ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1033
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1033 of 2553 FirstFirst ... 3353393398310231031103210331034103510431083113315332033 ... LastLast
Results 15,481 to 15,495 of 38289
    Senior Member
    Δεν έχω μείνει λιγότερο από μισή. Αν ήταν έτσι δεν θα φορούσα 16 από 24 παντελόνι αλλά 10-12.

Εγώ αυτό που φοβάμαι είναι μόλις γεννήσω μην πάρω την ανηφόρα όπως στον γιο μου που ενώ ήμουνα σταθερή για χρόνια στα 112-113, αμέσω μετά την εγκυμοσύνη βρέθηκα στα 128-130΄.......

Senior Member
    δε θα ξαναγινει αυτο φιλεναδα τωρα τα εχεις περασει κ ξερεις πως θα αντιδρασεις,μη σκεφτεσαι ετσι,εξαλου εχεις κ την επεμβαση για βοηθεια.

Senior Member
    Δεν ξέρω βρε αγαπούλα μου, φοβάμαι γενικός πολύ.......

Senior Member
    Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλες μας. Γιώτα πολύ ωραία η φωτογραφία που έβαλες. Υποψιάστηκα από την ερώτησή σου και επειδή το ζευγαράκι ήταν το προφανές άρχισα να κοιτάω καλύτερα και το είδα το μωράκι. Με αυτόν τον τρόπο ξύπνησε και το μυαλό μου πιο γρήγορα χιχιχιχχι.
    Αλίνα συγχαρητήρια για την κάθοδο των κιλών σου και των πόντων σου!!!

Senior Member
    αχ αλινακι αυτος ειναι ο penn badgley και για να τον πιασω γκομενο πρεπει:
    Α)να μετακομισω στην αμερικη
    Β)να τον γνωρισω
    Γ)να τον χωρισω απο τη zoe kravitz:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin ::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smil egrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    καλο μηνα τζινα!
    πωλινα μου κ εγω φοβαμαι πολυ για το μελλον αλλα δε πρεπει να επιτρεψουμε αυτο να μας επιρεαζει.καναμε την αρχη κ αυτο μετραει.

Senior Member
    χαχαχα ελενη σου εχω μια πιο ευκολη λυση.ψαξε να βρεις ενα σωσια του ελληνα.δε μπορει ολο κ καπου θα υπαρχει.κ οκ μικρες διαφορες δε μας πειραζει να εχει.το γενικο πακετο να φερνει προς τα εκει

Senior Member
    Γεια σας, στρουμφάκια μου, από τη γριπποχώρα!
    Όπως το περίμενα, σήμερα είμαι ακόμη χειρότερα. Σύρθηκα στη δουλειά και συνεχίζω να σέρνομαι στο σπίτι. Να τονίσω πως σήμερα ήμουν αμακιγιάριστη, απεριποίητη, με χοντρές κάλτσες, σκουφιά και λοιπή αισθησιακή περιβολή. Με δυο λόγια, ένα μαύρο χάλι και οργανικά και εμφανισιακά. Μόλις έφτασα, έβαλα λίγη τηλεόραση και στο τοπικό κανάλι έπεσα πάνω στο http://www.youtube.com/watch?v=sO2c7ygb5P4
    Όπως τα λες, σκέφτηκα, τώρα έπεσες στην περίπτωση! :lol:

Χαχανούλη μου, υπνοβατείς και γράφεις και στον ύπνο σου, δεν εξηγείται αλλιώς το θέμα της πρωτιάς σου!

Χουζούρη μου, να υποθέσω πως δεν θα γίνω ποτέ μάνα; Το μωρό δεν το είδα πουθενά, μόνο ένα ζευγάρι είδα, μπροστά στη θάλασσα, δίπλα σε ένα δέντρο. Ας κάνω μία ακόμη προσπάθεια..

Senior Member
    Πού είναι το μωρό; Εξακολουθώ να μη το βλέπω...
    Να χαρώ, να χαρώ, να χαρώ, το μωρό, το μωρό, το μωρό!! Μα να μην το βλέπω.. Το έψαξα στον ουρανό, στα κλαδιά, στα πόδια του ζευγαριού, τίποτα!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Πού είναι το μωρό; Εξακολουθώ να μη το βλέπω...
    Να χαρώ, να χαρώ, να χαρώ, το μωρό, το μωρό, το μωρό!! Μα να μην το βλέπω.. Το έψαξα στον ουρανό, στα κλαδιά, στα πόδια του ζευγαριού, τίποτα!
    Εγώ πάλι με το που είδα την φώτο, είδα πρώτα το μωρό και μετά το ζευγάρι κτλ κτλ κτλ!!!

Senior Member
    Γειά σου Αβάκι. Αν κοιτάξεις στη φωτογραφία το μωρό σχηματίζεται με το άσπρο του ουρανού και της θάλασσας και με το περίγραμμα των κλαδιών, αριστερά είναι το κεφάλι του και δεξιά τα ποδαράκια του.

Senior Member
    Μπορεί να φταίει και ο υπολογιστής μου, γιατί εξακολουθώ να μην το βλέπω. Δεν πειράζει, δε θα σκάσουμε κιόλας..
    Από παρατηρητικότητα σκίζω! Μήπως να γινόμουν ντεντέκτιβ; :lol:

Senior Member
    αβα ισως να βοηθουσε λιγο να μισοκλεινες τα ματια σου κ να κοιταγες τη φωτο εστιαζωντας στα ανοιχτοχρωμα σημεια.

Senior Member
    Ή να έβλεπες την φωτογραφία από μακριά και όχι να κολλάς το πρόσωπο σου στον υπολογιστή προσπαθώντας να εντοπίσεις κάτι.

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Kαλημέρα πολυλογούδικα στρουμφάκια!
    Καλό μήνα, ο Μάρτης είναι μήνας που γδέρνει, Τζινάκο ελπίζω εσένα όσο πιο λίγο γίνεται, όπως τα είπαμε όμως, ξέρουμε ότι η ανασφάλεια δεν θα είναι για πολύ γιατί υπάρχει "σχέδιο" που θα σε βάλει μέσα στα πράγματα σύντομα και δεν θα έχεις ανάγκη την πρόνοια.
    Γιώτα μου ποιό "σχέδιο" εννοείς; Γιατί προς το παρόν το μόνο σχέδιο που έχω είναι η αισιοδοξία μου! Βέβαια έχω κάτι που είναι στα σκαριά αλλά δεν έχω προλάβει να αας το γράψω ακόμα. Βρε μπας και διαβάζεις το μυαλό μου;!:lol: