Results 1,486 to 1,500 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
22-07-2009, 10:04 #1486
Εγώ για παράδειγμα το πήρα χωρίς ιατρική συμβουλή. Όντως η όρεξη κόπηκε μαχαίρι στην αρχή αλλά οι παρενέργειες ήταν το κάτι άλλο... Και το πάλεψα πολύ για να μην το σταματήσω...
Αλλά στο τέλος με τους πονοκεφάλους ήταν το κάτι άλλο! Χαπακωνόμουνα για να αδυνατίσω, χαπακωνόμουνα για να μην έχω πονοκέφαλο... δεν μου πήγαινε.
ʼσε που όταν το σταματούσα αν έπειθα τον εαυτό μου, κατάφερνα και μόνη μου να μην πεινάω και να ελαττώνω το φαγητό μου, όλα στο μυαλό μας είναι, οπότε γιατί να έχω όλες αυτές τις παρενέργειες και το φόβο να ξαναμπώ ανά πάσα στιγμή στο νοσοκομείο με ειλεό λόγω της δυσκοιλιότητας που προκαλεί (μιας και γω έχω θέμα με το έντερό μου)?
ΔΕν μου έκατσε αυτό το χάπι, πάει και τελείωσε......
Και όπως λέει και η MARIARHODES αφού έχω όλες εσάς εδώ για υποστήριξη και συμπαράσταση, τι να το κάνω το παλιόχαπο?
Μεταπηδάω λοιπόν από την Ομάδα "R" στην Ομάδα WW!
Ας τους δοκιμάσουμε και τους πόντους, πιο απλό μου φαίνεται, τι έχω να χάσω? Μόνο κάτι παλιοκιλά που μου έχουν φορτωθεί τα τελευταία 5 χρόνια!!!!!!!
- 22-07-2009, 10:08 #1487
Originally posted by skg
Καλημέρα! Από ό,τι διαβάζω αρκετούς τους έχει βοηθήσει το χάπι. Ηθελα λοιπον να σας κάνω μια ερώτηση γιατί αν και είμαι σίγουρη ότι κάπου θα έχει γραφτεί δεν μπορεσα να το βρω στο site. Για να πάρει κάποιος reductil χρειάζεται ακόμη ιατρική συνταγή ή αυτή η προυπόθεση έχει καταργηθεί?
Καλό κουράγιο σε όλες και όλους!
22-07-2009, 10:11 #1488
Και ένα μηνυματάκι από την πρόεδρο!! Σας στέλνει τους χαιρετισμούς της.. και.. χμμμ.. πως να το πω.. στην Ξένια στέλνει ένα.. άντε το λέω.. ΔΑΓΚΩΜΑ!! Συγνώμη αλλά εγώ απλά το μεταφέρω! Ο αγγελιοφόρος είναι πάντα αθώος!
22-07-2009, 10:13 #1489
Originally posted by lidal
Μεταπηδάω λοιπόν από την Ομάδα "R" στην Ομάδα WW!
Ας τους δοκιμάσουμε και τους πόντους, πιο απλό μου φαίνεται, τι έχω να χάσω? Μόνο κάτι παλιοκιλά που μου έχουν φορτωθεί τα τελευταία 5 χρόνια!!!!!!!
22-07-2009, 10:44 #1490
Μπαρμπουνάκι?!!! Η Ναντίν πρώτη ήταν αυτή που από την αρχή μου φώναζε: "σταμάτο το δεν βλέπεις ότι δεν σου κάθεται?". Οπότε δεν έχεις ελπίδες από κει... Είναι και μακριά, οπότε θα αλωνίζω όσο θέλω!
Θα μεταπηδήσω αλλά την αρχική μου ομάδα δεν θα την ξεχάσω ποτέ, ούτε την βοήθεια που μου πρόσφερε!
Έτσι θα έρχομαι και θα σας βλέπω.......... Θα είμαι πάντα δική σας!!
22-07-2009, 11:07 #1491
την καλημερα μου κοριτσακια. λοιπον θα σας δωσω οτι φωτα εχω σαν παλια της ομαδας και εχοντας καταναλωσει αρκετα πακετα reductil. εγω δεν εχω πονοκεφαλους οποτε δεν εχω αποψη.τρωω ομως κατι καθε 3-4 ωρες. ολες οι διαιτες εχουν πλεον 5 γευματα την ημερα-δεν ειναι τυχαιο. για το θεμα του υπνου ομως εχω αποψη. το προβλημα με το χαπι ειναι οτι αυξανει την πιεση και γενικοτερα καποιες λειτουργιες του οργανισμου. αυτο προκαλει υπερενταση που προκαλει τις αυπνιες. οποια ωρα και να το παρετε, τις αυπνες θα τις εχετε γιατι η επιδραση του κρατα 24 ωρες περιπου. αν κοιμαστε πχ 3 ωρες καθε μερα ειναι κακο. σαν πολλα αλλα χαπια, απλα δεν σας "καθησε". απο 5 ωρες και πανω ειναι υποφερτο. δοκιμαστε να κουραστητε το βραδυ πριν τον υπνο, πχ με γυμναστικη, καντε το ντουζακι και πιειτε ενα καλο χαλαρωτικο πχ τσαι η χλιαρο γαλα. καντε το 3-4 ημερες και δειτε ποσο κοιμοσαστε. αν τσουκ, τοτε η συμβουλη μου ειναι να το κοψετε. εγω παντως επειδη κοιμαμαι 5-6 ωρες καθε μερα και εχω αναγκη απο εξτρα υπνο καθοτι ειμαι και εργαζομενη, μια ημερα την εβδομαδα δεν το παιρνω το χαπι (σαββατο συνηθως) και τοτε κοιμαμαι του καλου καιρου και νυχτα, και μεσημερι. βεβαια ενα προβληματακι με το φαι το εχω εκεινη την ημερα και σαβουριαζω συνηθως αλλά επειδη εγω εχω να χασω πολλα κιλα, δεν με πειραζει-δεν εχω ουτε χρονοδιαγραμματα ουτε τιποτε. απλα το πηρα αποφαση, κανω τη διαιτα μου και τον διαδρομο μου και οτι καταφερω.
μαρια απο τη ροδο, εσυ που θα μου στειλεις τον σοκογκομενο, ε λοιπον ναι, εχω και συζυγο τον οποιο ομως τωρα το καλοκαιρι με τα ροδακινα τον βλεπω την μια εβδομαδα καθολου και την αλλη μονο για υπνο. δουλευει 12 ωρες καθε μερα οχι μονο καθημερινα αλλα και σαββατοκυριακο. ο βοηθος δεν μου καθεται, οποτε τον σοκογκομενο επειγοντως please.
παντως θα πρεπει να σου πω οτι τα 4 κιλα τον μηνα ειναι κατι παραπανω απο πολυ καλα και οτι προβλεπω στην βαπτιση να εισαι μια κουκλα. ομως για την κοιλιτσα κατι πρεπει να κανεις για να μπορεσει να πεσει. γυμναστηριο θα ειναι, κοιλιακοι θα ειναι, εστω διαδρομος, κατι να κανεις αλλιως μονο με διαιτα θα χασεις απο παντου εκτος απο την κοιλια. σκεψου το λοιπον να κανεις κατι αμεσα.
δωσε μου και τη συνταγη για την μπεσαμελ που εκανες γιατι μου ανοιξες την ορεξη και λεω να δοκιμασω καμια μερα να τον κανω τον μουσακα. για τους αλλους κανονικο και για εμενα light.
skg μια χαρα στα λεει το παλιοπαιδο. τα παιρνεις απο φαρμακειο αλλά μην το κανεις.
βασια, ξενια, που ειστε καλε? αχ, μολις φευγει η ναταλια, μας ξεχνατε ε? χασαμε ολα τα κουζινικα βλεπω και ζοριζομαστε? το ιδιο και εγω.
Γεια σας και παλι ειμαι εγω με προβλημα τον υπνο ..ηθελα να ευχαρηστισω την barb για τις
συμβουλες της για το θεμα του υπνου,θα το προσπαθησω να εχω μαλλον περισσοτερη δραστηριοτητα μπας και κλεισει κανα ματι.
θελω να σε ρωτησω ομως εσυ βλεπω απο το tickeraki σου οτι εχεις χασει πολλα κιλα,θελω να μου πεις ποσο καιρο περνεις το χαπι και σε ποσο διαστημα εχεις χασει τα κιλα ,αλλα και αν κανεις καποια ειδικη διαιτα ,η απλα τρως οταν πρεπει 5 φορες την μερα οπως λες .
Ευχαριστω!
22-07-2009, 11:11 #1492
Αν θελετε πειτε μου ολλες εδω με απωλια αρκετων κιλων πως δουλεψατε με το χαπι και χασατε τα κιλα για ποσο καιρο και διαστημα ,θα με βοηθουσατε πολυ.
22-07-2009, 12:13 #1493
εδω ειμαι που να μαι......... δεν προβλεπονται αλλες διακοπες για φετος......
πλησιαζει τελος του μηνα και στην δουλεια αρχισε ο πανικος.......
φιλια....
22-07-2009, 12:37 #1494
Lidal, το εσωσες-δεν λεω. η nadine στο ελεγε αλλά οχι να μας παρεις και την πελατεια. τι προεδρος θα ειναι βρε? εδω προσπαθουμε να προσελκυσουμε αλλη ομαδα και εσυ να μας φυγεις? αντε, δεν θα εισηγηθω την διαγραφη σου
βασια, καλη δουλεια. και να θυμασια οτι μετα το τελος του μηνα ερχεται η αρχη του επομενου. οποτε εσυ εισαι χαλαρη καθε αρχη του μηνα δηλαδη. να ξερουμε δηλαδη.
dreamer, εγω τα χαπια τα ειχα αρχισει περσυ τον μαιο που ημουν και 103,8. δεν τα παιρνω συνεχεια. κατα καιρους τα σταματαω για διαφορους λογους. μπορει να τα σταματησω 1 ημερα, 5 10, 20, οπως μου ερθει. ειδικα οταν δεν ημουν στο φρουμ, τα ξεχνουσα πολυ. απο ιανουαριο/φεβρουαριο που μπηκα την εχω καταβρει. απο φαγητο, δεν κανω τωρα κατι συγκεκριμενο. ενα διαστημα εκανα μια αυστηρη διατροφη αλλα τωρα κανω οτι παραλαγες με βολευουν. κοιταω ομως να τηρω καποιες βασικες αρχες πχ 5 γευματα και πολλες ουσιες που ανεβαζουν μεταβολισμο. πολλη σαλατα χωρις φαγητο αλλα με κοτοπουλο ή τονο ή αλλη πρωτεινη. και φυσικα κανω και διαδρομο σχεδον καθημερινα. καιω περιπου 650-750 θερμιδες στον διαδρομο. παρολα αυτα η απωλεια μου ειναι βασανιστικα αργη διοτι τα σαββατοκυριακα που ειμαι σπιτι ολη μερα, τρωω οποτε οτι χανω, το βαζω. σε δουλεια να βρισκομαι δηλαδη αλλα δεν μπορω και διαφορετικα. αυτη ειμαι εγω-ετσι λεω στον ευατο μου.
πεννυ, ειχα κι εγω μυνημα να δωσω ενα δαγκωμα στην ξενια οταν θα την συναντουσα αλλά το γλιτωσε γιατι δεν βολεψε να την ξεμοναχιασω. δεν ξερω το μαρικακι τι εκανε.
να στειλεις φιλακια στη Nadine μας οταν ξαναεπικοινωνησετε
22-07-2009, 13:03 #1495
Α μαλιστα,εχεις χασει ομως αρκετα σε ενα χρονο και αυτο ειναι καλο γιατι θα τα διατηρησις κιολλας!!
Δεν νομιζω να ειναι αργα τα κιλα που χανεις ειναι σταθερα.
Μακαρι να τα χασω και εγω και ας ειναι ενας χρονος εγω θελω 17 κιλα να χασω,ειμαι 87 τωρα και θελω να παω τουλαχιιστον 70,εχω υψος 1,74
22-07-2009, 14:42 #1496
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Θα πάω αν είναι να κάνω εξετάσεις να βεβαιωθώ ότι όλα είναι καλά και μετά θα το δοκιμάσω. Απλώς έχω κουραστεί πολύ με τις δίαιτες που δυσκολεύομαι να κρατήσω και σκέφτηκα ότι ίσως με βοηθούσε, ιδιαίτερα στην αρχή. Ούτως ή άλλως για δυο εβδομάδες δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα πρώτα!
Πολλά φιλιά!
22-07-2009, 16:10 #1497
Bar εχετε ροδακινα? που μενεις? πες μου πως εχετε κι εκεινα τα θεικα λευκοσαρκα τα γλυκοσουμερα να τρελλαθω ! καθε πρωι που κανω στην μικρη μου τα φρουτα της της κλεβω μισο ροδακινο!
σου γραφω την συνταγη για μπεσαμελ light
Μπεσαμέλ που δεν κόβει ποτέ
Συστατικά
1 λίτρο και 1 κούπα γάλα ( εγω βαζω light)
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ( αυτο δεν μπορεις να το γλιτωσεις ειναι το μοναδικο που δινει νοστημια μην βαλεις τυπου βιταμ αλλα κανονικο αγελαδινο)
7-9 κουταλιές της σούπας κορν-φλάουρ(νισεστε δηλ εγω βαλω 6 κουταλιες νισεστε και 3 ρυζαλευρο οχι απο αυτο που τρωνε τα μωρακια κανονικο δινει πιο απαλη υφη στην μπεσαμελ αν δεν εχεις δεν τρεχει και τιποτα)
2 κροτους ( και εναν να βαλεις εισαι οκ)
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Λιώνετε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά.
Πριν προλάβει να κάψει, ρίχνετε το αλεύρι και το ανακατεύετε (διαολεμένα) μέχρι να λιώσει και να γίνει λείος χυλός.
Στη συνέχεια, ρίχνετε το γάλα ανακατεύοντας διαρκώς με μια ξύλινη κουτάλα (να προσέχετε ιδιαίτερα να μην κολλήσει το γάλα στον πάτο της κατσαρόλας και καεί).
Συνεχίζετε να ανακατεύετε το μείγμα σε σχετικά χαμηλή φωτιά μέχρι να σας βγει το χέρι ...ε, να γίνει πηκτή κρέμα εννοούσα. (Αν σας γίνει πολύ πηκτή, προσθέστε γάλα μέχρι να γίνει όσο αραιή θέλετε).
Λίγο πριν να το βγάλετε από τη φωτιά, ρίχνετε λίγο αλάτι και λίγο μοσχοκάρυδο.
To κατεβάζετε από την φωτιά και ρίχνετε τον κρόκο, ενω ανακατεύετε διαρκώς ώστε να αναμιχθεί το μείγμα με τον κρόκο.
Έτοιμη!
εναλακτικη εκτελεση :
1)Χτυπάμε τους 2 κροκους για 1-2 λεπτά.
Διαλύουμε το κορν-φλάουρ στην κούπα γάλα.
Ζεσταίνουμε το 1 λίτρο γάλα μαζί με το βούτυρο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
Μόλις αχνίσει καλά (να μη βράσει), ρίχνουμε το γάλα με το κορν-φλάουρ και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να αρχίσει να πήζει καλά.
Μόλις πήξει αρκετά (να είναι σαν παχύρευστη κρέμα) κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και η μπεσαμέλ είναι έτοιμη για χρήση!
η μπεσαμελ ειναι για ενα μεγαλο ταψι αν θελεις ριξε απο πανω λιγη τριμενη φρυγανια για να παρει ωραιο χρωμμα αν δεν εκανες διαιτα θα σου ελεγα να βαλεις και ελαχιστο βουτυρακι απο επανω
----------------------------
τωρα οσο αφορα την κοιλιτσα κανω κοιλιακους 6 φορες την εβδομαδα απο τοτε που αρχισα το χαπι και κολυμπω 10 λεπτα την ημερα στη θαλασσα δεν εχω κουραγιο περα απο το περπατημα με το καροτσι να κανω καποια περισσοτερη γυμναστικη ουτε και την πολυτελεια να παω στο γυμναστηριο γιατι δεν εχω κανεναν να μου κρατησει το παιδι εδω να φανταστεις εχω 2-3 προγραμματα Pilates με ασκησεις για κοιλια γυρω στο μισαωρο και δεν εχω κουραγιο να το κανω ( το κανει ο αντρας μου εδω και 2 χρονια παρολο που δεν εχει αναγκη απο διαιτα ισα ισα 2-3 κιλα πρεπει να τα παρει και κοντευει να γινει σαν το σοκολατοτεκνο ! (dreamer αυτον δεν στο στελνω για ολα τα ροδακινα του κοσμου) τωρα για να δουμε ειναι και η ρημαδα η καισαρικη η οποια καταστρεφει καποιους κοιλιακους μυες
Lidal ελπιζω να μην μας ξεχνας θα μας λειψεις
skg μην κανεις καμια πλακα και τα παρεις χωρις εξετασεις και ιατρικη συνταγη δεν κανουν παιχνιδια . Προς την ενημερωση σου και μονο το πακετο των 15 mg 56 χαπιων εχει 116,23 αν στο γραψει ο γιατρος πληρωνεις γυρω στα 24-26
ασχετο με skg αλλα γνωριζετε πως η εταιρεια εχει και πακετο των 96 χαπιων ? το ειχα σε ξενες σελιδες μαλλον πωλειται στην ελλαδα .
Dreamer εγω ξεκινησα τα χαπια πριν ενα μηνα και 5 μερες
τον πρωτο μηνα εχασα 5 κιλα με προσεκτικη διαιτα
Μεσα στον μηνα αυτο εκοψα τελειως την ζαχαρη ( ενα γλυκακι μονο εφαγα στα γενεθλια μου )
τα τηγανιτα και οτιδηποτε λιπαρο κρεμες γαλακτος βουτυρα τυρια με πολλα λιπαρα και ψωμια ( ψωμι μονο στο πρωινο )
το βραδακι γιαουρτακι κι αν εχω πολυ λιγουρα ισως βαλω μεσα ενα μπισκοτο η ενα κρακερακι η μιση κουταλια μελι . Πινω πολυ νερο και πολυ πρασινο τσαι με λουιζα .
καλο απογευμα
22-07-2009, 16:24 #1498
Οχι δεν θα σας ξεχνάω ποτέ MARIARHODES, πάντα θα περνάω να μαθαίνω νέα σας και να σας λέω τα δικά μου!
22-07-2009, 19:57 #1499
Καλησπέρα κορίτσια! μπήκα και εγώ στην ομάδα σας. μόλις μου έγραψε τα χάπια ο γιατρός και θα πάω άυριο να μου τα γράψουν με τέβε. οπότε άυριο τα αρχίζω και εγω. μακάρι να είναι τόσο αποτελεσματικά όσο τα λέτε.
22-07-2009, 23:24 #1500
Καλή αρχή Αλικάκι και χωρίς παρενέργειες εύχομαι!! Να μετράς τακτικά την πίεσή σου και όλα θα πάνε μια χαρά
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....