ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1019
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1019 of 2553 FirstFirst ... 1951991996910091017101810191020102110291069111915192019 ... LastLast
Results 15,271 to 15,285 of 38289
    Senior Member
    Αβούλα μου περαστικά σου! Τι θα γίνει με εσάς τις Βόρειες εκεί που λέτε να συνέλθετε ξανά αρρωσταίνετε. Δεν είναι να ξεμυτίσετε από το σπίτι πουντιάζετε απευθείας! Εύχομαι να είναι η τελευταία σας ίωση για φέτος

Τζινάκο τον θυμάμαι τον καπετάνιο με τα καβουράκια χιχιχιχι άντε αυτός μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις και κάνα φράγκο χιχιχιιχι

Καλλιόπη το Μπιμπίκος από όσο γνωρίζω δεν είναι καπαρωμένο οπότε ο Χαχανούλης έχει διατηρεί τη λίστα θα επισημοποιήσει σε λίγο το νέο σου στρουμφόνομα! :lol:¨

Ήρθαν και εμένα οι γονείς μου ήπιαμε ένα καφεδάκι και πήραν την προίκα τους και πήγαν στην άλλη κόρη. Μαγείρεψα και εγώ ένα πρόχειρο κατσικάκι στο φούρνο με ρύζι :lol:, έβρασα και ένα μπρόκολο και αφού έφαγα λέω να πάω να τους επισκεφτώ! Σας φιλώ γλυκά μου Στρουμφάκια!

Senior Member
    Ο Μπιμπίκος τι ιδιότητες έχει ως στρουμφάκι;

Έριξα μια δεξαμενή καυτό νερό στο κεφάλι μου και είμαι λιγάκι καλύτερα. Τι πράγμα είναι αυτό; Πρώτη φορά δε με πιάνουν τα χάπια. Κανονικά, κάθε φορά που τα παίρνω, έχω τρελή νύστα, αλλά τώρα είναι σα να μην τα πήρα. Ούτε το συνάχι σταμάτησε, το φτάρνισμα συνεχίζεται ασταμάτητο, τι χάλι είναι αυτό; Χώρια που με ενόχλησαν τα αρώματα, που κοτσάρισα μετά. Σκέφτηκα ότι η ασθενής πρέπει να νιώθει όμορφα, οπότε άλλαξα πυζάμες και αρωματίστηκα. Αλλά φαίνεται ότι είμαι πιο ασθενής από όσο νομίζω..

Προκόπη μου, την πατάμε μαζί με τον αντρούλη σου ή είναι ιδέα μου; Τι θα έλεγες να έρθω πάλι επίσκεψη, να κάνουμε το σπίτι σου νοσοκομείο; :lol: :lol:

Senior Member
    Στο καλό, Προκόπη μου! Να περάσετε όμορφα με τη Στρουμφίτα και τους Στρουμφογονείς!

Senior Member
    Ελα λιχούδη μου να σου κάνω και σουπίτσα που σου αρέσει με μπόλικα λαχανικά! Θα έχω τον έναν Ααααχ από την μία τον άλλο Βααααχ από την άλλη μια χαρά θα περάσουμε! :lol:
    Βασικά ο Γιώργος δεν αρρώστησε, γκρεμοτσακίστηκε με το μηχανάκι του χθες :crazy:, είναι καλά γιατί πήγαινε αργά αλλά γλίστρησε και έπεσε πφφφφ παλιόκαιρος!!! Πονάει ο γοφός του όμως και το χέρι του και είναι με παυσίπονα οπότε στα αχ βαχ μια χαρά συμφωνία θα κάνετε! :lol:

Senior Member
    Πες του ότι φτηνά τη γλίτωσε με αυτό το βρωμόκαιρο έξω! Περαστικά του και άλλο κακό να μη σας βρει!
    Κάνε μου τη σουπίτσα και έφτασα! Μόνο που θα χαλάω την "ορχήστρα".. Δεν κάνω Ααααχ, αλλά Αψού! Θα το γλεντήσουμε!! :borg:

Senior Member
    Για τον Προκόπη μου, κάτι για το δρόμο...

Senior Member
    εγω δεν θυμαμαι αν εχω καταθεση την δακρυβρεχτη(απο τα γελια ιστορια μου) στον οικο σας?

Senior Member
    Όχι Ελενακι μου δεν την έχεις γράψει ή εγώ δεν την έχω διαβάσει !!!!!Περιμένω πάντως να μας τη γράψεις:smirk:

Senior Member
    Επανήλθα. Ευτυχώς πρόλαβα να γυρίσω σπίτι πριν αρχίσει να βρέχει βροχή βρεγμένη. Καλλιόπη κατοχυρώνεται το νέο σου στρουμφοόνομα Μπιμπίκος που είναι ο ποιητής του χωριού και κάνει παρέα με το Λουλούκο που είναι ζωγράφος (το έχει η Αστερόσκονη που είναι στα Λονδίνα). Αυτά είναι τα υπόλοιπα ονόματα που δεν τα έχει πάρει ακόμα κανείς σε περίπτωση που θελήσεις να το αλλάξεις.

Ξεφτέρης (εφευρέτης)
    Μάγειρας Στρουμφ
    Κηπουρός
    μωρό στρουμφ
    Μουτζούρης (του αρέσουν οι λάσπες)
    Μπιζέλης (αγρότης)

Μέχρι στιγμής η στρουμφολίστα μας είναι ως εξής:

Μπαμπαστρούμφ - Ναταλία
    Δρακουμέλ - Τήρης
    Ψιψινέλ - Αλαλουμένια
    Χουζούρης - Γιώτα
    Χαχανούλης - Τζίνα
    Λιχούδης - ʼβα
    Προκόπης - Eli
    Στρουμφίτα - Κατερίνα
    Μελένιος - Πωλίνα
    Γκρινιάρης - Γιωτάκι
    Σκουντούφλης - Break
    Σπιρτούλης - Γλαύκη
    Λουλούκος - Αστερόσκονη
    Κοιμήσης - Ελένη
    Μουσούδης - Αλίνα
    Ντορεμί - Ιωάννα
    Μπιμπίκος - Καλλιόπη

Senior Member
    Πήγα και στο σούπερ μάρκετ που ψωνίζει ο όμορφος ειδικευόμενος χειρούργος αλλά δεν τον πέτυχα! Πέτυχα όμως το μόνο ετοιματζίδικο κέικ που μου αρέσει και το είχαν και προσφορά 1 ευρώ φθηνότερο. Κι όμως κρατήθηκα και δεν το πήρα! Πρέπει να έχω πάθει μετάλλαξη αλλιώς δεν εξηγείται!:lol: Εν τω μεταξύ αυτό που λένε φάτε μάτια ψάρια ισχύει. Πήγα στα ράφια με τις σοκολάτες και με τα μπισκότα και χάζευα αρκετή ώρα. Εβλεπα τα προϊόντα, θυμόμουνα τη γεύση τους (αφού τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα) και έλεγα ωραίο αυτό, δεν μου αρέσει το άλλο, αυτό είναι καινούριο. Τόση ώρα που τα κοιτούσα ήταν σα να τα έτρωγα κιόλας! Όλα μια ιδέα είναι. Κάποια στιγμή που παρασύρθηκα και πήγα να πάρω μια σοκολάτα crunch κοίταξα τη φούστα που φορούσα, σκέφτηκα τις στιγμές που ήμουν παχιά και ονειρεύομουνα πότε θα την ξαναφορέσω και μου είπα, επιτέλους τη φοράς τη φούστα τώρα, αν θέλεις να συνεχίσεις να τη φοράς κάτω τα κουλά σου!:lol: Και τελικά πήρα μόνο χυμό και χαρτικά. Μετάλλαξη σας λέω, μετάλλαξη!:lol:

Senior Member
    καλησπερα στρουμφοπαρεα ζηλευω με το χιονι! εμεις εδω εχουμε απο το 2004 να δουμε ασπρη μερα!

Senior Member
    τζινα μπραβο ωραιος αγωνας! χιχιχιχ η κερδισε η φουστα τη σοκολατα!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ναταλία, παίζουμε ιώσεις;
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι ο πρώτος χειμώνας από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου που δεν κρύωσα ούτε μία φορά!!! Δεν ξέρω αν οφείλεται στο διαβήτη που εξασθενεί τον οργανισμό, αλλά κάθε χειμώνα κρυώνω ξανά και ξανά, με πολύ συνάχι, απίστευτο βήχα που με κρατάει ξύπνια το βράδυ, με απορρυθμισμένο ζάχαρο και γενικά αρκετή ταλαιπωρία. Νομίζω ότι φέτος τη γλύτωσα επειδή δεν εργάζομαι και δεν μετακινούμαι με ΜΜΜ οπότε δεν έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Καμιά φορά έχει και η ανεργία τα καλά της! Περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες.

Senior Member
    τζινα μου σιγουρα βοηθαει που δεν ερχεσε σε επαφη με πολυ κοσμο αν κ αν θελουν να ερθουν ερχονται οι ατιμες.εμας συνηθως μας στις φερνει ο αντρας μου.τις περναει στο ποδι!αυτος κ εγω κ ο μικρος μετα τις περναμε πιο βαρια.

Senior Member
    Μουσούδη βλέπω ότι μπήκες για τα καλά στο 8! Μπράβο! Δεν ισχύει αυτό που λες ότι τρως πολύ. Τρως κανονικά όμως αν μπορούσες να αντισταθείς στα κουλουράκια τουλάχιστον μέχρι να χάσεις τα κιλά και να μπεις στη συντήρηση θα ήταν καλύτερα.