extra skin wonderings!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

extra skin wonderings!!!

Γεια σας!!!
    Θέλω να ρωτησω κατι!Βεβαια δεν εχω χασει ακομα ολα τα κιλα αλλα των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν!!!
    Τι κανουμε με το εξτρα δερμα?αμα κανεις γυμαστικη το γλιτώνεις?παιζει ρολο η ηλικια και τα κιλα?? και αν δεν μπορεις να το αποφυγεις κανεις επεμβαση? γιατι εγω αρχισα να βλεπω μια πολυ ελαφρια χαλαρωση...
    Ελπιζω να περνατε καλα τις διακοπες σας!Φιλια!!!

Υ.Γ. Μην δω κανένα/καμία να πάει στη παραλία και να ντρέπεται , γιατι το τι θα πουν οι αλλοι!τα κιλα φευγουν,η κακια μενει!!!καλη επιτυχια!!!:starhit::starhit::starhit::sta rhit::starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Η ηλικία παίζει σίγουρα πολύ μεγάλο ρόλο, και η γυμναστική επίσης κατά την διάρκεια της απώλειας!!
    Τώρα σχετικά με το τι κάνεις αν δεν μπορεις να το αποφύγεις είναι ρποσωπικο θεμα του καθενός Πάντως ακουγεται πως ακομα κι αν υπάρχει μια ΜΙΚΡΗ χαλάρωση μετα απο μεγαλη απώλεια με τον καιρό "στρώνει" κάπως. Ετσι μου ειπαν εμενα τουλάχιστον που γκρινιάζω επειδή στα μπράτσα έχω μια ελαφριά χαλάρωση. (ευτυχώς μόνο εκεί :P )

Senior Member
    Εξαρταται απο την ηλικια, την ποιοτητα του δερματος, τα ποσα χρονια ησουν παχυσαρκη, τη γυμναστικη και το ρυθμο απωλειας των κιλων.

Συνηθως δεν εμφανιζονται τεραστιες χαλαρωσεις που να θελουν επεμβατικη λυση. Οποτε η γυμναστικη μια καλη ενυδατικη κρεμα και οσο γινεται κρυο νερακι στο ντουζ φτανει ... Την πραγματικη χαλαρωση θα την δεις σε βαθος χρονου καθως αν ειναι μικρη θα επανελθει το δερμα θα προσαρμοστει μετα απο καποιο καιρο.

Τωρα αν ανοικεις στην ατυχη κατηγορια (εγω ανοικω εκει) που η χαλαρωση ειναι μεγαλη ακομα και εκει υπαρχουν λυσεις επεμβατικες με πλαστικη. Οποτε για ολους υπαρχει λυση .

Παρολαυτα αν εχεις μικρη χαλαρωση δεν πιστευω οτι πραγματικα θα εχεις προβλημα. Αρκετη γυμναστικη, ενυδατωση εντος και εκτος δηλαδη νερο και κρεμουλα, δροσερα ντουζακια και ασε τον χρονο να κανει την δουλεια του. Επισης σταθερος ρυθμος απωλειας βοηθαει...