οι γονεις μου κ εγω....στη μεση??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Banned
    εννοω οτι ακουσε ο πατερας σου καποια πραγματα, αυτος ειπε οτι ειχε να πει.....
    Για ποιο λογο επιμενει - οποιος επιμενει - σε αυτη την παραλογη κατασταση???
    Τι προσφερει εκτος απο να διαχεεται δηλητηριο???

Junior Member
    Krino μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλο το διάλογο...Κανείς δεν αναζητά το δηλητήριο, όπως επίσης κ κανείς δεν θέλει το \"δώσει\" σε άλλον... Εγώ έχω έναν προβληματισμό και ζήτησα βοήθεια....

Banned
    μαλλον........
    ωστοσο μιας και ζητας βοηθεια,
    η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να αποφορτισεις την κατασταση αν με εννοεις.

Junior Member
    Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω,αν κάποια στιγμή βρω το Σωστό τρόπο!Anyway, ευχαριστώ πάντως..

Originally posted by kristi

Εγώ να ρωτήσω τη μητέρα μου αν μας έκαναν κλήσεις και τον πατέρα μου γιατί δεν πήγε???\'Η να μη μιλήσω καθόλου????
    Εγώ θα σου έλεγα να κρατήσεις αποστάσεις, εκτός και αν πάλι μπεις άθελα σου στην ιστορία.
    Κατά τη γνώμη μου, ήδη οι γονείς σου αισθάνονται υπόλογοι που σε έμπλεξαν πάνω στον πανικό τους, οπότε καλύτερα μη πεις και μην ανακατευτείς καθόλου ξανά.....

Member
    Ναι μην ρωτησεις τιποτα καλύτερα! Ασε να δεις πως θα πανε τα πραγματα. Ισως να κουραστηκαν να το συζητουν συνέχεια και αφου σταματησαν τα τηλεφωνα, να προσπαθουν και οι δυο να ηρεμήσουν. Αν προκύψει θεμα θα στο πει ισως η μητέρα σου. Μην ρωτας γιατί ετσι θα δειξεις οτι το θεμα μπορεί και να ξεχαστει ή τουλαχιστον αυτό θελεις, να βρειτε ξανα τις ισορροπιες σας.

Junior Member
    Τελικά δε ρώτησα τη μητέρα μου τίποτα..Ρώτησα τον πατέρα μου ήρεμα κ απλά τι έκανε τελικά με το τηλ.. κ μου απάντησε πως το κουβέντιασε με τη μητέρα μου κ αποφάσισαν να μην αλλάξουμε τηλέφωνο..μου πρότεινε να ρωτήσω τη μητέρα μ αν θέλω κάτι επί του θέματος και του είπα ότι δε θέλω να μάθω κάτι άλλο εφόσον αυτοί τα κουβέντιασαν..κ αυτό έκανα..δεν έχω ρωτήσει τίποτα απολύτως.....
    Τώρα τι να σας πω..έλειπα κ κάποιες μέρες κ δεν έχω νεότερα...Ελπίζω οι όποιες εξελίξεις να είναι ΘΕΤΙΚΕΣ!

Πάντως θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για το χρόνο που ξοδέψατε να μου προτείνετε λύσεις κ για το ενδιαφέρον σας!Ακόμη κ αν κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση, θα θυμάμαι πως υπήρξαν κάποια άτομα τα οποία, με την αντικειμενική τους άποψη, με βοήθησαν να δω το πρόβλημα λίγο \"διαφορετικά\" κ έστω μετά από καιρό να κάνω την προσπάθεια να \"απομακρυνθώ\" από την όλη κατάσταση...
    Και πάλι ευχαριστώ, να είστε πάντα καλά!!
    Καλό σας βράδυ...:)

Page 3 of 3 FirstFirst 123