Results 46 to 60 of 70
Thread: διαιτολόγος - διατροφολόγος
-
26-03-2009, 11:40 #46
Originally posted by NADINE
Α,να το ξέρω κι εγώ που είμαι ακόμα στων 100 άμα ξεφεύγω σε πρήξιμο και νεύρα ν' απολογούμαι πως μάλλον πήγα παραπάνω...
Χθες πρωί μάλλον δε με είδες που σε κάλεσα στο τσατοδωμάτιο(πες ναι,σε συμφέρει...)οπότε και δε σου το κρατώ...
Με το ήδη βεβαρημένο παρελθόν σου,τότε που ήρθες στην πόλη μου χωρίς να με δεις,δεν είσαι για δεύτερη κίτρινη κάρτα...
- 26-03-2009, 20:44 #47
ʼντε,τη γλύτωσες την κόκκινη κάρτα προς το παρόν...
ʼμα κοιτάς τα "σημερινά ποστ" όταν είσαι μέσα και δεις πάνω πάνω το τόπικ "chat υποστήριξης",
μάλλον κάποια πρόσκληση θα περιλαμβάνεται εκεί μέσα...Δυστυχώς δεν έχει προσωπική δόνηση το σύστημα...
Μη σου πω πως κανένα σύστημα εδώ και καιρό δε δονείται...ʼσε...πίκρα...κι ακινησία...και μετά γιατί δεν καίμε θερμίδες...
26-03-2009, 21:37 #48
Originally posted by ginger
Έχω νεώτερα!
Δεν θυμάμαι αν σας είχα πει ότι έχω υποθυρεοειδισμό. Έπαιρνα Τ4 των 137. Ήταν να ξαναπάω στον ενδοκρινολόγο πριν δύο μήνες αλλά το αμέλησα και πήγα χτες. Το αποτέλεσμα?
Ο θυροειδής μου σε έξαλλη κατάσταση, μου ανέβασε τη δόση και μου άλλαξε το φάρμακο. Τώρα παίρνω το euthyrox των 150. Παρότι κουραζόμουν, νευρίαζα πολύ, αγχωνόμουν και πάχυνα τελευταία, δεν είχε πάει το μυαλό μου ότι ο θυροειδής ξέφυγε! Τώρα μου είπε ότι με το νέο φάρμακο κι αυτή τη δόση των 150 θα ηρεμήσω και θα ξεπρηστώ (στο ποσοστό που ευθύνεται κι ο θυροειδής). Πλέον μετράω θερμίδες εδώ και 3-4 μέρες και θα συνεχίσω ακάθεκτη. Αυτά!
09-04-2009, 14:40 #49
ginger μου,πώς είσαι,καρδιά μου;Καιρό έχουμε να τα πούμε...
Όπου να'ναι πλησιάζει και το χειρουργείο της μητέρας σου
ή μήπως το κάνατε νωρίτερα από το Πάσχα;Αν ναι,όλα ΟΚ;
Επλίζω να είσαι καλά καθώς κι όλοι σου οι αγαπημένοι!
Πες μας τα τελευταία σου νεάκια,αν θέλεις...
Σε φιλώ τρυφερά,ζουμερα,ρουφηχτά,α� �απησιάρικα,
χαδιάρικα,σοβαρά,παιχνιδιά ρικα,μ'όσους τρόπους
εκτός του τυπικού κι εκείνου του Ιούδα φιλά κανείς!Μάκια!
21-04-2009, 21:16 #50
ginger μου,Χριστός ανέστη!Χρόνια πολλά,καλή μου!
Καλά είσαι; Καλά είναι η μητέρα σου;Γυρίσαμε σπιτάκι μας με το καλό;
22-04-2009, 10:31 #51
Xρόνια πολλά! Δυστυχώς είμαστε ακόμα Εντατική...
23-04-2009, 06:43 #52
Αμάν,βρε,καρδιά μου!
ʼλλη απάντηση περίμενα...Εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο της!
Καλή δύναμη και σ'όλους σας,σωματική αλλά και ψυχική!
Προπαντός όμως,μη χάνετε την πίστη και το κουράγιο σας!
25-04-2009, 09:18 #53
Δυστυχώς Ναντινάκι μου συνέβη προχτές το μόνο πράγμα που δεν διορθωνεται. Την έχασα...
26-04-2009, 04:51 #54
Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ,καρδιά μου! Ούτε που μπορώ να διανοηθώ τον πόνο σου! Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς,
παρά μόνο το ότι προφανώς αυτό ήταν το καλύτερο για κείνη,δεδομένων πάντα των συνθηκών...Κανείς δε θέλει να βλέπει
τον άνθρωπο του να υποφέρει χωρίς ελπίδα να έχει την ποιότητα ζωής,που του αξίζει!Ωστόσο...η απώλεια σας...ασύληπτη!
Είμαι σίγουρη πως έχεις τους δικούς σου ανθρώπους στο πλάϊ σου,αλλά όποτε τυχόν θελήσεις να μιλήσεις σε κάποιον λιγότερο
συναισθηματικά μπλεγμένο,ελπίζω ήδη να έχεις υπόψιν σου πως είμαι για σένα πάντα εδώ...ούτως ή άλλως...για ο,τιδήποτε...
Μια ζεστή,σφιχτή-έστω διαδικτυακή-αγκαλίτσα το κοριτσάκι μου γι'απόψε,τώρα που ξεκουράζει το ταλαιπωρημένο της πνεύμα
και σώμα,με την ευχή να ταξιδεύει σε αγαπημένα μέρη με αγαπημένα πρόσωπα...Θα τα πούμε αύριο...Σε φιλώ γλυκά...
26-04-2009, 21:41 #55
Νadine μου σ' ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια. Το τηλεφώνημά σου ήταν απρόσμενο και ιδιαίτερα παρήγορο. Για μένα είσαι ανεκτίμητη. Πολλά πολλά φιλάκια.
05-05-2009, 11:11 #56
ginger,
μόλις διάβασα το ποστ σου και συγκλονίστηκα,
Κουράγιο και δύναμη να σου δίνει Ο Θεός. Η απώλεια είναι μεγάλη και μόνο όποιος το έχει ζήσει μπορεί να σε καταλάβει. Να προσεύχεσαι για την μανούλα σου να αναπαυθεί η ψυχούλα της.
Υπομονή γλυκιά μου.
05-05-2009, 13:05 #57
Amalia μου σ' ευχαριστώ. Εύχομαι υγεία σε σένα και σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι να γινόταν όλοι οι άνθρωποι να φεύγουν ηλικιωμένοι, σε βαθιά γεράματα, ήσυχα στον ύπνο τους, σπίτι τους, πλάι σε αγαπημένους τους ανθρώπους...
05-05-2009, 13:59 #58
ginger μου,τα θερμά μου συλληπητήρια...Δε μπορώ να σου συμπαρασταθώ από κοντά,αλλά σε σκέφτομαι,αν αυτό σου λέει κάτι...Σου εύχομαι κουράγιο,δύναμη,τόσο σε σένα όσο και στην οικογένειά σου γενικά.Να θυμάσαι πάντα πως η απώλεια είναι φυσικό να χρειαστεί το χρόνο και το ταξίδι της για να περάσει,η περίοδοι πένθους είναι σκληροί αλλά περνάνε.Να ζήσεις ευτυχισμένη,όπως θα ήθελε η μαμά σου να είσαι!
Kαι εάν μας χρειαστείς,θα είμαστε κοντά σου,έστω και διαδικτυακά.Σε φιλώ.
05-06-2009, 18:34 #59
Ένα ζουμερό ρουφηχτό φιλί στο κορίτσι μου!Ξέρω έχω χαθεί,αλλά θα συντονιστούμε και πάλι...
Να σε προσέχεις!Θα τα πούμε από εβδομάδα,που ηρεμώ κάπως κι εγώ...Φίλάκιαααααααααααα
24-10-2009, 12:14 #60
koita...kai egw mia apo ta idia..apo 52kila pou hmoun me epiasan uperfagies kai exw ftasei 60!paw e3w kai pernw ta panta na trww..h mlkia einai oti milaw moooono gia to barros pou pernw k oloi exoun bare8ei na me akoune alla omws auto einai to problhma mou...den mporw na kopsw to faghto!!!exw akousei gia to lipotox oti kobei thn peina:/ egw auto skeftomai na parw giati diabasa apo kapoious pou elegan oti eskagan giati tous fouskwne parapolu!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....