Results 15,226 to 15,240 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
29-02-2012, 01:07 #15226
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Originally posted by break
Μα καλά που ζείτε ρε κορίτσια? Σ΄άλλο πλανήτη? Εμείς εδώ κάτω ούτε χιόνια ούτε τίποτα γ@μ$το μου!
Μόλις ξύπνησα, επ εσύ Χαχανούλη σε προλαβαίνω μη τυχόν πεις πως κοιμάμαι όρθια:lol: είχα ξαπλώσει λίγο κ τον πήρα!
- 29-02-2012, 01:07 #15227
Ωραία Καλλιόπη, θα είμαστε σετάκι! Στο τικεράκι μου φαίνεται και η διεύθυνση που μπορείς να το βρεις. Όχι άμα ξεκινήσεις αλλά όταν ξεκινήσεις! Και εύχομαι να είναι όσο πιο σύντομα γίνεται.
29-02-2012, 01:10 #15228
Μόνο εγώ είμαι το πονηρό μυαλό; Αυτά που μου "σούρνεις" εσύ δεν τα θυμάσαι; Μήπως θες να στα θυμήσω εγώ που είμαι και ντεντέκτιβ;:lol: Μάλλον κοιμάσαι ακόμα αφού βάζεις δύο δύο τα ποστ! Καλέ σβήσε το ένα ποστ! Περαστικά σου σκουντούφλη, εύχομαι το πρωϊ που θα ξυπνήσεις να είσαι πολύ καλύτερα.
29-02-2012, 01:27 #15229
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μόνο εγώ είμαι το πονηρό μυαλό; Αυτά που μου "σούρνεις" εσύ δεν τα θυμάσαι; Μήπως θες να στα θυμήσω εγώ που είμαι και ντεντέκτιβ;:lol: Μάλλον κοιμάσαι ακόμα αφού βάζεις δύο δύο τα ποστ! Καλέ σβήσε το ένα ποστ! Περαστικά σου σκουντούφλη, εύχομαι το πρωϊ που θα ξυπνήσεις να είσαι πολύ καλύτερα.
29-02-2012, 10:22 #15230
Καλημέρα πρωινή από τον Προκόπη!
Περιμένω να έρθουν οι γονείς μας σήμερα και να μείνουν λίγες μέρες. Σε 2 ωρίτσες το πολύ θα έχουν φτάσει. Πρώτα θα μείνουν στην Κατερίνα για να δουν και την εγγόνα και μετά θα έρθουν και σε εμάς μιας και τα παιδιά θα αναχωρήσουν για Χανιά την Παρασκευή. Θα πάνε στους κουμπάρους τους για μία βδομάδα.
Το ψωφόκρυο συνεχίζει, τα βουνά όσο φαίνονται είναι κάτασπρα και εγώ φοβάμαι ακόμη και να αερίσω!
Σκουντούφλη μου ο Γιώργος είναι καλά, αν και πονάει ο γοφός του αρκετά. Αλλά περπατάει κανονικά, στο σήκω κάτσε είναι το ζόρι. Θα του περάσει, ευτυχώς ήταν απλά ένα γερό στούμπιγμα! Τώρα δεν ξέρω και πόσο ακριβώς πονάει γιατί οι άντρες είναι χαδιάρηδες και καμιά φορά υπερβάλλουν :lol:
29-02-2012, 10:39 #15231
καλημερα!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=T0VQPfYpc2o
29-02-2012, 10:42 #15232
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
καλημέραααααααααααα μα καλά πότε προλάβατε να γράψετε 4 σελίδες από χτες βράδυ??? φτού σαςςςςςςςςςςςςςςς θα σας διαβάζω αργότερα που θα είμαι στο ξενοδοχείο γιατί τώρα είμαι έξω για καφέ και η σύνδεσή τους ψιλοσέρνεται! εδώ έχουμε λιακάδα με αρκετό κρύο,ευτυχώς δεν βρέχει!!να προσέχετε τις ιώσεις που κτυπάνε στο αναπνευστικό,προχτές που έφυγα από Πάτρα ήταν η μαμά μου κρεββατωμένη αφού πρώτα είχε περάσει 6 ωρίτσες στο νοσημάτων Θώρακος (ειδικό νοσοκομείο για αναπνευστικά ) γιατί είχε πολύ χαμηλό οξυγόνο,μέχρι χτες βράδυ είχαν κρεββατωθεί και ο μπαμπάς μου και ο αδελφός μου ο οποίος επίσης πέρασε μία βολτίτσα από το συγκεκριμένο νοσοκομείο..Κατερινάκι σε ζηλέυω που θα πας Χανιά,εμένα ο άνδρας μου μάλλον θα πάει Ιεράπετρα με την δουλειά του ,αλήθεια έχει πάει κάποια Ιεράπετρα να μου πει πως είναι?έχει κόσμο?μαγαζιά ?ή θα βαράω μύγες χειμωνιάτικα?Αν και λέω να τον στείλω πρώτα καμία εβδομάδα μόνο του κάτω να δει πως είναι τα πράγματα και μετά να πάω και εγώ,θα δούμε!
Τα μαγαζιά εδώ έχουν γεμίσει ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά ρούχα και μάλλον φέτος με λυπήθηκαν!τα περισσότερα ρούχα είναι ή εντελώς αμάνικα φανελάκια ή φαρδιές μπλούζες με σχεδόν ενιαίο μανίκι που όμως είναι μέχρι το σημείο τοθ αγκώναέτσι θα κρύβεται και λίγο η χαλάρωση των χεριών!!!το δε τοπ χρώμα είναι το ροδακινί!!!!και γενικά πολύ έντονα χρώματα,πολύ μου αρέσουν όσα έχω δει μέχρι στιγμής και οι τιμές εδώ είναι πολύ πιο οικονομικές από ότι στην Πάτρα!επομένως δεν είναι τυχαίο που τα μαγαζιά εδώ είναι πάντα γεμάτα κόσμο αν και από όσο μας είπαν και από ότι βλέπουμε γενικά δεν έχουν πολυ-καταλάβει την κρίση,είναι λες και ζουν σε έναν άλλον κόσμο.Κάθε μέρα όλες οι καφετέριες είναι γεμάτες κόσμο και τα μεζεδοπωλεία από τις 1.30 το μεσημέρι αρχίζουν και γεμίζουν ακόμα και τις καθημερινές!Ζωντανή μουσική δε είναι το απαραίτητο συστατικό τους,κάνεις βόλτα το μεσημέρι και βλέπεις γεμάτα μαγαζιά και κόσμο να τραγουδάει
29-02-2012, 11:13 #15233
Καλημέρα Αγγελουδάκι μας Ντορεμίιιι! Να περάσεις καλά στην Λάρισα τώρα που επέστρεψες φρέσκια και δριμύτερη! Καλές βόλτες και ψώνια! Πως να καταλάβει η Λάρισα από κρίση οεο; Είναι από της πιο πλούσιες πόλεις της Ελλάδας. Πάντα αυτοί εκεί στον κάμπο ευημερούσαν. Για να καταλάβουν αυτοί κρίση θα πρέπει να ρημάξει όλη η Ελλάδα πρώτα! Μωρέ μήπως να μετακομίσουμε στην Λάρισα; Την αγορά της την έχω και εγώ ακουστά που είμαι από το Λιτόχωρο. Πολλοί Λιτοχωρίτες προτιμούσαν τις καλές εποχές να πάνε στην Λάρισα για ψώνια παρά στην Κατερίνη ή στην Θεσσαλονίκη.
29-02-2012, 11:19 #15234
Μια βιαστικη καλημερα απο την συννεφιασμενη,μουντη κ παγωμενη Καλαματα!
Καλως να σας ερθουν οι γονεις σας Ελι κ Κατερινα.Περαστικα κ στον καλο σου Ελι.
Αγγελουδακι ολο ταξιδακια εισαι βλεπω!Ιεραπετρα ειχα παει πριν 28 χρονια οποτε οτι να σου πω θα ειναι ακυρο τωρα.Παντως οπου κ να πας στην Κρητη ωραια ειναι.Ωραια ειναι οπου κ να πας αρκει να φευγεις απο τη ρουτινα!Μπραβο σου που κατ'εμε(ειπε κ ο γιος μου μπραβο σου οταν του εθεσα το ζητημα που γραφω για να μη μου παρει για λιγο τον υπολογιστη)σεβεσαι τον εαυτο σου κατ'επεκταση κ τους αλλους γυρω σου κ δεν θελεις να βγεις με τελειως αμανικο.Επειδη ομως εισαι μικρη κ δεν μπορεις να φορας παντα μανικι παρε βαρακια κ δουλεψε το λιγο.Εγω αν αδυνατισω εκτος την κοιλιοπλαστικη φλερταρω κ πλαστικη στσ χερια αφου τα τελευταια χρονια φορω παντα μανικια.
Φιλακια πολλα!με τραβαει απο την καρεκλα.....
29-02-2012, 11:36 #15235
καλημερα και απο εμενα τι προβλημα και αυτο με τα παιδια να μην μας αφηνουν να κατσουμε λιγο στο pc εγω εχω 2 αλλα και παλι εχω και 2 παιδια οποτε.........
οταν κοιμηθουν η οταν πανε σχολειο βρισκω λιγο χρονο
σημερα ειναι μονο η μεγαλη σχολη ο μικρος ειναι εδω και ηδη θελει να κατσει εδω
δεν θελει το αλλο λεει γιατι δεν εχει ποντικι
οποτε καλημερα και γεια σας !
οποτε βρω αδειο pc θα ξαναμπω
29-02-2012, 12:20 #15236
Μια βιαστική στρουμφοκαλημέρα και από μένα!
Εύχομαι περαστικά σε όλους τους ασθενείς και τους λοιπούς κακοπαθημένους..
Τι το ήθελα να σας ευχηθώ Μητσοτακικά; Ξύπνησα με φταρνίσματα και συνάχι! Δεν τη γλιτώνω μου φαίνεται... Ξεσκεπάστηκα στον ύπνο μου, αλλά αυτό δεν οφείλεται στα όνειρα που έβλεπα. Η γκαντεμιά μου με βρήκε και εκεί! Όλο το βράδυ έκοβα βόλτες, πετώντας πάνω από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν παράξενο, μα και ωραίο όνειρο. Έβλεπα κτίρια διατηρητέα, απίστευτης αρχιτεκτονικής ομορφιάς. Μπορούσα να δω, πετώντας πάντα έξω από τα παράθυρα, το εσωτερικό τους, κατά όροφο. Σε κάθε όροφο υπήρχαν γραφεία, καφετέριες και μπαράκια (όλα μαζί συνδυασμένα σε έναν ενιαίο, τεράστιο χώρο)! Από το πέτα πέτα, πούντιασα η γυναίκα!
29-02-2012, 12:49 #15237
Καλησπέρα κοπελιες!!!!!Σήμερα κατέβηκα στη Λάρισα για κάτι δουλειές που είχα κ δεν πρόλαβα να σας πω καλημέρα!!!!!
29-02-2012, 12:53 #15238
Καλημέρα κορίτσια. Eli με το καλό να δεχτείτε τους γονείς σας και να περάσετε όμορφα. Που είναι η καλημέρα της Ναταλίας; Τακτοποιείται μετά τον επαναπατρισμό της ή μήπως πήγε στο τοιχοκολλημένο ραντεβού;:lol:
29-02-2012, 13:00 #15239
Καλησπέρα και από μένα!!!!
29-02-2012, 13:12 #15240
Σκύψτε κορίτσια!!! Έχασα κι άλλο κιλάκι!!! 40 ολόκληρα κιλά με το κλειδί στο χέρι και σε 6 άτοκες δόσεις!:lol: Σκέφτομαι την ψυχική κούραση που είχα τις προηγούμενες φορές που είχα χάσει μόνη μου τόσα κιλά και το άγχος που είχα για να μην τα ξαναπάρω και χαίρομαι πολύ τώρα που έγιναν όλα τόσο γρήγορα και χωρίς ψυχική φθορά, οπότε λέω χαλάλι στην καρδιά μου που αντέχει στο χαλβά!!!:lol::lol:
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....