ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1023
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1023 of 2553 FirstFirst ... 2352392397310131021102210231024102510331073112315232023 ... LastLast
Results 15,331 to 15,345 of 38289
    Senior Member
    Καλησπέρα στα καλά μου στρουμφάκια!

Επιτέλους διάβασα τα νέα σας!

Εlaki καλώς δέχτηκες τους γονείς σου, Χαχανούλη μου μπράβο για το κιλάκι που έχασες αλλά βρήκε μέρος να πάει........ ήρθε σ΄εμένα, θαυμάζω την εγκράτεια σου κ μου έχει μείνει αυτό που έχεις γράψει "μηδένισα κ ξανάρχισα από την αρχή" συνέχεια το σκέφτομαι...........αλήθεια τι κοσμήματα φτιάχνεις?
    Ελενάκι πολύχρονη κορίτσια μου οτι επιθυμείς! Λιχούδη περαστικά σε κόλλησα μου φαίνεται! Αλήθεια που βρίσκεις όλες αυτές τις όμορφες φώτο?

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα μια μέρα κράτησε η ασθένεια επίσης επιτέλους μπήκα στο πρόγραμμα διατροφής,έχω τη σκυλίτσα εδώ Αθήνα κ απο αύριο θα τη βγάζω να κάνουμε τις βόλτες μας κ πολύ μου αρέσει :tumble: λέτε να έχω κανά τυχερό? :lol:ε τότε θα μου αρέσει ακόμα περισσότερο!

Senior Member
    Καλώς το Σκουντούφλη μας! Τις φωτό τις βρίσκω ανάλογα με το θέμα που πληκτρολογώ στις εικόνες του google. Μακάρι να πιάσει το "κόλπο" με τη σκυλίτσα και να ξέρεις ότι οι ευχές μου πιάνουν! Είμαι γκαντέμω μόνο για μένα, όχι για τους άλλους.

Χαχανούλη μου, πυρετό δεν έχω. Αλλά είμαι χάλια. Εδώ δεν τίθεται θέμα απλών φαρμάκων, αλλά αντιβίωσης. Μόλις φταρνίστηκα τέσσερις συνεχόμενες φορές κι αυτό έγινε μέσα σε λίγες ώρες. Αρκετά, όμως, με μένα. Τι κοσμήματα φτιάχνεις; Πες μου, γιατί με ενδιαφέρει το θέμα. Κολιέ, δαχτυλίδια, ας πούμε; Με πράσινες πέτρες ίσως; Θα μπορούσες να μου φτιάξεις κάτι, όμορφο μεν, αλλά σχετικά οικονομικό;

Senior Member
    στρουμφοαδιάθετα και μη, χαίρετε!
    Σας ομιλεί ο χουζούρης που έγινε προκόπης γιατί ο υδραυλικός που μου έφτιαξε το σπασμένο μου καζανάκι άφησε πίσω του το χάος και μόλις τώρα βρήκα την προκοπή να καθαρίσω..
    Κορίτσια που σας ταλαιπωρούν ιώσεις, μικρόβια και αδιαθεσίες, σας παρακαλώ να τις κρατήσετε και να μην τις μεταδώσετε μέσω φόρουμ!Παρέα κρατάμε, αλληλεγγύη έχουμε αλλά μέχρι εκεί!
    Αβάκι, στο σχολείο αυτές τις μέρες γίνεται χαμός, το κάθε τμήμα έχει απώλειες 6-7 μαθητών μέσο όρο με ιώσεις, το πως εγώ δεν έχω κολήσει, άγνωστο! Γενικά μάλλον έχω καλό ανοσοποιητικό και δεν αρρωσταίνω εύκολα, νά'ναι καλά οι εκατοντάδες εργατοώρες ύπνου που έχουν ενισχύσει την ανοσία μου!
    Τζινα, μήπως το πέταγμα του χαρταετού εξασθένισε το δικό σου ανοσοποιητικό? :lol::lol: Μήπως δεν σε σκέπασαν το βράδυ?
    Αστερόσκονη, μια μέρα ήταν, άσε την να πάει στο καλό, δε βαριέσαι, από αύριο γίνεσαι καλό κοριτσάκι πάλι και θα μετράς αντίστροφα ξανά προς το 7άκι!
    Το συνονόματό μου που είναι καλέ, το έχασα το μικρό μας!
    Αλίνα, μακριά ή κοντά, σκούρα ή ανοιχτά τα μαλλιά, όπως και νά'ναι , είσαι μια όμορφη γυναίκα και πρέπει να χαίρεσαι και την αλλαγή σου και τα σχόλια όλων όσοι σε συναντούν και εκπλήσσονται!
    Πωλινάκι, όλα βαίνουν καλά λοιπόν στον κοριτσοκόσμο σου, χάιδεψε μια την κοιλιτσα από μένα!
    Ελάκιον & Κατερινάκιον, απολαύστε τους γονείς σας και φιλήστε μου τη Μαριλένα!
    Λιλάκι, φυσικά και παρατήρησα την αλλαγή τικερακίου, και χαίρομαι πολύ για την απώλεια, πλησιάζεις επικίνδυνα στο διψήφιο!

Γενικά, τις τελευταίες μέρες, δεν τρελαίνομαι στα κέφια αλλά το παλεύω..και με την παρέα σας καλύτερα!

Senior Member
    Τα βραδια σας παρακολουθω και συμμετεχω απο το κινητο γιατι αν κουβαλισω το λαπτοπ στο κρεβατι Α)θα κρυωνω με τα χερια εξω Β)θα παιζω στο fb οποτε θα κοιμηθω το πρωι Γ)θα κοιταω το τελευταιο επεισοδιο του GG ξανα και ξανα μιας και επιτελους η blair επιασε γκομενο το dan.

Senior Member
    Κορίτσια, όσο περνάει η ώρα, τόσο χειροτερεύω και τόσο γερνάω.. Η γριούλα σας τώρα ακούει Βέμπο και το απολαμβάνει! Μου αρέσει ο ρομαντισμός και η αθωότητα της εποχής, χώρια που η γυναίκα είχε φωνάρα!
    Έχω συναντήσει κατά καιρούς κυρίους και κυρίες, που όταν άκουσαν ότι γνωρίζω τη μουσική του καιρού τους, μέχρι που με κέρασαν! Τώρα, βέβαια, δε ζουν πια, οπότε αυτοδιορίζομαι θεματοφύλακας της εποχής. Όσο για μένα.. καμαρώστε με..

Senior Member
    Δίκο έχετε....Από αύριο κανονικά στα...λιγότερα!!!Ας κάνω και λίγο ελλειπτικό σήμερα έτσι για τα μάτια της...συνείδησής μου!

Σωστά πρέπει να σας εντυπωσιάσω στον καφέ, πού το πάτε αυτό!!!Και επειδή θα είναι παρκάτος καφές με τα αθλητικά δεν μπορείς να κρύψεις και το κιλάκι που κρύβει το τακούνι!!!! :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Senior Member
    Χουζούρη εγώ δεν έχω κρυώσει ακόμα αλλά λες γι'αυτό να κρύωνα τόσα χρόνια; Το λαλάγγι φταίει; ʼμα είναι να περιμένω και να το ξαναφάω το καλοκαίρι!:lol:
    Σκουντούφλη χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα και χαίρομαι περισσότερο γιατί έχεις την κουκλίτσα σου μαζί.
    Έφτιαχνα κοσμήματα faux, ασημένια και με ημιπολύτιμες πέτρες (βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, καρφίτσες, βραχιόλια ποδιού για το καλοκαίρι) όταν είχα το μαγαζί. Είχα και δικό μου e-shop και πουλούσα και μέσω ίντερνετ. Τώρα δεν φτιάχνω πρώτον γιατί χρειάζονται χρήματα για να αγοράσω υλικά και δεύτερον μου έχουν μείνει κάποια υλικά αλλά ακόμα δεν έχω συνέλθει πλήρως από το σοκ του κλεισίματος του μαγαζιού. Μετά το κλείσιμο είχα 7 μήνες να πιάσω χάντρα ή πενσάκι στα χέρια μου. Δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω τα υλικά που δυστυχώς τα έχω σε κουτιά στο δωμάτιό μου και τα βλέπω όλη την ώρα. Τον περασμένο Οκτώβριο με ανάγκασε η κολλητή μου να της φτιάξω μερικά κοσμήματα για να πουλήσει σε φίλες της και γούρια για τα Χριστούγεννα. Προς το παρόν δεν έχω καμία διάθεση να φτιάξω κόσμημα ούτε για μένα! Ίσως αν βρω δουλειά και ηρεμήσω λίγο να το ξανακάνω κι αυτό παράλληλα. ʼβα μου δεν έχω πολλές ημιπολύτιμες πέτρες σε πράσινο χρώμα, μπορώ να κοιτάξω όμως. Αναλόγως τι βρω θα μιλήσουμε για το τι θέλεις. Και φυσικά δεν τίθεται θέμα χρημάτων ούτε γι'αστείο!

Senior Member
    Σας παραθέτω και ένα τραγούδι, που έχω καταχωρήσει στα "αγαπημένα" μου. Είναι της Βέμπο και προφανώς μου αρέσει πολύ.
    http://www.youtube.com/watch?v=2MiE63RJmDs

Δεν είναι ρομαντικό; Δεν είναι τελείως έξω από τη σύγχρονη πραγματικότητα; Όταν κάποτε είχα χρήματα, με αυτό το τραγούδι δελέασα τους γονείς μου, προκειμένου να τους κάνω δώρο κομπιούτερ και να τους συνδέσω στο ίντερνετ. Αρχικά δέχτηκαν, αλλά δεν έγινε τελικά η δουλειά, γιατί δεν ήξεραν πώς να χειριστούν την περίπτωση βλάβης. Είναι αρκετά μεγάλοι και δεν ξέρουν να διεκπεραιώνουν πράγματα που δεν έχουν διαχειριστεί ως τώρα. Οπότε τους άφησα στην ησυχία τους.

Senior Member
    Αυτη την περιοδο ζω την εφηβεια που δεν εζησα οταν επρεπε.

Senior Member
    Κοιμήση κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Senior Member
    τελικα βασιλιαδες δεν ειχε σημερα αλλα το ζουζουνακι μου κοιμηθηκε επιτελους.τζινα μου ξερω τι ειναι να εχεις μαγαζι κ να το κλεινεις κ τη ψυχολογια μετα αλλα ελπιζω να σου ξαναερθει το κεφι να ξαναδημιουργησεις! εχω περασει κ εγω απο αυτη τη φαση κ δυστυχως ακομα κ τοσα χρονια μετα δεν εχω ξαναβρει τη δημιουργηκοτητα μου κ μου λειπει... ευχομαι εσυ να τα καταφερεις καλυτερα

Senior Member
    Καλά μου στρουμφάκια κοιμήθηκα 3,5 ώρες και ξύπνησα χωρίς φωνή!Καταπίνω και πονάω!
    Αβουλίνι,δεν λλάζουμε παιχνίδι;Καλύτερα μπουκάλα παρά ιώσεις!Θα μιλήσουμε αύριο,ελπίζω...
    Σήμερα κάνω αφωνία για να βγει καλά κι η παράσταση στο Μέγαρο!Καλώς το νέο μας στρουμφάκι!
    Ο Μπαμπαστρούμφ διοργανώνει πάρτυ του νόουασμπέτερ για τα νέα μέλη του στρουμφοχωριού!Κοπιάστε!

Senior Member
    Αχ μπαμπαστρουμφ μας κακομαθαινεις με τα parties σου.

Senior Member
    αβα πολυ ωραιο το τραγουδι κ η γιαγιακα με το πλεχτο. αχ με εκανες να θυμηθω την γιαγιακα που λατρευα.καθομασταν καθε απογευμα εξω στο δρομο κ πλεκαμε! κ μαζευοταν ολες οι κυριουλες της γειτονιας κ το κανανε καφενε. μεσα σε αυτες κ εγω χαχαχα 7 χρονων ημουν αλλα προτιμουσα τη παρεουλα τους απο το να παιζω. χιχιχ τα θυαμαι κ ενω χαμογελο μεχρι τα αυτια!

Senior Member
    ʼκουσα πάρτυ και ήρθα κι εγώ! Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;:lol: Βρε Ναταλία αφού σου έχω πει να μην τους επιτρέπεις να σου κλείνουν τα μικρόφωνα, κοίτα τι έπαθες πάλι! :lol: