ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 101
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 101 of 2553 FirstFirst ... 5191991001011021031111512016011101 ... LastLast
Results 1,501 to 1,515 of 38289
    Senior Member
    ροδομαρακι, ευχαριστω για την συνταγη. εχω μια κι εγω για μπεσαμελ αλλ'α η δικη σου ειναι πραγματι ελαφρια. θα κανω τον μουσακα την κυριακη που θα ειμαι σπιτι να χαρουν ολοι. εχω κατι μικρα πηλινα και με βολευουν πολυ γιατι αλλος θελει μονο πατατες, αλλος μονο μελιτζανες αλλος ατηγανιστα....4 ειμαστε, 3 παραλλαγες θα κανω....
    εγω που λες ειμαι μεσα στον καμπο με τα ροδακινα. καπου αριστερα απο θεσσαλονικη. το καλοκαιρι, εχω οτι ροδακινα θελεις. νεκταρινια, λευκοσαρκα, λευκοσαρκα νεκταρινια, μικρα, μεγαλα, οτι γουσταρεις. και φυσικα δεν τρωω κανενα. φετος, εφαγα-δεν εφαγα 10 φορες. στο σπιτι αγοραζω κερασια, καρπουζια, πεπονια, βερικοκα, τωρα αρχιζουν και σταφυλια-και οτι αλλο θελεις. και τα ροδακινα που μπορω να εχω οτι θελω, συνηθως δεν εχω τιποτε. ολο κουβαλαω, σαπιζουν και τα πεταω!!!!

μπραβο αλικακι. μια χαρα. τωρα θα σε κανουμε και επισημα μελος της ομαδας.

dreamer θα τα χασεις. υπομονη και επιμονη χρειαζεται.

βρε κοριτσια, εγω τωρα τελευταια ανεβαινω στον διαδρομο και δεν θελω να κατεβω. εχθες βραδιατικα, περπατησα για 45 λεπτα. εκανα 8 χιλιομετρα, εκαψα 900 θερμιδες αλλα η ζυγαρια μου κολλησε στο 85,5. λετε να μου το κανει επιτηδες για να μην παρω τον σοκογκομενο?

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΑΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ,MARIARHODES ΚΑΙ BARB3 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
    ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΡΟΩ ΟΤΑΝ ΠΙΝΑΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ REDUKTIL ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 10-15 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΕ ΑΜΕΣΟΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.
    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΕΛΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗς ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ REDUKTIL ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΦΑΞ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΜΩς ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ Η ΜΕ ΦΑΞ Η ΜΕ Ε ΜΑΙΛ...ΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ 800 1158 600 ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ Ε-ΜΑΙΛ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΙΕΣ.
    ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΕΡΝΕΙΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

Senior Member
    βαρβ κρατα γερα, θα πεσει η ζυγαρια στο χερι της ειναι, με τετοια ζεστη και κανεις διαδρομο?
    εγω καθε φορα που παω γυμναστηριο λεω τελευταια φορα που ερχομαι, απο Σεπτεμβριο τωρα αλλα μεχρι την αλλη μερα το μετανιωνω μιας και ειμαι και εγω στην κουρσα για τον σοκογκομενο.
    εχθες γυρισα σπιτι και ζαλιζομουν, πρεπει να μου επεσε η πιεση, ηπια ενα χυμο πορτοκαλι και σε κανενα μισαωρο συνηλθα. ρε τι αλλο θα κανουμε γιαυτα τα ρημαδια τα κιλα........
    ασχετο αλλα σημερα το πρωι κοιταζομουν στον καθρεφτη, εγω ειμαι η star ραγαδα(γιατι την θεση της miss νομιζω την εχει παρει αλλη)... κατι τεραστιες μιλαμε σε ολη την κοιλια........
    τι θα κανω δεν ξερω...........
    πασαλειβομαι, χαπακωνομαι, αντε να δουμε.
    δεν θελω να κανω πλαστικη.......

Senior Member

Senior Member
    BASIA ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΛΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ.
    ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΔΗ ΞΕΡΩ.

dreamer καλημέρα
    ο γιατρός που πήγες και σου έγραψε το reductil είναι παθολόγος? Είναι δυνατόν να μου δώσεις τηλ επικοινωνίας?
    Στο ζητάω γιατί ο γιατρός που πήγα εγώ ναι μεν μου τα σύστησε αλλά επειδή δεν έπασχα από υπερλιπιδαιμία και επειδή είχα φυσιολογικές εξετάσεις δεν μου τα 'έγραψε (πέσαμε στον ευσυνείδητο) με αποτέλεσμα να σκάσω την κατοστάρα μόνη μου πριν 4 εβδομάδες

Senior Member
    paliopaido ειναι καρδιολογος και βρισκεται στο βιοιατρικο κεντρο αχαρναι λεγεται καπετανιος,αλλα μου κανει εντυπωση που δεν στα εγραψε εσενα αφου ειχες φυσιολογικες εξετασεις
    και δεν ειχες προβλημα υγειας.

επισης αλλοι γιατροι που μπορουν να στα γραψουν ειναι με ειδικοτητα ενδοκρινολογου,και ψυχιατρου.

Senior Member
    Όχι ο ψυχίατρος δεν τα γράφει (και γω γι' αυτό πήγα στον ψυχίατρο και δεν μου τα έγραψε).

Senior Member
    ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ REDUKTIL,OTI ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ.

Senior Member
    Μπορεί να το λέει αλλά πια δεν το γράφουν. Σου λέω ο συγκεκριμένος μου το αρνήθηκε. Και στο φαρμακείο που πήγα να το αγοράσω μου είπαν ότι πια δεν το γράφει ΚΑΝΕΙΣ, ούτε καν παθολόγοι, γιατί δεν θεωρείται φάρμακο πρώτης ανάγκης αλλά αισθητικής.

Senior Member
    μμμ...παντος εμενα καρδιολογος μου τα γραψε...κριμα ποου δεν το γραφουν...
    περα απο τα κιλα ριχνει και την χολιστερινη και και κανει και αλλα καλα στον οργανισμο εκτος απο τις γνωστες παρενεργειες.

Senior Member
    Ίσως αν πέσεις στον κατάλληλο.........
    Πάντως εμένα αυτό το φάρμακο ένα καλό δεν μου έκανε! Μόνο προβλήματα μου δημιούργησε!

Senior Member
    ε τοτε για καλο σου δεν στο γραψανε!!!
    Σε αλλους κανει καλο απο οτι εχω διαβασει εδω περα..

Senior Member
    εγω το παιρνω λιγες μερες και το καλο που μου εχει κανει ειναι να μου εχει κοψει τις λυγουρες και με βοηθαει να κανω σωστα την διαιτα μου χωρις να υποφερω απο πινα,το κακο που δεν ειναι και τοσο κακο,ειναι οτι απλα εχω μια μικροδιαταραχη με τον υπνο,κατα τα αλλα ολα καλα!!
    θα δειξει βεβαια ειναι αρχη ακομα.

Junior Member
    Γειά σας παιδιά!

Εγώ λοιπόν παίρνω το Reductil απο τις 25/05/2009 ξεκινώντας με 72 (1.60 ύψος) ωραιότατα κιλάκια και σήμερα 23/07/2009 είμαι 61 κιλά και τρισευτυχισμένη... Χωρίς καμία παρενέργεια (ταχυκαρδίες, ανωμαλίες στον κύκλο, αϋπνίες, υπέρταση κλπ). Είχα πάρει το κουτί των 15mg το μεγάλο.. 116ευρά αλλά πραγματικά χαλάλι τους.. Δεν τα έπαιρνα μόνο το ΣΚ γιατί τα έχω στο γραφείο για να μη τα βρει ο άντρας μου στο σπίτι και με αρχίσει Θα τελειώσω το κουτάκι και finito βέβαια μετά.. Πάντως πραγματικά ρε παιδιά όταν φεύγουν τα περιττά κιλά απο πάνω σου νιώθεις πραγματικά άλλος άνθρωπος..