρειαστω και κανα αφεψημα βαλεριανας πριν κοιμηθω για να μη σηκωνομαι και κατασπαραζω οτι βρω μπροστα μου .... πολλα λογια , να δουμε πως θα κατακτησουμε οτι λεμε ..
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....