Results 16 to 30 of 62
-
23-02-2009, 12:18 #16
gita,γεια σου,ναι μας πονανε οι σκληρες κρισεις των αλλων,ισως να το κανουν για το καλο μας,αλλα περισσοτερο αντιδραση βγαζουμε τις περισσοτερες φορες,παρα βοηθανε.Δεν το καταλαβαινουν,αλλα πιοτερο ζηταμε μια αγκαλια,παρα κριτες και δικαστες,εξαλλου,αυστηροτε ρους δικαστες απο εμας δεν παιζει να υπαρχουν.Ηδη πετροβολαμε τον εαυτο μας!Μηπως να του το ελεγες,ωστε να χρησιμοποιουσε αλλο τροπο για να σε υποστηριζει?Να σου ζησουν τα παιδακια σου,θα δεις οτι θα τα κανεις περηφανα για σενα,αντι να λενε η μαμα μου η χοντρη,θα λενε:"εμενα η μαμα μου καταφερε να χασει πολλααα κιλα και τωρα ειναι η πιο ομορφη απ΄ολες!".Ωραια εικονα ε?Αυτο να σκεφτεσαι,να ανεβαινεις.
Panagiota,καλωσηρθες,καλη συνεχεια και να εχεις τελεια αποτελεσματα ευχομαι!
- 23-02-2009, 20:24 #17pegyGuest
Panagiota καλώς όρισες, πολλοί θα μας κρίνουν λίγοι θα μας καταλάβουν....όλοι δίνουμε τον αγώνα μας για κάτι στη ζωή.
24-02-2009, 17:47 #18
Η αλήθεια είναι οτι όλοι έχουμε πολλούς λόγους για να χάσουμε κιλά. Ολους όσους προαναφέρθηκαν. Τους ξέρουμε πολύ καλά, γιατί ειναι η καθημερινότητά μας. Πολλές φορές την αποδεχόμαστε και ψάχνουμε δρομάκια να ξεφύγουμε.
"Έτσι είμαι σε όποιον αρέσω"
"Δεν μπορώ να τα χάσω, το πήρα απόφαση"
"Οι άλοι είναι ρατσιστές και ας αλλαξουν μυαλά"
Κι ένα σωρό τέτοια τα οποία ποτέ δεν πιστέψαμε.
Μια αφορμή χρειαζόμαστε.. όχι λόγους. Μια αφορμή -όχι και τόσο σημαντική- για να το πάρουμε απόφαση.
Εδώ κα 10 χρόνια περιπου κάνω συνέχεια δίαιτες...
Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι θέλω να κατεβάσω ενα κιλό κρασι.. ούζο.. κλπ. Δεν είμαι αλκοολική
Απλά όταν νιώθω χάλια θέλω να πίνω.
Και μετά ακολουθούν τα γνωστά : πείνα μετά το ποτό.. πείνα και το πρωί .. και το μεσημέρι... και κατέβαζεις απίστευτες ποσότητες φαγητού.
Εχασα 17 κιλά, και πηρα τα 12 μέσα σε 3μήνες, μπορεί κ λιγότερο.
Εχω χίλιους λόγους να τα ξαναχάσω... και τώρα πηγαινω πάλι στη διαιτολόγο μου, η οποία βλέπει πολύ καλά οτι δεν έχω πια κουράγιο κ όρεξη να το κάνω.
Μια αφορμή χρειάζομαι το ξέρω.
24-02-2009, 19:29 #19
μερικες φορες ,η σκεψη οτι πιθανοτατα τα κιλα θα επανελθουν δριμυτερα,λειτουργει ανασταλτικα....
''γιατι να κουραστω να τα χασω αφου θα τα ξαναπαρω?''
24-02-2009, 19:39 #20
kalispera k apo mena....
tora mporo na po (prosfata sxetika) ksekinisa to dromo gia apoleia kilon...
pira auti tin apofasi, giati pleon den aisthanomai kala me ton eauto mou, blepo tis palies kales meres k pragmatika i psixologia mou peftei katakorifa...
elpizo na petuxoume to stoxo mas...
filia polla
24-02-2009, 21:34 #21pegyGuestΚαλησπέρα σε όλους!
kiki_tsa έχεις μεγάλο δίκιο, την άτιμη την αφορμή ψάχνω κι εγώ, κάτι που να σταθεί πραγματικό εμπόδιο στην λιγούρα και την πείνα.
25-02-2009, 00:09 #22
Originally posted by sabe
Να σου ζησουν τα παιδακια σου,θα δεις οτι θα τα κανεις περηφανα για σενα,αντι να λενε η μαμα μου η χοντρη,θα λενε:"εμενα η μαμα μου καταφερε να χασει πολλααα κιλα και τωρα ειναι η πιο ομορφη απ΄ολες!".Ωραια εικονα ε?Αυτο να σκεφτεσαι,να ανεβαινεις.
Και για την αφορμή που λέτε έχετε απόλυτο δίκιο και να είστε σίγουρες πως θα έρθει εκεί που δεν την περιμένατε.
Εμένα μου ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα, σε ένα παιδικό πάρτυ που πήγα την κόρη μου...συνειδητοποίησα πως ήμουν η πιο χοντρή μαμά της παρέας, πως το παιδί μου έχει την πιο χοντρή μαμά της παρέας.
Ε, αυτό ήταν, γύρισε το μυαλό μου και είπα όχι άλλο.
Έβγαλα παλιές μου φωτογραφίες και σύγκρινα με τωρινές... πείσμωσα περισσότερο.
Αυτό που με θύμωσε περισσότερο ήταν πως ανακάλυψα πως δεν έχω ΟΥΤΕ ΜΙΑ φωτογραφία μου από την τελευταία μου εγκυμοσύνη και μετά θυμήθηκα πως συστηματικά όλο το 9μηνο απέφευγα να φωτογραφηθώ. Δεν χρειάζετε να σας πω τον λόγο, σωστά τον μαντέψατε.
25-02-2009, 07:53 #23
ολα αυτα που αναφερατε ειναι χρονια μεσα στο μυαλο μου...ολα ομως...τον τελευταιο καιρο ομως μου χουν κολλησει στο κεφαλι δυο αντιφατικες σκεψεις...απο τη μια σκεφτομαι οτι θελω να αδυνατησω για να ειμαι ετοιμη οταν μεινω εγκυος να εχω μια ποιο υγειη και ευκολη εγκυμοσυνη-γεννα κτλ και απο την αλλη σκεφτομαι οτι θελω να αδυνατησω για να ξαναβαλω την στολη της μηχανης και να παω με τον αντρα μου ενα ταξιδι, απο εκεινα που καναμε καποτε...που ανεβαινα πισω του στη μηχανη και δεν ακουγα τιποτα...δεν σκεφτομουν τιποτα...μονο ανιωθα τον αερα και την αδρεναλινη...
25-02-2009, 12:35 #24
ε.. πως σβήνεται το post έκανα λάθος
25-02-2009, 12:38 #25
Originally posted by gilie
ολα αυτα που αναφερατε ειναι χρονια μεσα στο μυαλο μου...ολα ομως...τον τελευταιο καιρο ομως μου χουν κολλησει στο κεφαλι δυο αντιφατικες σκεψεις...απο τη μια σκεφτομαι οτι θελω να αδυνατησω για να ειμαι ετοιμη οταν μεινω εγκυος να εχω μια ποιο υγειη και ευκολη εγκυμοσυνη-γεννα κτλ και απο την αλλη σκεφτομαι οτι θελω να αδυνατησω για να ξαναβαλω την στολη της μηχανης και να παω με τον αντρα μου ενα ταξιδι, απο εκεινα που καναμε καποτε...που ανεβαινα πισω του στη μηχανη και δεν ακουγα τιποτα...δεν σκεφτομουν τιποτα...μονο ανιωθα τον αερα και την αδρεναλινη...
Μόλις αδυνατίσεις, θα πάρεις την μηχανή και τον άντρα σου να κάνετε ένα ταξίδι όπως το ονειρεύεσαι και εκεί θα κάνετε και το παιδί!!!
Οπότε δεν είναι αντιφατικές οι σκέψεις σου αλλα συνδυάζονται.
Τί λές;
25-02-2009, 13:12 #26
τι να πω...μακαρι...ακουγεται πολυ ομορφο ολο αυτο...μακαρι kiki_tsa μου, εχουμε τον ιδιο στοχο περιπου...οποτε καλη μας πορεια...ευχομαι και για σενα τα καλυτερα
25-02-2009, 13:57 #27
η ακομα καλητερα να..................πανω στη μηχανη
χεχεχε
αυτο συνδιαζει ακομα ποιο πολυ
25-02-2009, 13:59 #28
σιγα ρε Κομανετση εσυ...τι ειμαι η γυναικα λαστιχο?? χαχαχαχαχα
26-02-2009, 00:31 #29
LOL!!!Ελιωσα ρε κοριτσια,να'στε καλα!
Eνας αλλος λογος ειναι οικονομικος,οσο πεζο κι αν ακουγεται.Εχω εκατο ρουχα που δε μου κανουν και δε μου περισσευουν λεφτα να παιρνω καινουργια,τη στιγμη που αυτα που εχω ειναι σχεδον αφορετα.Επι τρια χρονια,οταν αλλαζει ο καιρος,τα ανεβοκατεβαζω στις ντουλαπες,αλλα δεν τα φοραω!χαχα,τραγικο ε?Την τελευταια φορα κατεβασα μονο οσα μου εκαναν,διαπιστωσα οτι ηταν θλιβερα λιγα.Και οσα δε μου εκαναν θλιβερα πολλα.Αποφασισα να επανορθωσω,εμ τζαμπα τοσο κουβαλημα πανω κατω τρια χρονια τωρα,ελεος,καιρος να φορεθουνε πριν τα φαει κανας σκωρος!Να πω κατι που με εκανε εξαιρετικα χαρουμενη?Την περασμενη βδομαδα,χωρεσα σε ενα ρουχο που ειχα να φορεσω προ αμνημονευτων χρονων και βαλε.Party time!Το καταχαρηκα.
(Το φερμουαρ ισα που εκλεινε,αμα εσκυβα λιγο παραπανω απο το επιτρεπτο οριο θα τα'φτυνε,η κοιλιτσα πεταγε οσο να πεις,αλλα η ουσια ειναι οτι εκλεισε το ρημαδι,εκλεισεεεε).
26-02-2009, 09:35 #30
αφου εκλεισε, συγχαρητηρια sabe. εγω να δεις ποσα ρουχα εχω που κραταω ακομη και ρουχα του αραβωνα. Νομιζω ημουν κατω απο 70 κιλα. ουτε που θυμαμαι. πανε 11 χρονια αλλα εγω τα κραταω, ετσι για το γαμωτο, γιατι ελπιζω οτι καποτε θα καταφερω να ξαναμπω σε αυτα. οχι οτι θα κυκλοφορησω, αλλά φανταζεστε χαρα που θα κανω αν με χωρουν? να με δει και ο συζυγος που εχει να λεει οτι τον ξεγελασα, με πηρε για αδυνατη και του βγηκα χοντρη (αστειευομενος φυσικα, ε? αλλιως θα το ετρωγε το σουτ του...)
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή