ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1001
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1001 of 2553 FirstFirst ... 501901951991999100010011002100310111051110115012001 ... LastLast
Results 15,001 to 15,015 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by giotaki
    Γλυκά μου στρουμφάκια καληνύχτα !!!!!Πέρασα να σας δωσω φιλάκια και να γκρινιάξω λίγο γιατί δε με παίζεται καθόλου!!!!!!!!!!
    Πως λέμε επαναστάτης χωρίς αιτία; ε Γρινιάρης χωρίς αιτία! Καλά μαρή ειδική πρόσκληση θέλεις; :lol:
    Καληνύχτα και όνειρα γλυκά γκρινιαροστρουμφάκι μας!

Senior Member
    Γκρινιαρούλη σταμάτα να λες χαζομάρες γιατί δε θα σε παίξω αλλά θα στις παίξω!! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by giotaki
    Γλυκά μου στρουμφάκια καληνύχτα !!!!!Πέρασα να σας δωσω φιλάκια και να γκρινιάξω λίγο γιατί δε με παίζεται καθόλου!!!!!!!!!!
    Πως λέμε επαναστάτης χωρίς αιτία; ε Γρινιάρης χωρίς αιτία! Καλά μαρή ειδική πρόσκληση θέλεις; :lol:
    Καληνύχτα και όνειρα γλυκά γκρινιαροστρουμφάκι μας!
    Μάλλον φταίνε τα παιδικά μου τραύματα ,τι να πω?Καληνύχτα Ελλάκι γλυκό!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Καλέ κορίτσια φαίνεται πραγματικά παράδεισος το παρκάκι!!! Θα τον φέρω σίγουρα σε ένα μήνα που θα έρθω και αν θέλετε θα πιούμε και καφεδάκι!!!!:blush::blush::blush::blush::b lush::blush::blush:

Να φέρω κ εγώ τη δική μου!!!
    Να τους κάνουμε κατάσταση εαν είναι:smilegrin: είμαστε κορίτσια απο σπίτι εμείς:starhit:

απο αύριο θα την έχω σπίτι(την είχαμε στο εξοχικό) κ θα πηγαίνουμε στη παραλία να παίζουμε :tumble::tumble:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Γκρινιαρούλη σταμάτα να λες χαζομάρες γιατί δε θα σε παίξω αλλά θα στις παίξω!! Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
    Εντάξει καλέ Τζινάκο μη βαράς,μια κουβέντα είπα ,συγνώμη !!!!!Καληνύχτα και σ'εσένα!!!!!

Senior Member
    Μην ανησυχείς γκρινιαρούλη και δε θα σε βαρέσω, πλάκα σου κάνω. Αλλωστε πως θα τιμήσεις κι εσύ το όνομά σου; Τι γκρινιάρης θα ήσουνα αν δε μας γκρίνιαζες; :lol:

Senior Member
    Originally posted by break
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Καλέ κορίτσια φαίνεται πραγματικά παράδεισος το παρκάκι!!! Θα τον φέρω σίγουρα σε ένα μήνα που θα έρθω και αν θέλετε θα πιούμε και καφεδάκι!!!!:blush::blush::blush::blush::b lush::blush::blush:
    Να φέρω κ εγώ τη δική μου!!!
    Να τους κάνουμε κατάσταση εαν είναι:smilegrin: είμαστε κορίτσια απο σπίτι εμείς:starhit:
    απο αύριο θα την έχω σπίτι(την είχαμε στο εξοχικό) κ θα πηγαίνουμε στη παραλία να παίζουμε :tumble::tumble:
    Τέλειαααα! ʼντε ευκαιρία για μεγάλους περιπάτους!

Senior Member
    Κοριτσάκια σας αφήνω κι εγώ. Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα. Θα τα πούμε την πρωϊαν, ε, φανταστική Eli; :lol:

Senior Member
    Καληνύχτα Τζίνα κ αύριο να σηκώσεις ψηλά τον αετό :smirk:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol:
    Ναι φανταστική μου Χαχανούλα!!! Βασικά αύριο πάλι θα με χάσετε όλη μέρα μιας και από το πρωί θα πάμε στα κουμπαρια μας αγκαζέ με την μηλόπιτα κίντρερ έκπληξη :lol:
    Θα σας τα γράψω όλα μου τα νέα όμως το απόγευμα που θα μαζευτούμε λογικά στο σπιτάκι μας.
    Καληνύχτα και από εμένα μιας και πρέπει να κοιμηθώ για να ξυπνήσω κιόλας! :lol:
    Φιλιά πολλά αγαπημένα μου Στρουφάκια! Όνειρα γλυκά και σαρακοστιανά!
    Να περάσετε όλα καλά αύριο και να χαρείτε ότι και να κάνετε!!!:love::love::kiss:

Senior Member
    Τεεεελεια!!!θα πάμε άτες!!! Νινίχτες σε όλες σας...το πρωί έχω μάθημα αλλά το απόγευμα που θα γυρίσω θα μπω να ... τα πούμε!!! Φιλααακια:bouncing::bouncing::bouncing::b ouncing::bouncing::bouncing::bouncing:

Senior Member
    Καλήνύχτα κ σ΄εσένα Elaki κ πιστεύω η μηλόπιτα να σε βγάλει ασπροπρόσωπη αύριο!

Senior Member
    Δεν ξέρω αν λένε καλημέρα τέτοια ώρα η ακόμα καλή υχτα για να σας ευχηθώ...
    Πάντως μου την κάνατε την παρέα,μη σας πω και με νυσταξατε κιόλας...Να καλωσορίσω
    τον Κοιμιση και τον άλλον με την όσφρηση(δε θύμαμαι στρουμφονομα κι είναι δύσκολη
    η πλοήγηση με το κινητό).Τελειώνουν σήμερα οι Απόκριες και θα τη βγάλω σύντομα
    τη μπλε στολή από τον τίτλο,να ξέρετε!Τελείωσε και το Πατρινο καρναβάλι για πάντα...
    Να ετοιμαζομαι για τον ανηφορο κι εγώ σιγά σιγά...Τα πυροτεχνήματα του τέλους όλα
    τα λεφτά!Τα παρακολουθήσαμε από ψηλά,απ´τα σκαλιά του Αγιου Νικολαου παρέα
    με ο,τι απόμεινε από το Αγγελουδακι μας και τον καλό της.Είδα και το Νουδι μας θυμωμενο
    κοτόπουλο στην παρέλαση με τον καλό της...Του είπα του Τηρη να ετοιμάζεται για του χρόνου
    -αν είμαστε βέβαια ακόμα μαζί-να παρελασουμε κι εμείς!Αλλά και αν έχουμε εντωμεταξυ χωρίσει
    πως θα τα ξαναφτιαξουμε στις Αποκριες για μια εβδομάδα οπότε πάλι δε γλυτωνει!Μα να ζει εδώ
    και να έχει καμία εικοσαρια χρόνια να παει στο καρναβάλι;Ανεπίτρεπτο!Σήμε ρα να δω που θα πάμε
    για αετους(όχι της Τζινας-τους αλαλαλλιωτους).Σκέφτομαι ωραία θα ήταν παραλία προς Ριο με φόντο
    τη γέφυρα...Μου είπαν και για το έθιμο με το αλεύρωμα στο Γαλαξιδι αλλά δε μας βλέπω να φτάνει
    ως εκεί η χάρη μας...Τέλος πάντων...Χαιρετώ προς το παρόν...Καλό μας ξημέρωμα και συγχωρεμενα!

Senior Member
    καλημερα κορες χρονια πολλα.πεταξτε σημερα τους χαρταετους σας χαρτινους και μη γιατι απο αυριο τα κεφαλια μεσα.αρχιζει και νηστεια χριστιανες οποτε τζινα κομενα τα λαλαγγια μεχρι την Ανασταση.

Senior Member
    καλημερα στρουμφοπαρεα αν κ εμενα παλι με με τσακωμους αρχησε :'( φτασαμε στο σημειο να φωναζει ο μικρος σταματηστε!!!! σας λεω σταματηστεεε να φωναζεται. η απλα κακη διαθεση των προηγουμενων ημερων εγινε πια κλαμα κ απογνωση.αντιδραω με το παραμικρο πια κ δεν αφηνω τιποτα να περασει ασχολιαστο αλλα πραγματικα εχω φτασει στα ορια μου. κ το κακο ειναι οτι αυτος ειναι μια χαρα ηρεμος τα λεει κ μετα γελαει σα να μην εγινε τιποτα!